Andreas1978
Active Member
Μη βρίζεις ρε φίλε , άκου ζαίος ... φτου φτου φτου μακρυάΕντάξει
Όλα δρόμος είναι....
Ζαιος είσαι ?
Μη βρίζεις ρε φίλε , άκου ζαίος ... φτου φτου φτου μακρυάΕντάξει
Όλα δρόμος είναι....
Ζαιος είσαι ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εντάξει είσαι νοικοκυραίος εσύ.Μη βρίζεις ρε φίλε , άκου ζαίος ... φτου φτου φτου μακρυά
Όπως πάει σε αυτό το νήμα θα οργανωθούμε για ανάβαση Ριτσώνας, γιατί αποτέλεσμα δε βλέπω να ανεβαίνει.
Zombie φίλε δυνατή αξία ...Καλά εδώ σωστός είσαι
Και την ίδια γλώσσα μιλάω και τα ίδια ποτα πίνω να ξέρεις
Τρελός είμαι να πάρω Μ3 ...
Δε φλέξαρα ρε συ το iphone 13 (μη ξεχνάς το pro max 256gb) τον 5 οροφο φροντιστηριακό όμιλο φλέξαρα ... όταν είσαι bysu όλα πάνε πίσω ...
Άσε το 13 πάλιωσε τώρα θα έρθει το 14αρι...
Φίλε τα χω setαρει όλα τα files άλλα τώρα είμαι φρόντο , τα έχω στο desktop στον 860evo ssd θα τα ανεβάσω όλα το βραδάκι .Εντάξει είσαι νοικοκυραίος εσύ.
Βάλε ρε τρελέ μια φωτογραφία να δούμε που είσαι.
Σα φίλος στο λέω ε!
Στο ίδιο mood είμαι φίλε..Χαβαλε σου κάνω φίλος,μην τα παίρνεις στα σοβαρά ολα
Δε τα ξέρω αυτά ρε φίλε .που είπα evo θυμήθηκα το mitsubishi evo tommi makinen edition ..
θα την κάνουμε με ηλεκτρικο ποδήλατο.Εγώ δεν κάνω για αναβάσεις ..δεν είμαι τόσο καλό τιμόνι,και τον
φυλάω τον λοκώ μου..αλλά κάνα πατηματακι ,θα το έκανα παλιότερα..τώρα με αυτό που έχω ..άστα.χαχαχαχα
θα την κάνουμε με ηλεκτρικο ποδήλατο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λοιπόν καλή και φτηνή λύση για τζόβενο είναι μια μεταχειρισμένη mercedes slk 200 , μέτα είναι σα να πήγες couto
Αν δέχεται να τη πληρώσω σε κοτόπουλα είμαι ok.Λοιπόν καλή και φτηνή λύση για τζόβενο είναι μια μεταχειρισμένη mercedes slk 200 , μέτα είναι σα να πήγες couto
Γιατί σε όλες τις φωτός φαίνεται στον 6ο μήνα να είναι στο πικ και μετά μέχρι τον 10ο μας παίρνει η κατηφόρα; Έτσι το βλέπω εγώ στις φωτός πάντως....
θεμα χτενισματοςΓιατί σε όλες τις φωτός φαίνεται στον 6ο μήνα να είναι στο πικ και μετά μέχρι τον 10ο μας παίρνει η κατηφόρα; Έτσι το βλέπω εγώ στις φωτός πάντως....