Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αξίζει σαν δοκιμή η airol.panagiotis είπε:παιδια εγω περιπου ενα μηνα εβαζα zirtek με νερο και δεν ειδα τιποτα..και τωρα βαζω zirtek με μινοξ μαζι αλλα παλι τιποτα δεν ξερω ρε καπα αλλα οτι και να βαλω στο κεφαλι μου ειναι σαν νερο πραγματικα δεν με πιανει τιποτα εχω τρελαθει μιλαμε εχω δοκιμασει τα παντα και τιποτα λες και βαζω νερο ειναι.......μονο το airol δεν εχω βαλει...αξιζει αυτο?να το συνδιασω με ζιρτεκ?
weznem είπε:καπα σκεφτομαι να βαλω και εγω για λιγο butavate θυμισε μ τι ειναι αυτο?και ενα αναλογο θεμα να ενημερωθω διοτι το ψαχνω και δεν βρισκω
αν οπως λετε μ πεταξει τριχες αμεσσα δεν θα τις κρατησω με αιρολ?
kapa sorry ρε φιλε που σε πρειζω αλλα εχω τρελαθει εχω κανει τα παντα ειναι nw 2 και παω nw2a και πρεπει να το σταματησω...συνεχιζω ζιρτεκ με νερο και μετα μινιξ για το airol ειδα το θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη ειναι πολλεσ σελιδες πες μου λιγο τι να παρω και απο που..?ευχαριστωkapa είπε:Αξίζει σαν δοκιμή η airol.panagiotis είπε:παιδια εγω περιπου ενα μηνα εβαζα zirtek με νερο και δεν ειδα τιποτα..και τωρα βαζω zirtek με μινοξ μαζι αλλα παλι τιποτα δεν ξερω ρε καπα αλλα οτι και να βαλω στο κεφαλι μου ειναι σαν νερο πραγματικα δεν με πιανει τιποτα εχω τρελαθει μιλαμε εχω δοκιμασει τα παντα και τιποτα λες και βαζω νερο ειναι.......μονο το airol δεν εχω βαλει...αξιζει αυτο?να το συνδιασω με ζιρτεκ?
Και εγω πλέον στους κροταφους σαν να βάζω νερό ειναι απο το καλοκαίρι μέχρι τώρα πέρασα 2 20ημερα με μινοξιδιλη airol και butavate τίποτα.αερας.συνδιασε ζιρτεκ μινοξ και airol
endj3 είπε:Παιδια εχω εκμηδενισει σχεδον την τριχοπτωση ,αλλα δεν χρησιμοποιω καποιο growth stimulant λετε η χρηση του ζιρτεκ να με βοηθησει να ξαναβγαλω κατι στα σημεια που εχω αδειασει λιγο?
Μινοξιδιλη δεν θελω να χρησιμποιησω γιατι δεν ειχε καλα αποτελεσματα παλιοτερα,εχετε κατι αλλο να προτεινετε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
endj3 είπε:Το shedding ποσο κρατησε περιπου και ποσο εντονο ηταν?Απλα επειδη ουσιαστικα εμενα η αραιωση δεν φαινεται καν παρα μονο αν τα εχω κουρεμενα εντελως οπως τωρα και παλι ειναι πολυ μικρη και επειδη ειμαι στρατο τωρα και τα εχω συνεχεια κοντα μην μου κανει κανα μεγαλο κενο.Ευχαριστω για τον χρονο σου.
Μπορεί να δώσει αλλά πολύ λίγο(σκέτο)endj3 είπε:Οχι δεν εχω χρησιμποιησει ζιρτεκ ακομα ,και η αληθεια ειναι οτι δεν κανω κατι ιδιαιτερο απλα λουζομαι με fungoral 2 φορες την εβδομαδα και me revivogen shampoo τις υπολοιπες ,με αυτο το προγραμμα εδω και 1 χρονο η τριχοπτωση ειναι μηδαμινη σχεδον.Απλα σκεφτομουν μηπως το ζιρτεκ μου εδινε καποιο regrowth.