Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε άμα δεν βάλει αυτός στο τέλος θα ποσταρω αυτές μου μου στέλνει!!!!χαχαχαAlex θα μας βαλεις φωτο να δουμε πως πηγε?
παιδια σορυ π δεν εβαλα ακομα ειχα καποα θεματα δυσαρεστα κ δεν ειχα χρονο κ ψυχολογία ...θα βαλω ομως συντομα .σε λιγες μερες...Ε άμα δεν βάλει αυτός στο τέλος θα ποσταρω αυτές μου μου στέλνει!!!!χαχαχα
Θεωρείς ότι αξίζει το κόπο να το κάνει αυτό ; Τι άλλο να κάνει μπροστά; Να την κτβ εννοείς μαζί ;Ο Alex πραγματικά μεταμορφώθηκε,βλέπω τη φώτο του πως ήτανε πριν,και έχει γίνει αγνώριστος.
Με 2000g μπροστά,δεν νομίζω να μπορούσε να πάρει τίποτα καλύτερο.
Το μαλλί το έχει ήδη πολύ κοντό και ακόμα και σε αυτό το ύψος,έχει τέτοια πυκνότητα.
Θα του έλεγα να πάει να κάνει ένα μικρό touch up στη χερλάιν για να το τελειοποιήσει.
Περαστικά και στους δύο εύχομαι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοείτε ότι δεν φοράει κάτι και τις ζουμαρισα όσο μπόρεσα για να ναι καθαρές και έβγαλε φωτός με ήλιο και σκιά να παίξει με το φως για να έχετε άποψη .....μου είπε ότι θα βγάλει και βίντεο αργότερα όταν ανέβει λίγο ψυχολογικά....αλλά του είπα να σας πω την αλήθεια ότι και να μην θέλει να ξανά ασχοληθεί μαζί μας δεν τρέχει και κάτι ....εβαλε 3900 αλλα το κεφαλι ηταν πολυ αδειο πριν . Οποτε απο πυκνοτητες το μαξ θα ναι 30 /cm2 μπροστα . Απο τις φωτο κρινω και θα πω πως για να χει σημερα αυτη την εικονα και για να βγαινουν τα μαθηματικα πρεπει να φυτρωσαν στη κυριολεξια ολα τα μοσχευματα . Ανω το 95% Αλλιως δε γινεται να φαινεται ετσι . Αν δε φοραει καποιο προιον στα μαλλια που δε νομιζω , θα πω πως ειναι επιτυχημενη μεταμοσχευση . Ωραια . Μπραβο . Ζηλεψα . Απο φαλακρος εγινε πολυ καλυτερος απο μενα και μπραβο του
Εγώ αν ήμουν στην θέση του και σκεφτόμουν να κάνω αυτό δεν θα ξάπλωνα μόνο για τα 700-800 αλλά θα έβαζα και άλλα τόσα στην β ζώνη που δεν την άγγιξε....αν είναι να μπεις στην διαδικασια αυτή το κάνεις να αξίζει το κόπο ...Ακριβώς αυτό, δε θέλει πολλά περίπου 700-800,εγώ θα έβαζα αλλά 1000 να κλείσω όλες τις ατέλειες και τέλος.
Αν θέλει το κάνει,αν δεν θέλει δεν προχωράει.
Ούτως συ άλλως 2-3 ώρες είναι πλέον η δουλεια.
Πάντως το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο,αν πας να δεις τις φώτο του πως ήταν.
Μάκη μην ασχολείσαι με το σάιτ της σταρκς....στις φωτο φαινεται καλη καλυψη σε ολο το κεφαλι , τετοιες φωτο πρεπει να βαλει ο Τιρκαλας στη σελιδα του οχι αυτες που εχει . Αυτο το περιστατικο ειναι καλυτερο αποτελεσμα απο ολα οσα εχει η σελιδα της κλινικης του