Cetirizine pgd2 blocker

somari

Active Member
Eρώτηση: Όσοι έχετε δει regrowth πχ με μινόξ, οι τρίχες βγαίνουν σαν "τσαλακωμένες";
Γιατί αυτή δεν είναι τελείως ίσια / είναι πιο τσαλακωμένη / γουρουνοτριχέ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Eρώτηση: Όσοι έχετε δει regrowth πχ με μινόξ, οι τρίχες βγαίνουν σαν "τσαλακωμένες";
Γιατί αυτή δεν είναι τελείως ίσια / είναι πιο τσαλακωμένη / γουρουνοτριχέ

ναι συμβαινει αυτο,καποιες βγαινουν κατσαρες αλλες σπαστες..παντως οχι ισια.. :blush:

Chimaira

New Member
Εχω αρχές αραίωσης ΝW2 προς NW3 απο 21 χρονών. Μπορώ να κάνω Block μονο με cetirizine χωρίς να περάσω σε εσωτερικα DHT-blockers, μιας και ειναι πειραματικο αξίζει?

Επίσης η δόση που συνίστατε στα φόρουμ τωρα ποια ειναι?
Εχω παρει ζιρτεκ υγρο και μια μικρή σύρριγκα για να μετραω τα ml. Πόσο να βάζω κάθε μερα (αποκλειστικο blocker) και με αραίωση ή χωρίς?

Μήπως να έφτιαχνα και super-zix?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chimaira είπε:
Εχω αρχές αραίωσης ΝW2 προς NW3 απο 21 χρονών. Μπορώ να κάνω Block μονο με cetirizine χωρίς να περάσω σε εσωτερικα DHT-blockers, μιας και ειναι πειραματικο αξίζει?

Εχω παρει ζιρτεκ υγρο και μια μικρή σύρριγκα για να μετραω τα ml. Πόσο να βάζω κάθε μερα (αποκλειστικο blocker) και με αραίωση ή χωρίς?

ειναι το καλυτερο τοπικο blocker κατα την γνωμη μου.
δεν αφηνουμε φινα, μινοξ οσοι εχουν ηδη ξεκινησει.
αφηνουμε ολα τα αλλα τοπικα στη ακρη(ζιχ,spiro,ru) και παμε...
για αρχη πριν το ξεκινησεις μετρησε ποσες τριχες χανεις καθε μερα,για να ξερεις μετα κατα ποσο δουλεψε.
ξεκινα με μια εφαρμογη την ημερα 0,5% 1,5ml και στην πορεια ανεβαζεις αν χρειαστει

Chimaira

New Member
kapa είπε:
Chimaira είπε:

ειναι το καλυτερο τοπικο blocker κατα την γνωμη μου.
δεν αφηνουμε φινα, μινοξ οσοι εχουν ηδη ξεκινησει.
αφηνουμε ολα τα αλλα τοπικα στη ακρη(ζιχ,spiro,ru) και παμε...
για αρχη πριν το ξεκινησεις μετρησε ποσες τριχες χανεις καθε μερα,για να ξερεις μετα κατα ποσο δουλεψε.
ξεκινα με μια εφαρμογη την ημερα 0,5% 1,5ml και στην πορεια ανεβαζεις αν χρειαστει

Δεν φαίνεται οτι χάνω ιδιαίτερα αυτο τον καιρό, σαν να έχει σταθεροποιηθεί. Το θεμα ειναι οτι μεσα σε 4 χρονια πηγα απο Nw1 σε Nw2 με vertex και αρχες αραίωσης στην κορυφή. Θελω να δω regrowth όμως, και παω να δω χωρις φινα αν γίνεται.

Κετοκοναζολη τοπικα συνεχιζω φαντάζομαι ανεξάρτητα του ζιρτεκ?

Επίσης 1.5 ml χωρις αραίωση με νερο σε NW2 θα κανω απο οτι κατάλαβα και μετα minox παντου εκτος απο κροτάφους που σε κανα 6μηνο θα βαλώ και αιρολ.

Btw εχω υγρο ζιρτεκ (oral drops 10mg/ml) και 20ml η φιάλη. Τι συγκέντρωση % εχει αυτο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
kapa το xalatan το σταματησες??

το συνεχιζω,μεσα στην μινοξιδιλη,μαζι με airol.
ειχα μια πολυ μικρη ανοδικη πορεια οταν σε αυτα ειχα προσθεσει daktodor.
και τωρα χανω σιγα σιγα με μινοξ,xalatan,airol.
η υπεροχη της daktodor στο σχημα ειναι φανερη.
οπως εχω αναφερει και στο therd μου,τιποτα δεν πλησιαζει την daktodor.
ολα αυτα στους κροταφους μονο

Chimaira είπε:
Δεν φαίνεται οτι χάνω ιδιαίτερα αυτο τον καιρό, σαν να έχει σταθεροποιηθεί. Το θεμα ειναι οτι μεσα σε 4 χρονια πηγα απο Nw1 σε Nw2 με vertex και αρχες αραίωσης στην κορυφή. Θελω να δω regrowth όμως, και παω να δω χωρις φινα αν γίνεται.

Επίσης 1.5 ml χωρις αραίωση με νερο σε NW2 θα κανω απο οτι κατάλαβα και μετα minox παντου εκτος απο κροτάφους που σε κανα 6μηνο θα βαλώ και αιρολ.

Btw εχω υγρο ζιρτεκ (oral drops 10mg/ml) και 20ml η φιάλη. Τι συγκέντρωση % εχει αυτο?
το ζιρτεκ εφαρμογη στα σημεια που εχεις τριχοπτωση και αραιωση σε nw6 δηλαδη,στα σημεια που θελεις επανεκφυση μινοξιδιλη.
η κετοκοναζολη θα βοηθησει στα σπυρακια του ζιρτεκ.
η συνταγη εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.html

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Chimaira είπε:

το ζιρτεκ εφαρμογη στα σημεια που εχεις τριχοπτωση και αραιωση σε nw6 δηλαδη,στα σημεια που θελεις επανεκφυση μινοξιδιλη.
η κετοκοναζολονη θα βοηθησει στα σπυρακια του ζιρτεκ.

απο μονος του ο συνδυασμος xalatan-minox δεν θα μπορουσε να σου δωσει επανεκφυση?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
απο μονος του ο συνδυασμος xalatan-minox δεν θα μπορουσε να σου δωσει επανεκφυση?

Εξαρτάται το κατα πόσο επιθετική ειναι η αραιωση σε σημεία και ποσά χρόνια ειναι άδεια η περιοχή.
Οι κροταφοι μου ειναι αεροδρόμιο απο τα 24 μου και πλέον στα 32 μου σε κατοψη όπως βλέπεις την επιφάνεια nw6,μισο κεφάλι άδειο.
Σίγουρα είχα καλύτερη ανταπόκριση στις θεραπείες μια 5ετια πριν αλλα το κυρίως πρόβλημα ειναι ότι η μινοξιδιλη εχει χάσει όλη την δύναμη της πάνω μου.
Ψάχνω εναλλακτικές όπως τοπικός ψευδαργυρος,ειμαι σίγουρος ότι ακόμα και tricomin αν χρησιμοποιήσω τώρα θα έχω καλύτερα αποτελέσματα απο τα μηδαμινά που συντηρω

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Εξαρτάται το κατα πόσο επιθετική ειναι η αραιωση σε σημεία και ποσά χρόνια ειναι άδεια η περιοχή.
Οι κροταφοι μου ειναι αεροδρόμιο απο τα 24 μου και πλέον στα 32 μου σε κατοψη όπως βλέπεις την επιφάνεια nw6,μισο κεφάλι άδειο.
Σίγουρα είχα καλύτερη ανταπόκριση στις θεραπείες μια 5ετια πριν αλλα το κυρίως πρόβλημα ειναι ότι η μινοξιδιλη εχει χάσει όλη την δύναμη της πάνω μου.
Ψάχνω εναλλακτικές όπως τοπικός ψευδαργυρος,ειμαι σίγουρος ότι ακόμα και tricomin αν χρησιμοποιήσω τώρα θα έχω καλύτερα αποτελέσματα απο τα μηδαμινά που συντηρω

καταλαβα!
το xalatan απο μονο του δυσκολο να σου εδινε επανεκφυση?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
καταλαβα!

Θα μπορούσε να δώσει σε μεγάλη περιεκτικότητα.
Αλλα πρώτα θα ξεκινήσω απο τα εύκολα.
Απο το τι υπάρχει σε κρέμα ψευδαργυρου στα φαρμακεία της γειτονιάς,χωρις κορτιζονη φυσικά,θα ηταν καλός αντικαταστάτης της airol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
καταλαβα!

Θα μπορούσε να δώσει σε μεγάλη περιεκτικότητα.
Αλλα πρώτα θα ξεκινήσω απο τα εύκολα.
Απο το τι υπάρχει σε κρέμα ψευδαργυρου στα φαρμακεία της γειτονιάς,χωρις κορτιζονη φυσικά,θα ηταν καλός αντικαταστάτης της airol

ρε τι τραβαμε.....:(
παντως αν εχω καταλαβει καλα,τιποτα δεν σε εχει πιασει για επανεκφυση μιας κ η μινοξ εχασε την δυναμη της δυστυχως....σωστα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
παντως αν εχω καταλαβει καλα,τιποτα δεν σε εχει πιασει για επανεκφυση μιας κ η μινοξ εχασε την δυναμη της δυστυχως....σωστα?

Η μινοξ σε εμένα απέτυχε 100%
Την συνεχίζω μονο απο συνήθεια και μάλλον θα την αντικαταστησω.πραγματικα συντηρω μηδαμινά αποτελέσματα ίσως το 1/10 απο αυτά που είχα στον τρίτο μήνα.
Με οτιδήποτε την αντικαταστησω θα έχω καλύτερη επανεκφυση

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Η μινοξ σε εμένα απέτυχε 100%
Την συνεχίζω μονο απο συνήθεια και μάλλον θα την αντικαταστησω.πραγματικα συντηρω μηδαμινά αποτελέσματα ίσως το 1/10 απο αυτά που είχα στον τρίτο μήνα.
Με οτιδήποτε την αντικαταστησω θα έχω καλύτερη επανεκφυση

παντως δεν ξερω γιατι αλλα ειχε κατσει στο κεφαλι μου οτι μπορει το xalatan να ειναι η αντικατασταση της μινοξ για εμας που αυτη η ουσια (μινοξ) δεν εχει να δωσει κατι επιπλεον!!!

βλεπω οτι με το keratine τα πας πολυ καλα!
μακαρι να συνεχισει ετσι κ να εχουμε βρει εναν αντικαταστατη της φινα εμεις που δεν την παλεψαμε με αυτην!

αλλα πρεπει να βρουμε κ τον συνεχιστη της μινοξ γαμωτοοοο.....

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
παντως δεν ξερω γιατι αλλα ειχε κατσει στο κεφαλι μου οτι μπορει το xalatan να ειναι η αντικατασταση της μινοξ για εμας που αυτη η ουσια (μινοξ) δεν εχει να δωσει κατι επιπλεον!!!

βλεπω οτι με το keratine τα πας πολυ καλα!
μακαρι να συνεχισει ετσι κ να εχουμε βρει εναν αντικαταστατη της φινα εμεις που δεν την παλεψαμε με αυτην!

αλλα πρεπει να βρουμε κ τον συνεχιστη της μινοξ γαμωτοοοο.....
Δες εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5610.html
Λέει για σαμπου αλλα σε λοσιόν θα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικό

Chimaira

New Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Chimaira είπε:

η κετοκοναζολονη θα βοηθησει στα σπυρακια του ζιρτεκ.

Οπότε προσθέτω 20ml απιονισμένο νερό στο μπουκαλάκι (θα πάρω ενα απο φαρμακείο γιατι δεν έχω regaine άδειο) σίγουρα αυτο δεν μειώνει την δραστικότητα?
Ίσως να το μπερδευω με μειγμα μινοξ. Αλλά είχα διαβάσει οτι κάποια άτομα καναν απευθείας εφαρμογή ζιρτέκ στο κεφάλι χωρίς αραίωση, ή ρίχναν μια ποσότητα σε σύριγγα ή στο καπάκι πχ 1ml ζιρτεκ και 2ml νερό.

Μια άλλη χαζή ερώτηση είναι βεβαιο οτι ζιρτεκ+νερο διαλύονται, δηλαδή ομογενες διάλυμα?

Α και κατι άλλο, διάβασα στο φόρουμ για λοσιόν ή κρέμες κορτικοστεροιδών για γρύγορη επανέκφυση (και μετα το διακόπτω). Ειναι καλή ιδέα και τι προιόντα συνίσταντε? πχ daktador βλέπω

Κάτι αλλο Kapa, απο τοπικά blockers για σένα καλύτερα keratene ή ζιρτεκ (cetirizine)? Ή μπορω και τα 2?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chimaira είπε:
Οπότε προσθέτω 20ml απιονισμένο νερό στο μπουκαλάκι (θα πάρω ενα απο φαρμακείο γιατι δεν έχω regaine άδειο) σίγουρα αυτο δεν μειώνει την δραστικότητα?
Ίσως να το μπερδευω με μειγμα μινοξ. Αλλά είχα διαβάσει οτι κάποια άτομα καναν απευθείας εφαρμογή ζιρτέκ στο κεφάλι χωρίς αραίωση, ή ρίχναν μια ποσότητα σε σύριγγα ή στο καπάκι πχ 1ml ζιρτεκ και 2ml νερό.

Μια άλλη χαζή ερώτηση είναι βεβαιο οτι ζιρτεκ+νερο διαλύονται, δηλαδή ομογενες διάλυμα?

Α και κατι άλλο, διάβασα στο φόρουμ για λοσιόν ή κρέμες κορτικοστεροιδών για γρύγορη επανέκφυση (και μετα το διακόπτω). Ειναι καλή ιδέα και τι προιόντα συνίσταντε? πχ daktador βλέπω

Κάτι αλλο Kapa, απο τοπικά blockers για σένα καλύτερα keratene ή ζιρτεκ (cetirizine)? Ή μπορω και τα 2?
αν διαλεξεις το υγρο ζιρτεκ μπορεις να το εχεις σε μπουκαλακι με ψακαστηρακι.
αν διαλεξεις με χαπια θα αποφυγεις την λαδιλα αλλα δεν περναει απο ψεκαστηρακι,ανακατεμα πριν απο καθε χρηση μαζι με την σκονη και dropper.
οι κορτιζονες δινουν ολες την ιδια επανεκφυση.
το keratene δεν ειναι τοπικο

Chimaira

New Member
kapa είπε:
Chimaira είπε:

αν διαλεξεις το υγρο ζιρτεκ μπορεις να το εχεις σε μπουκαλακι με ψακαστηρακι.
αν διαλεξεις με χαπια θα αποφυγεις την λαδιλα αλλα δεν περναει απο ψεκαστηρακι,ανακατεμα πριν απο καθε χρηση μαζι με την σκονη και dropper.
οι κορτιζονες δινουν ολες την ιδια επανεκφυση.
το keratene δεν ειναι τοπικο

Με δίαλυμα 0.25% οπως έχεις στο θρέντ σου γίνεται δουλειά? Ή να φτιάξω απευθείας 0.5%? To λέω γιατι αλλο blocker λογικα θα αργήσω να βάλω και θέλω να με κρατήσει.

somari

Active Member
Aπό ότι παρατηρώ από τριχόπτωση (λογικά μέχρι καποια ποσότητα) πάει τελείως αναλογικά η λειτουργικότητά του

Μπλουζα