Cetirizine pgd2 blocker

kipseli7

Member
παιδια στο 1 μλ παιζουμε; ποση ειναι η ζωη της ξερουμε τιποτα ;μηπως θελει 2 φορες πρωι βραδυ.εχω δοκιμασει το curcumin το οποιο ειναι συμπληρωμα και μοιαζει για pgd2 inhibitor.μου ψιλοσταματησε την τριχοπτωση αλλα το κεφαλι μου ηταν κιτρινο και δεν εβγαινε το χρωμα.οποτε ειπα να το γυρισω στο ζιρτεκ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
ενα αλλο pgd2 λενε οτι ειναι το ξυδι http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-100488-page-7-category-1-order-last_answer-descasc-DESC.html
δεν το βλεπω καλη ιδεα,θα τους κυνηγανε οι μελισσες:angel::cheesy:

χαχα όταν ο θείος feni σας έλεγε για το μυλόξυδο κάτι ήξερε :blush:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
kapa είπε:
ενα αλλο pgd2 λενε οτι ειναι το ξυδι http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-100488-page-7-category-1-order-last_answer-descasc-DESC.html
δεν το βλεπω καλη ιδεα,θα τους κυνηγανε οι μελισσες:angel::cheesy:

χαχα όταν ο θείος feni σας έλεγε για το μυλόξυδο κάτι ήξερε :blush:
ο θειος feni τσεπωνε φακελακια για να προωθει τα προιοντα της apple :angel: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2566-page-9.html
θα το ξεκινησεις η θα μας παρακολουθεις πως θα τα κανουμε ραστα?O0

kipseli7 είπε:
παιδια στο 1 μλ παιζουμε; ποση ειναι η ζωη της ξερουμε τιποτα ;μηπως θελει 2 φορες πρωι βραδυ.εχω δοκιμασει το curcumin το οποιο ειναι συμπληρωμα και μοιαζει για pgd2 inhibitor.μου ψιλοσταματησε την τριχοπτωση αλλα το κεφαλι μου ηταν κιτρινο και δεν εβγαινε το χρωμα.οποτε ειπα να το γυρισω στο ζιρτεκ.

αν μιλαμε για το υγρο ζιρτεκ 1ml ειναι πολυ για δυο εφαρμογες.
ακομα και εγω που κανω μια εχω ριξει σε 0,5ml δεκα σταγονες δηλαδη

lab_hair είπε:
Σημερα αυριο μπαινω και εγω στο παιχνιδι!!:19m:

:welc::beerc

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Kap ποση ποσοτητα απλωνεις σε nw6?

περιπου 1,5ml.
10 σταγονες ζιρτεκ(0.5ml) και 1ml οινοπνευμα νερο.
τα ανακατευω την ιδια στιγμη της εφαρμογης,δεν τα εχω κανει λοσιον.
φρεσκο πραμαO0

lab_rat

Member
kapa είπε:
lab_hair είπε:
Kap ποση ποσοτητα απλωνεις σε nw6?

περιπου 1,5ml.
10 σταγονες ζιρτεκ(0.5ml) και 1ml οινοπνευμα νερο.
τα ανακατευω την ιδια στιγμη της εφαρμογης,δεν τα εχω κανει λοσιον.
φρεσκο πραμαO0

Και εγω το vpa ετσι το κανω. Οποτε και αυτο το ιδιο. Μαλλον 2ml+ θα βαζω εγω γιατι δε νομιζω να μου φτασει το 1.5.
0.5ml zyrtec σε 1ml οινοπνευμα νερο, νομιζω ειναι 0,25% και οχι 0,5%.

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Και εγω το vpa ετσι το κανω. Οποτε και αυτο το ιδιο. Μαλλον 2ml+ θα βαζω εγω γιατι δε νομιζω να μου φτασει το 1.5.
0.5ml zyrtec σε 1ml οινοπνευμα νερο, νομιζω ειναι 0,25% και οχι 0,5%.

η περιεκτικοτητα δεν παιζει και πολυ ρολο παρα μονο στις παρενεργειες απο την στιγμη που δεν ειναι oral, αλλα η ποσοτητα της δραστικης ουσιας.
βαζω 0,5ml ποσοτητα ενος φαρμακου 1% περιεκτικοτητας,μπορουμε να το πουμε και ετσι.
ειτε 1% ειτε 0,25% χρησιμοποιησω παλι 10 σταγονες θα εχω ριξει στο κεφαλι μου,οποτε η ποσοτητα μενει το ιδιο
ουσιαστικα το μονο που αλαζω ειναι η λαδιλα της λοσιον

kapa

Μέλος του προσωπικού
kipseli7 είπε:
τα χαπια εννοω.εχω κανει την κλασσικη συνταγη που καναν οι γερμανοι.

Και με χάπια πάμε στις ίδιες ποσότητες δηλαδή η λοσιόν ειναι 0,5% οπότε 1ml δυο φορές την ημέρα αντιστοιχεί σε 10 σταγόνες την κάθε φορά.
Θεωρητικά 1ml φτάνει για να καλύψει μια επιφάνεια nw6 αλλά αν υπάρχει μαλλί θα χρειαστεί λίγο παραπάνω,κάποια ποσότητα θα μείνει στην τρίχα και δεν θα φτάσει στο δέρμα

kipseli7

Member
kapa είπε:
kipseli7 είπε:
τα χαπια εννοω.εχω κανει την κλασσικη συνταγη που καναν οι γερμανοι.

Και με χάπια πάμε στις ίδιες ποσότητες δηλαδή η λοσιόν ειναι 0,5% οπότε 1ml δυο φορές την ημέρα αντιστοιχεί σε 10 σταγόνες την κάθε φορά.
Θεωρητικά 1ml φτάνει για να καλύψει μια επιφάνεια nw6 αλλά αν υπάρχει μαλλί θα χρειαστεί λίγο παραπάνω,κάποια ποσότητα θα μείνει στην τρίχα και δεν θα φτάσει στο δέρμα

ελπιζω να ισχυει και με 95 οινοπνευμα οχι μονο 70 που γραφει.δεν παιζει προβλημα;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
kipseli7 είπε:
ελπιζω να ισχυει και με 95 οινοπνευμα οχι μονο 70 που γραφει.δεν παιζει προβλημα;;;

Εγώ θα πρότεινα αυτό το εχω χρησιμοποιήσει σε όλες τις λοσιόν αυτό χρησιμοποιώ και τώρα και ειναι ότι πιο φθηνό κυκλοφορεί

kipseli7

Member
οκ θα το ψαξω και θα το βαλω στην επομενη λοσιον διοτι τωρα δεν ειχα και εβαλα 95.ελπιζω να μην κανω κανενα μπαμ τνχ!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
mastermind είπε:
καπα τι εννοείς με το 1ml οινοπνευμα νερο?? :p

Σε ένα άδειο μπουκαλακι μινοξιδιλης έχω βάλει 50%οινοπνευμα 50% νερό.
Την ώρα που θα κάνω εφαρμογή της λοσιόν κάνω το εξής.
Στο καπάκι του ζιρτεκ αδειαζω δέκα σταγόνες απο το ζιρτεκ
Με το drooper τραβαω ένα ml νερό οινόπνευμα απο το μπουκαλακι της μινοξιδιλης και το αδειαζω στο καπάκι που έχω ρίξει τις δέκα σταγόνες ζιρτεκ
Ανακατευω λίγο και εχω μια ποσότητα 1,5ml ειναι αρκετή για να καλύψει μια επιφάνεια nw6
με αυτό κάνω εφαρμογή

kapa

Μέλος του προσωπικού
mastermind είπε:
νερό εννοείς απιονισμενο νερο?

εβαλα νερο της βρυσης μιας και δεν το εχω κανει λοσιον,αλλα μαγειρευω την ημερησια ποσοτητα την ωρα της εφαρμογης.
αν το εκανα λοσιον θα εβαζα απιονισμενο νερο

kapa

Μέλος του προσωπικού
crossfire είπε:
kapa,η επιτυχια με το ζιρτεκ συνεχιζεται?

συνεχιζεται,η τριχοπτωση μου ειναι πολυ μειωμενη εως ανυπαρκτη,χανω περισσοτερο μαλλι απο δοτρια και πλαγια που δεν βαζω τιποτα παρα απο nw6.
δεν ξερω μεχρι που θα παει αλλα σιγουρα ειναι μακραν το καλυτερο τοπικο blocker,τουλαχιστον σε εμενα,δεν ξερω αν θα δουλεψει το ιδιο σε ολους

ρε σ καπα εγω θελω να βαλω στους κροταφους και στην hairline δεν νομιζω να φτανουν 10 σταγονες με τπτ δλδ....εγω θελω 2 ml περιπου...

Μπλουζα