Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στην περιπτωση των μεταμοσχευμενων τη σταματας μετα απο καποιο διαστημα. Δε βασιζεσαι σε αυτη.Μπα αδερφέ, δεν το ψήνω για μίνοξ, καθώς με ενδιαφέρει τί θα φυτρώσει και θα μείνει 'καθαρά', χωρίς να στηρίζομαι στη θεραπεία για να μένει πάνω. Να καθυστερήσει, δεν με πειράζει. Να μη βγει καθόλου, είναι ένα θέμα
ρε συ μπαρη, πινεις ακομη βιταμινες η τις παρατησες νωρις?Ισχύει. Θα πάω να τα πάρω μέσα στο μήνα, σίγουρα καλύτερα θα δείχνει!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βιταμινες του γιαμανγκα λεω, σου εδωκε για ενα 6 μηνο?Όχι ρε, είμαι σεσημασμένος βιταμινάκιας, με θρησκευτική ευλάβεια πίνω το Adam της NowFoods συμπληρωμένο με έξτρα saw palmetto ώστε να πιάνω τα 320mg (δεν ξέρω αν κάνει τίποτε για το μαλλί, πάντως δε βλέπω να πέφτει τίποτε) και επιπλέον MSM/Γλυκοζαμίνη. Από φυσική κατάσταση και ιχνοστοιχεία κυριλέ είμαστε.
Κάπως ίσιωσα κάνοντας τη σύγκριση με τις νορμάλ φωτογραφίες, μετά σκέφτηκα πως έχω επάνω ΠΟΛΛΑ πολύτριχα που ενδεχομένως παίρνουν περισσότερο καιρό να φυτρώσουν πλήρως και βλέπω παντού να σκάνε σκληρά τριχάκια -που τώρα δεν προσφέρουν κάτι στο αισθητικό αποτέλεσμα.
Δύο τινά, ή που θα φυτρώσω τελικά και θα είμαι παράδειγμα για να παρηγοριούνται οι βραδυφλεγείς φυτεψάκηδες ή που θα πάω για στατιστική 'μυστήριας' ημι-αποτυχίας. Πάω να τάξω στον Αλλάχ τον Τριμπουκλάτο για να μας βγει το σενάριο άλφα.
Ναι, ουσιαστικά πολυβιταμίνη με saw palmetto είναι, οι Adam έχουν όλα όσα είχαν εκείνες και ακόμα περισσότερα, οπότε δεν είναι πως δίνει τίποτε 'μαγικές'.
Στείλε τους όμως, να δεις τι θα σου πουν για την πορεία. Αν έχεις θέμα πες μου να τα σπάσω όλα πάω από βδομάδα xaxaΝαι, ουσιαστικά πολυβιταμίνη με saw palmetto είναι, οι Adam έχουν όλα όσα είχαν εκείνες και ακόμα περισσότερα, οπότε δεν είναι πως δίνει τίποτε 'μαγικές'.
(Για του λόγου το αληθές, εδώ είναι οι Capiloz που σου δίνει ο Γιαμάν http://pharmaoz.com/product/capiloz-multivitamin-2/ και εδώ οι Adam https://www.iherb.com/pr/now-foods-adam-superior-men-s-multi-180-softgels/23364)
Όντως φίλε πρέπει να ξυρίσεις τα πλαινά και τα πίσω, γιατί αυτά μεγαλώνουν γρήγορα σε αντίθεση με τα μεταμοσχευμένα που ακόμα δεν έχουν πάρει τα χαρακτηριστικά της δότριας και μεγαλώνουν αρκετά αργά οπότε κάνει κακή αντίθεση στο μάτι η διαφορά ανάμεσα στο μήκος της δότριας με τη λήπτρια.Παραθέτω και μακρινές/νορμάλ φωτό, όπου εκ πρώτης όψεως, υφίσταται αυτή η 'ψευδαίσθηση πυκνότητας'. Το ζητούμενο προφανώς είναι και στα κοντινά να είναι ίδια η φάση, αλλά με πακετώνει αυτή η διαφορά στην εικόνα. Κοιτάω τον καθρέφτη; Όλα δείχνουν νορμάλ. Κοιτάω κοντινές φωτό; Άστα