weznem, και τώρα που τράβηξες τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που σου αξίζουν για σήμερα, θα σου το πω για τελευταία φορά: σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου και κοίτα τη δουλειά σου, δηλαδή τα εξτένσιον και τις βαφές μαλλιών. Από τη στιγμή που ξαναήρθα αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά με διφορούμενα μηνύματα, και στο θρεντ που άνοιξα και εδώ. Μηνύματα του στιλ "στο λέω καλοπροαίρετα (...) πήγαινε σε ψυχαναλυτή". Δουλειά σου δεν είναι να κρίνεις εμένα προσωπικά, γιατί είσαι πολύ λίγος γι'αυτό. Και μη μου το παίζεις κυρία. Μη με αναγκάσεις να ψάξω σε πόσα θρεντ έχεις τσακωθεί με άλλους χρήστες, επειδή δήθεν βαριέσαι να προσφέρεις τις πολύτιμες γνώσεις σου για τη χρήση μινοξιδίλης. Και τέλος μην προσπαθείς να με προκαλείς να σ'τα ψέλνω για να φάω πάλι μπαν. Από την απουσία μου εδώ μέσα μόνο εσύ θα βγεις χαμένος, όχι εγώ. Εγώ είμαι μέλος σε πριβέ φόρουμ όπου άτομα σαν εσένα και τον somari δεν έχουν θέση, και ενημερώνομαι πλήρως για τις τελευταίες εξελίξεις. Τελεία και παύλα.
Somari, είναι απλό: οι κρόταφοι θεωρούνται το δυσκολότερο σημείο για επανέκφυση. Πολλές ουσίες δεν δίνουν καν επανέκφυση εκεί, ενώ ακόμη και οι δυνατότερες για να φτάσουν στο σημείο να δώσουν επανέκφυση στους κροτάφους έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα στα υπόλοιπα μέρη του τριχωτού. Αν λοιπόν το ζιρτέκ σου έχει δώσει αυτή την επανέκφυση στους κροτάφους δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αποτέλεσμα και στο μπιφτέκι. Θα χαρώ πολύ μόλις πας για κούρεμα να βγάλεις νέες φωτογραφίες και να μου δείξεις ότι όντως, έβγαλες κι εκεί "χνούδια". Παρεμπιπτόντως, μιας και συμπαθιέστε τόσο πολύ με το weznem θα μπορούσες να πας στο κομμωτήριο που δουλεύει.