γιατρε τωρα γιατι το κανες αυτο? πρεπει να ξανα παμε απο την αρχη την κασσετα να λεμε τα ιδια? εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στο τρυπακι....
οσο αυτο που λετε περι σολο και ομαδικοτητας ξερετε πολυ καλυτερα απο εμενα οτι οι τοπ δεν δουλευουν με στρατιες γυρω τους.... θελουν να εχουν τον ελεγχο και την ταση να μην αφηνουν τιποτα στην τυχη (σε πολλα αλλα χερια δηλαδη).....
τωρα αυτο που ειπατε ουσιαστικα για τον τυρκαλα αν παρακολουθησετε το φορουμ υπαρχουν αποκλειστικα και μονο ανεξαρτητα περιστατικα που εγιναν σχεδον ολα μαζι καθως μεχρι πριν λιγο διαστημα ο γιατρος ηταν αγνωστος εδω.... σιγα σιγα μεχρι το καλοκαιρι θα δειτε ενα καλο δειγμα τελειωμενων περιστατικων αυτη της πρωτης φουρνιας ας την πουμε....φυσικα δεν θα μπω στην διαδικασια να σας πω ποσα περιστατικα εχω δει απο κοντα η απο το αρχειο κ κ κ γιατι δεν εχουν νοημα και οποιοσδηποτε μπορει να το αμφισβητησει οπως εκαναν στο παρελθον σε μενα και με κοιτουσαν περιεργα......
εγω κατανοω απολυτα οτι χαλαει την πιατσα... δεν ειμαι αφελης.... και εγω στην θεση σας πιθανον θα ενοχλιομουν αλλα θα φροντιζα το αλλαξω αυτο μεσα απο την δουλεια μου και την πολιτικη μου.....
Με παρεξηγησες.
Πραγματικά με ενδιαφερει, δεν το λέω ειρωνικά.
Προσωπικα δεν το εχω ακούσει και ειλικρινά θα ηθελα να δω αποτελεσματα.
Δεν ηθελα να φανω καχυποπτος ή ειρωνικός πάντως.
Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που καποιος κανει μια τρομερη αλλαγή στην Ιατρική.
Βασικα, έχει συμβει πολλες φορές!
Τα υπολοιπα που γραφετε για "πιατσα" δεν τα εχω σκεφτει καν.
Ο καθενας έχει το κοινο του.
Δεν πιστευω στον ανταγωνισμό μεταξυ αξιόλογων συναδελφων.
Ειμαστε συναδελφοι και έχουμε κοινό "αντιπαλο"
Και δεν τιθεται θεμα ανταγωνισμου με τους κατ' επιλογη μη αξιόλογους ή τους μη ιατρούς.
Οπότε συνολικά δεν θεωρω οτι έχω ανταγωνιστες.
Εχω συναδελφους ιατρούς και, θα τολμούσα να πω, "εχθρους", αυτους δλδ που κοροιδευουν και εξαπατουν τον κοσμο που το μονο που ζηταει ειναι ξανα ενα χαμογελο στον καθρεπτη.