Δε ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να έχει στο μαλλί ο φίλος και πως μπορεί να έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα του αυτό το πρόβλημα...εγώ γενικά μιλώντας, πέρα από κάποια αρχικά δυνατά περιστατικά, εδώ και καιρό βλέπω περιπτώσεις στην κλινικη στα 4Κ gts που θα περίμενα να αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο η εμφάνιση κάποιου με μεγάλο πρόβλημα αλλά τα αποτελέσματα είναι φτωχα. Συμφωνώ με το σχολιασμό του tol. Δε ξέρω ο alex πως το βλέπει αυτό το αποτέλεσμα καλό, κάθε άποψη φυσικά είναι σεβαστη... Εγώ θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι μετριοτατο τουλάχιστον σε ότι αφορά τη φυτρωση (που είναι και το πιο σημαντικο- δε θέλω να γίνω κυνικός αλλά αν το top goal είναι η καλή δοτρια δε κάνω καν μμ εξ αρχης και έχω τη δοτρια μια χαρα). Οπως μέτρια είναι και αρκετά άκομα περιστατικά της κλινικής που παρουσιάζονται τελευταια με βάση πάντα των αριθμό των μοσχευμάτων . Προσωπικά αμφιβάλω για το κατά πόσο επιτυγχάνεται φυτρωση στα ποσοστά που νομίζαμε ως τωρα...Δε θέλω να συγκρίνω, αλλα βλέπω το άλλο το παλικάρι, iraklis νομίζω, που πήγε στις "κοπελιές" της advance και με 5Κ έγινε άλλος άνθρωπος και με αποδεκτη (για εμένα) εικόνα δοτριας. Και είναι η μέρα με τη νύχτα τα αποτελέσματα των 2 κλινικων.
Δε θέλω να είμαι κατηγορηματικός, η κλινική έχει δώσει ωραία αποτελέσματα, αλλά γνώμη μου είναι ότι μεσα από το σύνολο των παρουσιάσεων που έχουν γίνει ως τωρα αποδομειται λίγο η εικόνα κλινικής με ΣΤΑΘΕΡΑ υψηλή φυτρωση. Και πάλι δε θέλω να συγκρίνω αλλα ψάχνω να δω στην advance περιστατικό που να μην "έπιασε η σπορά" και βλέπω μόνο έναν akis 6-7 χρόνια πριν με όχι καλό αποτέλεσμα...Αναφέρω την advance γιατί έχω κάνει εκεί μμ παλιότερα και παρόλο που έμεινα ικανοποιημένος έφαγαν κράξιμο σε ότι αφορά συνεννόηση πλάνο και διαχείριση δοτριας...Μαλλι όμως βγηκε, ακόμα είναι στη θέση του και αν ξεκινούσα και κανένα χαπι στα καπάκια μετά τη μμ, μάλλον τώρα θα διάβαζα το forum μόνο από hobby...
Κάθε κλινική έχει + και -, αλλά η φυτρωση είναι το Νο1 ζητούμενο, αδιαπραγματευτη προϋπόθεση και δυστυχώς από το ως τώρα δείγμα παρουσιάσεων της κλινικής, αρχίζει να διαφαίνεται ότι δεν είναι "δεδομένη", αλλά αβέβαιη σε πολλές για να μη πω στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Ελπίζω να αλλάξει αυτό και τα ατυχή περιστατικά να οφείλονται σε BUPA η ότι άλλη μορφή αδυναμίας του μαλλιού στις περιπτώσεις αυτές που, μπορεί να μην είχε διαγνωσθεί(αν και θα έπρεπε). Καλό το value for money με 1€/gt αλλά για να είναι value πρέπει να το δούμε να φυτρώνει κιολας...όχι να το πληρώνουμε να το χάνουμε από το μελλοντικό απόθεμα και να ψάχνουμε για πιο λόγο δε φύτρωσε...