mastermind
Member
καπα τι πατέντα έκανες και το μείωσες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mastermind είπε:καπα τι πατέντα έκανες και το μείωσες?
Γιατι σταματησες την αιρολ? Αφου με αυτην ειδες regrowth μετα απο χρονια με σκετη μινοχ...kapa είπε:Καλημέρα.βαζω μινοξιδιλη αλλά μόνο στους κροταφους
Την airol την σταμάτησα.
kapa είπε:mastermind είπε:καπα τι πατέντα έκανες και το μείωσες?
Οτι πιο απλό,έβαλα σε ένα μπουκαλακι νερό και οινόπνευμα μόνο .σε κάθε εφαρμογή ανακατευω το μίγμα νερό οινόπνευμα,ζιρτεκ.
Δεν έριξα το ζιρτεκ στο ίδιο μπουκαλακι αλλα σε κάθε εφαρμογή τα ανακατευω μόνο την ημερήσια ποσότητα
Ποίος ειπε οτι το ζιρτεκ ειναι κορτιζονουχο?dk1984 είπε:Διαβαζω συνεχως το φορουμ και πολλες φορες μπερδευομαι ειχαμε πει οτι τα κορτιζονουχα λεπταινουν το δερμα μετα ζιρτεκ δεν ισχυει το ιδιο ή ειναι μικρη η ποσοτητα? ο Κος1987 ειχε μιλησει για ενα φαρμακο που μλοκαρει και τις 2 πρωτεινες pgd2 k την gpr44 αυτο δεν θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα?
xxxray είπε:κάπα αυτό θεωρείται stimulant ή blocker;
Αν κάνει πράξη αυτά που λένε οι έρευνες η μινοξιδιλη θα δυναμώσει κατα πολύ,ήδη όπως προ ανέφερε ο κος η μινοξιδιλη δουλεύει καλυτερα διαφορετική ανταπόκρισηlab_hair είπε:Γιατι σταματησες την αιρολ? Αφου με αυτην ειδες regrowth μετα απο χρονια με σκετη μινοχ...kapa είπε:Καλημέρα.βαζω μινοξιδιλη αλλά μόνο στους κροταφους
Την airol την σταμάτησα.
mastermind είπε:kapa είπε:mastermind είπε:καπα τι πατέντα έκανες και το μείωσες?
Οτι πιο απλό,έβαλα σε ένα μπουκαλακι νερό και οινόπνευμα μόνο .σε κάθε εφαρμογή ανακατευω το μίγμα νερό οινόπνευμα,ζιρτεκ.
Δεν έριξα το ζιρτεκ στο ίδιο μπουκαλακι αλλα σε κάθε εφαρμογή τα ανακατευω μόνο την ημερήσια ποσότητα
επειδή έχω χαθεί λίγο!
αγοράζω το υγρό ζιρτεκ σε σταγόνες και μετα πόσο απο το καθένα βάζουμε στο μπουκαλάκι?
mastermind είπε:kapa είπε:mastermind είπε:καπα τι πατέντα έκανες και το μείωσες?
επειδή έχω χαθεί λίγο!
αγοράζω το υγρό ζιρτεκ σε σταγόνες και μετα πόσο απο το καθένα βάζουμε στο μπουκαλάκι?
mastermind είπε::huh::-/
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mastermind είπε:αλλα πιο είναι πιο αποτελεσματικό?
να το αφήσω όπως ειναι η να το αραιώσω ?
xxxray είπε:κάπα αν αδειάσω το μπουκαλάκι ζιρτέκ όπως είναι σε ένα άδειο του regain γίνεται δουλειά; θα είναι οι 6 ψεκασιές 1 ml; επίσης έχουμε καμία γνώση για τυχόν παρενέργειες η αλληλεπίδραση;
xxxray είπε:ποιες ουσίες υποψιάζεσαι; ρε κάπα πρώτη εφάρμογη πριν μισό λεπτό αλλά δεν μου φαίνεται να βρωμάει! σχεδόν άοσμο
δεν το γνωριζω αλλα σαν λοσιον εχει τα πανταxxxray είπε:ρώτησα τον σκύλο μου και άρχισε να ψάχνει το μπαλάκι της! τι να πω! άκυρη απορία αφού το φάρμακο αυτό είναι oral γιατί έχει προπυλαινογλυκολη;