Andreas1978
Active Member
Φίλε όταν έχεις Μ3 όποια στιγμή και να πατήσεις το γκάζι θα τερματίσεις. Το ταξίδι μετράει...Να του δώσουμε λίγο γκάζι ?
Φίλε όταν έχεις Μ3 όποια στιγμή και να πατήσεις το γκάζι θα τερματίσεις. Το ταξίδι μετράει...Να του δώσουμε λίγο γκάζι ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με το καλό...Βλέπω να ξεκινάει η δική μου πριν τελειώσει ο Ανδρέας
Προτιμώ αυτό με τον Στάθη Θεοχάρη !-Τι εννοείς Βιρνα ότι εκανε μεταμόσχευση ο Ανδρέας??
- Μεταμόσχευση μαλλιών Γιαγκο...
- Μεταμόσχευση μαλλιών στο κεφάλι Βιρνα???
-Ναι Γιαγκο μεταμόσχευση μαλλιών στο κεφάλι...
Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο forum για την ελευθερία λόγου που επικρατεί , κάτι οπού ομολογουμένως δεν το έχω συναντήσει παντού. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι οι ερωτήσεις μου δεν έχουν να κάνουν με αμφισβήτηση του Lorenzo άλλα με διερεύνηση , ως μαθηματικός δεύτερη φύση μου η απόδειξη. Σίγουρα άλλο τα επίπεδα της DHT στο άιμα και άλλο στη ρίζα. Αν και έχω δει και video που κάναν μετρήσεις της DHT πριν τη χρήση τοπικής φινας για να δουν μεταβολές.
Τέλος να επισημάνω ότι η τρίχα αυτή τη στιγμή στη δότρια είναι στα 2,1cm , συναντηθήκαμε πριν 18 μέρες , στο cons έγινε ψηλάφιση και υπήρξε πολύ κοντινή οπτική επαφή .Άρα η οπτική εικόνα είναι άριστη και ούτε υπήρξε <<παράθυρο>>.
Εδώ δεν έχει καταλάβει ο Τιρκαλας,ο φίλος Ανδρέας θα καταλάβει;Ανδρέα προσπαθώ να καταλάβω που θες να καταλήξεις. Τι σχέση έχει ο λόγος 2.1 και αν υπήρξε παράθυρο; Έχεις καταλάβει τι είναι η BUPA?
Εντάξει , πρόσεχε τις στροφές και σφύρα όταν φτάσουμεΦίλε όταν έχεις Μ3 όποια στιγμή και να πατήσεις το γκάζι θα τερματίσεις. Το ταξίδι μετράει...
Δεν είναι boomer ο ΆνθρωποςΜπουμερ είσαι και μεγάλος μάλιστα
Δεν είναι boomer ο Άνθρωπος
Το 78 γεννήθηκε.
Η γενιά των Boomers τερματίζεται στο 1964.
Μετά ακολουθεί η Generation X
Μάθε μπαλιτσα
Καλά εδώ σωστός είσαιΘείε Τζόρτζι,εσύ πρέπει να είσαι από αυτούς τους θείους,που λένε συνέχεια εγώ πάω να κάτσω με τη νεολαία γτ τα βρίσκω καλύτερα,μιλάω την ίδια γλώσσα..ε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Disco με 2.5ευρω βενζινη μας εχει κοπει ολους η μαγκια και το χαμογελο μαζι.δεν πατάει κανένας πλέον.ολοι στα γκαραζ τα εχουμε.κι εγω εχω κανα 2μηνο να το οδηγησω..παρολα αυτα αν ειναι κανενας απο θεσσαλια μέχρι 350hp και εχει ορεξη για πατημα ας μου στείλει pm να βρεθουμε καμια κυριακη να "ξεσκουριασουμε"σώπα ρε φίλε έχεις και m3 ; να κάνετε καμια κόντρα με τον @m3e36 λέω εγώ
Αερατε σίγουρα οδηγας group vag (κανενα s3 η tt σε κοβω γυρω στα 400+ αλογα) .αν θες στειλε pm τι οδηγας και ποσα αλογα ειναι ετσι απο περιέργεια...
Αρκετα χαλασα το νημα του andrea με γκαζοσυζητηση..
Όταν ανέβω Θεσσαλία,θα έρθω με το δίτροχο κυριλέ CBR και θα σου δώσω και 100 μέτρα advantage δρόμο.2μηνο να το οδηγησω..παρολα αυτα αν ειναι κανενας απο θεσσαλια μέχρι 350hp και εχει ορεξη για πατημα ας μου στείλει pm να βρεθουμε καμια κυριακη να "ξεσκουριασουμε"
Καλημερα vlafo αρχηγε!!Όταν ανέβω Θεσσαλία,θα έρθω με το δίτροχο κυριλέ CBR και θα σου δώσω και 100 μέτρα advantage δρόμο.
Και τότε να δούμε τα 350hp και τα 1000hp που θα βρίσκονται.
Kαλημέρα και σε σένα παιχταρά μου.Καλημερα vlafo αρχηγε!!
Μαζι σου παταω με οτι ορους θες γιατί είσαι ωραίος και μαλλιας τώρα!!!
Ποιές στρόφες ... όλα μια ευθεία είναι !!!Εντάξει , πρόσεχε τις στροφές και σφύρα όταν φτάσουμε
ΕντάξειΠοιές στρόφες ... όλα μια ευθεία είναι !!!
Τρελός είμαι να πάρω Μ3 ...Προχθές μας έλεγε ότι θα φλεξαρει το iphone 13 και τις είχε βγάλει τις φωτο με iphone6s,τώρα μας μιλάει για m3,θα μας βγει στο τελος με κανένα 316 e30 ..ο λόγος του φλεξαρισματος ποιος είναι..??? Μπουμερ είσαι και μεγάλος μάλιστα..όπως έλεγε και ένας αυστραλοπιθηκας πιτσιρικάς.χαχαχα,και αφού φλεξαρεις ρε μεγάλε όλα αυτά,τι μου πηγες τιρκαλά ,σε value for money κλινική ,και δεν επαιζες μπάλα με κανένα λορετζο η ακόμα καλύτερα με couto..έτσι να σου πάρει ένα m3 κανονικό ο couto να σου φύγει η μαγκιά.ομολογω,πως το επίπεδο,θα μπορούσε να ήταν καλυτερο...
Υ.γ..τα m3,ψοφίμια είναι..στάσου Τούρκο να γεμίσω που λένε ..μην το παίζεις και γρήγορος..