Cetirizine pgd2 blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
Prosim είπε:
Παιδιά, εγώ με 1,5ml νερό και 10 σταγόνες ζιρτέκ καλύπτω τσίμα τσίμα μόνο hairline, κρόταφους και λίγο πάνω. Να πρόσθετα λίγο νερό ακόμα; Επίσης μετά την εφαρμογή νιώθω για λίγο ζεστό το σημείο που μπήκε το ζιρτέκ.

Αφοβα και 2 και 3ml νερό.
Εγω προσωπικά δεν πιστεύω σε περιεκτικοτητες όσον αφορά τα αποτελέσματα.
Αν έχει να σου δώσει κάτι μια ουσία θα στο δώσει και σε πολύ χαμηλή περιεκτικότητα.
Οι περιεκτικοτητες ειναι για να κρατούν ένα μετρο στην ποσότητα της ουσίας για να μην εμφανιστούν οι παρενέργειες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Αν βαλω το ζιρτεκ μεσα στο μπουκαλακι του ριγκειν ( οχι μαζι με ριγκειν )θα το ψεκάζει το ψεκαστηρι η θα στουμπώσει...
Το εχει δοκιμασει κανεις;

ANAR

Well-Known Member
somari είπε:
To χω δοκιμασει σε γενόσιμο ψεκαστήρι, μια χαρά δουλεύει

Θα το δοκιμασω γιατι νομιζω απλώνετε καλυτερα με το ψεκαστήρι σε μεγαλες επιφάνειες.

Και κατι τελευταίο....θελει ψυγειο το ζιρτεκ;

Prosim

Member
Συγγνώμη που ξαναρωτώ, αλλά δεν απάντησε κανείς. Πόσες εφαρμογές κάνετε οι περισσότεροι; 1 ή 2 τη μέρα;

paokmaniak

New Member
Kαλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω επείδη διάβασα τις πρώτες σελίδες και δεν πολυέβγαλα άκρη. 1ον πέρα απο την παρασκευή με χάπια υπάρχει έτοιμο στα φαρμακεία και το υγρό που θέλει μόνο αραίωση (και αν πόσο περίπου στοιχίζει) 2ον η χρήση γίνεται μαζί με τη Minoxidil? (δλδ πρωτα βαζω τη λοσιον και στα καπακια μινοξιδιλη η οχι? 3ον Στην ουσία αντικαθιστά το Revivogen ετσι δεν είναι? Fungoral και Minoxidil συνεχιζουμε να χρησιμοποιούμε στις ίδιες δόσεις?
Ευχαριστω

cool11

Well-Known Member
Ρε παιδια, δεν θα πρεπει καπου να συμμαζεψουμε την διεσπαρμενη πληροφορια?

Ουσιαστικα βαζουμε υγρο ζιρτεκ στο κεφαλι? Ή λετε χρειαζεται παρασκευη καποιας λοσιον/μιγματος? (αν ναι, δωστε αναλυτικες οδηγιες)

dimos18

Member
paokmaniak είπε:
Kαλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω επείδη διάβασα τις πρώτες σελίδες και δεν πολυέβγαλα άκρη. 1ον πέρα απο την παρασκευή με χάπια υπάρχει έτοιμο στα φαρμακεία και το υγρό που θέλει μόνο αραίωση (και αν πόσο περίπου στοιχίζει) 2ον η χρήση γίνεται μαζί με τη Minoxidil? (δλδ πρωτα βαζω τη λοσιον και στα καπακια μινοξιδιλη η οχι? 3ον Στην ουσία αντικαθιστά το Revivogen ετσι δεν είναι? Fungoral και Minoxidil συνεχιζουμε να χρησιμοποιούμε στις ίδιες δόσεις?
Ευχαριστω

1)πας φαρμακειο και ζητας υγρο ζιρτεκ σταγονες(5 ευρω).

2)ναι .αστο βεβαια για καλο και για κακο να στεγνωσει λιγο πρωτα και μετα βαλε

3)ναι

φουνγκοραλ και μινοξ οπως και πριν

cool11 είπε:
Ρε παιδια, δεν θα πρεπει καπου να συμμαζεψουμε την διεσπαρμενη πληροφορια?

Ουσιαστικα βαζουμε υγρο ζιρτεκ στο κεφαλι? Ή λετε χρειαζεται παρασκευη καποιας λοσιον/μιγματος? (αν ναι, δωστε αναλυτικες οδηγιες)

οι περισσοτεροι εδω δεν εχουν φτιαξει λοσιον αλλα την ιδια στιγμη της χρησης ανακατευουν 1,5 μλ (ή παραπανω αν δε σε καλυπτει) νερο/οινοπνευμα με 10 σταγονες υγρο ζιρτεκ

jeronymous

New Member
εγω βαζω εδω και καποιο καιρο 10-13 σταγονες ζιρτεκ και 1-2 μλ νερο/οινοπνευμα.
παρενεργεια καμια εκτως απο τις πολυ πρωτες μερες που ειχα κοκκινισμα και 1-2 σπυρακια, ισως και να ηταν ασχετα-συμπτωματικα.

*ασχετο*
εχω παραγγειλλει μινοξ απο kirkland και λεει οτι μου τα εχει στειλει απο τις 28νοεμβριου....
ακομη δεν μ εχει ερ8εο τιποτα.
επειδη εχω αρχισει και ανησυχω, εχει κανεις εμπειρια απο δαυτους?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimos18

Member
jeronymous είπε:
εγω βαζω εδω και καποιο καιρο 10-13 σταγονες ζιρτεκ και 1-2 μλ νερο/οινοπνευμα.
παρενεργεια καμια εκτως απο τις πολυ πρωτες μερες που ειχα κοκκινισμα και 1-2 σπυρακια, ισως και να ηταν ασχετα-συμπτωματικα.

μπαα.σχετικο παιζει να ναι.και γω εβγαλα λιγα απο τοτε που τ αρχισα

somari

Active Member
Kαι εγώ την πρώτη μέρα έβγαλα 2 σπυριά στο μάγουλο, που δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου εκεί, πάντα ακμή είχα στο κούτελο μόνο

xxxray

Member
τα ίδια σπυριά βγάζω και γω! μάλιστα τα ένα όταν έσκασε ήταν αηδία με το αίμα και τα υγρά που έβγαλε! δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό! και άντε τώρα να ρωτήσεις κανέναν ειδικό και να του πεις ότι βάζεις αυτό το πράμα στο κεφάλι! και στο εξωτερικό οι περισότεροι βγάζουν τέτοια σπυράκια και εντωμεταξύ όλο και πιο πολλοί αναφέρουν θετικά αποτελέσματα ακόμα! αυτό είναι πολύ θετικό

kapa

Μέλος του προσωπικού
Στην αρχή είχα και εγω σπυρακια μονο στους κροταφους αλλά έφυγαν μετά

dimp

Member
kapa είπε:
Στην αρχή είχα και εγω σπυρακια μονο στους κροταφους αλλά έφυγαν μετά

και γω το ιδιο.
εγω βαζω το βραδυ zirtek 10 σταγονες με 1ml νερο
και το πρωι airol και μετα απο κανα 20λεπτο βαζω regain..
περιμενω αποτελεσματα γιατι ειναι αρχη ακομα

nikoskriti12

New Member
Καλησπερα,εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιω zirtek οπως ακριβως το εγραψε ο kapa.Νομίζω κάνει δουλειά.Αυτό που θέλω τώρα ειναι να βάλω και ενα regrowth.παλιά είχα χρησιμοποιήσει regaine αλλά το πρόβλημα ήταν πως πάνω στην εβδομάδα γέμιζα άσπρες νιφάδες.Κapa υπάρχει τρόπος να μην τις βγάζω?υπέυθυνη γιαυτό είναι η PPG??υπαρχει στην ελλαδα μινιξιδιλη χωρις ppg?
η έστω απο site του εξωτερικού να την παραγγείλω/
ευχαριστω εκ των προτερων!

kapa

Μέλος του προσωπικού
nikoskriti12 είπε:
Καλησπερα,εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιω zirtek οπως ακριβως το εγραψε ο kapa.Νομίζω κάνει δουλειά.Αυτό που θέλω τώρα ειναι να βάλω και ενα regrowth.παλιά είχα χρησιμοποιήσει regaine αλλά το πρόβλημα ήταν πως πάνω στην εβδομάδα γέμιζα άσπρες νιφάδες.Κapa υπάρχει τρόπος να μην τις βγάζω?υπέυθυνη γιαυτό είναι η PPG??υπαρχει στην ελλαδα μινιξιδιλη χωρις ppg?
η έστω απο site του εξωτερικού να την παραγγείλω/
ευχαριστω εκ των προτερων!

Ειναι απο την pg.
Εδώ http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm
Και εδώ http://shop.genhair.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=1&zenid=56e6de954ef2b664015bfc5cdebd3baa

nikoskriti12

New Member
σε ευχαριστω πολυ!ο αφρος regaine den exei pg?δεν θα βγαζω αυτα τα ασπρα ?ειναι ομως το ιδιο αποτελεσματικος?

σε ευχαριστω πολυ!ο αφρος regaine den exei pg?δεν θα βγαζω αυτα τα ασπρα ?ειναι ομως το ιδιο αποτελεσματικος?

Μπλουζα