Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απορία: με την τομή στην FUT δεν κόβονται και grafts; Και αν ναι, τιμή ποσοστό χάνεται;
Βάσει της βιβλιογραφίας φαίνεται ελαφρυ προβαδισμα το DutasterideΕνδιαφερον θα χε παντως να ακουσουμε και για τη συγκριση αυτον των δυο, αν και ο γιατρος εχει αναφερθει στο zoom ποιο θεωρει πιο δραστικο για τοπικα στην κεφαλη.
Καλημέρα σας γιατρέ και καλή εβδομάδα!..Μια απορία κ από μένα,αν κ φαντάζομαι δεν έχει και πολύ νόημα..Ποια η αποψή σας για το stemoxydine 5% ? Ευχαριστώ.Βάσει της βιβλιογραφίας φαίνεται ελαφρυ προβαδισμα το Dutasteride
Δεν έχω κάνει μελέτη όμως για να ειμαι ακριβής.
Μια μελέτη με διδύμους μόνο θα απαντούσε με σαφηνεια: οι μισοι Dutasteride οι άλλοι μισοι Finasteride και μετρηση στους 12 μηνες.
Δεν προκειται κανεις να την χρηματοσδοτησει όμως....
Ειναι 2 ουσίες με ληγμενες πατεντες που δεν έχουν να αποδειξουν κάτι που θα φερει λεφτα, οπότε...
Δυστυχως εχει διαμορφωθει μια παραπλανητικη και λανθασμενη αποψη,η οποια αναμασαται διαρκως απο αρκετους της anti-fuss προπαγανδας, οτι πρεπει να αποφευγεται γιατι ειναι μια βαρβαρη παρωχημενη τεχνικη που αφηνει ουλες και σημαδια στον ασθενη.Καλησπέρα και από μένα. Είμαι νέος στο γκρουπ και ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τη μέθοδο FUT. Έχω δύο φίλους που την έχουν κάνει παλαιότερα και φαίνεται μία ουλή στη δότρια περιοχή. Επομένως, δε μπορούν να κουρευτούν με την ψιλή επειδή φαίνεται πολύ άσχημο. Ήθελα να ρωτήσω αν η τεχνολογία της FUT έχει βελτιωθεί τελευταία ώστε να μην αφήνει τέτοια κακά αποτελέσματα στη δότρια περιοχή και σε ποιές περιπτώσεις προτιμάται αντί της FUE. Αν κάνει κάποιος FUT ή ένα υβρίδιο μεταξύ FUT/FUE θα μπορέσει να κουρευτεί στο μέλλον με την ψιλή;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δυστυχως εχει διαμορφωθει μια παραπλανητικη και λανθασμενη αποψη,η οποια αναμασαται διαρκως απο αρκετους της anti-fuss προπαγανδας, οτι πρεπει να αποφευγεται γιατι ειναι μια βαρβαρη παρωχημενη τεχνικη που αφηνει ουλες και σημαδια στον ασθενη.
Σαν αποτελεσμα αυτης της διασπορας τρομου,πολλοι ασθενεις που θα ηταν καταλληλοι για fuss οδηγουνται βιαιως στο μονοπατι της fue το οποιο ομως δεν αποτελει την βελτιστη επιλογη για αυτους.
Σημερα η τεχνικη fuss εχει εξελιχτει ακομη περισσοτερο και πλεον επιτυγχανονται pencil-τομες(λεπτες σαν ενα μολυβι) που δεν ειναι ορατες και δεν επηρεαζουν τις επιλογες για κουρεμα.Υπαρχουν απειρα παραδειγματα τομων απο καλους γιατρους που το αποδεικνυουν.
Η καταλληλοτητα για fue η fut βεβαια θα ειναι αποφαση του γιατρου που θα κρινει με βαση τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα σου και τις αναγκες σου.
Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι γιατροι που ειδικευονται και στις 2 τεχνικες ειναι προτιμοτεροι απο αυτους που προσφερουν τη μια απο τις δυο και ο λογος ειναι απλος,ο καθε ενας θα προσπαθησει να σου πουλησει το προιον-τεχνικη που διαθετει,o fue-only θα προσπαθησει να σε πεισει για το ποσο καταλληλη ειναι η fue(ακομα και οταν δεν ειναι) και οι δε της fuss το ιδιο αντιστοιχα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ πάντως θα παρακαλούσα, αφού και ο εκπρόσωπος δεν είναι εδώ, να αφήσουμε τα υπονοούμενα και να πάμε παρακάτω. Δεν είναι ανάγκη όλοι να συμφωνούμε σε όλα. Αυτό δεν μας εμποδίζει να συνυπάρχουμε ειρηνικά. Εξάλλου πλέον είναι γνωστές όλες οι απόψεις και οι διαφωνίες.
Δημητρης ,tsek,akis-multi, ειναι λιγα απο τα ονοματα που μου ερχονται στο μυαλο.Αυτο το παρεακι που μας τα ειχε κανει τουμπανο με την κοινη γραμμη τους.Υπαρχουν και αλλοι βεβαια..κανείς δεν εγκαλεί κανέναν γιατρέ..Νικ μος σε ποιους αναφέρεσε ότι έκαψαν κοσμακι με τις απόψεις?διαστρεβλώνεται η τοποθέτηση πολλών μελών για την fut ..συνεχώς ανακρίβειες αναπαράγεται για τα λεγόμενα των μελών ..πάτε την κουβέντα όπως θέλετε συνεχώς.ηρεμηστε παρακαλώ
Δεν ξαναγραφω γιατι ξεπερασα το οριο του ενος μηνυματος αλλα δεν ηθελα να αφησω ζητηματα να αιωρουνται αναπαντητα.
Επειδή υπάρχει παραπληροφόρηση από μερικούς που προσπαθούν να προωθήσουν την πολιτική μια κλινικής που κάνει FUT, η τομή όσο καλή και να είναι όπως και να το κάνουμε αφήνει ουλή και δεν μπορείς να ξυρίσεις κοντά μετά τη δότρια. Θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα πρέπει να αφήνεις πάντα ένα ορισμένο μακρος τη δότρια για να κρύβεις την ουλή άμα επιλέξεις FUT.