Cetirizine pgd2 blocker

weznem

Well-Known Member
Chimaira είπε:
Γίνεται να ανακατέψω σε ένα μπουκαλάκι διάλυμα ζιρτέκ (0.5%) με minoxidil?

Αντιδρούν με κάποιο τρόπο?

δεν αντιδρουν αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι ισομερως κατνεμημενο το μειγμα..κα δεν ξερω αν σου κρυσταλλωσει και ολας..περιμενε τον καππα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chimaira

New Member
Ερώτηση, αν ισχύουν οσα λέγονται εδώ (http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5795.html) περι δερματικών mast cells τότε τι καθόμαστε και βάζουμε cetirizine/zyrtec? Μονο placebo μπορεί να ειναι.

Προσωπικά επειδή εχω τρίχες 5 χιλιοστών (τις ξυρίζω) δεν μπορώ να καταλάβω αν μειώνει την τριχόπτωση.

Απο όσους χρησιμοποιήσατε ζυρτεκ είδατε μείωση τριχόπτωσης?

jeronymous

New Member
αυτο το ζιρτεκ λαδωνει απαραδεκτα πολυ....
kapa επειδη νομιζω εχεις δοκιμασει και το ετοιμο ζιρτεκ (σταγονες) και τη λοσιον (απο χαπια) μπορεις να μου πεις αν η λοσιον λαδωνει τοσο πολυ οσο το ετοιμο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:
kapa επειδη νομιζω εχεις δοκιμασει και το ετοιμο ζιρτεκ (σταγονες) και τη λοσιον (απο χαπια) μπορεις να μου πεις αν η λοσιον λαδωνει τοσο πολυ οσο το ετοιμο?

εχω δοκιμασει μονο το υγρο ζιρτεκ.
η συνταγη με χαπια που εχω δωσει δεν λαδωνει σχεδον καθολου η πολυ λιγο αναλογως μαλλι δερμα
αν ξανα γυρισω σε ζιρτεκ θα ειναι σε χαπια,λογο αισθητικης και μονο

lab_rat

Member
jeronymous είπε:

Δε χρειαζεται να εχεις χρησιμοποιησει τη λοσιον απο χαπια για να καταλαβεις αν λαδωνει. Οποιαδηποτε λοσιον τη φτιαχνεις μονος σου, ρυθμιζεις εσυ το ποσο θα λαδωνει η οχι!

jeronymous

New Member
lab_rat είπε:
jeronymous είπε:

Δε χρειαζεται να εχεις χρησιμοποιησει τη λοσιον απο χαπια για να καταλαβεις αν λαδωνει. Οποιαδηποτε λοσιον τη φτιαχνεις μονος σου, ρυθμιζεις εσυ το ποσο θα λαδωνει η οχι!

και στο υγρο ζιρτεκ προσθετω οινοπνευμα και νερο αλλα παλι λαδωνει...
οπως και να εχει θα παω για τη συσταγη με τα χαπια το αλλ οδε παλευεται!
thanks παιδια

Chimaira

New Member
Αν μπορεί καποιος μου απαντάει.

Καλή η δοκιμή πειραματικών θεραπειών αλλα να έχει απο πίσω και καποια επιστημονική βαση, αλλιως κοροιδεύουμε τους εαυτους μας (placebo).

thimios72

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
απο μονος του ο συνδυασμος xalatan-minox δεν θα μπορουσε να σου δωσει επανεκφυση?

Εξαρτάται το κατα πόσο επιθετική ειναι η αραιωση σε σημεία και ποσά χρόνια ειναι άδεια η περιοχή.
Οι κροταφοι μου ειναι αεροδρόμιο απο τα 24 μου και πλέον στα 32 μου σε κατοψη όπως βλέπεις την επιφάνεια nw6,μισο κεφάλι άδειο.
Σίγουρα είχα καλύτερη ανταπόκριση στις θεραπείες μια 5ετια πριν αλλα το κυρίως πρόβλημα ειναι ότι η μινοξιδιλη εχει χάσει όλη την δύναμη της πάνω μου.
Ψάχνω εναλλακτικές όπως τοπικός ψευδαργυρος,ειμαι σίγουρος ότι ακόμα και tricomin αν χρησιμοποιήσω τώρα θα έχω καλύτερα αποτελέσματα απο τα μηδαμινά που συντηρω
δεν μου λες ρε φιλε καπα εγω που χρησιμοποιω πανω απο χρονο 15αρα μινοξ και προσθεσα εδω και 3 μηνες ρεβιβο γιατι αφου δεν εχω ποια καθολου τριχοπτωση οι κροταφοι εξακολουθουν σιγα σιγα να αδειαζουν??

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
δεν μου λες ρε φιλε καπα εγω που χρησιμοποιω πανω απο χρονο 15αρα μινοξ και προσθεσα εδω και 3 μηνες ρεβιβο γιατι αφου δεν εχω ποια καθολου τριχοπτωση οι κροταφοι εξακολουθουν σιγα σιγα να αδειαζουν??

ειναι λογικο thimio,οι θεραπειες με τα χρονια χανουν σε αποδοση,μακαρι να ειχα και εγω την τυχη σου με την μινοξιδιλη 20 χρονια???
αν θελεις δοκιμαζεις αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5610.html στους κροταφους μονο χωρις να κοψεις την 15αρα η οποια κατα την γνωμη μου σε κραταει 2 κλιμακες nw χαμηλοτερα απο αυτην που θα ησουν χωρις

Chimaira είπε:
Αν μπορεί καποιος μου απαντάει.

Καλή η δοκιμή πειραματικών θεραπειών αλλα να έχει απο πίσω και καποια επιστημονική βαση, αλλιως κοροιδεύουμε τους εαυτους μας (placebo).

η τριχοπτωση δεν εχει να κανει με placebo.
ειναι μετρησιμο αρκει να γινει με τον ιδιο τροπο πριν την λοσιον και μετα.

dimos18

Member
Chimaira είπε:
Ερώτηση, αν ισχύουν οσα λέγονται εδώ (http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5795.html) περι δερματικών mast cells τότε τι καθόμαστε και βάζουμε cetirizine/zyrtec? Μονο placebo μπορεί να ειναι.

Προσωπικά επειδή εχω τρίχες 5 χιλιοστών (τις ξυρίζω) δεν μπορώ να καταλάβω αν μειώνει την τριχόπτωση.

Απο όσους χρησιμοποιήσατε ζυρτεκ είδατε μείωση τριχόπτωσης?

placebo δεν ειναι .απο οτι εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον ,το ζιρτεκ καλυπτει μια πλευρα του προβληματος ,την pgd2 και αυτη μαλιστα οχι σε απολυτο βαθμο.προφανως και εχει επιστημονικη βαση αλλα απο μονο του δεν θα λυσει ολοκληρωτικα το προβλημα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rocknrolla

New Member
kapa είπε:

Κάπα, με όλο το σεβασμό στην αυθεντία σου και στην αυτοβούλησή σου να ψάχνεσαι και να πειραματίζεσαι: δεν υπάρχει ουσία που να σταματάει την τριχόπτωση και να μην προκαλεί -έστω σε ένα μικρό βαθμό- regrowth. To γεγονός ότι επιβραδύνεται η τελογενής φάση των τριχών οδηγεί επαγωγικά σε αύξηση του συνόλου τους. Αν το ζιρτέκ λειτουργούσε θα έπρεπε να έχει δώσει μέχρι τώρα στους χρήστες του μια (μικρή) επανέκφυση, όπως η κυκλοσπορίνη. Τα μόνο σχόλια που έχουμε μέχρις στιγμής για το ζιρτέκ είναι ότι κάποιες μέρες οι χρήστες του βλέπουν μειωμένη τριχόπτωση, ενώ άλλες μέρες κανονική. Δε νομίζω ότι βάσει αυτών των παρατηρήσεων μπορεί να ενταχθεί στα αποτελεσματικά φάρμακα κατά της τριχόπτωσης.

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
kapa είπε:

Κάπα, με όλο το σεβασμό στην αυθεντία σου και στην αυτοβούλησή σου να ψάχνεσαι και να πειραματίζεσαι: δεν υπάρχει ουσία που να σταματάει την τριχόπτωση και να μην προκαλεί -έστω σε ένα μικρό βαθμό- regrowth. To γεγονός ότι επιβραδύνεται η τελογενής φάση των τριχών οδηγεί επαγωγικά σε αύξηση του συνόλου τους. Αν το ζιρτέκ λειτουργούσε θα έπρεπε να έχει δώσει μέχρι τώρα στους χρήστες του μια (μικρή) επανέκφυση, όπως η κυκλοσπορίνη. Τα μόνο σχόλια που έχουμε μέχρις στιγμής για το ζιρτέκ είναι ότι κάποιες μέρες οι χρήστες του βλέπουν μειωμένη τριχόπτωση, ενώ άλλες μέρες κανονική. Δε νομίζω ότι βάσει αυτών των παρατηρήσεων μπορεί να ενταχθεί στα αποτελεσματικά φάρμακα κατά της τριχόπτωσης.

Δεν λέω ότι κάνει θαύματα καμία θεραπεία δεν κάνει.
Απλα ειναι καλύτερο απο τα τοπικα blockers
Οσοι γύρισαν απο ζιχ,spironolactone,revivogen,crinagen,μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Αλλα γιατί είσαι τόσο κατα του ζιρτεκ?

rocknrolla

New Member
Τα φάρμακα με τα οποία συγκρίνεις το ζιρτέκ θεωρούνται πολύ αδύναμα και δεν στέκουν μόνα τους σαν θεραπεία απ'όσο ξέρω. Αν μιλάμε για τέτοιας κατηγορίας φάρμακο, οκ.

Προσωπικά διαφωνώ στο ότι έχει δημιουργηθεί ένα hype υπέρ ενός φαρμάκου που δεν φέρεται να λειτουργεί ή και να λειτουργεί τα αποτελέσματά του είναι μηδαμινά. Νομίζω ότι αυτό αποπροσανατολίζει πολύ κόσμο από το να ψάχνει φάρμακα που μπορεί να τον βοηθήσουν περισσότερο, με αποτελέσμα να χάνει σε μαλλί, χρόνο και χρήμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
Τα φάρμακα με τα οποία συγκρίνεις το ζιρτέκ θεωρούνται πολύ αδύναμα και δεν στέκουν μόνα τους σαν θεραπεία απ'όσο ξέρω. Αν μιλάμε για τέτοιας κατηγορίας φάρμακο, οκ.

Προσωπικά διαφωνώ στο ότι έχει δημιουργηθεί ένα hype υπέρ ενός φαρμάκου που δεν φέρεται να λειτουργεί ή και να λειτουργεί τα αποτελέσματά του είναι μηδαμινά. Νομίζω ότι αυτό αποπροσανατολίζει πολύ κόσμο από το να ψάχνει φάρμακα που μπορεί να τον βοηθήσουν περισσότερο, με αποτελέσμα να χάνει σε μαλλί, χρόνο και χρήμα.

αν εχουμε κατι καλυτερο να το δουμε.
εγω προσωπικα προτιμω 1000 φορες κατι σε oral που να κανει την δουλεια του ζιρτεκ.
μονο να μην εχει παρενεργειες η εστω να ειναι ανεκτες

rocknrolla

New Member
Tο καλύτερο το ξέρουμε ήδη, με έρευνες σε ανθρώπους, όχι σε ποντίκια ή in vitro: latanoprost 0.1%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έρευνα περίπου οι μισοί ανταποκρίθηκαν στο φάρμακο. Αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργεί σε όλους -και πάλι όμως σαφώς αξίζει τη δοκιμή.

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
Tο καλύτερο το ξέρουμε ήδη, με έρευνες σε ανθρώπους, όχι σε ποντίκια ή in vitro: latanoprost 0.1%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έρευνα περίπου οι μισοί ανταποκρίθηκαν στο φάρμακο. Αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργεί σε όλους -και πάλι όμως σαφώς αξίζει τη δοκιμή.

μιλαμε για ενα φαρμακο 30 φορες ακριβοτερο του ζιρτεκ με 50% επιτυχια.
αξιζει?και για ποσο διαστημα?
χωρις να ειμαι κατα της λατανοπροστης,βηματοπροστης η θεραπεια ειναι εξαιρετικα ακριβη

rocknrolla

New Member
To αν αξίζει να αφοσιωθεί κανείς σε ένα PGF2a κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Δηλαδή αν το δοκιμάσεις -στην περιεκτικότητα που λέει η έρευνα- και δεις ότι σου δίνει πολύ καλύτερο regrowth συγκριτικά με τη μινοξιδίλη -όπως πάλι λέει η έρευνα-, δεν θα το προτιμήσεις αντί των χίλιων δυο τοπικών με τα μέτρια αποτελέσματα, κι ας είναι ακριβό;

Ας πάρουμε τον Kane μιας και είναι τόσο κοσμοαγάπητος και τα προϊόντα του γενικά θεωρούνται pure.

Πουλάει λατανοπρόστη 500mg περίπου στα 400 ευρώ (με τα μεταφορικά).

Για να φτιάξουμε ένα διάλυμα των 500ml στην συγκέντρωση που λέει η έρευνα πρέπει να διαλύσουμε την σκόνη σε 500ml διαλύτη. Πόσο καιρό λες να σου πάει ένα διάλυμα 500ml με χρήση 1ml την ημέρα; Σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας δεν έχει την οικονομική άνεση να κάνει μια τέτοια επένδυση -ούτε εγώ την έχω τη δεδομένη στιγμή- αλλά αντικειμενικά μιλώντας τα 400 ευρώ για ένα τοπικό διάλυμα που θα σου πάει τόσο καιρό, και με καλά αποτελέσματα, δεν είναι πολλά. Ειδικά εφόσον κάποιος έχει κάνει τη δοκιμή με το οφθαλμικό διάλυμα πρώτα για να βεβαιωθεί ότι τον πιάνει.

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
To αν αξίζει να αφοσιωθεί κανείς σε ένα PGF2a κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Δηλαδή αν το δοκιμάσεις -στην περιεκτικότητα που λέει η έρευνα- και δεις ότι σου δίνει πολύ καλύτερο regrowth συγκριτικά με τη μινοξιδίλη -όπως πάλι λέει η έρευνα-, δεν θα το προτιμήσεις αντί των χίλιων δυο τοπικών με τα μέτρια αποτελέσματα, κι ας είναι ακριβό;
αν ηταν μικρη η διαφορα τιμης τους θα το προτιμουσα.
αλλα με τοση διαφορα σιγουρα οχι,
πρωτο κριτηριο για εμενα ειναι να ειναι ανεκτο στην τσεπη.
διανυουμε και μια δηθεν κριση στην χωρα μας και εμενα προσωπικα με εχουν πετσοκοψει :dodgy:

rocknrolla

New Member
Θα πρέπει να αποφασίσουμε τι κοιτάμε περισσότερο: τον παράγοντα αποτελεσματικότητα ή τον παράγοντα κόστος; Προφανώς και τα δύο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το κόστος ανεβαίνει συναρτήσει της αποτελεσματικότητας. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να δώσει σήμερα τόσα λεφτά, αλλά από το να μείνω τελείως φαλακρός και να τα σκάσω μετά εκατονταπλάσια για μεταμοσχεύσεις ή να πάρω την απόφαση ότι θα παραμείνω φαλακρός, σαφέστατα θα τα δώσω.

Για κάποιον που χρησιμοποιεί 2 φορές την ημέρα μινοξιδίλη (άρα ένα μπουκάλι τον μήνα) το κόστος βγαίνει σχεδόν το ίδιο. Το παλούκι είναι ότι πρέπει να πληρώσεις το ποσό μαζεμένο, αλλά και πάλι αυτό κανονίζεται με μία ομαδική παραγγελία. Εγώ προσπαθώ να βρω παράδρομο για αρχή, αναλόγως του αποτελέσματος θα περάσω μετά σε οφθαλμικό για να κανονίσω τις επόμενες κινήσεις μου.

Μπλουζα