Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εγώ θέλω να ανέβει ένα περιστατικό που έχει κάνει fut,με ξύρισμα μαλλί δότριας να δω.
Γιατί μπορεί οι μικροσκοπικές τομές που σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθον,να έχουν βελτιωθεί απίστευτα,αλλά σε ξύρισμα δότριας φαίνεται.
Αυτό είναι guarantee.
Μη λέμε ότι να'ναι.
Το θεμα ειναι το εξης και θελει πολυ εστιαση για να μην μπερδευτει κανεις:
Πρεπει να συγκρινεις παρομοιες καταστασεις γενικά.
Και οταν δεν ειναι παρομοιες, να μην νομιζεις οτι ειναι!
Πλέον, έναςασθενής αν επιλέξει ιατρό για FUT, που γνωριζει και τις 2 τεχνικές, οι πιθανοτητες ειναι πως θα βρει μόνο υψηλου επιπέδου ιατρό γιατι αυτοι εχουν απομεινει να κανουν και FUT. (Υπάρχουν 2-3 εξαιρεσεις αλλα μην παμε εκει.)
Αν επιλεξει FUE με το φοβο της ουλής, μιας και κανει και η "κουτση Μαρια" FUE χωρις καν να ειναι ιατρός και με "εκπαιδευση" εβδομαδας, τελικα κινδυνευει από πολυ υποδεεστερα αποτελέσματα στη λήπτρια.
Η τρομοκρατια "της ουλής" προέκυψε απο τις ίδιες πηγες που προκαλεσαν αυτες τις ουλες, οχι γιατι φταιει η τεχνική, αλλα γιατι φταινε οι μη-επιμελείς χειρουργοί. (η επιμέλεια περιλαμβανει και την επιλογή ασθενούς, καποιες φορες πρεπει να πεις οχι σε FUT για λογους ανατομικούς).
Οι ίδιες "κλινικές" ή ιατροι που λόγω ελλιπους γνωσης, ικανότητας ή επιμέλειας προκάλεσαν τις δυσμορφες ουλές, ακριβώς οι ίδιοι ήρθαν μετα ως σωτηρες ότι δήθεν η νέα τεχνική (τι νεα δλδ, από το 2003...) θα σωσει τους ασθενείς.
Αν το σκεφτειτε λιγο θα το δείτε.
Ο Lorenzo αν έκανε strip τέλειες ουλες θα ειχε και κυρίως δεν θα τις έβλεπε ποτε κανείς.
Ξερετε γιατι? Γιατι ειναι σε ολες του τις διαδικάσιες = νοοτροπία, επιμελής και άριστος.
Αλλά κυρίως επειδή κανένας ασθενής δεν θα ξυριζε ολόκληρο το κεφαλι του.
Διότι θα είχαν φυτρωσει τα μαλλια στη λήτρια.
Ο μονος λογος που βλεπετε ουλες στο δρομο ειναι η αποτυχια στη λήπτρια.
Και αυτο δεν ειναι θεμα τεχνικής.
Ειναι θεμα ιατρού, ομάδας και διαδικασιών. Τελεια και παυλα.
Για να μην νομιζετε ότι αποφευγω το challenge σας, δεν έχω ασθενή που να έχει κανει FUT στα χερια μου (και με δική μου συσταση) και να ενδιαφερεται να ξυρισει το κεφαλι του πίσω για να δειτε την ουλή του.
Ειναι σχεδόν όλοι αρκετα μεγάλοι για τετοια κουρεματα
Όσοι δεν ειναι μεγάλοι, ήταν σταδιο 6 ή 7 και δεν ασχολούνται με τη δότρια, έχει ωριμάσει η σκέψη της τιμιας ανταλλαγής
περιορισμού κουρέματος στη δότρια με το μη ειναι καραφλοί στη λήπτρια. (στο σταδιο 6 ή 7 νιώθουν καραφλοι, όχι αραιοί ή άδειοι)
Η έκταση του προβλήματος τους έχει βοηθησει να καταλαβουν πως δεν γινεται να έχεις και πιτα ολόκληρη και σκυλο χορτατο.
Και όσοι διαφημιζουν το αντιθετο ειναι είτε ανόητοι είτε επιτηδειοι.
Τελευταία επεξεργασία: