Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τίποτα! Κανονικά κάθε μέρα. Δεν έχει σχέση η φίνα με τα της ΜΜ. Η μίνο που προκαλεί καλύτερη ροή του αίματος πρέπει να την σταματάς γιατί κινδυνεύεις για αιμάτωμα δηλαδή μειωμένη επιβίωση μοσχευμάτων. Εγώ ας πούμε που παίρνω Σαλοσπίρ (που κάνει κάτι αντίστοιχο) το έκοψα 4 μέρες πριν και 2 της ΜΜ σύνολο 6. Μετά κανονικά. Φάρμακα που προκαλούν αυξημένη ροή αίματος δεν συνίστανται. Αφού σου δίνει και τραβσαμίνη που είναι θρομβωτική. Εγώ δεν πηρα γιατί δεν πρέπει και για αυτό πρήστηκα……Φιλαράκι μου την Φίνα την έκοψες καθόλου πρίν την ΜΜ σου είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός για κάποιο διάστημα?Όπως γίνεται και με την μινοξιδίλη?
Μια χαρά!Οπότε λέω και εγώ να την ξεκινήσω σιγά σιγά low dose και βλέπουμε!Τίποτα! Κανονικά κάθε μέρα. Δεν έχει σχέση η φίνα με τα της ΜΜ. Η μίνο που προκαλεί καλύτερη ροή του αίματος πρέπει να την σταματάς γιατί κινδυνεύεις για αιμάτωμα δηλαδή μειωμένη επιβίωση μοσχευμάτων. Εγώ ας πούμε που παίρνω Σαλοσπίρ (που κάνει κάτι αντίστοιχο) το έκοψα 4 μέρες πριν και 2 της ΜΜ σύνολο 6. Μετά κανονικά. Φάρμακα που προκαλούν αυξημένη ροή αίματος δεν συνίστανται. Αφού σου δίνει και τραβσαμίνη που είναι θρομβωτική. Εγώ δεν πηρα γιατί δεν πρέπει και για αυτό πρήστηκα……
18.662 είναι όλη η donor. TDC είναι όσα μπορούν να εξαχθούν ΩΣΤΕ να παραμείνει το CV 5,4 στην donor. Δηλαδή 8.164…. Μακάρι να είχα TDC 18k θα έκανα hairline σαν του chubaka…….Bobby καπου γραφεις οτι η δοτρια σου ειχε 8000 grafts αλλα στο πινακακι που ανεβασες γραφει total donor 18000fu.εχεις κανει λαθος η εγω δεν ξερω να διαβαζω το πινακακι σωστα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για εμένα (απολύτως προσωπική άποψη) χωρίς φίνα (low ή κανονική δόση ανάλογα την περίπτωση) μακροπρόθεσμα πάντα θα υπάρχει πρόβλημα. Το ιδανικό είναι μόλις αντιληφθείς το thinning άμεσα φίνα και μετά συζητάμε για ΜΜ κλπ….Μια χαρά!Οπότε λέω και εγώ να την ξεκινήσω σιγά σιγά low dose και βλέπουμε!
Η αλήθεια είναι το συνειδητοποίησα κάπως αργά!Αλλά πιστεύω ότι και τώρα θα με βοηθήσει όσο να ναι!Ποια Φινα παίρνεις?Για εμένα (απολύτως προσωπική άποψη) χωρίς φίνα (low ή κανονική δόση ανάλογα την περίπτωση) μακροπρόθεσμα πάντα θα υπάρχει πρόβλημα. Το ιδανικό είναι μόλις αντιληφθείς το thinning άμεσα φίνα και μετά συζητάμε για ΜΜ κλπ….
18.662 είναι όλη η donor. TDC είναι όσα μπορούν να εξαχθούν ΩΣΤΕ να παραμείνει το CV 5,4 στην donor. Δηλαδή 8.164…. Μακάρι να είχα TDC 18k θα έκανα hairline σαν του chubaka…….
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Και εγώ πολύ αργά ξεκίνησα…. Έπρεπε 10 χρόνια πριν να είχα ξεκινήσει…. Αυτά είναι τα λάθη που οφείλονται στην άγνοια….. Έχω προμήθεια από Αμερική 360 χαπια που λήγουν τον Νοέμβριο. Στην Ελλάδα δεν έχω αγοράσει ακόμα… Proscar θα αγοράσω αν δεν έχουν ότι έχουν, δεν παίζει ρόλο η μάρκα η δραστική ουσία μόνο. Τα γενόσημα με τα original δεν έχουν διαφορά.Η αλήθεια είναι το συνειδητοποίησα κάπως αργά!Αλλά πιστεύω ότι και τώρα θα με βοηθήσει όσο να ναι!Ποια Φινα παίρνεις?