Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλη επιτυχία ρε τρελέ. Η επιλογή του yaman θα έλεγα οτι είναι value for money βάσει της κόστους και των υπηρεσιών που σου προφέρει. Ο σχεδιασμός φαίνεται ωραίος. Υπομονή τώρα να περάσουν οι μηνες να δεις τη νέα σου εμφάνιση. Να μας ενημερώνεις τακτικά…13 μέρες μετά, πέσαν σχεδόν όλα τα καύκαλα. Χρειάστηκε να τα τρίψω γερά τις τελευταίες τρεις μέρες, γιατί μόνα τους πέφταν πολύ αργά. Μηδέν φαγούρα, πρήξιμο ή πόνος όλο αυτό το διάστημα, μόνο μεταξύ ημερών 6-9 πόναγε η δότρια και έπινα κανά παρακεταμόλ να περνάει. Μόσχευμα δεν χάθηκε ακόμα και σε σπίτι-Σαράγιεβο με δύο μικρά παιδιά. Ένα μικρό θαύμα.
Θα ρίξω απντέητ στο τρίμηνο πιθανώς, δεν θέλω να σας σπαμάρω με την καράφλα μου πριν έχουμε Ιερή Φύτρωση
Μέχρι τον πρώτο μήνα με πήγε τούμπανο-πεζοναύτη. Μείνανε πάνω όλα τα ΜΜ και προφανώς ξεκίνησα να πιστεύω ψυχάκικα πως είμαι το μαγικό, υπερ-ξεχωριστό 5% που δεν θα περάσει shock loss και σκληρό shedding των μοσχευμάτων.
Ναι ναι, αν δεν ανάψει και το φως θα κάνει δύο φορές ουάουΈνα ωραίο βράδι σε κάνα μήνα + που θα σηκωθείς να πας τουαλέτα, θα δεις τον εαυτό σου στο καθρεπτη και θα κάνεις Wow!
Είναι γαμω τα feeling τζοβενε!
Να σου έδωσε το saw palmetto στο crown δύσκολα..εκτός αν έπαιρνες φιναστερίδη, οπότε η διαφορά λογικά που θα βλέπεις θα ειναι από τα μοσχεύματα που μπήκαν στην περιοχή.Ενημέρωση τριμήνου συναγωνιστές και ευελπιστώ η τελευταία μου μη οικειοθελής ξούρα.
Μπαίνουμε στην ενδιαφέρουσα περίοδο τώρα. Βλέπω να σκάνε τριχάκια σιγά-σιγά, τίποτε συγκλονιστικό, αλλά μια υγιής πορεία. Αν όλα πάνε καλά, το επόμενο κούρεμα θα 'ναι φούλ καγκουριά με μακρύτερο μαλλάκι πάνω και ξούρα κάτω. Καλές γιορτές, με μαλλιά, αγάπη και υγεία σε όλους!
ΥΓ Τα κόκκινα είναι από σπυράκια, γινόταν χαμός τον τελευταίο μήνα, δεν τα πείραζα ποτέ, ξεραίνονταν και πέφταν μόνα τους μετά από λίγο.
ΥΓ2 Το μπιφτέκι (κράουν δια τους Ελληνομαθείς) μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως. Ένα προ-εγχειρητικά είχα ένα ξέφωτο ΝΑ με το 'ζμπάθειο, τώρα για κάποιο λόγο, μοιάζει σα να μην είχα καν πρόβλημα εκεί. Δεν ξέρω τί παίζει. Να μ'έπιασε τόσο ηρωϊκά το Saw Palmetto; Να μην πέσαν τα χίλια που φύτεψε ο γιατρός; Μου φαίνεται παράξενο πολύ, αλλά δεν παραπονιέμαι κιόλα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά ισόβια δέσμευση δεν είναι, από τη στιγμή που ο σκοπός είναι μόνο η επιτάχυνση της φυτρωσης .Ό,τι και να' ναι, είπαμε, μαλλί είναι, καλό είναι
Συναγωνιστή @witcher είμαι εντελώς χυμαδιό-low maintenance τύπος, μινοξιδίλη δεν δοκίμασα ποτέ και ούτε σκοπεύω, καθώς είναι ισόβια δέσμευση. Βάζε πρωϊ-βράδυ κι αν την κόψεις, αντίο μαλλάκια. Κουναβοφυτεύτηκα εγκαίρως για την κρίση μέσης ηλικίας μου και όσο με βγάλει!
Καλησπέρα και καλή χρονιά, προκύπτει από κάπου επίσημα (βιβλιογραφία) ή εμπειρικά από αλλά μέλη ότι αν αργήσουν να πέσουν τα μεταμοσχευμένα (μετά το μήνα ή δίμηνο) έχει συνέπεια και στη καθυστέρηση της φύτρωση;Σύντροφοι, καλή και μαλλιαρή χρονιά να έχουμε όλοι.
Βέλους να πιάνουμε, τζίβα να γίνεται και τα συναφή.
Ενημέρωση τετραμήνου και είμαι πολύ ικανοποιημένος ως τώρα. Δεν παρατήρησα κανένα θαύμα, αλλά εδώ και δύο εβδομάδες βλέπω να σκάνε νέες τριχούλες σχεδόν καθημερινά. Μαυρίζει το κεφάλι μέρα με τη μέρα και τ'αφήνω να μακραίνουν (στις προηγούμενες ενημερώσεις, ήμουν πάντα κουρεμένος 0.04 τώρα θα 'ναι ίσως ενάμιση-δύο πόντους τα μαλλιά). Πολύ το χαίρομαι. Σε σκοτάδι-ημίφως, φαίνεται μαύρη η κεφάλα, περνάω για τζοβενοκάγκουρο NW1. Με φως, προφανέστατα σιθρού η φάση.
Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι θαρρώ ενδεικτικοί. Σκέφτομαι πως άργησαν να πέσουν και μετά τη ΜΜ (μετά το μήνα) οπότε αντίστοιχα φαντάζομαι επηρεάζεται και η πορεία της φύτρωσης.
Καλή χρονιά φίλε.Σύντροφοι, καλή και μαλλιαρή χρονιά να έχουμε όλοι.
Βέλους να πιάνουμε, τζίβα να γίνεται και τα συναφή.
Ενημέρωση τετραμήνου και είμαι πολύ ικανοποιημένος ως τώρα. Δεν παρατήρησα κανένα θαύμα, αλλά εδώ και δύο εβδομάδες βλέπω να σκάνε νέες τριχούλες σχεδόν καθημερινά. Μαυρίζει το κεφάλι μέρα με τη μέρα και τ'αφήνω να μακραίνουν (στις προηγούμενες ενημερώσεις, ήμουν πάντα κουρεμένος 0.04 τώρα θα 'ναι ίσως ενάμιση-δύο πόντους τα μαλλιά). Πολύ το χαίρομαι. Σε σκοτάδι-ημίφως, φαίνεται μαύρη η κεφάλα, περνάω για τζοβενοκάγκουρο NW1. Με φως, προφανέστατα σιθρού η φάση.
Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι θαρρώ ενδεικτικοί. Σκέφτομαι πως άργησαν να πέσουν και μετά τη ΜΜ (μετά το μήνα) οπότε αντίστοιχα φαντάζομαι επηρεάζεται και η πορεία της φύτρωσης.
Προκύπτει ψιλομπακαλίστικα. Ο κύκλος της καταγενούς φάσης της τρίχας, είναι τρεις μήνες. Θέλει δηλαδή ένα μίνιμουμ τρίμηνο να 'ξεκουράζεται' ο θύλακας. Οπότε αν κάποιος πχ χάσει τα μεταμοσχευμένα στις δύο εβδομάδες, θα πει πως ο κύκλος του ξεκίνησε πιο γρήγορα, οπότε αντίστοιχα ταχύτερα θα δει και φύτρωση. Εγώ εικάζω σαν γνήσιο παιδί από χωριό πως αφού πέσανε λίγο αργά, θα βγουν και λίγο πιο αργά.Καλησπέρα και καλή χρονιά, προκύπτει από κάπου επίσημα (βιβλιογραφία) ή εμπειρικά από αλλά μέλη ότι αν αργήσουν να πέσουν τα μεταμοσχευμένα (μετά το μήνα ή δίμηνο) έχει συνέπεια και στη καθυστέρηση της φύτρωση;