Ωραίος και εσυ και ο ντοκτορας
Ωραίος και εσυ και ο ντοκτορας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φαντάσου λίγο το ροναλντο να έμπιανε σε φόρουμ με μπάλα και να έλεγε σε τίποτα οπαδούς του μέσι που τον έβριζαν, τι μιλάς εσύ ρε χοντρέ;Και γω γιατρέ δεν είπα τίποτα. Γενικά μίλησα για μεγαλομανία και ότι οι Μάνταλοι αυτοπροσδιορίζονται ως ροναλντο. Είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας.
Ρε συ, βαριέμαι να γράφω. Συμφωνήσαμε που και πως θα δώσουμε ότι έχουμε ο καθένας στον moderator!Ωραίος και εσυ και ο ντοκτορας
Ποιος μεσι και ποιος ροναλντο… Εδώ έχουμε να κάνουμε με σποραρ το πολύφαντάσου λίγο το ροναλντο να έμπιανε σε φόρουμ με μπάλλα και να έλεγε σε τίποτα οπαδούς του μέσι που τον έβριζαν, τι μιλάς εσύ ρε χοντρέ;
και όχι μόνο εσείς.....Καταλάβαινεις πχ οτι Ο @Panos1982 και εγώ έχουμε πληρώσει το graft παράπανω από ότι χρεώνεις εσύ.....
που να δεις η κερκιδα τι εχει....Ποιος μεσι και ποιος ροναλντο… Εδώ έχουμε να κάνουμε με σποραρ το πολύ
Εξαρτάται την θύρα…. και ποιος παίζει….που να δεις η κερκιδα τι εχει....
Η κερκίδα δεν κάνει ΜΜ όμως ούτε πουλάει κάτι ούτε ευλογάει τα γένια της (πχ μείς είμαστε οι τοπ σχολιαστές ΜΜ στην Ελλάδα και μετά από εμάς το χάος.........). Σχολιάζει το (διαφημιστικό) υλικό ΜΜ που βλέπει ή μήπως δεν αποτελεί διαφήμιση αυτό το υλικό? ή ως δυνητικοί πελάτες δεν πρέπει να έχουμε γνώμη και να τα καταπίνουμε όλα αμάσητα?που να δεις η κερκιδα τι εχει....
Πολύ σωστή τοποθέτηση bobby!Η κερκίδα δεν κάνει ΜΜ όμως ούτε πουλάει κάτι ούτε ευλογάει τα γένια της (πχ μείς είμαστε οι τοπ σχολιαστές ΜΜ στην Ελλάδα και μετά από εμάς το χάος.........). Σχολιάζει το (διαφημιστικό) υλικό ΜΜ που βλέπει ή μήπως δεν αποτελεί διαφήμιση αυτό το υλικό? ή ως δυνητικοί πελάτες δεν πρέπει να έχουμε γνώμη και να τα καταπίνουμε όλα αμάσητα?
Αλουμίνια κοιτάω να αγοράσω για ένα σπίτι που φτιάχνω και τους έχω ξεσκίσει στις ερωτήσεις και στις παρατηρήσεις, όσοι ανταποκρίνονται έχουν πιθανότητα να με κάνουν πελάτη, φθηνοί και ακριβοί εξίσου γιατί εντός του μπάτζετ μου δεν θα πάω απαραίτητα στον πιο ακριβό ή στον πιο φθηνό αλλά σε αυτόν που θα κάνει maximize το value for money. Τι παπάτζα έχω ακούσει δεν μπορείς να φανταστείς......κανείς όμως δεν με ειρωνεύτηκε.... κάποιοι βέβαια που το παίξανε "βαριά πεπόνια" ή "θεοί της αλουμινοκατασκευής" με έχασαν με την μία.....
Αναγνωρίζω ότι κάποιοι σου την μπαίνουν χοντρά αλλά όταν μιλάς για όλη την κερκίδα, αυτό περιλαμβάνει και εμένα αλλά και άλλους που σου μιλάνε ευγενικά και χωρίς ειρωνίες..... Αν και σιχαίνομαι την ειρωνία μπορώ πολύ άνετα να παίξω και εγώ έτσι αλλά δεν το θεωρώ σωστό (ποτέ μην κάνεις αυτά που δεν θές να σου κάνουν), για αυτό θα σου συνιστούσα να μην γενικεύεις τέτοιου είδους σχόλια γιατί ακριβώς έτσι βάζεις τους πάντες απέναντι....γενικεύοντας....
Τέλος, καθόσον όλοι καταλαβαίνουν ότι στο φόρουμ δεν ήρθες για την δόξα της επιστήμης αλλά για να διαφημιστείς και να αυξήσεις το εν δυνάμει πελατειακό σου δυναμικό, δεν είναι αντιφατικό όλο αυτό το πελατειακό δυναμικό να το ειρωνεύεσαι σε σχεδόν κάθε ευκαιρία?
Είναι πολύ απλό. 10-15 φρέσκα περιστατικά από διάφορα NW (δεν είναι ανάγκη όλα μαζί αλλά σε ένα διάστημα μερικών μήνων ) που είτε είναι μέλη είτε όχι (αλλά θα γραφτούν), από Αθήνα και να δεχτούν να έρθουν στο γραφείο μου (συνήθως ΣΚ) από την 10-15 μέρα μετά την μμ. Να έχουν μαζί τους το εξελάκι. Τα άλλα είναι δική μου δουλειά.Πες μου τι χρειαζεσαι απο εμενα
Πες μου ποσα θες
Πες μου τι θες
Και θα τα εχεις
Θα το κάνω εντός των επομένων ημερών.@CVIAL σε παρακαλώ αν μπορεί να καθαριστεί το νήμα από τα άσχετα των τελευταίων ημερών!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ τελικά όταν ανέβω Αθήνα να ερθω;Είναι πολύ απλό. 10-15 φρέσκα περιστατικά από διάφορα NW (δεν είναι ανάγκη όλα μαζί αλλά σε ένα διάστημα μερικών μήνων ) που είτε είναι μέλη είτε όχι (αλλά θα γραφτούν), από Αθήνα και να δεχτούν να έρθουν στο γραφείο μου (συνήθως ΣΚ) από την 10-15 μέρα μετά την μμ. Να έχουν μαζί τους το εξελάκι. Τα άλλα είναι δική μου δουλειά.
Δεν θα γίνει ποτέ αυτό!Είναι πολύ απλό. 10-15 φρέσκα περιστατικά από διάφορα NW (δεν είναι ανάγκη όλα μαζί αλλά σε ένα διάστημα μερικών μήνων ) που είτε είναι μέλη είτε όχι (αλλά θα γραφτούν), από Αθήνα και να δεχτούν να έρθουν στο γραφείο μου (συνήθως ΣΚ) από την 10-15 μέρα μετά την μμ. Να έχουν μαζί τους το εξελάκι. Τα άλλα είναι δική μου δουλειά.
Δεν θα γίνει ποτέ αυτό!
Θεωρείς ότι βελτιώθηκε για 2,5 ευρώ το graft ?Και να γίνει ...που δεν το βλέπω,αλλά πες ότι θα γίνει...
Παπατζα νίντζα.!! .
Μπήκε στο φόρουμ πριν 5-6 χρόνια, προς υπεράσπιση του εαυτού του ,ύστερα από καταγγελία πελάτη του εδώ στο φόρουμ, για κακοτεχνία στο στριπ του .μπλέξανε εκεί με μηνύσεις κτλ..μας το έπαιζε υπέρτατος εξαρχής,και ότι ανεξάρτητο περιστατικό τότε έκανε πήγε άπατο ,σταμάτησαν οι παρουσιάσεις .αφού πέρασαν τα χρόνια που δεν έδινε αναφορά καμία στο φόρουμ ούτε σεβόταν τους όρους τον παρουσιάσεων,μας έδειχνε πριν και μετά παρουσιάσεις ,χωρίς στοιχεία κτλ,του έκατσε και η καλή με το δώρο θεού από τον cvial ,να του φέρει τον Λορέντζο,έμαθε μπαλιτσα από τον Ισπανό,και βελτιώνεται σιγά σιγά ...και από εκεί που δεν έδινε στοιχεία ,δεν απανταγε τπτ ,και δεν απανταγε για το ότι αν ισχύουν η όχι οι δημόσιες αυτές κατηγορίες πελατών του και κλαιγοταν συνεχώς και ψευδώς,οτι του κάνουμε ζημιά, ενώ κονομαει από το φόρουμ ,τώρα λοιπόν που ξέχασε εντελώς τον δικό του τρόπο δουλειάς και δουλεύει επακριβώς ότι έμαθε από Λορετζο,πάει να το παίξει και κοκοβιός ..
Αφού ήσουν τόσο μάγκας γιατράρα μεγάλη,γιατί αυτά δεν τα δεχοσουν από την αρχή αυτά ,να τα κάνεις πριν 5-6 χρόνια ??? Για τα verified λέω..
Γιατί για 4 χρόνια γεμάτα δεν δεχοσουν να δίνεις ούτε στοιχεία ούτε τπτ ..πριν - μετά ανέβαζες και όταν σου λέγαμε για στοιχεία ,έβριζες..
Θα σου πω εγώ γιατί...γιατί δεν τολμαγες να βγεις verified με τον τρόπο που δούλευες και τα αποτελέσματα που είχες γιατί θα βγαίναμε εμείς αληθινοί,με αυτά που λέγαμε και μας έβριζες τότε..γτ μας το έπαιζες ο καλύτερος στην Ελλάδα και τότε αλλά μάτια έχουμε και βλέπουμε δόκτωρ.......
Θεωρείς ότι βελτιώθηκε για 2,5 ευρώ το graft ?
Θεωρείς ότι βελτιώθηκε για 2,5 ευρώ το graft ?
αφου με τοσα πας σε τοπ ισπανιας οχι.Θεωρείς ότι βελτιώθηκε για 2,5 ευρώ το graft ?
Πλακα μου κανεις!Η κερκίδα δεν κάνει ΜΜ όμως ούτε πουλάει κάτι ούτε ευλογάει τα γένια της (πχ μείς είμαστε οι τοπ σχολιαστές ΜΜ στην Ελλάδα και μετά από εμάς το χάος.........). Σχολιάζει το (διαφημιστικό) υλικό ΜΜ που βλέπει ή μήπως δεν αποτελεί διαφήμιση αυτό το υλικό? ή ως δυνητικοί πελάτες δεν πρέπει να έχουμε γνώμη και να τα καταπίνουμε όλα αμάσητα?
Αλουμίνια κοιτάω να αγοράσω για ένα σπίτι που φτιάχνω και τους έχω ξεσκίσει στις ερωτήσεις και στις παρατηρήσεις, όσοι ανταποκρίνονται έχουν πιθανότητα να με κάνουν πελάτη, φθηνοί και ακριβοί εξίσου γιατί εντός του μπάτζετ μου δεν θα πάω απαραίτητα στον πιο ακριβό ή στον πιο φθηνό αλλά σε αυτόν που θα κάνει maximize το value for money. Τι παπάτζα έχω ακούσει δεν μπορείς να φανταστείς......κανείς όμως δεν με ειρωνεύτηκε.... κάποιοι βέβαια που το παίξανε "βαριά πεπόνια" ή "θεοί της αλουμινοκατασκευής" με έχασαν με την μία.....
Αναγνωρίζω ότι κάποιοι σου την μπαίνουν χοντρά αλλά όταν μιλάς για όλη την κερκίδα, αυτό περιλαμβάνει και εμένα αλλά και άλλους που σου μιλάνε ευγενικά και χωρίς ειρωνίες..... Αν και σιχαίνομαι την ειρωνία μπορώ πολύ άνετα να παίξω και εγώ έτσι αλλά δεν το θεωρώ σωστό (ποτέ μην κάνεις αυτά που δεν θές να σου κάνουν), για αυτό θα σου συνιστούσα να μην γενικεύεις τέτοιου είδους σχόλια γιατί ακριβώς έτσι βάζεις τους πάντες απέναντι....γενικεύοντας....
Τέλος, καθόσον όλοι καταλαβαίνουν ότι στο φόρουμ δεν ήρθες για την δόξα της επιστήμης αλλά για να διαφημιστείς και να αυξήσεις το εν δυνάμει πελατειακό σου δυναμικό, δεν είναι αντιφατικό όλο αυτό το πελατειακό δυναμικό να το ειρωνεύεσαι σε σχεδόν κάθε ευκαιρία?