tamaliamoupiso
Well-Known Member
O B ** πάντως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, φαίνεται τελείως φυσική η αραίωση.
Καλή επιτυχία φίλε.
Καλή επιτυχία φίλε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ φίλε!Καλή φύτρωση φίλε! Τα υπόλοιπα περί ικανότητας της γιατρού τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, πλέον είναι δεδομένη η επιτυχία! Μακάρι να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα!
Ευχαριστώ πολύ Vlafo!Καλή φύτρωση.
Ωραία χερλάιν, πολλά μοσχεύματα,και νομίζω θα πάει πολύ καλά.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ θετικά σχόλια. Πάντως μου κάνει και εμένα εντύπωση οτι έχει περάσει μήνας και δεν έχουν πέσει ακόμα τα μοσχεύματα. Όταν επισκέφθηκα την κλινική πριν λίγες μέρες στα πλαίσια του evaluation από την συμπλήρωση 1 μηνος από την μ.μ με διαβεβαίωσαν οτι δεν είναι καθόλου ανησυχητικό και οτι θα πέσουν μέχρι την συμπλήρωση 2 μηνών το αργότερο. Μήπως γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλα μέλη εδώ μέσα που είχαν παρόμοια εμπειρία?Πολυ καλη δουλεια . Πολυ χοντρη τριχα , και μου κανει εντυπωση περασε πανω απο μηνας και δε λεν να πεσουν τα μοσχευματα . Με τοσο χοντρη τριχα θα βελτιωθει τρομερα η εικονα . Επισης πολυ θετικη εντυπωση η εικονα της δοτριας , κοιταξτε ποσο μικρες φαινονται οι οπες . Αν αυτες οι οπες ειναι οπως μαθαμε προσφατα απο εργαλειο με εσωτερικη διαμετρο 0,9 και εξωτερικη 1mm τοτε βλεποντας το ενα μετα το αλλο περιστατικα της hdc αρχιζω να προβληματιζομαι αν αλλες κλινικες στην Ελλαδα χρησιμοποιουν οντως 1mm ή 0,9 mm εργαλειο οπως λενε . Κρινοντας απο εικονες δοτριας και πως επουλονονται στην Ελλαδα ο Αναστασακης εκτιμω πως χρησιμοποιει οντως τα μικρα εργαλεια που γραφει . Οι υπολοιποι; ... Πλεον εχω ενδοιασμους για αλλους . Και αυτη ειναι εικονα δοτριας που βγηκαν 4κ τωρα συν καμια 1000 το 14 . Αν βαλεις ενα φυσιολογικο τρανσεξιον τωρα και ενα κακο τρανσεξιον το 14 , πρεπει η δοτρια να χει συνολο καμια 6 χιλιαδες τρυπες . Οπως και να το δω , να το σκεφτω , το 2021 η hdc κενταει στις δοτριες περα απο ολα τα υπολοιπα .
Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου σχόλια.Η δουλειά δείχνει εξαιρετική, ο λόγος hair/graft πολυ καλός, πραγματικά κάθε φορά η Βρυωνιδου με εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο, κεντάει με όλη τη σημασία της λέξεως, νομιζω πως έχει όλες τις προδιαγραφές για world class γιατρος, εύγε!
Έτσι ακριβώς! Ευχαριστώ πολύ!Αυτά είναι volumes! Έπαθες αλλά έμαθες... Καλή φύτρωση!
Ευχαριστώ πολυ συμπατριώτη!Καλή φύτρωση και ότι καλύτερο συμπατριώτη!
Έσκασα στα γέλια με το μήνυμα σου.O B ** πάντως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, φαίνεται τελείως φυσική η αραίωση.
Καλή επιτυχία φίλε.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ θετικά σχόλια. Πάντως μου κάνει και εμένα εντύπωση οτι έχει περάσει μήνας και δεν έχουν πέσει ακόμα τα μοσχεύματα. Όταν επισκέφθηκα την κλινική πριν λίγες μέρες στα πλαίσια του evaluation από την συμπλήρωση 1 μηνος από την μ.μ με διαβεβαίωσαν οτι δεν είναι καθόλου ανησυχητικό και οτι θα πέσουν μέχρι την συμπλήρωση 2 μηνών το αργότερο. Μήπως γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλα μέλη εδώ μέσα που είχαν παρόμοια εμπειρία?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Κοumparos!Καλή φυτρωση
Εύχαριστώ πολύ για την απάντηση ΓιάννηΔε υπάρχει ανησυχία έως το δεύτερο μηνά ίσως να μην έχεις τρίχα πάνω σου.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε John. Όντως αργήσαμε λίγο αλλά άξιζε πολύ η αναμονή.Καλή φυτρωση και από έμενα Χαράλαμπε,
Αργήσαμε με τις φωτός λίγο άλλα είναι πολύ καλή ανάλυση άξιζε να περιμένουμε λίγο.
Και θα συμπλήρωνα πως με τις τιμές αυτές είναι και μονόδρομος για τον ελλαδικό χώρο.Πολυ καλη δουλεια . Πολυ χοντρη τριχα , και μου κανει εντυπωση περασε πανω απο μηνας και δε λεν να πεσουν τα μοσχευματα . Με τοσο χοντρη τριχα θα βελτιωθει τρομερα η εικονα . Επισης πολυ θετικη εντυπωση η εικονα της δοτριας , κοιταξτε ποσο μικρες φαινονται οι οπες . Αν αυτες οι οπες ειναι οπως μαθαμε προσφατα απο εργαλειο με εσωτερικη διαμετρο 0,9 και εξωτερικη 1mm τοτε βλεποντας το ενα μετα το αλλο περιστατικα της hdc αρχιζω να προβληματιζομαι αν αλλες κλινικες στην Ελλαδα χρησιμοποιουν οντως 1mm ή 0,9 mm εργαλειο οπως λενε . Κρινοντας απο εικονες δοτριας και πως επουλονονται στην Ελλαδα ο Αναστασακης εκτιμω πως χρησιμοποιει οντως τα μικρα εργαλεια που γραφει . Οι υπολοιποι; ... Πλεον εχω ενδοιασμους για αλλους . Και αυτη ειναι εικονα δοτριας που βγηκαν 4κ τωρα συν καμια 1000 το 14 . Αν βαλεις ενα φυσιολογικο τρανσεξιον τωρα και ενα κακο τρανσεξιον το 14 , πρεπει η δοτρια να χει συνολο καμια 6 χιλιαδες τρυπες . Οπως και να το δω , να το σκεφτω , το 2021 η hdc κενταει στις δοτριες περα απο ολα τα υπολοιπα .