Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Kapa όπως το χεις κάνει όμως δεν τελειώνει αμέσως;; Εννοώ 20 σταγόνες, δλδ 1 ml θα σου κρατήσει μόνο 20 μέρες.
εχει εντονη μυρωδια αλλα ευτυχως ειναι μεχρι να στεγνωσειsomari είπε:Επίσης έχεις δίκιο, μυρίζει, αλλά πιστεύω είναι τα έκδοζχα (έτσι μου μύριζε και ένα ζελέ που έβαζα παλιά, οπότε μπορώ να λέω "ο αφρός μου μυρίζει")
jeronymous είπε:δευτερη ημερα cetrizine και με το που ξυπνησα εχω εντονη φαγουρα και 2 σπυρακια στο προσωπο (δεν ορκιζομαι οτι σχετιζονται)
απο shedding τιποτα
kapa είπε:jeronymous είπε:δευτερη ημερα cetrizine και με το που ξυπνησα εχω εντονη φαγουρα και 2 σπυρακια στο προσωπο (δεν ορκιζομαι οτι σχετιζονται)
απο shedding τιποτα
σπυρακια σαν το δικο μου?
απο το ζιρτεκ ειναι και φανταζομαι και η φαγουρα το ιδιο
jeronymous είπε:ρε καπα λες να παιζει θεμα με τη μινοξ και zirtek?
εσυ με ποση διαοφρα ωρας τα βαζεις?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Πάντως σήμερα που λούστηκα το πρωί είδα 5 τρίχες σύνολο...θα λουστώ και αύριο και θα σας πω...
kapa είπε:ενα αλλο pgd2 λενε οτι ειναι το ξυδι http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-100488-page-7-category-1-order-last_answer-descasc-DESC.html
δεν το βλεπω καλη ιδεα,θα τους κυνηγανε οι μελισσες:angel::cheesy:
Helpless είπε:Παιδεια για σας, ειμαι 18 χρονων και εχω ΑΑ εδω και ενα χρονο. Τους τελευταιους 3ιμισι μηνες χρησιμοποιω ζιξ παραλληλα με την μινοξιδιλη που την χρησιμοποιουσα απο την αρχη. Δυστυχως ομως η τριχοπτωση δεν εχει μειωθει σχεδον καθολου και ειναι περιπου ιδια με πριν απο 5 μηνες που χρησιμοποιουσα ρεβιβο. Το ζιξ δεν ξερω καν αν ειναι πραγματικο ζιξ γιατι το παιρνω απο φαρμακοποιο και δεν ειμαι σιγουρος αν βαζει ολα τα υλικα, αν και αυτος μου λεει οτι ειναι οκ. Τελοσπαντων θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να σταματησω την θεραπεια ζιξ και να αρχισω με ζιρτεκ. Ξερω οτι ειναι ακομα δοκιμαστικο, παρολαυτα ομως αξιζει η αλλαγη? Θα δω πιστευετε διαφορα?
οι κροταφοι μου ειναι κλινικα νεκροι εδω και αρκετα χρονια,στα 24 μου ημουν nw 2xxxray είπε:κάπα εσύ κάποιο ίχνος επανέκφυσης;