Marios1982
Well-Known Member
Πολύ καλά, απλα φαίνεται σαν μια πολύ μικρή αραίωσηΠερι white dots. Δοτρια με αφαιρεμενα 3000 graft πέρυσι και έτοιμη να δώσει αλλά 3000...
Πολύ καλά, απλα φαίνεται σαν μια πολύ μικρή αραίωσηΠερι white dots. Δοτρια με αφαιρεμενα 3000 graft πέρυσι και έτοιμη να δώσει αλλά 3000...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τζετ!Περι white dots. Δοτρια με αφαιρεμενα 3000 graft πέρυσι και έτοιμη να δώσει αλλά 3000...
Για αυτό σου λέω περιμένω τον ειδικό…. Μόνο το 17 θυμάμαι αλλά αυτό είναι μαζί ΜΜ και ότι μαμά υπήρχαν. Θα τοποθετηθεί σύντομα.Όχι ρε τι 65?σε hairline?πολύ δύσκολα.. Σε 70 τετρ 3000 grafts βάλατε.λογος να είσαι πόσο υπολογιζεις? 2.7.-2.8? Καλά είσαι ..πάλι καλά δεν είχες τεμποραλς να φτιάξεις και κράτησες ψηλά τον λόγο σου
Για αυτό σου λέω περιμένω τον ειδικό…. Μόνο το 17 θυμάμαι αλλά αυτό είναι μαζί ΜΜ και ότι μαμά υπήρχαν. Θα τοποθετηθεί σύντομα.
Φίλε όλη η α ζώνη ουσιαστικά κενή ήταν δες φωτο ΜΜ στην αρχή του ποστ. Και ότι μαμα τριχα υπήρχε ήταν πολύ αδύνατη και μονότριχα ή διτριχα. Θα το δεις στις φωτο που θα ποστάρει ο @CVIAL. Λίγο υπομονή και εγώ να ξέρεις τις περιμένω γιατί πέρα από το 17 δεν θυμάμαι τίποτα από νούμερα. Πιάσαμε την κουβεντα για άλλα θέματα και με τις μετρήσεις ασχοληθήκαμε 5 λεπτά……Το 17 θα είναι στο forelock μπαμπινο,μπροστά hairline σου λέω ρε συ.που ήταν κενό εντελώς.εκει δεν έχει γίνει 65 τοποθέτηση .γι αυτό το κομμάτι
σου λέω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσυ θες να πέσουν τα δικά μας μαλλιά και να βγουν τα δικά σου!!Στο ξύρισμα της επόμενης ΜΜ (επόμενο Ιούνιο?) θα γίνει το ταμείο....... το πραγματικό με νούμερα φύτρωσης πλέον, γιατί το οπτικό θα έχει γίνει νωρίτερα (χριστούγεννα 23-24). Εκτός αν μας κάνει καμία έκπληξη και έρθει στα knock-out του Europa League (Φλεβάρη 24) και μπούμε νωρίτερα..... ΟΑΚΑ όμως..... έδρα του ΠΑΟ (πάλι....) δεν θα το αντέξει το avatar μου....... αν και ο οικοδεσπότης ήταν τζετ (αν και μου φαίνεται μάλλον για παναθηναικός ..... ). Κάνε ρε μοντ καμία κατάσταση να έρθει Καραισκάκης...... Πες του Δρ. Κωνσταντίνου να κάνει κανένα παράρτημα απένατι από το γήπεδο, να μπαίνουν τα graft όπως θα βάζει τα γκολ ο Θρύλος του χρόνου! γιατί φέτος μας έσκασε......ο Θρύλος...... όχι τα graft, αυτά βγήκαν και μπηκαν με ρυθμό πολυβόλου..... Υπόψη 10 μέρες πριν ή 10 μέρες μετά να έρθει γιατί έχω διαρκείας και δεν θέλω να χάσω κανένα ματς........ Ξέρω ζητάω πολλά......
Αυτό δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.Εσυ θες να πέσουν τα δικά μας μαλλιά και να βγουν τα δικά σου!!
Αυτήν τη στιγμή τρίβω (σε φάση χαιδέματος από κλινική ΜΜ) την δότρια…… Δόξα τω Θεό αν πάνε όλα όπως πάνε συνήθως στα περιστατικά του Λορεντζο αντι για Χριστούγεννα (τον Δεκέμβριο) θα κάνουμε Ανάσταση!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ και αντεύχομαι τα ίδια και καλύτερα και σε εσένα. Αν και εσυ ήδη φαίνεσαι 15 χρόνια (μην πω και παραπάνω) νεότερος σε σχέση με την πρώτη φωτο στο πρώτο νήμα σου!Καλή επιτυχία Bobby και από εδώ κι από μένα!!!!
Ξέρω άργησα...
Ελπίζω και εύχομαι τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι τα πιο χαρούμενα της ζωή σου μέχρι τότε!!!
Πολύ ωραία πραγματάκια έχω διαβάσει παραπάνω!
Στη θέση σου θα ετριβα τα χέρια μου!!!!
Άμα γυάλιζε η καράφλα, μάλλον εγώ ήμουν........ όχι πια.......Καλή φύτρωση και απο μένα bobby.
Παίζει να σε είδα σε καποια φαση όταν πηγαινα τουαλετα.