JimKan1
Well-Known Member
Αλεξ αυτο σου φαινεται καλο αποτελεσμα;Φαίνεται καλά τα πηγές .Σημασία βέβαια έχει εσυ πως τα βλέπεις
Αλεξ αυτο σου φαινεται καλο αποτελεσμα;Φαίνεται καλά τα πηγές .Σημασία βέβαια έχει εσυ πως τα βλέπεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Tol εδω το θεμα δεν ειναι οι ιατρικες αδυναμιες του Τυρκαλα, τον οποιο θεωρω κορυφαιο στην Ελλαδα αλλα με τα αρνητικα της DHI οπως προανεφερες, αλλα το οτι ο συγκεκριμενος ασθενης εκανε μμ χωρις φινα(ειδικα αφου ειχε και θεμα δοτριας), πραγμα το οποιο στο εξωτερικο δεν το λες ουτε για αστειο.Και ιδου...εγινε η αποκαλυψη.
Φιλε Αντρεα, θα μου επιτρεψεις να εκφρασω απεριφραστα τη γνωμη μου (οχι συγκαλυμμενα, για λογους ευγενειας ή για λογους ψυχολογικους, αφου η μεταμοσχευση σου ειναι ηδη ολοκληρωμενη).
Ειμαι περιεργος να δω τι θα γραψουν οι γνωστοι-αγνωστοι. Ολοι εκεινοι οι ενθερμοι υποστηρικτες του κ. Τυρκαλα.
Εδω και μηνες εχω επισημανει οτι εχει καταλαγιασει πλεον ο κουρνιαχτος.
Αρχικα, οταν πρωτοεμφανιστηκε το ονομα του κ. Τυρκαλα στο forum, εντεχνως ειχε καλλιεργηθει η αποψη οτι προκειται για "κορυφαιο" γιατρο. Οι γνωστοι-αγνωστοι καθημερινα τον λιβανιζαν και τον αποθεωναν. Η πελατεια αυξηθηκε με ταχυτατους ρυθμους.
Ομως, τωρα μετα απο την παροδο αρκετου χρονου και μετα απο αρκετες παρουσιασεις μεταμοσχευσεων, αρχιζει να ξεκαθαριζει το τοπιο. Η καταχνια δινει τη θεση της στον καθαρο ουρανο.
Προσωπικη, λοιπον, αποψη...
Η πλειονοτητα των αποτελεσματων του κ. Τυρκαλα ειναι μετρια. Ειδικα το δικο σου, φιλε Ανδρεα, ειναι κακο.
Ειναι εικονα αυτη για 3.500 grafts;
Δυστυχως, ο κ. Τυρκαλας επιβεβαιωνει αυτο που εχω γραψει στο προσφατο παρελθον...
Οι καταβολες καποιου, το "αμαρτωλο" παρελθον καποιου, προδιαγραφει σε καποιο βαθμο και το μελλον του. Η μαθητεια του κ. Τυρκαλα στην DHI θα τον ακολουθει σε ολη του τη ζωη. Ναι, μπορει καποιος να βελτιωθει, αλλά αν εχει συνηθισει σε μακροχρονια βαση να λειτουργει με βαση ενα περιορισμενων δυνατοτητων πλανο (οπως αυτο της DHI), δυσκολα μπορει να απομακρυνθει τελειως απο αυτο.
Τελικα, μαλλον, ο βασιλιας ειναι γυμνος.
Ολες οι αδυναμιες και τα αρνητικα του κ. Τυρκαλα αρχιζουν και φαινονται σε περιστατικα του.
ΥΓ Αν εχω καταλαβει σωστα, φιλε συναδελφε Ανδρεα, δεν αντιμετωπιζεις οικονομικα προβληματα (φροντιστηριουχος γαρ).
Θα σε συμβουλευα, λοιπον, η επομενη κινηση σου (αν την εχεις στο μυαλο) να γινει σε εναν πιο ακριβο μεν, περισσοτερο καταξιωμενο δε γιατρο.
Σου ευχομαι ολοθερμα καλη συνεχεια και μακαρι να μπορεσεις να διορθωσεις και να βελτιωσεις την τωρινη σου κατασταση.
Πάσχει στο κομμάτι της πυκνότητας , όμως αυτό απο όσο μου είπατε ολοι εδώ δεν είναι εφικτό με κάτω 5000g και βάλε. Δηλαδη εξ αρχής γνώριζα πως θελω δυο μμ. Το θέμα είναι αν ηταν υπερβολή που έπεςαν σχεδόν όλα τα g της πρώτης μέρας στο crown. Δηλαδη μπήκαν 1700g πίσω 1700 μπροστά αν γινόταν 2500 μπροστά και 800 πίσω σίγουρα θα ειχα αλλη εικόνα αλλά νομίζω οτι ο Γιατρός βλέποντας μεγάλο κενό στο crown θέλησε να το κλείσει. Δούλεψε πολύ εκει και έδωσε και φυσικότητα στο στροβιλισμό.Φαίνεται καλά τα πηγές .Σημασία βέβαια έχει εσυ πως τα βλέπεις
Φαίνεται καλά τα πηγές .Σημασία βέβαια έχει εσυ πως τα βλέπεις
Κορυφαίος γιατρός είναι αυτός ο οποίος ενδιαφέρεται να έχει ο πελάτης του μαλλιά για τα επόμενα 20+ χρόνια και όχι να κάνει μια αρπαχτή από μια μμ. Γενικά μιλάω.Tol εδω το θεμα δεν ειναι οι ιατρικες αδυναμιες του Τυρκαλα, τον οποιο θεωρω κορυφαιο στην Ελλαδα αλλα με τα αρνητικα της DHI οπως προανεφερες, αλλα το οτι ο συγκεκριμενος ασθενης εκανε μμ χωρις φινα(ειδικα αφου ειχε και θεμα δοτριας), πραγμα το οποιο στο εξωτερικο δεν το λες ουτε για αστειο.
συμφωνω, αλλα κορυφαιος στην Ελλαδα ειπα, οχι γενικα, εχει να κανει και με ποιον συγκρινεις. Με Πορτογαλια Ισπνια Βελγιο μας χωριζει αβυσσος.Κορυφαίος γιατρός είναι αυτός ο οποίος ενδιαφέρεται να έχει ο πελάτης του μαλλιά για τα επόμενα 20+ χρόνια και όχι να κάνει μια αρπαχτή από μια μμ. Γενικά μιλάω.
Ανδρέα για να έχουμε έναν ολοκληρωμένο σχολιασμό πόσταρε όλες τις φώτο που θες να βάλεις έτσι ώστε να υπάρχει μια τελική εικόνα.Πάσχει στο κομμάτι της πυκνότητας , όμως αυτό απο όσο μου είπατε ολοι εδώ δεν είναι εφικτό με κάτω 5000g και βάλε. Δηλαδη εξ αρχής γνώριζα πως θελω δυο μμ. Το θέμα είναι αν ηταν υπερβολή που έπεςαν σχεδόν όλα τα g της πρώτης μέρας στο crown. Δηλαδη μπήκαν 1700g πίσω 1700 μπροστά αν γινόταν 2500 μπροστά και 800 πίσω σίγουρα θα ειχα αλλη εικόνα αλλά νομίζω οτι ο Γιατρός βλέποντας μεγάλο κενό στο crown θέλησε να το κλείσει. Δούλεψε πολύ εκει και έδωσε και φυσικότητα στο στροβιλισμό.
Έχει σημασία αυτό; Δηλαδή θα αρχίσουμε κορυφαίος στην Αθήνα, ή στην Σπάρτη επειδή πρέπει να βάλουμε κάποιον πιασάρικο τίτλο. Σημασία έχει αν αυτό που κάνει είναι σωστό ή λάθος.συμφωνω, αλλα κορυφαιος στην Ελλαδα ειπα, οχι γενικα, εχει να κανει και με ποιον συγκρινεις.
Tol εδω το θεμα δεν ειναι οι ιατρικες αδυναμιες του Τυρκαλα, τον οποιο θεωρω κορυφαιο στην Ελλαδα αλλα με τα αρνητικα της DHI οπως προανεφερες, αλλα το οτι ο συγκεκριμενος ασθενης εκανε μμ χωρις φινα(ειδικα αφου ειχε και θεμα δοτριας), πραγμα το οποιο στο εξωτερικο δεν το λες ουτε για αστειο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ποιος ασχολείται με εσένα και τις γραφικότητες σου μωρόΤελικα εισαι "απαιχτος"!!!
Οταν εγραφα το παραπανω σχολιο, δεν ειχα διαβασει την αποψη σου.
Θεωρουσα οτι δε θα τολμουσες να εμφανιστεις και να γραψεις παλι θετικα σχολια για τον αγαπημενο σου κ. Τυρκαλα.
Θεωρουσα οτι θα κρυφτεις σε κανενα λαγουμι.
Αντιθετως...εσυ πεταχτηκες παλι και εγραψες για ΚΑΛΟ αποτελεσμα!!!
Ο Θεος και η Παναγια!!!
Αν ειναι αυτο ΚΑΛΟ αποτελεσμα, εγω ειμαι αρχιμανδριτης στο Αγιο Ορος!!!
Εμνα καλό μου φαίνεταιΑλεξ αυτο σου φαινεται καλο αποτελεσμα;
Θα βγάλω σε δυο βδομάδες που κλείνω χρόνο με ίδιο μήκος ίδιο κούρεμα όπως πέρυσι και μετα θα ανεβάσω από το cons με Lorenzo που ήδη απο αυτες η πιο αποκαλυπτική εχει ανεβεί . Οπότε θεωρώ σχολιάστε ελεύθερα.Ανδρέα για να έχουμε έναν ολοκληρωμένο σχολιασμό πόσταρε όλες τις φώτο που θες να βάλεις έτσι ώστε να υπάρχει μια τελική εικόνα.
δεκτο, ο καθενας εχει την αποψη τουΕμνα καλό μου φαίνεται
Θα βγάλω σε δυο βδομάδες που κλείνω χρόνο με ίδιο μήκος ίδιο κούρεμα όπως πέρυσι και μετα θα ανεβάσω από το cons με Lorenzo που ήδη απο αυτες η πιο αποκαλυπτική εχει ανεβεί . Οπότε θεωρώ σχολιάστε ελεύθερα.
αν αναφερεσαι σε αυτο, το να δεχεσαι ασθενη χωρις φιναστεριδη, ποσο μαλλον καποιον που εχει προβληματικη δοτρια ειναι ΛΑΘΟΣΈχει σημασία αυτό; Δηλαδή θα αρχίσουμε κορυφαίος στην Αθήνα, ή στην Σπάρτη επειδή πρέπει να βάλουμε κάποιον πιασάρικο τίτλο. Σημασία έχει αν αυτό που κάνει είναι σωστό ή λάθος.
αν αναφερεσαι σε αυτο, το να δεχεσαι ασθενη χωρις φιναστεριδη, ποσο μαλλον καποιον που εχει προβληματικη δοτρια ειναι ΛΑΘΟΣ