Cetirizine pgd2 blocker

somari

Active Member
Αν και οι κρόταφοι πάντα ήταν "δύσκολοι" οπότε πέρα από το χνούδιασμα δεν ελπίζω σε πολλά

Επίσης πλέον το γύρισα σε ημερήσιο άπλωμα, πριν τον ύπνο απλά δεν υπήρχε... ύπνος.

Εdit: Ακόμα προσπαθώ να βρω τον τρόπο που φτιάχνεται η βάση κρέμας για να το βάζω έτσι στους κροτάφους...

Συνημμένα

• comp433.jpg
    comp433.jpg
    353.5 KB · Προβολές: 169

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rocknrolla

New Member
lab_rat είπε:
somari είπε:
Αν και οι κρόταφοι πάντα ήταν "δύσκολοι" οπότε πέρα από το χνούδιασμα δεν ελπίζω σε πολλά
Απο ζιρτεκ καθαρα αυτο??

Σίγουρα. Μη σου πω από σκέτο νερό βρύσης.

Είναι προφανές ότι ο somari αποτελεί τυπικό δείγμα τρολ και μεταθέτει μία προσωπική αντιπαράθεση σε ένα γενικευμένο συνονθύλευμα μπουρδολογίας, δημιουργώντας φρούδες ελπίδες και παραπλανώντας τον κόσμο, μόνο και μόνο για να βγάλει εμένα προσωπικά άκυρο.

Επειδή βλέπει ότι επιμένω για την αναποτελεσματικότητα του ζιρτέκ, ανέβασε τρεις φωτογραφίες που δείχνουν έκφυση, προκειμένου να με αδειάσει και να με διαψεύσει. Και φωτογραφίες όχι από όποια κι όποια σημεία, αλλά από τους κροτάφους, με regrowth που θα το ζήλευαν και οι χρήστες του Big3 ή οι χρήστες κορτιζόνης. Όταν μέχρι πριν από ένα μήνα δήλωνε ότι «κανείς δεν είπε ότι το ζιρτέκ δίνει regrowth». Λες και αν έδινε τέτοια αποτελέσματα το ζιρτέκ (σκέτο κιόλας...) θα ήταν ο μόνος που θα το είχε ανακαλύψει ανάμεσα σε τόσα άτομα που το χρησιμοποιούν.

Somari, χρήστες σαν εσένα αποτελούν ντροπή στα κατά τόπους αντίστοιχα φόρουμ, γιατί δημιουργούν hypes γύρω από αναποτελεσματικά προϊόντα από το πουθενά. Ευτυχώς υπάρχουν και σοβαρά πριβέ φόρουμ, με σοβαρά μέλη, που ποστάρουν σοβαρές έρευνες, και όπου χρήστες σαν εσένα παίρνουν τον πούλο άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες.

(Σσ: είναι και «μετριόφρων» το αγόρι μας. Μετά από αυτή την επανέκφυση στους κροτάφους «δεν ελπίζει σε πολλά».)

somari

Active Member
Άντε στο διάολο.
Neaterdal.

Ο κόσμος δε γυρνάει γύρω από σένα.
Και ναι "δεν ελπίζω σε πολλά" γιατί ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ θα έβλεπες πως η φωτό είναι με ΠΟΛΥ ζουμ, που σημαίνει πως αυτό είναι χνούδι.

Άει σιχτίρ, κάθε βλαμμένο είναι ξερόλας του πληκτρολογίου και μου ανεβάζει την πίεση με τις προσβολλές του

Lab rat, ναι μόνο ζιρτεκ βάζω, και betadine για το σμήγμα

Ευτυχως τα παλαιότερα μέλη εδώ γνωρίζουν πως ΟΣΕΣ φορές έχω γίνει "labrat" (βλέπε depakine) ποτέ δεν έχω προσπαθήσει να κοροιδέψω κανέναν.

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Άντε στο διάολο.
neaterdal
ξερω οτι θυμωσες αλλα οταν ο αλλος σε βριζει με το γαντι και με ανεδεια.. και εσ χυδαιολογεις πεφτεις στην προβοκατσια που σου στησε......
ηρεμα...
εχει προβλημα το παιδι ειναι ηλιου φαενοτερον,δειχτε κατανοηση.. :blush:

somari

Active Member
Βy the way, ροκαμπίλη πρωταγωνιστή του θεατρου σκιων, ο κολλημενος εγκεφαλος εδω εισαι εσυ, που προσπαθεις να βγαλεις αναποτελεσματικο το συγκεκριμενο φαρμακο ΧΩΡΙΣ να το εχεις δοκιμασει, οταν 3-4 ατομα εδω μεσα επιμενουν για την αποτελεσματικοτητα του κα δη ατομα σαν τον καπα που εχουν παρει οτι παιρνεται στον τομεα τριχοπτωση...

Αφου λοιπον "υπαρχουν και σοβαρα φορουμ" παρε εσυ τον πουλο οπως λες, και αντε γεια .-

rocknrolla

New Member
somari είπε:
Άντε στο διάολο.
Neaterdal.

Ο κόσμος δε γυρνάει γύρω από σένα.
Και ναι "δεν ελπίζω σε πολλά" γιατί ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ θα έβλεπες πως η φωτό είναι με ΠΟΛΥ ζουμ, που σημαίνει πως αυτό είναι χνούδι.

Άει σιχτίρ, κάθε βλαμμένο είναι ξερόλας του πληκτρολογίου και μου ανεβάζει την πίεση με τις προσβολλές του

Lab rat, ναι μόνο ζιρτεκ βάζω, και betadine για το σμήγμα

Ευτυχως τα παλαιότερα μέλη εδώ γνωρίζουν πως ΟΣΕΣ φορές έχω γίνει "labrat" (βλέπε depakine) ποτέ δεν έχω προσπαθήσει να κοροιδέψω κανέναν.

Ποιο ζουμ ρε γελοίε, που οι τρίχες έχουν χρώμα και τις χαρακτηρίζεις "χνούδια". Αυτό είναι regrowth κανονικό, όχι "χνούδιασμα".

Απ'ό,τι φαίνεται ανακάλυψες κάτι καλύτερο από τη μινοξιδίλη -πρέπει να είσαι και ο μοναδικός χρήστης αποκλειστικά ζιρτέκ που είχε τέτοια αποτελέσματα.

Αλήθεια, κάπου είχες αναφέρει ότι έχεις θέμα και στο μπιφτέκι. Τι regrowth είχες εκεί; Σίγουρα καλύτερο από τους κροτάφους. Κράτησες λογκς;

weznem, πήγαινε να κάνεις καμία περμανάντ, δε χρειάζεται να μπαίνεις μονίμως στα πόδια μου.

weznem

Well-Known Member
σταματα να προκαλεις και να αποδεικνύεις συνεχως ποιος εισαι..κανε την δουλεια σου με τις ερευνες η οτι θες να ασχοληθεις,και ασε τα αλλα..θα γινεις η μασκοτ του φορουμ αν συνεχισει ετσι στην θεση καποιου παλιου...
στο λεω καλοπροαίρετα ηρεμησε ασε τον να δοκιμαζει οτι θελει και να πιστευει οτι θελει με τις θεραπειες εφοσον δεν προσβαλει κανεναν με το να βαζει ζιρτεκ ακομα και αν δεν δουλευει οπως ειπες...
γιατι τον τσιγκλας??ελεος πια.
καλο ειναι να επισκευθεις ενα ψυχαναλυτη..να δεις οτι κατι φταιει..
ολοι εχουμε τα προβληματα μας αλλα εσυ δεν τα αναγνωριζεις καν..

somari

Active Member
Μπιφτεκι ακομα δεν μπορω να δειξω , εχω logs με κοντο μαλλι, πρεπει να παω για κουρεμα

Ει ψιτ, μαστορα, οι μεγαλες τριχες που βλεπεις να πεφτουν ειναι επειδη δε τις κραταω ολες προς τα πανω οπως την προηγουμενη φωτο, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ειναι το χνουδι (εκτος απο μια τριχα lol που τουμπανιασε, αυτη που φαινεται να βγαινει εκτος πλανου προς τα κατω)

Παω για δουλεια. Later.

Και ακομα δεν εχω καταλαβει τι υπονοεις;
Οτι α) τόσο καιρό παίρνω και άλλα σκευάσματα αλλά δε το λέω γιατί θέλω να δείξω ότι δουλευει το ζιρτεκ εχοντας προβλεψει οτι θα ανοιξει διαμαχη με εσένα (η επειδή τα παίρνω από την εταιρεία)
β) δεν ειναι δικες μου φωτο
γ) εχω κανει photoshop

???

rocknrolla

New Member
weznem, και τώρα που τράβηξες τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που σου αξίζουν για σήμερα, θα σου το πω για τελευταία φορά: σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου και κοίτα τη δουλειά σου, δηλαδή τα εξτένσιον και τις βαφές μαλλιών. Από τη στιγμή που ξαναήρθα αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά με διφορούμενα μηνύματα, και στο θρεντ που άνοιξα και εδώ. Μηνύματα του στιλ "στο λέω καλοπροαίρετα (...) πήγαινε σε ψυχαναλυτή". Δουλειά σου δεν είναι να κρίνεις εμένα προσωπικά, γιατί είσαι πολύ λίγος γι'αυτό. Και μη μου το παίζεις κυρία. Μη με αναγκάσεις να ψάξω σε πόσα θρεντ έχεις τσακωθεί με άλλους χρήστες, επειδή δήθεν βαριέσαι να προσφέρεις τις πολύτιμες γνώσεις σου για τη χρήση μινοξιδίλης. Και τέλος μην προσπαθείς να με προκαλείς να σ'τα ψέλνω για να φάω πάλι μπαν. Από την απουσία μου εδώ μέσα μόνο εσύ θα βγεις χαμένος, όχι εγώ. Εγώ είμαι μέλος σε πριβέ φόρουμ όπου άτομα σαν εσένα και τον somari δεν έχουν θέση, και ενημερώνομαι πλήρως για τις τελευταίες εξελίξεις. Τελεία και παύλα.

Somari, είναι απλό: οι κρόταφοι θεωρούνται το δυσκολότερο σημείο για επανέκφυση. Πολλές ουσίες δεν δίνουν καν επανέκφυση εκεί, ενώ ακόμη και οι δυνατότερες για να φτάσουν στο σημείο να δώσουν επανέκφυση στους κροτάφους έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα στα υπόλοιπα μέρη του τριχωτού. Αν λοιπόν το ζιρτέκ σου έχει δώσει αυτή την επανέκφυση στους κροτάφους δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αποτέλεσμα και στο μπιφτέκι. Θα χαρώ πολύ μόλις πας για κούρεμα να βγάλεις νέες φωτογραφίες και να μου δείξεις ότι όντως, έβγαλες κι εκεί "χνούδια". Παρεμπιπτόντως, μιας και συμπαθιέστε τόσο πολύ με το weznem θα μπορούσες να πας στο κομμωτήριο που δουλεύει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Εχω μια καλη ιδεα. Τι λετε να σταματησετε ολοι ?!!

somari, στην τριτη ψωτο χαμηλα φαινονται νεες φυτρες...

rocknrolla

New Member
somari είπε:
οι μεγαλες τριχες που βλεπεις να πεφτουν ειναι επειδη δε τις κραταω ολες προς τα πανω οπως την προηγουμενη φωτο, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ειναι το χνουδι (εκτος απο μια τριχα lol που τουμπανιασε, αυτη που φαινεται να βγαινει εκτος πλανου προς τα κατω)

somari είπε:
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ θα έβλεπες πως η φωτό είναι με ΠΟΛΥ ζουμ, που σημαίνει πως αυτό είναι χνούδι

Τελικά shomari τι θες να πιστέψουμε, ότι είναι νέα "χνούδια" ή ότι αυτά που βλέπουμε ως "χνούδια" είναι αποτέλεσμα ζουμ και τριχών που "έπεσαν από το δάχτυλο"; Θες να μας προσδιορίσεις το "καινούριο";

To αν λες παραμύθια, έχεις κάνει photoshop (ή έχεις "μανιπιουλάρει" τις φωτό με τεχνάσματα ζουμ και πεσμένων από το δάχτυλο τριχών) ή δεν είναι καν δικές σου οι φωτογραφίες, είπαμε: θα φανεί από το μπιφτέκι.

weznem

Well-Known Member
τοτε γιατι επεστρεψες ρε νουμερο εδω??α ξεχασα μετα απο πολλα αιτηματα να επιστρεψεις....στο φορουμ χαχα... απο καλη καρδια το κανες αφου προλαβες να κανεις τις γελοιοτητες σου και να διαγραφεις ενα ενα τα ποστ σου..φανταζομαι ε??
τι σε ενδιαφερει το ban αφου δεν το χρειαζεσαι το φορουμ ετσι ειπες αλλα ξεχασα, το κανεις για τους αλλους φανταζομαι σωστα...?
μια απορια οταν τα λες στον καθρεφτη αυτα που ξεστομιζεις και γελαει η πλάση ολη ποσες πιθανοτητες παιζει να σε πιστεψεις??
εγω προσωπικα καμια αναγκη μην αγχωνεσαι τα μαλλια μου ειναι ολα εκει (σχεδον)....... O0 εκτος αν κανω photoshop,περιμενω να μου δωσεις τα φωτα σου..
αλλα και να μην ηταν εκει θα τα βολευα και χωρις την πολυετή βοηθεια σου στο φορουμ βρε.. σε ευχαριστω που ενδιαφερεσε.......
συνεχισε να μας χαριζεις γελιο αυτες τις δυσκολες εποχες δασκαλε..

panoslydios

New Member
ρε συ somari εσυ πως αισθανεσαι?εχεις δει regrowth?την αισθανεσαι πιο πυκνη την περιοχη στον καθρεφτη?
παντως στην τριτη φωτο φαινονται καποιες τριχες τις οποιες δεν μπορει να τις σηκωσει με το δαχτυλο...
εκεινες χαμηλα ειναι καινουριο χνουδι ,φαινεται καθαρα.
παντως κανενας δεν ειναι τοσο no lifer να βγαλει φωτο για να πει μονο ψεματα... γι αυτο θα τον πιστεψω.
αλλωστε ειναι μελος απο παλια...λοιπον καλα τα νεα παιδια:)

weznem

Well-Known Member
panoslydios είπε:
ρε συ somari εσυ πως αισθανεσαι?εχεις δει regrowth?την αισθανεσαι πιο πυκνη την περιοχη στον καθρεφτη?
παντως στην τριτη φωτο φαινονται καποιες τριχες τις οποιες δεν μπορει να τις σηκωσει με το δαχτυλο...
εκεινες χαμηλα ειναι καινουριο χνουδι ,φαινεται καθαρα.
παντως κανενας δεν ειναι τοσο no lifer να βγαλει φωτο για να πει μονο ψεματα... γι αυτο θα τον πιστεψω.
αλλωστε ειναι μελος απο παλια...λοιπον καλα τα νεα παιδια:)

τι λες ρε δεν ντρεπεσε να λες τετοια πραγματα τον rocknrola των ρωτησες που τολμησες να πεις τετοιο πραγμα??αμ ειπε οτι ειναι photoshop τελειωσε.. δεν θελω ανταρσιες..
και καταρχας με πιο δικαιωμα εισαι μελος εδω μεσα??
α)τι επαγγελεσε κυριε??
β)τι σπουδες εχεις στο παλμαρε σου??
γ)ξερεις καλη ορθογραφια? ξενες γλωσσες?
δ)οταν συνεδριαση με τον εαυτο του ο rock και συμφωνα με τις δημοκρατικες τασεις που εχει,θα αποφανθει επι του αιτηματος σου, θα σου πουμε αν μπορεις να μιλας..(αν εισαι ομοφυλοφιλος εδω μεσα τους αφοριζουμε στην Μυκονο και δεν θα μας πει εσυ αν εισαι??αναγωγε αυθαδιαζεις, ο ροκ θα αποφανθει και γι αυτο.. αντε λοιπον

vag25

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Τελικά shomari τι θες να πιστέψουμε, ότι είναι νέα "χνούδια" ή ότι αυτά που βλέπουμε ως "χνούδια" είναι αποτέλεσμα ζουμ και τριχών που "έπεσαν από το δάχτυλο"; Θες να μας προσδιορίσεις το "καινούριο";

To αν λες παραμύθια, έχεις κάνει photoshop (ή έχεις "μανιπιουλάρει" τις φωτό με τεχνάσματα ζουμ και πεσμένων από το δάχτυλο τριχών) ή δεν είναι καν δικές σου οι φωτογραφίες, είπαμε: θα φανεί από το μπιφτέκι.

Μπορεις να μου βρεις σε παρακαλω εναν, ΕΝΑΝ λογο που ο Somari θα προσπαθουσε να μας ξεγελασει.
ΕΝΑΝ.

Μην τρελαινεσαι.
Πραγματικα εχεις προσφερει στο φορουμ απο την στιγμη που εισαι μελος του και εχεις να προσφερεις ακομα περισσοτερα.Αλλα ειναι κριμα με αυτα και με αυτα να φυγεις ή να σε διωξουν απο αυτο το φορουμ.
Και αν στην περιπτωση του σκεπτικιστη ειχα την αποψη οτι ηταν λαθος το μονιμο μπαν ,εδω νομιζω οτι θα αρχισει να δικαιολογειται.
Ειναι κριμα...
Ας σταματησει εδω.

panoslydios

New Member
στη δευτερη φαινονται και οι κοκκινιλες... η προσπαθεια του οργανισμου να αντιστρεψει την ινωση γυρω απο το θυλακα σε εκεινη την περιοχη...
επισης rock,το αποτελεσμα μετραει... το οτι η συγκεκριμενη ουσια μπορει να μην λειτουργησε σε αλλους η μπορει να
μην λειτουργει στη θεωρια δεν σημαινει οτι δεν λειτουργησε στο συγκεκριμενο ατομο το somari...

rocknrolla

New Member
vag25 είπε:
rocknrolla είπε:

Μπορεις να μου βρεις σε παρακαλω εναν, ΕΝΑΝ λογο που ο Somari θα προσπαθουσε να μας ξεγελασει.
ΕΝΑΝ.

Μην τρελαινεσαι.
Πραγματικα εχεις προσφερει στο φορουμ απο την στιγμη που εισαι μελος του και εχεις να προσφερεις ακομα περισσοτερα.Αλλα ειναι κριμα με αυτα και με αυτα να φυγεις ή να σε διωξουν απο αυτο το φορουμ.
Και αν στην περιπτωση του σκεπτικιστη ειχα την αποψη οτι ηταν λαθος το μονιμο μπαν ,εδω νομιζω οτι θα αρχισει να δικαιολογειται.
Ειναι κριμα...
Ας σταματησει εδω.

Το ερώτημα φίλε μου -για να σταματήσει και ο προσωπικός χαρακτήρας στο θρεντ- είναι ένα: πιστεύεις στα αλήθεια ότι κάποιος, ο οποιοσδήποτε, μπορεί να έχει τέτοιο regrowth σε ένα μήνα στους κροτάφους από το ζιρτέκ, όταν υπάρχουν άτομα, κυρίως σε φόρουμ του εξωτερικού αλλά και εδώ μέσα, που το χρησιμοποιούν μέχρι και έξι μήνες, και έχουν δηλώσει ότι τα αποτελέσματά του είναι ανύπαρκτα; Μόνο από το ζιρτέκ regrowth στους κροτάφους;

Λοιπόν, προτείνω όσοι χρησιμοποιούν ζιρτέκ να μας αναφέρουν αν έχουν δει αποτελέσματα, τι αποτελέσματα, για πόσο καιρό το χρησιμοποιούν και αν χρησιμοποιούν παράλληλα κάποιο άλλο φάρμακο. Μόνο έτσι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο στατιστικά ασφαλές συμπέρασμα. Εάν όντως υπάρχει η υπόνοια ότι το ζιρτέκ δίνει regrowth είναι ο ευκολότερος τρόπος να το μάθουμε.

dimos18

Member
καλα το γαμησατε τελειως το θεμα . απο τις 70 σελιδες οι 50 ειναι τσακωμοι.
ρε rocknrolla ,εγω καταλαβαινω το λογο που δεν πιστευεις στο ζιρτεκ και εγω προσωπικα προσκειμαι προς την αποψη σου που ειναι τεκμηριομενη θεωρητικα ,αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ξεκινας τσακωμους.
εδω μεσα ο καθενας μπορει να συμβουλευτει και να συμβουλευσει οτι θελει αλλα υστερα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

Μπλουζα