ch7.panos
Well-Known Member
Μπορεί να με αγνοείται αλλά εγώ ανεβάζω. Μέρα 72η, μετά από κούρεμα. Κλείνει το ξέφωτο με 42 μέρες φιναστερίδη και 72 μέρες μινοξιδίλη. Καλά πάει και το πάνω. Ξύρισμα γύρω με 0 και 1, πάνω ψαλίδι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλαράκι ωραία αλλαγή έκανες και πολύ ωραίο περιποιημένο μούσι!Μπορεί να με αγνοείται αλλά εγώ ανεβάζω. Μέρα 72η, μετά από κούρεμα. Κλείνει το ξέφωτο με 42 μέρες φιναστερίδη και 72 μέρες μινοξιδίλη. Καλά πάει και το πάνω. Ξύρισμα γύρω με 0 και 1, πάνω ψαλίδι.
Φιλαράκι μου όταν λες 72 μέρες μετά απο την ΜΜ και 72 Μέρες μινο τι εννοείς?Απο την πρώτη μέρα έβαζες Αφρό?ή Χάπι?Μπορεί να με αγνοείται αλλά εγώ ανεβάζω. Μέρα 72η, μετά από κούρεμα. Κλείνει το ξέφωτο με 42 μέρες φιναστερίδη και 72 μέρες μινοξιδίλη. Καλά πάει και το πάνω. Ξύρισμα γύρω με 0 και 1, πάνω ψαλίδι.
Χάπι 25 μέρες, τοπική μετά. Φίνα κανονικά χάπι 1 mg στο περίπου. Προσπαθώ να κόβω Proscar στα 5 ή στα 4 αν δεν μου βγαίνει τη δεδομένη μέρα.Φιλαράκι μου όταν λες 72 μέρες μετά απο την ΜΜ και 72 Μέρες μινο τι εννοείς?Απο την πρώτη μέρα έβαζες Αφρό?ή Χάπι?
Φίνα επίσης ξεκίνησες αργότερα βλέπω!Σε τι μορφή και αυτή?Τοπική?
Ωραίος!Πάντως θα γίνεις τούμπανο......Αν και σου πάει το κούρεμα με την ψιλή!μινοξιδίλη αφρό?Εγώ αφρό βάζω αν και λίγο τσιμπημένος!Χάπι 25 μέρες, τοπική μετά. Φίνα κανονικά χάπι 1 mg στο περίπου. Προσπαθώ να κόβω Proscar στα 5 ή στα 4 αν δεν μου βγαίνει τη δεδομένη μέρα.
Έτσι πιστεύω κι εγώ όπως το βλέπω πως πηγαίνει και λόγο 3,14… Μινοξιδίλη ξεκίνησα αφρό αλλά μου έσπασε τα αρχιδια που έλιωνε στο δευτερόλεπτο τώρα το καλοκαίρι. Επίσης μου έκανε φουλ ξηροδερμία και έβγαζα κομμάτια. Έχω πάει σε υγρό, στο Alopexy που έχω βρει σε ένα φαρμακείο το έχει προσφορά στα 18€ και δεν με επηρεάζει καθόλου πουθενά. Από φίνα είχα μόνο νερουλό σπέρμα στην πρωτη βδομάδα…καμιά φορά και τώρα 1 στο τόσο αλλά πολύ σπάνια.Ωραίος!Πάντως θα γίνεις τούμπανο......Αν και σου πάει το κούρεμα με την ψιλή!μινοξιδίλη αφρό?Εγώ αφρό βάζω αν και λίγο τσιμπημένος!
Φίνα σου είχε προτείνει ο Αναστασακης;Έτσι πιστεύω κι εγώ όπως το βλέπω πως πηγαίνει και λόγο 3,14… Μινοξιδίλη ξεκίνησα αφρό αλλά μου έσπασε τα αρχιδια που έλιωνε στο δευτερόλεπτο τώρα το καλοκαίρι. Επίσης μου έκανε φουλ ξηροδερμία και έβγαζα κομμάτια. Έχω πάει σε υγρό, στο Alopexy που έχω βρει σε ένα φαρμακείο το έχει προσφορά στα 18€ και δεν με επηρεάζει καθόλου πουθενά. Από φίνα είχα μόνο νερουλό σπέρμα στην πρωτη βδομάδα…καμιά φορά και τώρα 1 στο τόσο αλλά πολύ σπάνια.
Συμφωνώ για αφρό αλλά τον βάζω ψυγείο τώρα το καλοκαίρι φιλαράκι μου!Παλιά και εγώ το είχα πάθει αυτό με την ξηροδερμία αλλά μετά μείωσα την δόση και όλα οκ!Θα κοιτάξω την Μίνο που λες αν είναι να την βρώ!Botafex είχα ξεκινήσει αλλά μου έκανε λιπαρό τριχωτό!Έτσι πιστεύω κι εγώ όπως το βλέπω πως πηγαίνει και λόγο 3,14… Μινοξιδίλη ξεκίνησα αφρό αλλά μου έσπασε τα αρχιδια που έλιωνε στο δευτερόλεπτο τώρα το καλοκαίρι. Επίσης μου έκανε φουλ ξηροδερμία και έβγαζα κομμάτια. Έχω πάει σε υγρό, στο Alopexy που έχω βρει σε ένα φαρμακείο το έχει προσφορά στα 18€ και δεν με επηρεάζει καθόλου πουθενά. Από φίνα είχα μόνο νερουλό σπέρμα στην πρωτη βδομάδα…καμιά φορά και τώρα 1 στο τόσο αλλά πολύ σπάνια.
Ναι έκανα και εξετάσεις πριν. Για το ξέφωτο πίσω και να δυναμώσουν τα μπροστά δικά μου και φυσικά διατήρηση.Φίνα σου είχε προτείνει ο Αναστασακης;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
PSA Εκανες?Κάθε πόσο σου είπε να κάνεις?Ναι έκανα και εξετάσεις πριν. Για το ξέφωτο πίσω και να δυναμώσουν τα μπροστά δικά μου και φυσικά διατήρηση.
Ναι, δεν ορίσαμε κάποια ημερομηνία αλλά θα ξαναεπικοινωνήσουμε. Γενικά έχω ακούσει να γίνεται είτε κάθε εξάμηνο είτε κάθε χρόνο.PSA Εκανες?Κάθε πόσο σου είπε να κάνεις?
Ναι σου το είπα και πριν. Μόνο βιταμίνη D μου είπε. Έβαλα και εγώ cystiphane. Που λογικά κάτι κάνει.Φίνα παίρνεις την μέγιστη δόση φιλαράκι μου?1mg ημερησίως?Σου είπε τίποτα για βιταμίνες?
Σίγουρα τώρα που είναι αρχή όλα βοηθάνε......Και εγώ παίρνω βιταμίνες άντε να δούμε με το καλό τα αποτελέσματα!Ναι σου το είπα και πριν. Μόνο βιταμίνη D μου είπε. Έβαλα και εγώ cystiphane. Που λογικά κάτι κάνει.
Να’σαι καλά! Ήδη έτσι αισθάνομαι πιο ωραία. Έχει δρόμο αλλά μακάρι !Φουντώνει σιγά σιγά!!!!!!!!Άντε να γίνει σαν το μούσι σου φίλε μου σου εύχομαι!
Μέρα με την Μέρα θα φυτρώνουν τριχούλες!!!!!Στο κάτω κάτω και έτσι όπως είσαι σου πάει!!!Να’σαι καλά! Ήδη έτσι αισθάνομαι πιο ωραία. Έχει δρόμο αλλά μακάρι !