Andreas1978 , FUE , 3452g , 02-03/8/2021

Kostas97

Well-Known Member
Σε ολους τους TOP γιατρους του κοσμου, ορισμενοι υποψηφιοι ειναι ακαταλληλοι για μεταμοσχευση ενω αλλοι πρεπει οπωσδηποτε να δοκιμασουν αγωγη και βλεποντς τι θα παρουν συζητειται παλι το σεναριο. Στην Ελλαδα μας αυτο δεν υπαρχει και γι καποιο λογο σχεδον ολοι ειναι υποψηφιοι. Η αγωγη επισης, ακομα και για οσους θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικη, δεν αποτελει κριτηριο για το αν καποιος θα μεταμοσχευθει ή οχι. Βασικο κριτηριο ειναι το "Μη χασουμε πελατη".

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Είναι πολύ λογικό τα παιδιά που έχουν πάρει από καλό έως σούπερ αποτέλεσμα από τη κλινική να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του γιατρού - κλινικής και να τις εκτιμούν θετικά.

Ανάλυση το τι δεν έχει πάει καλά σε πολλά από τα περιστατικά που παρουσιάζονται στο φόρουμ δε μπορώ να κάνω, λόγω του ότι δεν έχω επιστημονική κατάρτιση του αντικειμένου.

Υποθέσεις μόνο αλλά και αυτές δεν δίνουν ασφαλή συμπεράσματα.

Το γεγονός όμως ότι έχουν παρουσιαστεί αρκετά περιστατικά που δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία δημιουργεί προβληματισμούς.

@alex7 με όλο το σεβασμό φίλε, αλλά στην ηλικία μας δε θα έπρεπε να προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο.
Καμία φορά η σιωπή είναι η καλύτερη στάση.

Σε ότι έχει σχέση με τις Ελληνικές κλινικές για τη χρήση της Φιναστεριδης υπάρχει μια παρεξήγηση .
Η advanced προτείνει Φιναστεριδη, αλλά είναι up to you αν θέλεις να πάρεις η όχι.
Και στις οδηγίες συμπεριλαμβάνεται η χρήση της τοπικής Φιναστεριδης μαζί με μινοξιδιλη.

Επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ ότι έχουν δίκιο τα παιδιά που λένε ότι η Starks δε τη προτείνει.
Στο Con που είχα στο Δουβλίνο με τον συνεργάτη του Τυρκαλα ( επίσης ενδοκρινολόγου) με απέτρεψε από τη χρήση της, όχι λόγω ηλικίας αλλά αμφισβητούμενου οφέλους γενικότερα.

tol

Well-Known Member
Εξαίρετος δάσκαλος της μαθητιώσας νεολαίας .Θωπευτες ονειρευται και αυλοκόλακες .Ανώμαλους δηλαδή όπως αυτόν .Θαυμάστε Έλληνα δάσκαλο .

Ειλικρινα, εκτος απο ενα φανατικο τσιρακι γιατρου, ασχετο σε θεματα μεταμοσχευσεων, εισαι και ξεδιαντροπος.

Δε ντρεπεσαι, ρε ανηθικε ανθρωπε, να χαρακτηριζεις καποιον ως ανωμαλο που διδασκει σε παιδια.

Εισαι τοσο αηθης και τοσο σκατοψυχος;

Εχουν καμια σχεση οι χαρακτηρισμοι που σου εχω απευθυνει, ρε χυδαιε, με το "ανωμαλος εκπαιδευτικος".

Ειλικρινα εχω εξοργιστει τοσο μαζι σου. Πρεπει η ψυχη σου να ειναι βοθρος, οχετος.

Αφου, ρε εγκαθετε φιλοκολακα του γιατρου, δε γνωριζεις τη νεοελληνικη γλωσσα, γιατι δε σιωπαινεις;

ΘΩΠΕΥΤΗΣ, ρε ασχετε με τη νεοελληνικη γλωσσα, δε σημαινει αυτο που ΑΝΩΜΑΛΩΣ περασε απο το μυαλο σου. Οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται. Μαλλον, ανηθικε αυλοκολακα, το δικο σου μυαλο ειναι ανωμαλο.

Ανοιξε ενα νεοελληνικο λεξικο, για να μαθεις τι σημαινει η λεξη.

Η λεξη θωπευτης, μεταφορικα, σημαινει ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ.

ΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΚΑΛΑ.

Τι δεν καταλαβαινεις, αξεστε αγραμματε;

Ολοι οι χαρακτηρισμοι που σου εχω απευθυνει (μεχρι σημερα το πρωι...γιατι αυτο που εγραψες για ανωμαλο εκπαιδευτικο ηταν τοσο ακραιο που με εχει εξοργισει αφανταστα) ειναι ΣΥΝΩΝΥΜΟΙ του ΚΟΛΑΚΑ. Ολοι οι χαρακτηρισμοι εχουν σχεση με την ιδιοτητα σου ως ενος προκατειλημμενου ψαρα πελατων, ενος βαμμενου οπαδου γιατρου.

Τι δεν καταλαβαινεις, επιτελους;

Εισαι που εισαι ασχετος στις μεταμοσχευσεις, κρινοντας κακιστα περιστατικα ως καλα, εισαι και αγραμματος και δεν κατανοεις τη σημασια των νεοελληνικων λεξεων.

Kostas97

Well-Known Member
Είναι πολύ λογικό τα παιδιά που έχουν πάρει από καλό έως σούπερ αποτέλεσμα από τη κλινική να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του γιατρού - κλινικής και να τις εκτιμούν θετικά.

Ανάλυση το τι δεν έχει πάει καλά σε πολλά από τα περιστατικά που παρουσιάζονται στο φόρουμ δε μπορώ να κάνω, λόγω του ότι δεν έχω επιστημονική κατάρτιση του αντικειμένου.

Το γεγονός όμως ότι έχουν παρουσιαστεί αρκετά περιστατικά που δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία δημιουργεί προβληματισμούς.

@alex7 με όλο το σεβασμό φίλε, αλλά στην ηλικία μας δε θα έπρεπε να προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο.

Σε ότι έχει σχέση με τις Ελληνικές κλινικές για τη χρήση της Φιναστεριδης υπάρχει μια παρεξήγηση .
Η advanced προτείνει Φιναστεριδη, αλλά είναι up to you αν θέλεις να πάρεις η όχι.
Και στις οδηγίες συμπεριλαμβάνεται η χρήση της τοπικής Φιναστεριδης μαζί με μινοξιδιλη.

Επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ ότι έχουν δίκιο τα παιδιά που λένε ότι η Starks δε τη προτείνει.
Στο Con που είχα στο Δουβλίνο με τον συνεργάτη του Τυρκαλα ( επίσης ενδοκρινολόγου) με απέτρεψε από τη χρήση της, όχι λόγω ηλικίας αλλά αμφισβητούμενου οφέλους γενικότερα.
Ο λογος θεωρω ειναι καθαρα για περισσοτερη πελατεια. Στην Ελλαδα μεγαλο μερος πληθυσμου φοβαται τα φαρμακα, συνεπως ο γιατρος που θα πουλησει ψευτικες ελπιδες οτι "εδω μπορεις και χωρις αγωγη" στο συγκεκριμενο κοινο θα τραβηξει πελατεια.
Αραγε η αμφισβητηση εγκεκριμενης αγωγης ποσο απεχει απο οσους αμφισβητουν-ουσαν και τα εμβολια;; Και σκεφτειτε οτι εδω μιλαμε για αποτροπη για αγωγη. :p

Georgie

Well-Known Member
Δε ξέρω, μόνο υποθέσεις .
Αλλά φίλε γνώση υπάρχει πια, τουλάχιστον στο φόρουμ.
Εγώ προσωπικά δεν ήμουν και δεν είμαι χρήστης Φιναστεριδης.
Έκανα μεταμόσχευση στα 50 με πλήρη φυτρωση και χωρίς απώλειες στα native hair.
Θα ξανακάνω πάλι το Σεπτέμβριο, πάλι χωρίς τη χρήση της Φιναστεριδης.
Αν ήμουν όμως 40 ετών δε θα υπήρχε περίπτωση να μπω για μεταμόσχευση χωρίς θεραπεία Φιναστεριδης.

le2der

Active Member
Έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ολο και πιο πολλά περιστατικά του συγκεκριμένου ιατρού με προβλήματα φυτρωσης . Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι έχουν 50-60% φυτρωση και κάποιοι ακόμα χαμηλότερα . Στα αποτυχημένα αποτελέσματα θα περίμενα μια συνέπεια στην φυτρωση .
Εδώ προσπαθούν οι γνωστές να αναδείξουν τη σημαντικότητα τις προβληματικής δότριας , αλλά είναι μόνο αυτό ;

alex7

Well-Known Member
Ειλικρινα, εκτος απο ενα φανατικο τσιρακι γιατρου, ασχετο σε θεματα μεταμοσχευσεων, εισαι και ξεδιαντροπος.

Δε ντρεπεσαι, ρε ανηθικε ανθρωπε, να χαρακτηριζεις καποιον ως ανωμαλο που διδασκει σε παιδια.

Εχουν καμια σχεση οι χαρακτηρισμοι που σου εχω απευθυνει, ρε χυδαιε, με το "ανωμαλος εκπαιδευτικος".

Ειλικρινα εχω εξοργιστει τοσο μαζι σου. Πρεπει η ψυχη σου να ειναι βοθρος, οχετος.

Αφου, ρε εγκαθετε φιλοκολακα του γιατρου, δε γνωριζεις τη νεοελληνικη γλωσσα, γιατι δε σιωπαινεις;

ΘΩΠΕΥΤΗΣ, ρε ασχετε με τη νεοελληνικη γλωσσα, δε σημαινει αυτο που ΑΝΩΜΑΛΩΣ περασε απο το μυαλο σου. Οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται. Μαλλον, ανηθικε αυλοκολακα, το δικο σου μυαλο ειναι ανωμαλο.

ΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΚΑΛΑ.

Ολοι οι χαρακτηρισμοι που σου εχω απευθυνει (μεχρι σημερα το πρωι...γιατι αυτο που εγραψες για ανωμαλο εκπαιδευτικο ηταν τοσο ακραιο που με εχει εξοργισει αφανταστα) ειναι ΣΥΝΩΝΥΜΟΙ του ΚΟΛΑΚΑ. Ολοι οι χαρακτηρισμοι εχουν σχεση με την ιδιοτητα σου ως ενος προκατειλημμενου ψαρα πελατων, ενος βαμμενου οπαδου γιατρου.

Εισαι που εισαι ασχετος στις μεταμοσχευσεις, κρινοντας κακιστα περιστατικα ως καλα, εισαι και αγραμματος και δεν κατανοεις τη σημασια των νεοελληνικων λεξεων.

ΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΚΑΛΑ.

Δείτε ολοι στη φωτό πως χρησιμοποιείται το θωπεύω στην καθομιλουμένη .Σκεφτείτε ότι αυτός διδάσκει τα παιδιά .Αν θέλετε μπορώ να παραθέσω 10αδες παραδείγματα

Συνημμένα

• 27EED566-8BC1-43B5-AE03-364DB2790C16.png
    27EED566-8BC1-43B5-AE03-364DB2790C16.png
    240.3 KB · Προβολές: 97

Kostas97

Well-Known Member
Έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ολο και πιο πολλά περιστατικά του συγκεκριμένου ιατρού με προβλήματα φυτρωσης . Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι έχουν 50-60% φυτρωση και κάποιοι ακόμα χαμηλότερα . Στα αποτυχημένα αποτελέσματα θα περίμενα μια συνέπεια στην φυτρωση .
Εδώ προσπαθούν οι γνωστές να αναδείξουν τη σημαντικότητα τις προβληματικής δότριας , αλλά είναι μόνο αυτό ;
Απλα μπορει καποιος να μπει και να δει στα μεχρι τωρα αποτελεσματα ποσα ειχαν καλη εκβαση και ποσα οχι...
Για να ειμαστε και δικαιοι...
Ο Τυρκαλας εχει τα περισσοτερα ανεξαρτητα αν δεν κανω λαθος(συντομα ο Lorenzo). Το στατιστικο επιτυχιας-αποτυχιας μπορει να μας βαλει σε σκεψεις και για εκεινον που ειναι το προφανες, αλλα και για οσους βλεπουμε μονο επισημες παρουσιασεις.

le2der

Active Member
Δείτε ολοι στη φωτό πως χρησιμοποιείται το θωπεύω στην καθομιλουμένη .Σκεφτείτε ότι αυτός διδάσκει τα παιδιά .Αν θέλετε μπορώ να παραθέσω 10αδες παραδείγματα
Δεν ξέρω τι να απαντήσω , να είσαι καλά γέλασα δυνατά

alex7

Well-Known Member

Προσπαθούν να με παρουσιάσουν ότι πάω να κάνω το άσπρο μαύρο οι γνωστοί κλικαδόροι.Στην πραγματικότητα στόχος είναι να χτυπηθούν όλα τα περιστατικά μμ του Τυρκάλα.Από του Vlafo εως και τελευταία του jhack11 η του Ανδρέα πάντα με την ίδια μέθοδο.Τωρά έγιναν και ξεδιάντροποι.Αποθρασύνθηκαν τελείως.Προφανώς και το είπα και προηγουμένως οτι το περιστατικό δεν αποτελεί κάποιο από τα δυνατά του Τυρκάλα.Δες όμως πως με παρουσιάζουν καθώς ο στόχος είναι ο γιατρός πάντα.

Georgie

Well-Known Member
.Δες όμως πως με παρουσιάζουν καθώς ο στόχος είναι ο γιατρός πάντα.
Ο στόχος Alex είναι τα μαλλιά μας.
Δε με ενδιαφέρει ο Γιατρός ούτε η κλινική .
Δε θα γίνουν φίλοι μου
Πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά που πρέπει να κάνουν .
Οι ικανότητες της κάθε κλινικής φαίνεται μέσα από τις παρουσιάσεις των αποτελεσμάτων.
Όχι από ποιήματα και αφηγήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member

Επιμενεις, ρε αχρειο ανθρωπακι!!!

Εισαι τοσο αγροικος, αξεστος, αγραμματος, απαιδευτος, ξυλο απελεκητο, στουρναρι, ανεπιδεκτος μαθησεως που, οσο και να σου παραδιδει καποιος μαθηματα της νεοελληνικης (δωρεαν μαλιστα...οχι σαν εσενα που παιρνεις χαρτζιλικια απο γιατρο), εσυ μια ζωη θα μεινεις ανεπαιδευτος.

Σου εξηγησα και πιο πανω...

Ανοιξε ενα λεξικο....

Μαθε τι σημαινει μεταφορικα η λεξη θωπευτης...μαθε οτι σημαινει ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ (σου το γραφω και με κεφαλαια....μηπως...αλλά δεν...)

Τωρα, αν το ανωμαλο μυαλο σου, οταν διαβαζεις τη λεξη "θωπευω" πηγαινει σε οπισθια εφηβων (οπως το σχολιο που ανεβασες παραπανω), τοτε χρηζεις ψυχιατρειου...στην ηλικια σου και να ονειρευεσαι εφηβικα οπισθια!!! Δεν ντρεπεσαι;

alex7

Well-Known Member
Επιμενεις, ρε αχρειο ανθρωπακι!!!

Εισαι τοσο αγροικος, αξεστος, αγραμματος, απαιδευτος, ξυλο απελεκητο, στουρναρι, ανεπιδεκτος μαθησεως που, οσο και να σου παραδιδει καποιος μαθηματα της νεοελληνικης (δωρεαν μαλιστα...οχι σαν εσενα που παιρνεις χαρτζιλικια απο γιατρο), εσυ μια ζωη θα μεινεις ανεπαιδευτος.

Σου εξηγησα και πιο πανω...

Ανοιξε ενα λεξικο....

Μαθε τι σημαινει μεταφορικα η λεξη θωπευτης...μαθε οτι σημαινει ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ (σου το γραφω και με κεφαλαια....μηπως...αλλά δεν...)

Τωρα, αν το ανωμαλο μυαλο σου, οταν διαβαζεις τη λεξη "θωπευω" πηγαινει σε οπισθια εφηβων (οπως το σχολιο που ανεβασες παραπανω), τοτε χρηζεις ψυχιατρειου...στην ηλικια σου και να ονειρευεσαι εφηβικα οπισθια!!! Δεν ντρεπεσαι;
Τον αφήνω στη κρίση σας

tol

Well-Known Member
Στο Google στην αναζητηση για την έννοια του θωπεύω εμφανίζει από τα πρώτα αυτό με την καθηγήτρια .Τα λεξικά δεν έχουν τόση σημασία όσο έχει η χρήση μιας λέξης στην καθομιλουμένη .

Τελευταιο που θα γραψω...νιωθω οτι απευθυνομαι σε εναν αμορφωτο τοιχο χωρις αυτια.

Σου εξηγησα 3 φορες οτι εγω τη λεξη "θωπευτης" τη χρησιμοποιησα με συγκεκριμενη εννοια...ολες οι λεξεις που χρησιμοποιησα ηταν συνωνυμες της λεξης ΚΟΛΑΚΑΣ.

Ποτέ δε θα ημουν τοσο αρρωστημενο μυαλο, ωστε να χρησιμοποιησω εναν τετοιο καταπτυστο χαρακτηρισμο για εναν συνομιλητη μου. Ποτέ δε θα τολμουσα να τον χαρακτηρισω "ανωμαλο" που μαλιστα, οπως χυδαια εγραψες, εκδηλωνει αυτη την ανωμαλια σε παιδια.

Δεν εχεις τσιπα ντροπη, εισαι ενας βαναυσος (αγροικος σκατοψυχος) που δεν μπορεις να παραδεχθεις οτι εσφαλες και να ζητησεις μια συγγνωμη.

Επιμενεις, ενω ο αλλος σου εξηγει ξεκαθαρα τι εννοουσε.

Ανηθικος και αηθης, φιλε μου, δεν ειναι αυτος που κανει ενα σοβαρο ατοπημα (οπως ο δικος σου χυδαιος χαρακτηρισμος). Αηθης ειναι αυτος που δεν παραδεχεται το λαθος του, επιμενει να προσβαλει με ανοικειους χαρακτηρισμους και δε ζητα μια ειλικρινη συγγνωμη.

montecristo

Well-Known Member
Πιστεύω γενικά πάντως το να μη προτείνει φίνα μια κλινική στους πελάτες της ρίχνει και τα αποτελέσματά της, γιατί έτσι θα δέχεται και πελάτες με προβληματικές δότριες με DUPA/BUPA. Με αποτέλεσμα μετά να αυξάνονται οι αποτυχίες της και να αρχίζουν να αμφισβητούνται και οι ικανότητες του γιατρού. Αν έπαιρναν δηλαδή οι περισσότεροι ασθενείς φινα θα είχαν πιστεύω και λιγότερες αποτυχίες. Αυτό ειναι ένα ελληνικό φαινόμενο που η πλειοψηφία(αν όχι όλες) των ελληνικών κλινικών θα τους έβαζε σε επέμβαση χωρίς φίνα (μέγα λάθος) με αποτέλεσμα να έχει μεγάλες πιθανότητες για μειωμένη φύτρωση. Πιστεύω αυτό γίνεται γιατί οι περισσότεροι ασθενείς μόλις ακούσουν φίνα και ιστορίες κόβουν πέρα λόγω φόβου κλπ, κάτι που δεν συμβαίνει τόσο στο εξωτερικό. Οπότε επειδή δεν έχουν την πολυτέλεια να απορρίπτουν, δεν απαιτούν να πάρεις φινα.

Αλλά αυτό το βλέπουμε και στην Κύπρο στις 2 κλινικές HDC, Γεωργίου που αυτές δεν προτείνουν φιναστερίδη αλλά ούτε και ελέγχουν δότριες για DUPA/BUPA και δεν κάνουν μετρήσεις. Οπότε αναπόφευκτα και οι κυπριακές κλινικές θα δέχονται ασθενείς με DUPA χωρίς φίνα, θα έρχεται η αποτυχία μετά και θα ψάχνουμε να δούμε τι έφταιξε. Είναι και ανάλογα τι ασθενείς θα σου τύχουν.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Τελευταιο που θα γραψω...νιωθω οτι απευθυνομαι σε εναν αμορφωτο τοιχο χωρις αυτια.

Σου εξηγησα 3 φορες οτι εγω τη λεξη "θωπευτης" τη χρησιμοποιησα με συγκεκριμενη εννοια...ολες οι λεξεις που χρησιμοποιησα ηταν συνωνυμες της λεξης ΚΟΛΑΚΑΣ.

Ποτέ δε θα ημουν τοσο αρρωστημενο μυαλο, ωστε να χρησιμοποιησω εναν τετοιο καταπτυστο χαρακτηρισμο για εναν συνομιλητη μου. Ποτέ δε θα τολμουσα να τον χαρακτηρισω "ανωμαλο" που μαλιστα, οπως χυδαια εγραψες, εκδηλωνει αυτη την ανωμαλια σε παιδια.

Δεν εχεις τσιπα ντροπη, εισαι ενας βαναυσος (αγροικος σκατοψυχος) που δεν μπορεις να παραδεχθεις οτι εσφαλες και να ζητησεις μια συγγνωμη.

Επιμενεις, ενω ο αλλος σου εξηγει ξεκαθαρα τι εννοουσε.

Ανηθικος και αηθης, φιλε μου, δεν ειναι αυτος που κανει ενα σοβαρο ατοπημα (οπως ο δικος σου χυδαιος χαρακτηρισμος). Αηθης ειναι αυτος που δεν παραδεχεται το λαθος του, επιμενει να προσβαλει με ανοικειους χαρακτηρισμους και δε ζητα μια ειλικρινη συγγνωμη.
Ναι σοβαρά;Σε προηγούμενη κόντρα -μέσα στα απέραντα σεντόνια που γράφεις -και που βαριέμαι τώρα να σκαλίζω , πάλι τέτοια υπαινίσσεσαι χρησιμοποιώντας άλλες λέξεις .Μην κάτσω και το βρω τώρα .

giannis1991

Well-Known Member
Άστο ρε @tol μην ασχολείσαι άλλο...Πάντα εκεί το γυρνάει σε κλίκες κτλπ...Απαντήσεις ποτέ δεν δίνει ευθέως στα ερωτήματα...
Άσε που τώρα το πρόβλημα δεν νομίζω να είναι ότι είναι "φίλος" της κλινικής αλλά το οτι έχει τρικυμία εν κρανιω...Μαρεσει που ο συγκεκριμένος χαρακτήρισε άλλον ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα...

• Like
Reactions: tol

oreo

Well-Known Member
Τελικά κύριοι οι άντρες δεν μεγαλώνουμε ποτέ, είμαστε και παραμένουμε πάντα παιδιά, ζορίσμενα πια με δουλειά και ευθύνες. Απλά αλλάζουν τα παιχνίδια μας και γίνονται ακριβότερα. ;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αλλά αυτό το βλέπουμε και στην Κύπρο στις 2 κλινικές HDC, Γεωργίου που αυτές δεν προτείνουν φιναστερίδη αλλά ούτε και ελέγχουν δότριες για DUPA/BUPA και δεν κάνουν μετρήσεις. Οπότε αναπόφευκτα και οι κυπριακές κλινικές θα δέχονται ασθενείς με DUPA χωρίς φίνα, θα έρχεται η αποτυχία μετά και θα ψάχνουμε να δούμε τι έφτιαξε. Είναι και ανάλογα τι ασθενείς θα σου τύχουν.

Αυτό είναι αληθές, απλά δεν είμαι σίγουρος αν αναλαμβάνουν αυτούς τους ασθενείς ή τους απορρίπτουν. Τουλάχιστον για την HDC έχουμε μαρτυρία από τον @John_John ότι απορρίπτουν αρκετούς. Για τον Γεωργίου δεν ξέρω.

Μπλουζα