Η φυτρωση να ειστε σιγουρος ότι θα ειναι εκπληκτική, όπως έχει ήδη φανει και στο
@Aldo και σε άλλο νήμα, οπότε μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτο.
Ο κάθε άνθρωπος έχει δικά του κριτηρια και εγω δεν βρίσκω τίποτα αστειο σε αυτα. Αν δεν έχω ιατρική ή αισθητική αντένδειξη, τα σεβομαι.
Τονίζετε το "σωστός αριθμός". Με ιατρικά κριτηρια δεν ειναι σωστός αριθμός. Ειναι υπερβολικός. Αλλα αυτό "έτυχε", άλλαξα εργαλεία υποδοχών, αλλάξαμε ελαφρως την παρασκευή των μοσχευμάτων και όλα τέλεια. Η ομάδα παίζει και σε γρασιδι και σε λάσπη, και σε ξερο και σε άμμο.
Το συγκεκριμένο περιστατικό ανέβηκε για τους εξής λόγους:
- Ειναι μια ευκαρία να φανεί ένα άγνωστο μεχρι τωρα θετικό στοιχειο του FUT στα χέρια μου, δλδ τα στανταρ εξτρα μοσχευματα δώρο.
- Ειναι μια ευκαιρία να διαπιστωσουν εμπρακτως καποιοι (που αμφεβαλαν) ότι προφανως αν χρειαστει η ομάδα μου και εγω με άνεση μπορούμε να μεταμοσχευσουμε σε πυκνότητες >50/cm2 σε μεγάλες επιφάνειες και σε ελάχιστο χρόνο
-Ειναι μια ευκαιρία να επαναλάβω ότι ο σωστός αριθμός κρίνεται με μακροπρόσθεσμα κριτηρια και όχι με το να χωρέσουμε όσα χωρανε για να ...ξεμπερδεψει ο ασθενής. Δεν συμφωνω με αυτη τη νοοτροπία, δεν την προτιμω σε νεους άνδρες.
- Ειναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσω πως
εγω θεωρω
προσόν το να επιτυχω ένα καλό αποτέλεσμα με λιγότερα μοσχεύματα σε νέα παιδιά σαν τον Σωτήρη
Το να το επαναλαμβανουν καποιοι σε κάθε ευκαιρία πως θελουν να δουν πιο πολλά μοσχεύματα ή πιο υψηλές πυκνότητες ειναι κουραστικό και ανώφελο, δεν νομίζετε
@Ronaldo που έχω διαβάσει όλα σας τα σχόλια κατα καιρούς και διαφωνείτε σχεδόν σε κάθε τι που κανω ως επαγγελματίας.
Ειναι ισως πιο χρησιμο να σεβαστείτε την ιατρική εμπειρία, γνωση και ευθυνη του παρόντα ιατρού απέναντι στα περιστατικά και αν διαφωνειτε με την στρατηγική του, να απολαύσετε άλλα νηματα που ταιριάζουν πιο πολύ σε αυτα που θεωρείτε εσεις σωστα.