Κατά αρχήν για το καλό της ημέρας να σας ευχηθώ Καλό Πάσχα και καλές δουλειές γιατρέ.
Πάμε λοιπόν πάλι.
Επειδή στην αγωνιώδη προσπάθεια σας να απαντήσετε σε όλους τα μπερδεύετε,γνωρίζω πολύ καλά πως ο συγκεκριμένος ασθενής δεν τον επισκέφτηκε τον Cvial,αλλά αναφερόμουν στο σχόλιο του που αφορούσε άλλη κλινική και που παρόλο τη δήθεν μάταιη προσπάθεια που επικαλέστηκε,τελικά κάποιους τους έχει ξεστραβώσει στην τελική,λίγους μεν αλλά υπάρχουν.
Άρα άκυρο το σχόλιο.
Δεύτερον τις φώτο τις έχω δει πολύ καλά στο σωστό νήμα δε χρειαζόταν να μου ξαναποστάρετε πάλι.
Τρίτον να θυμίσω το υπερφίαλο λάθος σας για την αρχική εκτίμηση 90g ανά τετραγωνικό,που το πήρατε πίσω μετά από την παρέμβαση του moderator και πέσατε στα 70g τελικά.
Άρα το συγνώμμη είναι δικό σας που οφείλεται.Θα μπορούσα κάλεστα να το βαφτίσω αλλιώς αυτό που κάνατε,αλλά επειδή γνωρίζω με ποιον μιλάω δεν θα το κάνω παρολες τις συνεχείς επιθέσεις που μου κάνετε.
Μην με προκαλείτε όμως.
Τέταρτον όταν διαβάζετε θα πρέπει να ξέρετε τι γράφω ακριβώς.
Θα μιλήσω σε απλά λαϊκά ελληνικά (και όχι με ιατρικούς όρους)ότι έμαθα από γιατρούς και που μου εξηγήσανε τι σημαίνει dense packing.
Όταν μια έκταση θέλει χ τριχοθυλάκια για να γεμίσει και κάποιος βάζει χ+100,200,600g δηλαδή γεμίζει με πολύ περισσότερα g την προς κάλυψη περιοχή,αυτό λέγεται και αποκαλείται dense packing.
Για να μην μας τρελλάνετε τώρα μέρες που είναι.Ενα έμπειρος μέλος τόλμησε και έγραψε για τον ορισμό του dense packing του Hasson και πέσατε και τον φάγατε.
Πεμπτον δεν έχω μιλήσει ακόμα αλλα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι χυδαίες επιθέσεις και τα υπονοούμενα που αφήνετε για τους άλλους συναδέλφους σας,για τα δήθεν μοσχεύματα που βρίσκονται στη θέση τους,θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί στις συγκρίσεις θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και θα εκτεθείτε.
Είμαι ήδη στον 3 μήνα, μου έχουν ζητήσει πολλά μέλη να με δούνε και επέλεξα 2-3 από τους πλέον έμπειρους και ουσιαστικά μου είπαν ότι είμαι ήδη nw0 και εκπληκτική δουλειά από όλες τις απόψεις.
Θα γελάσουμε γιατί ξέρω πολύ καλά τι αποτέλεσμα θα βγάλω.
Και επειδή μιλάω με ντοκουμέντα πάντα,σας προκαλώ και όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα μου θα δούμε αν υπάρχει αντίστοιχο τέτοιο δικό σας και θα συγκρίνουνε όλα τα μέλη.
Πολύ αμφιβάλλω.
Και θα δούμε αν με 2500 μοσχεύματα που λένε κάποιοι άσχετοι και τα φερέφωνα σας,αν υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα.
Αν είχα χάσει 1000g πιστέψτε με θα είχα βάλει φωτιά σε οποιοδήποτε και θα είχα κινηθεί και νομικά.Και είχα και τον τρόπο να το στοιχειοθετήσω και να το αποδείξω. Τι απόφαση θα έβγαζε το δικαστήριο δεν το ξέρω αλλα θα το έκρινα.
Μη λέτε τέτοιες ανακρίβειες λοιπόν και εσείς και ο άλλος στο νήμα του.
Και ότι βγαίνει από τις μετρήσεις του Cvial εγώ ξέρω καλύτερα τι ακριβώς έχει συμβεί και όχι ο Cvial ούτε εσείς που στηρίζεστε σε αυτά που γράφει.
Ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.
Τέλος άφησα για το τέλος τον Χρήστο.
Με άσχετους,αδαείς και κωλοτούμπες,εγώ δε μπορώ να συζητήσω.Στην κωλοτούμπα αυτός και ένας άλλος(όχι μέλος)είναι πρώτοι.
Πήρε το δώρο του,δικαίωμα του,αλλά δεν με αγγίζει και τον κοιτάω από ψηλά.
Αυτόν και όσους προσπαθούν να αντιστρέψουν τα πράγματα και να τα παρουσιάσουν αλλιώς.
Αντί να κοιτάξει να ξεστραβωθεί να μάθει βασικά πράγματα,έχει και αποψη για μμ και άποψη για τη μμ μου και απαντάει σε όλους με δήθεν επιχειρήματα.
Για αυτό του απαγόρεψα να γράφει όπως και εγώ δεν επενέβη στη δική του.
Και επιτίθεται χυδαία σε όλους και ολα.
Τραγικός απλά,τραγέλαφος η περίπτωση του.
Και το χειρότερο θρασύς και επικίνδυνος.
P.s;Keep calm doc and keep you work without hate.
Just listen.
Αρα, αναφερόσουν σε άλλο ποστ και όχι σε δικό μου, καταλαβα καλά?
Αν κατάλαβα καλα πλεον, γιατι καταλαβεινεις πως με τις συνεχεις επιθεσεις σε εμενα και σε ασθενείς μου, λογικο ειναι να το παρεξηγησω, δεν χρειάζεται να μετρησεις τιποτα, άκυρο. Επίσης, δεν οφείλεις καμία συγνωμη, προφανως.
Υπερφιαλο δεν νομίζω. Στο κάτω - κατω
ειμαι ιατρός, δεν το παίζω ιατρός για να ειμαι υπερφιαλός.
Αλλά δεν θα μπορέσω να κάτσω να τις μετρησω για να σε "ταπώσω", τις μέτρησα όταν τις έκανα και ξέρω πάντα πόσες είναι. Η μόνη απόκλση μπορει να ειναι στο μήκος μετα από την εξοιδηματική αναισθησία.
Αλλά, με την άδεια του
@CVIAL, θα ποσταρω ένα νημα με δωρο σε όποιον μπορεσει και τις μετρησει με ακρίβεια. Ειναι έυκολο και απλα θέλει χρόνο που δυστυχως αυτο το διάστημα δεν έχω.
Dense packing τι ειναι και τι δεν ειναι θα το συζητησω με κανέναν που ξερει, ας το αφησουμε.
Το μέλος του εδωσα τεκμηριωμενη απάντηση. Αυτο δεν λέγεται "πεφτω να φαω καποιον".
Πεφτουν και τρωνε όσοι έχουν άλλους σκοπούς, όχι την γνωση και την αλήθεια, όπως έχει κάποιος που ποσταρει πηγες. Α, και τυγχανει να κάνει και αυτη τη δουλεια...
Τα υπόλοιπα δεν θα μπορεσω να σχολιασω, αλλα θα πρότεινα να ακολουθησεις την ...συμβουλη σου στο τελος....
Θα ειναι εξαιρετικα ευχαριστο να έχεις ένα τόσο καλό αποτέλεσμα όσο σου λενε οι συμφορουμιτες!
Απλα να ου θυμισω πως δεν προκειται περι ....ανταγωνισμού και κόντρας ποιος ...κατουραει πιο μακρυα.
Εγω τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι.
Μακάρι όλοι να έχουν τελεια αποτελέσματα σε οποιο ιατρό και αν πάνε.
Τα δικά μου τα έχετε δει, εχω δεκάδες ολοκληρωμενα εδω μεσα και εκατονταδες στο site.
Μεχρι να εμφανιστει ΈΝΑ ολοκληρωμενο (δεν μιλάμε για ανεξαρτητο, με ηλιο πάνω σε βουνο με χιόνι και σε γωνια ...3/8 και άλλα τετοια, ΕΝΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ) σαν αυτα που λες, θα ειμαι σε αναμονή και θα ελπίζω για τα καλύτερα.
Καλο Πασχα, Υγεια και Καλοτυχία!