Andreas1978 , FUE , 3452g , 02-03/8/2021

montecristo

Well-Known Member
Αυτό είναι αληθές, απλά δεν είμαι σίγουρος αν αναλαμβάνουν αυτούς τους ασθενείς ή τους απορρίπτουν. Τουλάχιστον για την HDC έχουμε μαρτυρία από τον @John_John ότι απορρίπτουν αρκετούς. Για τον Γεωργίου δεν ξέρω.
Νομίζω απορρίπτουν περιπτώσεις που δεν έχει αραιώσει αρκετά το μαλλί ή ειναι αρκετά νέοι, ώστε να μπουν για επέμβαση. Απλά σε αυτούς που δέχεται η HDC, δεν τους κάνει έλεγχο/μετρήσεις δότριας και δεν βάζει καν μικροσκόπιο. Με το μάτι μπορεί να είναι σίγουρος ο άλλος οτι δεν έχει DUPA ο ασθενής ; Νομίζω υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν φαίνεται καθαρά και εκ πρώτης όψεως θα έλεγες δεν έχει θέμα η δότρια και τελικά έχει κάτι που φαίνεται μετά με το μικροσκόπιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλώς τον καθηγητή.Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις αυτά που γράφω .Σπο κάτω σου κάνει like και η κλίκα βλέπω.Θα στο κάνω λιανά μήπως και το καταλάβεις .ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΤΡΙΧΑ.Εξηγώ όμως γιατί γίνεται αυτό .Το ανέλυσα .Τον Τυρκαλα κριτικάρω γιαυτο γιατί δεν το θεωρώ σωστό .Ο CVIAL το κατάλαβε .Εσείς που να το καταλάβετε .Δεν είναι όμως σωστό να λες όπως ο Aldo “αποδεδειγμένα κυνηγάει υψηλό λόγο» .Δεν κυνηγάει και η παρέμβαση μου προσπαθεί να διορθώσει μη πραγματικά γεγονότα για τον Τυρκαλα.Είναι κακό μα υπερασπίζεσαι την αλήθεια;Εγώ σε καταλαβαίνω .Ειδα και σε άλλες συζητήσεις ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφουν άλλοι .Δεν είναι πρώτη φορά .Κυνηγά λόγους φανατικά η Ισπανική σχολή και κάποιοι Τούρκοι .Όχι όλοι οι Υπυρκοι και ούτε ο Τιρκαλας .Το ποιος είναι υποστηρικτής ,οπαδός και ποιος λέει την αλήθεια το αφήνω στην κρίση του forum .Έχει πολλούς εδώ που καταλαβαίνουν πολύ καλά.

Παντως θα ηθελα να καθομασταν ολοι μαζι σε ενα καφε φιλε αλεξ θα ξεμαλιαζομασταν κανονικα θα εβγαζε ο ενας τα grafs του αλλου και θα πετουσαμε toppik στις μουρες. :p :p

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω απορρίπτουν περιπτώσεις που δεν έχει αραιώσει αρκετά το μαλλί ή ειναι αρκετά νέοι, ώστε να μπουν για επέμβαση. Απλά σε αυτούς που δέχεται η HDC, δεν τους κάνει έλεγχο/μετρήσεις δότριας και δεν βάζει καν μικροσκόπιο. Με το μάτι μπορεί να είναι σίγουρος ο άλλος οτι δεν έχει DUPA ο ασθενής ; Νομίζω υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν φαίνεται καθαρά και εκ πρώτης όψεως θα έλεγες δεν έχει θέμα η δότρια και τελικά έχει κάτι που φαίνεται μετά με το μικροσκόπιο.
Στα cons με τον Λορένζο μπορούσε στο 95% των περιπτώσεων των BUPA/DUPA να το διαγνώσει με το μάτι (και φυσικά να το επαληθεύσει με το μικροσκόπιο). Εγώ στο 50% των περιπτώσεων με το μάτι μετά από 120 cons με τον Λορένζο και την αντίστοιχη εκπαίδευση. Όταν ποστάρει ο Ανδρεας τις φώτο από το cons θα προσπαθήσω να εξηγήσω το πως μπορείς να το υποπτευθείς.

le2der

Active Member
Στα cons με τον Λορένζο μπορούσε στο 95% των περιπτώσεων των BUPA/DUPA να το διαγνώσει με το μάτι (και φυσικά να το επαληθεύσει με το μικροσκόπιο). Εγώ στο 50% των περιπτώσεων με το μάτι μετά από 120 cons με τον Λορένζο και την αντίστοιχη εκπαίδευση. Όταν ποστάρει ο Ανδρεας τις φώτο από το cons θα προσπαθήσω να εξηγήσω το πως μπορείς να το υποπτευθείς.
Είχες ανοίξει και ένα νήμα με bupa/ dupa . Είχα προσπαθήσει πριν κάποιο καιρό να ανατρέξω στις πληροφορίες και θυμάμαι δεν φόρτωνε

Giorgos-3

Well-Known Member
Παντως θα ηθελα να καθομασταν ολοι μαζι σε ενα καφε φιλε αλεξ θα ξεμαλιαζομασταν κανονικα θα εβγαζε ο ενας τα grafs του αλλου και θα πετουσαμε toppik στις μουρες. :p :p
Εγώ χωρίς Αναστασάκη μαζί σας για καφέ δεν πάω !

tol

Well-Known Member
Όταν ποστάρει ο Ανδρεας τις φώτο από το cons

Ευχαρίστως να τις ανεβάσω ! Δεν είναι ομωσ σωστό έως εδώ να ακουσω ενα σχολιασμό από τους γνώστες ;

Πραγματικα, απο χθες, ειμαστε ολοι θεατες σε ενα "θεατρο του παραλογου".

Εχουμε παρακαλεσει τοσες φορες τον φιλο Ανδρεα να ανεβασει τις φωτογραφιες του κ. Λορεντζο.

Ειναι ετοιμες...υποθεση 5 λεπτων.

Φιλε Ανδρεα, αλλη μια φορα, θα σε παρακαλεσουμε να ανεβασεις τις φωτογραφιες. Θα ειναι προς οφελος του forum, για σχηματισουμε μια πιο εμπεριστατωμενη εικονα.

Δεν κατανοω τον λογο καθυστερησης.

Εγραψες πιο πανω οτι περιμενεις να τοποθετηθουν τα μελη πρωτα, να εκφρασουν την αποψη τους για το αποτελεσμα και στη συνεχεια να τις ανεβασεις.

Ωραια!

Μεχρι τωρα εχουν γραψει την αποψη τους ΔΩΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ (ολα, εκτος του γνωστου κλακαδορου, εγραψαν οτι προκειται για φτωχο αποτελεσμα).

Τι αλλο περιμενεις, λοιπον;

Σε παρακαλουμε ανεβασε τες.

Σε ευχαριστουμε εκ των προτερων.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Εγω δεν καταλαβα οι φωτος που ανεβασε ειναι απο iphone 13 pro? αν ναι ειναι ολες χαλια και σκοτεινες. Σορρυ φιλε Ανδρεα δεν το λεω για κακο αλλα αυτο βλεπω.

• Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
:cool::)Εγώ χωρίς Αναστασάκη μαζί σας για καφέ δεν πάω !

Μα, θα φερει μαζι του και τον φιλο του τον παλαιστη, ρε φιλε Γιωργαρα. Αυτον που στο παρελθον ειχε πελατη. Δε φοβασαι μηπως πεσουν "ψιλες"; :p:D

Θα μου πεις...εμεις θα εχουμε διπλα τον aerato...θα αρπαξει τα καφασια με τις ντοματες και ... μην τον ειδατε τον Παναη...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Φιλε Montecristo εχω στοιχεια απο pm και απο mail για να σου δείξω πόσους απορρίπτω αλλα και ιδια μελη εδω μεσα το εχουν γραψει οτι η HDC μας εβγαλε ακαταλληλους για μεταμοσχευση. Καποιες δοτριες ακομη και απο φωτογραφιες κανουν μπαμ. 5 στις 10 περιπτωσεις την βγαζω ακυρες. Καποια στιγμη οταν δεν βαριεμαι μπορω να σας δωσω στοιχεια.

John_John1

Εγώ χωρίς Αναστασάκη μαζί σας για καφέ δεν πάω !
Ετσι θα ειμαστε!!!

πίθηκος-στο-πάρκο-πιθήκων-jigokudani-ή-πίθηκος-χιονιού-68240043.jpg
Ε

montecristo

Well-Known Member
Φιλε Montecristo εχω στοιχεια απο pm και απο mail για να σου δείξω πόσους απορρίπτω αλλα και ιδια μελη εδω μεσα το εχουν γραψει οτι η HDC μας εβγαλε ακαταλληλους για μεταμοσχευση. Καποιες δοτριες ακομη και απο φωτογραφιες κανουν μπαμ. 5 στις 10 περιπτωσεις την βγαζω ακυρες. Καποια στιγμη οταν δεν βαριεμαι μπορω να σας δωσω στοιχεια.
Δεν αντιλέγω σε αυτό. Ότι γενικά απορρίπτετε ασθενείς που δεν εγγυόσαστε ότ θα έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, και καλά κάνετε. Απλά λέω οτι κάποιες φορές η δότρια δεν φαίνεται με γυμνό μάτι αν έχει πρόβλημα DUPA π.χ., ειδικά αν έχει μάκρος το μαλλί. Οπότε δεν θα ήταν πιο ασφαλές οι γιατροί σας να ελέγχουν τις δότριες με μικροσκόπιο και να κάνουν κάποιες απλές τυπικές μετρήσεις (όχι αναλυτικές); Δεν νομίζω ότι παίρνει και πολύ ώρα αυτό, δηλαδή δεν είναι θέμα χρόνου. Εκτός και αν έχει πάει σε άλλο γιατρό εδώ ελλάδα, να κάνει τον έλεγχο.

John_John1

Δεν αντιλέγω σε αυτό. Ότι γενικά απορρίπτετε ασθενείς που δεν εγγυόσαστε ότ θα έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, και καλά κάνετε. Απλά λέω οτι κάποιες φορές η δότρια δεν φαίνεται με γυμνό μάτι αν έχει πρόβλημα DUPA π.χ., ειδικά αν έχει μάκρος το μαλλί. Οπότε δεν θα ήταν πιο ασφαλές οι γιατροί σας να ελέγχουν τις δότριες με μικροσκόπιο και να κάνουν κάποιες απλές τυπικές μετρήσεις (όχι αναλυτικές); Δεν νομίζω ότι παίρνει και πολύ ώρα αυτό, δηλαδή δεν είναι θέμα χρόνου.

Ναι εχεις δικιο σε αυτο αλλα τι να σου πω οταν ο Μαρας εχει δει χιλιαδες κεφαλια τοσα χρονια κατι θα ξερει.
Επισης αν για καποιον δεν ειναι τοσο σιγουροι απο φωτογραφιες του λενε να πεταξει στην Κυπρο για να τον δουνε απο κοντα.
Εχει κλεισει ατομο να κανει μεταμοσχευση πηγε Κυπρο και ο Μαρας δεν τον εβαζε μεσα με τιποτα για μμ. Οποτε πλεον για περιστατικα με αμφιβολιες τους λενε πρωτα να τους δουνε απο κοντα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Μα, θα φερει μαζι του και τον φιλο του τον παλαιστη, ρε φιλε Γιωργαρα. Αυτον που στο παρελθον ειχε πελατη. Δε φοβασαι μηπως πεσουν "ψιλες"; :p:D

Θα μου πεις...εμεις θα εχουμε διπλα τον aerato...θα αρπαξει τα καφασια με τις ντοματες και ... μην τον ειδατε τον Παναη...
Ολόκληρο φόρουμ δεν έχουμε κανένα πυγμάχο εδώ μέσα να προσέχει τα νότα μας ; Αν όχι θα φέρω το κουμπάρο μου που είναι επαγγελματίας και είναι η δουλειά του η προστασία πολύ πολύ επιφανή εφοπλιστή.... Έχουμε και άερατο ... Θα επιβιώσουμε....

• Like
Reactions: tol

montecristo

Well-Known Member
Ναι εχεις δικιο σε αυτο αλλα τι να σου πω οταν ο Μαρας εχει δει χιλιαδες κεφαλια τοσα χρονια κατι θα ξερει.
Επισης αν για καποιον δεν ειναι τοσο σιγουροι απο φωτογραφιες του λενε να πεταξει στην Κυπρο για να τον δουνε απο κοντα.
Εχει κλεισει ατομο να κανει μεταμοσχευση πηγε Κυπρο και ο Μαρας δεν τον εβαζε μεσα με τιποτα για μμ. Οποτε πλεον για περιστατικα με αμφιβολιες τους λενε πρωτα να τους δουνε απο κοντα.
Οπότε αν υπάρχουν αμφιβολίες τους λένε να τους δούνε πρώτα από κοντά εννοείς χωρίς να κλείσουν για επέμβαση ; Αυτό εννοείς ; Τα αεροπλάνα κτλπ ποιος τα πληρώνει όμως ;

John_John1

Οπότε αν υπάρχουν αμφιβολίες τους λένε να τους δούνε πρώτα από κοντά εννοείς χωρίς να κλείσουν για επέμβαση ; Αυτό εννοείς ; Τα αεροπλάνα κτλπ ποιος τα πληρώνει όμως ;
Ναι χωρις να εχουν κλεισει επεμβαση. Τα αεροπλανα οι ιδιοι πελατες . Αν θελεις να κανεις σωστη δουλεια θα πας. πολλοι πανε ισπανιες,τουρκιες απο θεσσαλονικη αθηνα μην ξεχνας η το αναποδο. Αν ηταν free τα αεροπορικα για να τους δουνε μονο και μονο ολοι θα πηγαινανε και για διακοπες βρε.

Μπλουζα