Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

vlafo

Well-Known Member
Είναι πάντως η πρώτη φορά που βλέπω occipital και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και οι μετρήσεις της είναι χειρότερες από parietal & temporal.
Αξιοπερίεργο πραγματικά.
Άντε τώρα να πας στον επόμενο γιατρό και να του πεις να πάρει μόνο από τις άλλες περιοχές γιατί με αυτή την τρίχα αν κάνει το λάθος και τραβήξει από occipital όχι 3 μμ δεν κάνουν αλλά 13.
Για να πάρει το Cv=5.4 μόνο τότε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Εγω έχω να θέσω ένα ερώτημα καταρχάς,εδώ στην Ελλάδα κάνουν υπολογισμούς με βάση το cv; Ισπανία και erdo οκ αλλά εδώ;;;

jersey

Well-Known Member
Εγω έχω να θέσω ένα ερώτημα καταρχάς,εδώ στην Ελλάδα κάνουν υπολογισμούς με βάση το cv; Ισπανία και erdo οκ αλλά εδώ;;;
Δεν κάνουν πουθενα εδώ Ελλάδα. Εδώ δεν κάνουν μετρήσεις δότριας και λήπτριας...Όλα στο περίπου τα κάνουν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι πάντως η πρώτη φορά που βλέπω occipital και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και οι μετρήσεις της είναι χειρότερες από parietal & temporal.
Αξιοπερίεργο πραγματικά.
Άντε τώρα να πας στον επόμενο γιατρό και να του πεις να πάρει μόνο από τις άλλες περιοχές γιατί με αυτή την τρίχα αν κάνει το λάθος και τραβήξει από occipital όχι 3 μμ δεν κάνουν αλλά 13.
Για να πάρει το Cv=5.4 μόνο τότε.

Και σε μένα η parietal είναι καλύτερη από την occipital . Δεν είναι ασυνήθιστο.

Gianney

Well-Known Member
Τα έχουμε πει άπειρες φορές ρε Gianney που βρίσκεσαι?
Όχι κανένας.
Ε ναι ρε vlafo όμως ο Cvial κανεί τι μετρήσεις που έβαλε πιο πάνω και αναρωτιέμαι αυτά για να γίνουν πρέπει να τα πει ο ίδιος ο πελάτης αλλιώς πώς θ γινόυν

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το θέμα δεν είναι να κάνεις τις μετρήσεις σαν marketing tool αλλά να τις αξιοποιείς κιόλας. Εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και φώτο από την εξαγωγή να δούμε από που πήρε.

Gianney

Well-Known Member
Το θέμα δεν είναι να κάνεις τις μετρήσεις σαν marketing tool αλλά να τις αξιοποιείς κιόλας. Εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και φώτο από την εξαγωγή να δούμε από που πήρε.
Αφού βλέπεις οι καλύτεροι κάνουν κάποια πράγματα αλλιώς , τουλάχιστον όσα μπορείς Καντά copy και εσύ εδώ στην Ελλάδα ..αλλά τ να πείς

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κλινικές που δεν δουλεύουν σχεδόν καθημερινά περιστατικά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Μόνο η συνεχής εξάσκηση σε κάνει καλύτερο. Όταν κάνεις 4-5 κεφάλια το μήνα δεν πας πουθενά.

vlafo

Well-Known Member
Όλοι οι γιατροί μόλις δούνε τη δότρια καταλαβαίνουν,και μένα τα είδε αμέσως με μικροσκόπιο τα πολύτριχα και ήξερε πως να κινηθεί,το θέμα είναι σε δύσκολες περιπτώσεις όπως του Cvial εκεί πρέπει να τα ξέρεις ακριβώς γιατί οποιοδήποτε λάθος κοστίζει.
Και είναι πολλά τέτοια.

vlafo

Well-Known Member
Οπότε μην περιμένετε τίποτα,μόνο εσείς θα ξέρετε το κεφάλι σας και πηγαίνετε προετοιμασμένοι.

Μπλουζα