ch7.panos
Well-Known Member
90 μέρες. Κάθε μέρα και καλύτερα. Στεγνά και μετά βρεγμένα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όσο πάει και γίνεσαι ακόμα πιο τούμπανο!!!!ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙ?????90 μέρες. Κάθε μέρα και καλύτερα. Στεγνά και μετά βρεγμένα.
Χαχαχ είναι beard beads και είπα να το παίξω λίγο τρέλα ενόψει και καλοκαιριού.Όσο πάει και γίνεσαι ακόμα πιο τούμπανο!!!!ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙ?????
Σου πάει να το κρατήσεις και τον Χειμώνα!!!Χαχαχ είναι beard beads και είπα να το παίξω λίγο τρέλα ενόψει και καλοκαιριού.
Καλά έχει ξεκινήσειτωρα ξεκιναει το εργο
Όσο πάει Ragnar φίλε μου κλείνει!Έχει δίκιο το φιλαράκι μου ο bobby ως προς το μήκος ότι δείχνει καλύτερα όσο μακραίνει αλλά εσένα σου πάει πολύ το κοντό που δεν ξέρω αν πρέπει να τα ξαναμακρύνεις όπως πριν!(το κόσμημα που πήγε?)Διάχυτο φως 6:23 το πρωί, ακριβώς απέναντι ο ήλιος. Κοντό κούρεμα με ψαλίδι σε όλο το πάνω. Πρώτη φωτό από μπροστινή κάμερα, δεύτερη από πίσω. iPhone 12 Pro plus. 94η μέρα.
Σε ευχαριστώ ! Δε μου αρέσει η διαφορά που έχει με το πίσω, γι’αυτό το κούρεψα να είμαι fresh.Πολύ καλά πας! Άσε τώρα το μαλλάκι σου να μακρύνει πάνω, μη το ξανακουρέψεις. Η ΜΜ θέλει και μήκος για να δείξει.
Τώρα σιγά σιγά θα το μακρύνω… ήθελα να είμαι fresh και δε μου άρεσε η ανομοιότητα με τα πίσω. Κόσμημα θα το έχανα με το νερό!Όσο πάει Ragnar φίλε μου κλείνει!Έχει δίκιο το φιλαράκι μου ο bobby ως προς το μήκος ότι δείχνει καλύτερα όσο μακραίνει αλλά εσένα σου πάει πολύ το κοντό που δεν ξέρω αν πρέπει να τα ξαναμακρύνεις όπως πριν!(το κόσμημα που πήγε?)
Κατα τα άλλα κούκλος!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαχαχ κάτσε ντε μόλις είχα ξυπνήσει… Σιγά σιγά κλείνω όντως !Πολύ καλύτερα απο την προηγούμενη φορά Σαφώς!Απο εδώ και πέρα θα γίνει το μπάμ!!!!
Κόσμημα δεν βλέπω!
Κι εγώ κάτι είδα… μακάρι να γίνει ως το 5μηνο.μεγαλη διαφορα μεσα σε λιγες μερες τωρα θα παει τρενο αφανα!!!