Cetirizine pgd2 blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
nikoskriti12 είπε:
σε ευχαριστω πολυ!ο αφρος regaine den exei pg?δεν θα βγαζω αυτα τα ασπρα ?ειναι ομως το ιδιο αποτελεσματικος?
Δεν έχει pg,το πιο πιθανό ειναι να φύγουν,πάρε ένα για αρχή για δοκιμή.
Πολοι αναφέρουν ότι ειναι και αποτελεσματικότερο απο την υγρή μινοξιδιλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Παιδια, δεν το βαζουμε αυτονομα? Ασχετα απο τη μινοξιδιλη?
Δεν εχει αποσταση ωρων(ποσες;), η εφαρμογη, απο την μινοξιδιλη?

Georgex6

Well-Known Member
παιδια επειδη αυτο το θεμα ειναι πειραματικο παρακαλω μη το σπαμαρουμε με ασχετες ερωτησεις γιατι θα καταληξει σαν το vpa με 200 σελιδες και θα χασουμε το μπουσουλα

ANAR

Well-Known Member
Εβαζα καθε βραδυ μονο μινοξ και ολα τα χρονια ειχα αρκετή φαγουρα και με το παραμικρό τριψιμο γεμιζα ασπρακια.
Δεν με ενοχλουσε αλλα επρεπε να λουζομαι καθημερινα.

Εχω ξεκινήσει εδω και 5 μερες ζιρτεκ και μινοξ καπακι.
Εχω παρατηρήσει οτι δεν εχω φαγουρα καθολου και οσο και να τριψω το κεφάλι δεν βγαζει καθολου ασπρακια...λογο φορτου εργασιών εκανα 3 μερες να λουστο και ασπρακια τιποτα.
Συμπερασμα δικο μου ειναι οτι εχω 100% απορρόφηση της μινοξ.

edyuser1

Active Member
παιδια εχω ξεκινησει και εγω εδω και μια βδομαδα φαγουρα τελος και σαν να βλεπω και εγω λιγοτερες τριχες και στην μπανιερα οταν κανω μπανιω αλλα και στον νιπτηρα ο καιρος θα δειξει

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μετά απο έναν μήνα χρήσης ζιρτεκ μινοξιδιλη και εναν μηνα ζιρτεκ airol μινοξιδιλη επανεκφυση στους κροταφους μηδέν.
Οχι επειδή δεν δουλεύει το ζιρτεκ αλλα επειδή εχει χάσει απίστευτα σε δύναμη η μινοξιδιλη.
Λέω να περάσω σε κάτι πιο δραστικό
Μινοξιδιλη με κρέμα pgd2.

Σήμερα ρώτησα σε φαρμακείο αν υπάρχει αυτο http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/12914#content
Ο φαρμακοποιός τηλεφώνησε σε φάρμακο αποθήκη αλλά δεν υπήρχε κανένα σκευασμα με την συγκεκριμένη ουσία
Σημερινή κατάσταση

dk1984

Member
αυξηση της pge 2 κανει η μινοξιδιλ. Αυτο δε μπορει να γινει με αλλη ουσια απο τη στιγμη εχει χασει τη δυναμη της

Georgex6

Well-Known Member
ANAR είπε:
Εβαζα καθε βραδυ μονο μινοξ και ολα τα χρονια ειχα αρκετή φαγουρα και με το παραμικρό τριψιμο γεμιζα ασπρακια.
Δεν με ενοχλουσε αλλα επρεπε να λουζομαι καθημερινα.

Εχω ξεκινήσει εδω και 5 μερες ζιρτεκ και μινοξ καπακι.
Εχω παρατηρήσει οτι δεν εχω φαγουρα καθολου και οσο και να τριψω το κεφάλι δεν βγαζει καθολου ασπρακια...λογο φορτου εργασιών εκανα 3 μερες να λουστο και ασπρακια τιποτα.
Συμπερασμα δικο μου ειναι οτι εχω 100% απορρόφηση της μινοξ.
φιλε κωστα απο τι διαβαζω το προβλημε με το zirtek που μπορει να σου παρουσιαστει οσον αφορα τη φαγουρα ειναι οτι αν το χρησιμοποιείς για πολυ καιρο το συνηθίζει ο οργανισμος και μετα χρειαζεσαι μεγαλυτερη δοση,επισης αν ξαφνικα σταματησεις και δεις μεγαλη φαγουρα θα ειναι απο το σταματημα

kapa είπε:
Μετά απο έναν μήνα χρήσης ζιρτεκ μινοξιδιλη και εναν μηνα ζιρτεκ airol μινοξιδιλη επανεκφυση στους κροταφους μηδέν.
Οχι επειδή δεν δουλεύει το ζιρτεκ αλλα επειδή εχει χάσει απίστευτα σε δύναμη η μινοξιδιλη.

Σήμερα ρώτησα σε φαρμακείο αν υπάρχει αυτο http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/12914#content
Ο φαρμακοποιός τηλεφώνησε σε φάρμακο αποθήκη αλλά δεν υπήρχε κανένα σκευασμα με την συγκεκριμένη ουσία
Σημερινή κατάσταση
επανεκφυση για να δεις στους κροταφους με βαση την εικονα που εχεις ανεβασει δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα και ειδικα μετα απο ενα δυο μηνες.
μια περιοχη πχ κροταφοι που ειναι κενη εντελως και ειδικα αν εχει περασει καιρος απο τοτε που εχει αδειάσει θελει συνδυασμό προιοντων οπως crth2 antagonist pge2/f2 analogs growth factors dht blockers και κυριοτερο χρονο 6-8+ μηνες
και δεν ειναι εγγυημενο οτι θα δουλεψει δυστηχως

για ινδομεθακινη δικιμασε αλλα προιοντα απο τη λιστα του γαληνου εγω πχ εχω αγορασει REUMADOLOR και την εφαρμοζω μονο στον αριστερο κροταφο και πιο μεσα για να δω αν κανει δουλεια και επειδη φοβομουν καποιες ερευνες που λενε οτι μπορει να εχει αγωνιστική δραση στον συγκεκριμενο υποδοχεα (gpr44).

Eνα αλλο προιον που δεν εχουμε αναφερει ειναι και το cromolyn sodium στο οποιο θα ασχοληθουμε σε ξεχωριστο thread

http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/cromoglicate

Πηγή: www.galinos.grhttp://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/14786#content

weznem

Well-Known Member
επιτελους τελος ειχα να μπω κανα 2μηνο και απο χθες μ χουν βγει τα ματια να διαβαζω τις εξελιξεις και δεν εχω τελειωσει..προωρο πορισμα λειτουργει καλυτερα μεχρι τωρα σαν μπλοκερ παρα στην διεγερση της τριχοφυϊας σωστα?
α)καπα συνεχιζεις να χανεις 10 τριχες μονο?
β)ισχυει οτι ειχες πει για οινοπνευμα να μην το βαζουμε?
γ)προτιμοτερο εν τελει ειναι αδειασμα υγρου ζιρτεξ σε μπουκαλι και με ψεκασμους(10)εφαρμογη 0.5μλ ή
10 σταγονες και 1,5μλ (απιονισμενο)νερο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
αυξηση της pge 2 κανει η μινοξιδιλ. Αυτο δε μπορει να γινει με αλλη ουσια απο τη στιγμη εχει χασει τη δυναμη της

Ψάχνω υποκαταστατο της μινοξιδιλης,σκέφτομαι έναν χρόνο διακοπη και έναρξη μετά αλλά χωρις να έχω υποχώρηση,υπάρχουν κάποιες ουσίες

Georgex6 είπε:
φιλε κωστα απο τι διαβαζω το προβλημε με το zirtek που μπορει να σου παρουσιαστει οσον αφορα τη φαγουρα ειναι οτι αν το χρησιμοποιείς για πολυ καιρο το συνηθίζει ο οργανισμος και μετα χρειαζεσαι μεγαλυτερη δοση,επισης αν ξαφνικα σταματησεις και δεις μεγαλη φαγουρα θα ειναι απο το σταματημα
επανεκφυση για να δεις στους κροταφους με βαση την εικονα που εχεις ανεβασει δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα και ειδικα μετα απο ενα δυο μηνες.
μια περιοχη πχ κροταφοι που ειναι κενη εντελως και ειδικα αν εχει περασει καιρος απο τοτε που εχει αδειάσει θελει συνδυασμό προιοντων οπως crth2 antagonist pge2/f2 analogs growth factors dht blockers και κυριοτερο χρονο 6-8+ μηνες
και δεν ειναι εγγυημενο οτι θα δουλεψει δυστηχως

για ινδομεθακινη δικιμασε αλλα προιοντα απο τη λιστα του γαληνου εγω πχ εχω αγορασει REUMADOLOR και την εφαρμοζω μονο στον αριστερο κροταφο και πιο μεσα για να δω αν κανει δουλεια και επειδη φοβομουν καποιες ερευνες που λενε οτι μπορει να εχει αγωνιστική δραση στον συγκεκριμενο υποδοχεα (gpr44).
Εδώ ειναι η κατάσταση μου πριν http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4356-page-20.html
Υπάρχει πολύ ελάχιστη υποχώρηση που δεν φαίνεται στις φωτό μονο με γυμνό μάτι,
Δυστυχώς η διακοπή της ουσίας προκαλεί φαγούρα,είχα όταν το διέκοψα.

weznem είπε:
επιτελους τελος ειχα να μπω κανα 2μηνο και απο χθες μ χουν βγει τα ματια να διαβαζω τις εξελιξεις και δεν εχω τελειωσει..προωρο πορισμα λειτουργει καλυτερα μεχρι τωρα σαν μπλοκερ παρα στην διεγερση της τριχοφυϊας σωστα?
α)καπα συνεχιζεις να χανεις 10 τριχες μονο?
β)ισχυει οτι ειχες πει για οινοπνευμα να μην το βαζουμε?
γ)προτιμοτερο εν τελει ειναι αδειασμα υγρου ζιρτεξ σε μπουκαλι και με ψεκασμους(10)εφαρμογη 0.5μλ ή
10 σταγονες και 1,5μλ (απιονισμενο)νερο?

συνεχίζω με ελάχιστη τριχοπτωση δεν τις μετραω πλέον.
Ενας εύκολος τρόπος που εφαρμοζω τώρα ειναι μετά το μπάνιο με βρεγμενο μαλλι ρίχνω 10 σταγόνες ζιρτεκ και κάνω μασάζ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
kapa είπε:

Σημερινή κατάσταση

Για 15αρα δεν το σκέφτεσαι kapa;

kapa

Μέλος του προσωπικού
ANAR είπε:
Για 15αρα δεν το σκέφτεσαι kapa;

Το σκέφτομαι αλλά μονο για promox 15% τίποτα υποδεεστερο
Επίσης ρώτησα για κρέμα βιταμίνης d απον.
Θα χρησιμοποιούσα xalantan αλλά η τιμή ειναι απαγορευτική
Μέχρι και Βουλγαρία σε απτεκα (φαρμακειο)ρώτησα για xalantan και η τιμή ειναι η ίδια

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
καπα δεν μ πες το συστηνεις χανεις μονο τοσες λιγες τριχες??

Το συστήσω ανεπιφύλακτα ειναι ότι πιο ασφαλές υπάρχει σε θεραπεία,δεν ειναι καν αντιανδρογονο.
Σχεδόν όλοι είδαν βελτίωση σε συνδυασμό με μινοξιδιλη.
Θα έλεγα μέτρησε και τι τριχοπτωση έχεις πριν την έναρξη του για να συγκρίνεις μετά.
Αλλά θα δεις και επανεκφυση έτσι και αλλιώς :5m:

dimp

Member
kapa
εγω κανω το εξης..
εγω βαζω το βραδυ zirtek 10 σταγονες με 1ml νερο
και το πρωι airol και μετα απο κανα 20λεπτο βαζω regain..
περιμενω αποτελεσματα γιατι ειναι αρχη ακομα

σωστα κανω? ή εχεις να μου προτεινεις να το κανω διαφορετικα?
δλδ πειραζει που βαζω βραδυ ζιρτεκ, και μετα απο πολλες ωρες regain με αιρολ?
ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimp είπε:
kapa
εγω κανω το εξης..
εγω βαζω το βραδυ zirtek 10 σταγονες με 1ml νερο
και το πρωι airol και μετα απο κανα 20λεπτο βαζω regain..
περιμενω αποτελεσματα γιατι ειναι αρχη ακομα

σωστα κανω? ή εχεις να μου προτεινεις να το κανω διαφορετικα?
δλδ πειραζει που βαζω βραδυ αιρολ, και μετα απο πολλες ωρες regain?
ευχαριστω

Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής ειναι μετά το μπάνιο ζιρτεκ,μινοξιδιλη,airol η πρώτα ζιρτεκ και ώρες μετά τα αλλά δυο,οχι πρώτα μινοξιδιλη και μετά ζιρτεκ.
το ζιρτεκ ουσιαστικά μειώνει μια φλεγμονή η οποία με την σειρά της θα επιτρέψει την μινοξιδιλη να δράσει καλύτερα,οπότε σε όλες τις περιπτώσεις πρώτα το ζιρτεκ και μετά μινοξ η ταυτόχρονα ζιρτεκ μινοξ.
Αυτο ειναι καθαρά δικό μου σκεπτικό,αλλά πιστεύω ότι με αυτόν τον τροπο θα δουλέψει καλύτερα

weznem

Well-Known Member
kapa επειδ θα το ξεκινησω το ματζουνι αυτο πες μου την γνωμη σου:
σε ενα αδειο μπουκαλι βαζω ολο το ζιρτεκ και προσθετω απιονισμενο νερο 40μλ για 0.5%ζιρτεκ σωστα?και βαζω 10 ψεκασιες η 6?
η ειναι καλυτερο επιτοπου 0.5μλζιρτεκ και 1.5μλ νερο?
(πριν ξεκινησω θα ανεβασω φωτο πως ημουν στην αρχη στην διαρκεια θεραπειων,πως ειμαι τωρα και επειτα για να εχουμε ολοι πληρη εικονα της πραγματικοτητας)
1γεναρη θα ξεκινησω..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
kapa επειδ θα το ξεκινησω το ματζουνι αυτο πες μου την γνωμη σου:
σε ενα αδειο μπουκαλι βαζω ολο το ζιρτεκ και προσθετω απιονισμενο νερο 40μλ για 0.5%ζιρτεκ σωστα?και βαζω 10 ψεκασιες η 6?
η ειναι καλυτερο επιτοπου 0.5μλζιρτεκ και 1.5μλ νερο?
(πριν ξεκινησω θα ανεβασω φωτο πως ημουν στην αρχη στην διαρκεια θεραπειων,πως ειμαι τωρα και επειτα για να εχουμε ολοι πληρη εικονα της πραγματικοτητας)
1γεναρη θα ξεκινησω..
Μπορείς να το κανεις και με τον τροπο που λες.
Η και τις 3 ουσίες μαζί ταυτόχρονα.
συνεχιζεις με τον ίδιο τροπο μινοξιδιλη airol,και ρίχνεις 10 σταγόνες απο το μπουκάλακι του ζιρτεκ απευθειας στο μαλλι,μασάζ και τέλος

Μπλουζα