vlafo
Well-Known Member
AlexΗ κλινική η συγκεκριμένη έχει «αδυναμίες».Εγώ νομίζω ότι ούτε το πάχος της τρίχας μέτρησε σωστα
Αυτά βγαίνουν από προγραμματάκι αυτόματα δεν είναι τίποτα
Άρα λάθος δεν παίζει.
AlexΗ κλινική η συγκεκριμένη έχει «αδυναμίες».Εγώ νομίζω ότι ούτε το πάχος της τρίχας μέτρησε σωστα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραία ερώτηση.Αυτό το πρόγραμμα τόσο δύσκολο είναι να το αγοράσει ο τιρκαλας και να ανέβει 2 επίπεδα;;
Δεν είναι μόνο να αγοράσεις τα προγράμματα .Πρέπει να έχεις την κουλτούρα να μετράς να υπολογίζεις και να σχεδιάζεις στο κεφάλι .Ο Τιρκαλας έχει κάνει 2000 κεφάλια .Μόλις δει το κεφάλι εμπειρικά καταλαβαίνει τι μπορεί να δώσει η δότρια και ποιο θα είναι το αποτέλεσμαΑυτό το πρόγραμμα τόσο δύσκολο είναι να το αγοράσει ο τιρκαλας και να ανέβει 2 επίπεδα;;
Σίγουρα αλλά ο Πάνος μέσα απ' το πρόγραμμα έμαθε ότι έχει δοτρια για 3 κεφάλιαΩραία ερώτηση.
Όχι 2 αλλά 3 επίπεδα.
Θα μείνουμε με την απορία.
Και ο Βελιμβασάκης που το έχει τι έκανε?
Μια τρύπα στο νερό.
Μαζί σου Άλεξ αλλά ο erdo όπως και ο Λορέντζο έχουν την δεκαπλάσια εμπειρία σε σχέση με τον τιρκαλα αλλά χρησιμοποιούν το πρόγραμμα και όχι το αετισιο μάτι τουςΔεν είναι μόνο να αγοράσεις τα προγράμματα .Πρέπει να έχεις την κουλτούρα να μετράς να υπολογίζεις και να σχεδιάζεις στο κεφάλι .Ο Τιρκαλας έχει κάνει 2000 κεφάλια .Μόλις δει το κεφάλι εμπειρικά καταλαβαίνει τι μπορεί να δώσει η δότρια και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα
Και το ανάλογο επιπλέον κόστος βεβαίωςΜαζί σου Άλεξ αλλά ο erdo όπως και ο Λορέντζο έχουν την δεκαπλάσια εμπειρία σε σχέση με τον τιρκαλα αλλά χρησιμοποιούν το πρόγραμμα και όχι το αετισιο μάτι τους
Alex
Αυτά βγαίνουν από προγραμματάκι αυτόματα δεν είναι τίποτα
Άρα λάθος δεν παίζει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σίγουρα αλλά ο Πάνος μέσα απ' το πρόγραμμα έμαθε ότι έχει δοτρια για 3 κεφάλια
Θεωρώ ότι ούτε ο τιρκαλας αλλά ούτε και κανένας άλλος γιατρός δεν θα πίστευε ότι ένα Norwood 5 έχει τέτοια δοτρια
Ο vlafo είπε όχι και έτσι θα είναιΓια αρχή να ευχηθώ καλή φυτρωση στον φίλο Πάνο..Μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως είναι τυχερός αφού με τέτοια δοτρια κάνει καριέρα.
Όσον αφορά το πρόγραμμα της κλινικής που δουλεύουν και άλλοι κορυφαίοι γιατροι.Αν κάποιος επιθυμεί αυτές τις μετρήσεις μπορεί να τις κάνει στην κλινική του συγκεκριμένου γιατρού;;Αυτό που χρειάζεται είναι νομίζω να έχει κανείς απλά ξυρισμενη την δοτρια περιοχή μόνο;;γνωρίζει κάποιος;
Το απάντησα προηγουμένως leas δυστυχώς όχι,αυτά στα δίνουν μόνο αν κάνεις μμ μετά τα βαφτίσια.Για αρχή να ευχηθώ καλή φυτρωση στον φίλο Πάνο..Μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως είναι τυχερός αφού με τέτοια δοτρια κάνει καριέρα.
Όσον αφορά το πρόγραμμα της κλινικής που δουλεύουν και άλλοι κορυφαίοι γιατροι.Αν κάποιος επιθυμεί αυτές τις μετρήσεις μπορεί να τις κάνει στην κλινική του συγκεκριμένου γιατρού;;Αυτό που χρειάζεται είναι νομίζω να έχει κανείς απλά ξυρισμενη την δοτρια περιοχή μόνο;;γνωρίζει κάποιος;
ΠαναγιώτηΟ vlafo είπε όχι και έτσι θα είναι
Εγώ πάντως από βδομάδα θα τους κάνω ένα τηλέφωνο να τους πιέσω με το αζημιωτο φυσικά
Vlafo θα το κάνω γιατί το έχω μεγάλη ανάγκηΠαναγιώτη
Να τους τα χώσεις και να πας από κοντά είναι αλλιώς.
Αλλά δεν το βλέπω.
3 έστειλα εκεί και τίποτα.
Μυστικό επτασφράγιστο.
Τραγελαφικά πράγματα άστα.
Στην dhi είχα πάει πρίν 4-5 χρόνια και λόγω το ότι έχω διάχυτη αραίωση δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να με μετρήσουνΠαίδες εκτός από Λορέντζο είναι και ο Bisanga η dhi και ο Αργυρίου που δίνουν γραπτές αναλύσεις σε όλους.Τουλαχιστον έτσι εμαθα