Andreas1978 , FUE , 3452g , 02-03/8/2021

giannis1991

Well-Known Member
Εμένα μου φαίνεται πάντως καλό σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα...
Δεν μπορώ να βρω κάποια σοβαρή κακοτεχνία φίλε Τολ όσο κι αν το προσπαθώ...

Εντάξει πλάκα κάνω απλά ήθελα να στηρίξω το κολληταρι μου τον Άλεξ...Αδυναμίες είναι αυτές!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Εμένα μου φαίνεται πάντως καλό σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα...
Δεν μπορώ να βρω κάποια σοβαρή κακοτεχνία φίλε Τολ όσο κι αν το προσπαθώ...

Εντάξει πλάκα κάνω απλά ήθελα να στηρίξω το κολληταρι μου τον Άλεξ...Αδυναμίες είναι αυτές!

Α ρε μπαγασα, φιλε Γιαννη. :p:D

Προς στιγμη νομισα οτι ηρθε η ωρα να αναιρεσω τους χαρακτηρισμους.

Προς στιγμη ειπα...παει χαλασε ο κοσμος!!! Πρεπει αυριο να παω στον οφθαλμιατρο για γυαλια.

Τελικα, μαλλον, αυτο που χρειαζεται ειναι να πεταξει, επιτελους, ο φιλος alex τα χρωματιστα γυαλια που γραφουν με κεφαλαια γραμματα: ΘΕΟΣ ΤΥΡΚΑΛΑΣ.

Bigk

Well-Known Member
Sorry μετά διάβασα τα υπόλοιπα σχόλια.... τελικά δεν κάνεις πλάκα!!!!
Φίλος κοίταξε το λίγο αυτό... είπαμε να λέμε καμία χαζομάρα εδώ, αλλά αυτό πάει πολύ.

• Like
Reactions: tol

giannis1991

Well-Known Member
Κύριοι το θέμα είναι να θυμόμαστε ΟΛΟΙ εκείνη την μέρα που γκουγκλαραμε κάτι/κάποιο πρόβλημα που μας απασχολούσε (άρα σκεφτείτε την ψυχολογία και ίσως το αδιέξοδο που είχαμε φτάσει) και η τύχη μας έφερε σε αυτό το φόρουμ...Μην το ξεχνάμε αυτό επ ουδενί...Και όταν δεν το ξεχνάμε θα είμαστε εδώ αντικειμενικοι με μόνο σκοπό να βοηθάμε και να γκρεμίζουμε όσους πάνε να προσπορισουν στον εαυτό τους κέρδη και συμφέροντα υπέρ των εταιρειών που "συμπαθούν"...
Τη συγκεκριμένη προώθηση αργήσαμε να την αναδείξουμε και πίστεψέ με φίλε Τολ ο Άλεξ ήταν ίσως ο λιγότερο αποδοτικός σε αυτό το ρόλο και όπως είχα ξαναπεί στο τέλος φαίνεται και επιβλαβής...
Καταλήγω πάντως σε 2 συμπεράσματα
1)Από τα νήματα του συγκεκριμένου γιατρού το μόνο που έδωσε 100% αυτό που έπρεπε να δώσει και να εξαχθεί είναι του Γιώργου
και 2)οι μμ εντός Ελλάδος είναι σαν να αγοράσεις κάτι από τα jumbo με 2 ευρώ αντί για 10...Μπορεί να πεις κοίτα εδώ τι αγορά έκανα και πως τους κορόιδεψα τους άλλους που το πήραν 10 αλλά παίζει να χαλάσει και με την πρώτη χρήση...
Τον γιατρό εκεί τον θες και τον πληρώνεις...Για να σου βρει την dupa,να αντιμετωπίσει διάφορες επιπλοκές όπως σκληρό δέρμα κτλπ κτλπ κτλπ που εσύ ΔΕΝ ξέρεις ότι έχεις...(γιατί το έχουμε ακούσει και αυτό ,ότι πρέπει να είσαι φουλ διαβασμενος και να "καθοδηγήσεις "το γιατρό αν σου πει κάτι παρανορμαλ...
ΥΓ Αερατε συγνώμη για το μεγάλο ποστ!

aeratos28

Just aeratos
Θα δείξω σχετική ανοχή..
Κύριοι το θέμα είναι να θυμόμαστε ΟΛΟΙ εκείνη την μέρα που γκουγκλαραμε κάτι/κάποιο πρόβλημα που μας απασχολούσε (άρα σκεφτείτε την ψυχολογία και ίσως το αδιέξοδο που είχαμε φτάσει) και η τύχη μας έφερε σε αυτό το φόρουμ...Μην το ξεχνάμε αυτό επ ουδενί...Και όταν δεν το ξεχνάμε θα είμαστε εδώ αντικειμενικοι με μόνο σκοπό να βοηθάμε και να γκρεμίζουμε όσους πάνε να προσπορισουν στον εαυτό τους κέρδη και συμφέροντα υπέρ των εταιρειών που "συμπαθούν"...
Τη συγκεκριμένη προώθηση αργήσαμε να την αναδείξουμε και πίστεψέ με φίλε Τολ ο Άλεξ ήταν ίσως ο λιγότερο αποδοτικός σε αυτό το ρόλο και όπως είχα ξαναπεί στο τέλος φαίνεται και επιβλαβής...
Καταλήγω πάντως σε 2 συμπεράσματα
1)Από τα νήματα του συγκεκριμένου γιατρού το μόνο που έδωσε 100% αυτό που έπρεπε να δώσει και να εξαχθεί είναι του Γιώργου
και 2)οι μμ εντός Ελλάδος είναι σαν να αγοράσεις κάτι από τα jumbo με 2 ευρώ αντί για 10...Μπορεί να πεις κοίτα εδώ τι αγορά έκανα και πως τους κορόιδεψα τους άλλους που το πήραν 10 αλλά παίζει να χαλάσει και με την πρώτη χρήση...
Τον γιατρό εκεί τον θες και τον πληρώνεις...Για να σου βρει την dupa,να αντιμετωπίσει διάφορες επιπλοκές όπως σκληρό δέρμα κτλπ κτλπ κτλπ που εσύ ΔΕΝ ξέρεις ότι έχεις...(γιατί το έχουμε ακούσει και αυτό ,ότι πρέπει να είσαι φουλ διαβασμενος και να "καθοδηγήσεις "το γιατρό αν σου πει κάτι παρανορμαλ...
ΥΓ Αερατε συγνώμη για το μεγάλο ποστ!

aeratos28

Just aeratos
Κύρια καθηγητά ,δεν σου βγαίνει να γαμωκαντηλιασεις εύκολα ..ακόμα και σε φασαρία με το γαντι όλες οι (βρισιές)..χαχαχα
Αφου εχουν πλακα οι χαρακτηρισμοι προς το προσωπο σου, μπορω να τους εμπλουτισω....

Θωπευτη του γιατρου, γαλιφη, μαλαγανα, αργυρωνυτε ψαρα πελατων, βαμμενε δουλοπρεπη, κλακαδορε, πότε θα καταλαβεις οτι το forum δεν εχει αναγκη απο ατομα που ασκουν προπαγανδα υπερ των γιατρων αδιαφορωντας για το συμφερον των συμφορουμιτων; Εσυ το μονο που κάνεις ειναι να προσπαθεις συνεχεια να υπερασπιζεσαι τον γιατρο, να μετατρεπεις το μαυρο σε ασπρο.

Επαναλαμβανω...για να καταλαβεις οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου και ο πλεον ακαταλληλος, για να κρινεις μεταμοσχευσεις...

Αν βρεθει, εστω και ενας, ομοϊδεατης σου, ο οποιος θα γραψει οτι το αποτελεσμα του φιλου Ανδρεα ειναι καλο, τοτε θα αναιρεσω ολους τους χαρακτηρισμους.

oreo

Well-Known Member
Κύρια καθηγητά ,δεν σου βγαίνει να γαμωκαντηλιασεις εύκολα ..ακόμα και σε φασαρία με το γαντι όλες οι (βρισιές)..χαχαχα
Τώρα το είδα αυτό ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε δάσκαλε @tol , θωπευτή ? ΧΑΧΑχαΧΑχΑΧαΑΧΑχΧαΧαχΑχΑχαχΑχαχΑχαχΑ

aeratos28

Just aeratos
Βέβαια,αν συνεχίσει ο Άλεξ τα περίεργα,βλέπω ο κύριος καθηγητής να ξεχάσει τον καλό εαυτό του και να προβεί σε χαρακτηρισμούς πολλοί σκληρούς...είμαι σίγουρος .
Θα αρχίσει να τον λέει,κουφιοκεφαλακη,χαζό,χοντρό,ότι μυρίζουν οι μασχάλες του,ότι κάτι έχει κολλήσει στα δόντια του,ότι στο δικό μου κάνει Τούμπα,στο δικό του κωλοτουμπας,στο δικό μου κάνει κρος ,στο δικό του μοτοκρός,ότι θα λέει ο Άλεξ,ο τολ θα του λέει και θα του βγάζει καθρεφτάκι ...προτείνω στον cvial να κλειδώσει το νήμα..θα υπάρξουν σίγουρα μηνύσεις.

oreo

Well-Known Member
Λοιπόν όπως και να έχει, αν μου επιτρέπετε να πω την γνώμη μου, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, μην ακούς τι λένε οι κακεντρεχείς. Μπορεί μια δεύτερη να το φτάσει μαμά πυκνότητα. Αν και στην θέση σου δεν θα έκανα κάτι, δυστυχώς είναι αυτό το μικρόβιο της τελειότητας που μας ωθεί στην υπέρβαση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Πάντως άσχετα με το ποσοστό φύτρωσης (αφού και με BUPA, χωρίς φίνα ξεκινάς με γκολ από τα αποδυτήρια σε θέμα φύτρωσης) με 1700 grafts στην Α ζώνη περίμενε κανείς πυκνό αποτέλεσμα μπροστά ; Νομίζω είναι πολύ λίγα για να έχει αξιοπρεπή πυκνότητα για το μέγεθος του προβλήματός του, κάτι που φαίνεται από την τοποθέτηση ειδικά στο κέντρο της Α ζώνης μπήκαν λιγα.

tol

Well-Known Member
Λοιπόν όπως και να έχει, αν μου επιτρέπετε να πω την γνώμη μου, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, μην ακούς τι λένε οι κακεντρεχείς. Μπορεί μια δεύτερη να το φτάσει μαμά πυκνότητα. Αν και στην θέση σου δεν θα έκανα κάτι, δυστυχώς είναι αυτό το μικρόβιο της τελειότητας που μας ωθεί στην υπέρβαση.

Και εσυ, τεκνον Βρουτε;

Μεταμεσονυχτια θελετε να με κανετε να μετανοησω για τους χαρακτηρισμους στον alex;

Ενταξει, ρε αθεοφοβοι...

Πουρνο-πουρνο, με τη αυγουλα, θα παω στον Ορθρο (πρωινη λειτουργια) στη διπλανη εκκλησια. Εκει θα εξομολογηθω για ολες μου τις αμαρτιες και θα ζητησω συγγνωμη.

Πεφτω για υπνο τωρα...ετσι και αλλιως ειναι αγρια μεσανυχτα.

Περιμενα με αδημονια να ενδωσει στα παρακαλια μας ο φιλος Ανδρεας και να κανει το αυτονοητο (να ανεβασει και το σετ φωτογραφιων απο τον κ. Λορεντζο, ωστε να εχουμε σφαιρικη αντιληψη), αλλά...δυστυχως επτωχευσαμεν. Ανθ' υμων Γουλιμης (Χαριλαος Τρικουπης 1895)

oreo

Well-Known Member
Και εσυ, τεκνον Βρουτε;

Μεταμεσονυχτια θελετε να με κανετε να μετανοησω για τους χαρακτηρισμους στον alex;

Ενταξει, ρε αθεοφοβοι...

Πουρνο-πουρνο, με τη αυγουλα, θα παω στον Ορθρο (πρωινη λειτουργια) στη διπλανη εκκλησια. Εκει θα εξομολογηθω για ολες μου τις αμαρτιες και θα ζητησω συγγνωμη.

Πεφτω για υπνο τωρα...ετσι και αλλιως ειναι αγρια μεσανυχτα.

Περιμενα με αδημονια να ενδωσει στα παρακαλια μας ο φιλος Ανδρεας και να κανει το αυτονοητο (να ανεβασει και το σετ φωτογραφιων απο τον κ. Λορεντζο, ωστε να εχουμε σφαιρικη αντιληψη), αλλά...δυστυχως επτωχευσαμεν. Ανθ' υμων Γουλιμης (Χαριλαος Τρικουπης 1895)
Συγγνώμη δάσκαλε, δεν πήγαινε σε αυτό το νήμα, private chat έκανα και το έστειλα καταλάθος εδώ. :cool:

andy.k

Active member
Δε ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να έχει στο μαλλί ο φίλος και πως μπορεί να έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα του αυτό το πρόβλημα...εγώ γενικά μιλώντας, πέρα από κάποια αρχικά δυνατά περιστατικά, εδώ και καιρό βλέπω περιπτώσεις στην κλινικη στα 4Κ gts που θα περίμενα να αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο η εμφάνιση κάποιου με μεγάλο πρόβλημα αλλά τα αποτελέσματα είναι φτωχα. Συμφωνώ με το σχολιασμό του tol. Δε ξέρω ο alex πως το βλέπει αυτό το αποτέλεσμα καλό, κάθε άποψη φυσικά είναι σεβαστη... Εγώ θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι μετριοτατο τουλάχιστον σε ότι αφορά τη φυτρωση (που είναι και το πιο σημαντικο- δε θέλω να γίνω κυνικός αλλά αν το top goal είναι η καλή δοτρια δε κάνω καν μμ εξ αρχης και έχω τη δοτρια μια χαρα). Οπως μέτρια είναι και αρκετά άκομα περιστατικά της κλινικής που παρουσιάζονται τελευταια με βάση πάντα των αριθμό των μοσχευμάτων . Προσωπικά αμφιβάλω για το κατά πόσο επιτυγχάνεται φυτρωση στα ποσοστά που νομίζαμε ως τωρα...Δε θέλω να συγκρίνω, αλλα βλέπω το άλλο το παλικάρι, iraklis νομίζω, που πήγε στις "κοπελιές" της advance και με 5Κ έγινε άλλος άνθρωπος και με αποδεκτη (για εμένα) εικόνα δοτριας. Και είναι η μέρα με τη νύχτα τα αποτελέσματα των 2 κλινικων.
Δε θέλω να είμαι κατηγορηματικός, η κλινική έχει δώσει ωραία αποτελέσματα, αλλά γνώμη μου είναι ότι μεσα από το σύνολο των παρουσιάσεων που έχουν γίνει ως τωρα αποδομειται λίγο η εικόνα κλινικής με ΣΤΑΘΕΡΑ υψηλή φυτρωση. Και πάλι δε θέλω να συγκρίνω αλλα ψάχνω να δω στην advance περιστατικό που να μην "έπιασε η σπορά" και βλέπω μόνο έναν akis 6-7 χρόνια πριν με όχι καλό αποτέλεσμα...Αναφέρω την advance γιατί έχω κάνει εκεί μμ παλιότερα και παρόλο που έμεινα ικανοποιημένος έφαγαν κράξιμο σε ότι αφορά συνεννόηση πλάνο και διαχείριση δοτριας...Μαλλι όμως βγηκε, ακόμα είναι στη θέση του και αν ξεκινούσα και κανένα χαπι στα καπάκια μετά τη μμ, μάλλον τώρα θα διάβαζα το forum μόνο από hobby...
Κάθε κλινική έχει + και -, αλλά η φυτρωση είναι το Νο1 ζητούμενο, αδιαπραγματευτη προϋπόθεση και δυστυχώς από το ως τώρα δείγμα παρουσιάσεων της κλινικής, αρχίζει να διαφαίνεται ότι δεν είναι "δεδομένη", αλλά αβέβαιη σε πολλές για να μη πω στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Ελπίζω να αλλάξει αυτό και τα ατυχή περιστατικά να οφείλονται σε BUPA η ότι άλλη μορφή αδυναμίας του μαλλιού στις περιπτώσεις αυτές που, μπορεί να μην είχε διαγνωσθεί(αν και θα έπρεπε). Καλό το value for money με 1€/gt αλλά για να είναι value πρέπει να το δούμε να φυτρώνει κιολας...όχι να το πληρώνουμε να το χάνουμε από το μελλοντικό απόθεμα και να ψάχνουμε για πιο λόγο δε φύτρωσε...

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Επειδή και η BUPA/DUPA είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο, δεν αποτελεί δικαιολογία το "α είναι BUPA/DUPA, φυσιολογικό να μην έχει καλή φύτρωση" ή "αφού έχει BUPA/DUPA είναι φυσιολογική αυτή η εικόνα"........

ΠΡΕΠΕΙ να γίνει σωστή διάγνωση από τον γιατρό αν υφίσταται τέτοιο θέμα (BUPA/DUPA ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο) και να του εξηγήσει τις επιλογές του.

Είναι κατάλληλος για ΜΜ?
Μήπως πρέπει να ξεκινήσει θεραπεία και να επανεξεταστεί σε ένα χρόνο? και όχι κατευθείαν για ΜΜ και αν φυτρώσουν φύτρωσαν.......

Αυτό δεν είναι μομφή για τον γιατρό που του έκανε την ΜΜ αλλά απευθύνεται σε όλους όσους τον είδαν και δεν έκαναν (αν είναι έτσι και έχει BUPA/DUPA δηλαδή) διάγνωση ότι είναι κατάλληλος για ΜΜ χωρίς θεραπεία.

alex7

Well-Known Member
Φιλε Andrea είδες ποσο λάθος είναι εδώ σε οργανωμένη κλίκα -όχλο να προσπαθείς να παρουσιάσεις ΜΜ .Κρίμα πάντως για μερικούς εδώ γιατί τους θεωρούσα πιο αντικειμενικούς και εκπλήσσομαι που συμμετέχουν στον όχλο .

alex7

Well-Known Member
Φιλε Andrea είδες ποσο λάθος είναι εδώ σε οργανωμένη κλίκα -όχλο να προσπαθείς να παρουσιάσεις ΜΜ .Κρίμα πάντως για μερικούς εδώ γιατί τους θεωρούσα πιο αντικειμενικούς και εκπλήσσομαι που συμμετέχουν στον όχλο .
Παρά πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο με μπόλικους κλικαδορους .

alex7

Well-Known Member
Εξαίρετος δάσκαλος της μαθητιώσας νεολαίας .Θωπευτες ονειρευται και αυλοκόλακες .Ανώμαλους δηλαδή όπως αυτόν .Θαυμάστε Έλληνα δάσκαλο .

Giorgos-3

Well-Known Member
Καταρχας, φιλε Jim, εγω θεωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να κανουμε λογο για "κορυφαιο" γιατρο.

Αυτη, ωστοσο, ειναι η δικη μου αποψη.

Η δικη σου ειναι διαφορετικη. Σεβαστη.

Σε ρωτω, ομως...

Αφου παραδεχεσαι οτι η μη ληψη φινας ειναι "αστεια" (εγω θα εγραφα εγκληματικη"), αρα ο δηθεν κορυφαιος κ. Τυρκαλας δεν ειναι "αστειος" (για μενα "εγκληματιας") που ειναι αρνητικος στη ληψη της;

Στο παρελθον, πριν απο 2 χρονια, ειχα ανοιξει "πολεμο" κατα της ανεκδιηγητης εμμονης του κ. Τυρκαλα να μη συστηνει τη φιναστεριδη στους πελατες. Το θεωρουσα αδιανοητο.

Εισαι ιατρος μεταμοσχευσης και δεν κάνεις το αυτονοητο; Για μενα αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα αρνητικα στοιχεια του συγκεκριμενου γιατρου.
Τολ μπερδεύεις το ταλέντο και τις ικανότητες με την στρατηγική και τις θεραπείες.... Κατά την άποψη μου δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης ικανοτήτων αλλά είναι θέμα στρατηγικής και στο να αρχίζει να χαράζει μια πολιτική .... Τώρα αν αυτός ήταν για φίνα να του έλεγε ... Με φίνα σε αναλαμβάνω... Χωρίς άντε άλλου .... Και το λέω εγώ που δεν θα έμπαινα στην διαδικασία καν να την μυρίσω την φίνα ... Μέχρι εκεί είναι το πρόβλημα... Φυσικά και η εξέλιξη του είναι τεράστια από εποχή dhi ....μην λέμε ότι να ναι για να φανούμε ότι είμαστε αντικειμενικοι προς όλους.... έχει πάρα πολλά εκπληκτικά αποτελέσματα επιπέδου εξωτερικού και αν μπεις στην διαδικασία να δεις άτομα από κοντά θα το διαπιστώσεις.... Προφανώς και αφήνεται το πράγμα στην τύχη γιατί από τα 10 τα 5 μπορεί να θέλουν φίνα απαραίτητα και από τα 5 τα 2 να βγουν πατάτες άμεσα και τα άλλα 3 μεταγενέστερα.... Αλλά δεν αναιρείται η ικανότητα στην φύτρωση φυσικότητα και στον αυτοσχεδιασμό του ....

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα