Φοβερο μαλλι να το χαιρεσαι.Ο Αναστασακης ειναι τοπ.Μαλακιζόμουν και τα έκανα Jack Grealish. Just a fun post. Selfie camera.
Φοβερο μαλλι να το χαιρεσαι.Ο Αναστασακης ειναι τοπ.Μαλακιζόμουν και τα έκανα Jack Grealish. Just a fun post. Selfie camera.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όντως είναι ! Να’σαι καλά…Φοβερο μαλλι να το χαιρεσαι.Ο Αναστασακης ειναι τοπ.
Κέντημα!Έχω κλείσει 7 μήνες. Μαλλιά μόνο πιστολάκι και μετά με πομάδα. Σορρυ που δεν πρόλαβα να το κάνω όταν έπρεπε.
Εγώ αν το κάνω αυτό θα μοιάζω εικοσάρης....( Λέμε τώρα)Η απόσταση κούτελο/φρύδια για να σχεδιάσεις πρέπει να κάνεις ρυτίδες στο κούτελο με γκριμάτσα (σήκωσε τα φρύδια ψηλά) και εκεί που είναι η πρώτη ρυτίδα είναι η φυσική σου χερλαιν. Απο 7 πόντους και κάτω περίπου.
Για αυτό στην ηλικία μας φαίνεται περίεργο όταν η χερλαιν είναι χαμηλά επειδή με τον χρόνο ανεβαίνει οπότε αμα την σχεδιάσεις στην πρώτη πτυχή φαίνεται σαν πίσσα μαύρα μαλλιά στα 70...Καλό αυτό δεν το ήξερα,
Εγώ αν το κάνω αυτό θα μοιάζω εικοσάρης....( Λέμε τώρα)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ ωραία σε πήγε, ένα πέρασμα ακόμα (αφού συμπληρωθεί το 12μηνο) σε όλη την α ζώνη , προτιμητέα 0.5 cm μέσα από την αρχή της hairline και έμφαση στο φορλοκ και θα είσαι ολοκαίνουργιος για επιπλέον χτενίσματα. Γιατί τώρα ευνοείται το slickback ή slick right or left , που λόγω layering καλύπτονται οι αδυναμίες. Μετά θα μπορείς να τα σηκώνεις πχ επιμελώς ατημέλητα και να μην έχεις έντονο seethrough effect σε δυσμενείς συνθήκες. Ακόμα έχει δρόμο μπροστά βέβαια.Έχω κλείσει 7 μήνες. Μαλλιά μόνο πιστολάκι και μετά με πομάδα. Σορρυ που δεν πρόλαβα να το κάνω όταν έπρεπε.
Κι ανασηκωμένα μαλλιά δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερα. Το έχω κάνει και με κοντύτερο. Αν δεις που έκανα και χωρίστρα, είχε ελάχιστη διαφορά (δε ξέρω πόσο φαίνεται στις φωτό) με την πίσω μαμά χωρίστρα. Είμαι πλήρως ευχαριστημένος.Πολύ ωραία σε πήγε, ένα πέρασμα ακόμα (αφού συμπληρωθεί το 12μηνο) σε όλη την α ζώνη , προτιμητέα 0.5 cm μέσα από την αρχή της hairline και έμφαση στο φορλοκ και θα είσαι ολοκαίνουργιος για επιπλέον χτενίσματα. Γιατί τώρα ευνοείται το slickback ή slick right or left , που λόγω layering καλύπτονται οι αδυναμίες. Μετά θα μπορείς να τα σηκώνεις πχ επιμελώς ατημέλητα και να μην έχεις έντονο seethrough effect σε δυσμενείς συνθήκες. Ακόμα έχει δρόμο μπροστά βέβαια.
Πολύ ωραία σε πήγε, ένα πέρασμα ακόμα (αφού συμπληρωθεί το 12μηνο) σε όλη την α ζώνη , προτιμητέα 0.5 cm μέσα από την αρχή της hairline και έμφαση στο φορλοκ και θα είσαι ολοκαίνουργιος για επιπλέον χτενίσματα. Γιατί τώρα ευνοείται το slickback ή slick right or left , που λόγω layering καλύπτονται οι αδυναμίες. Μετά θα μπορείς να τα σηκώνεις πχ επιμελώς ατημέλητα και να μην έχεις έντονο seethrough effect σε δυσμενείς συνθήκες. Ακόμα έχει δρόμο μπροστά βέβαια.
αμαρτια να πειραξεις αυτη τη χερλαιν, δεν νομιζω να εχω δει καλυτερο αποτελεσμα στο φορουμ σε φτιαξιμο hairline (εγχωρια και Κυπρο, δεν συγκρινω με Ισπανια), ισως του pagoura συναγωνιζεται αλλα διαφορετικες περιπτωσεις και εδω οι φωτο ειναι πολυ υψηλου επιπεδου και πολυ αποκαλυπτικες.Σούπερ έγινες..
Βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο..
Εγώ θα έμενα όπως είσαι, άλλος ίσως να προσπαθούσε να πυκνώσει...
Ο ορεο έχει ήδη τρελή πυκνοτητα σε μαμά οπότε ζητούσε μια έξτρα κάλυψη στο κατέβασμα της hairline του... όπως και να έχει από τα πολύ καλά του γιατρού.
Λογικο, αφου εχεις διαβασει το 1/3 απο τα αληθινα well-known membersδεν νομιζω να εχω δει καλυτερο αποτελεσμα στο φορουμ σε φτιαξιμο hairline (εγχωρια και Κυπρο,
για πες μου ενα καλυτερο εσυ που εισαι γνωστηςΛογικο, αφου εχεις διαβασει το 1/3 απο τα αληθινα well-known members