Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

comb....ποσα χρονια νεοτερος αισθανεσαι????καμμια 10ρια στο νερο ετσι?????Τα πραγματα για σενα πανε απλα τελεια!!!!
και εισαι ακομα μονο στον 5ο μηνα........και στον 8-9 μηνα θα εχουν βγει κι αλλα και θα εχουν παχυνει οι τριχες και θα εισαι ακομα πιο τεζα!!!!Παντος στο μελλον να κανεις κι αλλη....για πυκνωση.....οσο καλα αποτελεσματα και να εχεις....υπαρχουν κι αλλα θυλακια στη δοτρια μη τα αφησεις να καθονται!!!!

Ομαρ ζουμεεεε με κοτσιδα να σε δουμεεεε!!!!!!αχαχαχαχα!!!!! :7m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

Πάνο είναι τεράστια η διαφορά στην ψυχολογία μου, πραγματικά δεν το περίμενα!

Τώρα για δεύτερη μεταμόσχευση σίγουρα δεν το αποκλείω αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το σκέφτομαι. Πάντως θα είναι πιο δύσκολο, κυρίως λόγω δουλειάς.

kabamarou

Member

comb τα αποτελέσματα είναι τόσο καλά που δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα αυτό που βλέπω!Και υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης;Αν είναι δυνατόν!!Εδώ μιλάμε ότι έχεις γίνει άλλος άνθρωπος.Ξεκινάς μια καινούρια ζωή.Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη το αποδέχεσαι ότι είσαι εσύ;Το ρωτάω γιατί εγώ παλιά είχα μακριά μαλλιά για 3-4 χρόναι και όταν τα έκοψα μου πήρα πολύ καιρό για να αποδεχτώ τον εαυτό μου ::)

Αρε να πάρει η ευχή υπάρχει η λύση στο πρόβλημα μας και δεν έχουμε τα φράγκα :(

Hopefull

New Member

comb είπε:
Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη το αποδέχεσαι ότι είσαι εσύ

To αποδέχομαι με μεγάλη μου χαρά!

φιλε το πριν και το μετα ειναι η μερα με τη νυχτα και συγχαρητηρια για το καλο αποτελεσμα και απο οτι φαινεται πολυ καλη δουλεια του hasson. Συγνωμη που θα χρησιμοποιησω το post σου για να πω και κατι που θελω. το παν ειναι οι προσδοκιες στις μεταμοσχευσεις και ο comp απο καραφλος πλεον εχει μαλλι και ειναι και πολυ χαρουμενος και το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως γιατι αλλοι που εχετε πολυ μαλλι ηδη αν πατε για μεταμοσχευση θα δειτε οτι η πυκνοτητα της περιοχης που θα γινει η μεταμοσχεσυση θα ειναι πολυ μικροτερη απο τη περιοχη που εχετε ηδη φυσικα μαλλια.Επισης τα φυσικα σας μαλλια δεν θα ειναι τοσο "σκληρα"στην οψη οσο τα μοσχευματα σας και θα υπαρχει διαφορα στο texture που μπορει να μεινει και για παντα...μια διαφορα που με βρεγμενο μαλλι δεν θα φαινεται τοσο(η με gel) αλλα wetlook σε μαλλια που αριωνουν ειναι λιγο καταστροφη τα κανει να φαινονται πιο λιγα.Δοκιμαστε clay&play για styling σε αραια μαλλια η μοσχευματα.

Αυτες οι διαφορες μπορει να σας χαλασουν ΑΣΧΗΜΑ αν αναζητατε τη τελειοτητα και να μην μεινετε ευχαριστημενοι.ο comp απο την αλλη που ηξερε τι ηθελε και δεν ειχε μαλλι για καιρο ενω ξαφνικα απεκτησε ενοειται οτι θα ειναι ευχαριστημενος και υπαρχει και ομοιομορφια στο κεφαλι του, σιγουρευτειτε οτι καταλαβαινετε τι προσφερουν οι μεταμοσχευσεις και τα μειονεκτηματα τους. Σε καποια φωτα και ορισμενες ωρες της ημερας(οταν πεφτει ο ηλιος) η μεταμοσχευμενη περιοχη θα φαινεται πολυ αραιη και θα κανει αντιθεση με τη περιοχη οπου εχετε πολυ φυσικο μαλλι και ισως καταφυγετε σε αναγκαστικα hairstyles που δε θελατε.

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
[quote author=comb link=topic=721.msg17091#msg17091 date=1251843115]
Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη το αποδέχεσαι ότι είσαι εσύ

To αποδέχομαι με μεγάλη μου χαρά!

φιλε το πριν και το μετα ειναι η μερα με τη νυχτα και συγχαρητηρια για το καλο αποτελεσμα και απο οτι φαινεται πολυ καλη δουλεια του hasson. Συγνωμη που θα χρησιμοποιησω το post σου για να πω και κατι που θελω. το παν ειναι οι προσδοκιες στις μεταμοσχευσεις και ο comp απο καραφλος πλεον εχει μαλλι και ειναι και πολυ χαρουμενος και το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως γιατι αλλοι που εχετε πολυ μαλλι ηδη αν πατε για μεταμοσχευση θα δειτε οτι η πυκνοτητα της περιοχης που θα γινει η μεταμοσχεσυση θα ειναι πολυ μικροτερη απο τη περιοχη που εχετε ηδη φυσικα μαλλια.Επισης τα φυσικα σας μαλλια δεν θα ειναι τοσο "σκληρα"στην οψη οσο τα μοσχευματα σας και θα υπαρχει διαφορα στο texture που μπορει να μεινει και για παντα...μια διαφορα που με βρεγμενο μαλλι δεν θα φαινεται τοσο(η με gel) αλλα wetlook σε μαλλια που αριωνουν ειναι λιγο καταστροφη τα κανει να φαινονται πιο λιγα.Δοκιμαστε clay&play για styling σε αραια μαλλια η μοσχευματα.

Αυτες οι διαφορες μπορει να σας χαλασουν ΑΣΧΗΜΑ αν αναζητατε τη τελειοτητα και να μην μεινετε ευχαριστημενοι.ο comp απο την αλλη που ηξερε τι ηθελε και δεν ειχε μαλλι για καιρο ενω ξαφνικα απεκτησε ενοειται οτι θα ειναι ευχαριστημενος και υπαρχει και ομοιομορφια στο κεφαλι του, σιγουρευτειτε οτι καταλαβαινετε τι προσφερουν οι μεταμοσχευσεις και τα μειονεκτηματα τους. Σε καποια φωτα και ορισμενες ωρες της ημερας(οταν πεφτει ο ηλιος) η μεταμοσχευμενη περιοχη θα φαινεται πολυ αραιη και θα κανει αντιθεση με τη περιοχη οπου εχετε πολυ φυσικο μαλλι και ισως καταφυγετε σε αναγκαστικα hairstyles που δε θελατε.
[/quote]
το εχω παρατηρησει αυτο που λες αλλα αν κοβει το μυαλο του γιατρου και βαλει τα θυλακια οπως πρεπει και τα βαλει συμμετρικα κ με την ιδια φορα αναμεσα στα φυσικα η διαφορα γινεται εντελως δυσδιακριτη ακομα κ με γυμνο ματι σε εξ επαφη αποσταση.....τωρα το αποτελεσμα σιγουρα ποτε δε ξερεις πως θα βγει.....μιλαω παντα για το χασσον γιατι με αυτο το γιατρο εχω συζητησει και με αυτον θα κανω επεμβαση.....μου ειπε τελος οτι για να δει καποιος τα απολυτα αποτελεσματα οτι θα τα δει σιγουρα στην δευτερη συνεδρια...που θα γινει η τελικη πυκνωση αφου θα δει τα τελικα αποτελεσματα της πρωτης....γιατι στην πρωτη παντα μενουν μερικα μικρα σποτ που περνουν καλυψη.....απλα αυτος τα βλεπει με μεγεθυντικο φακο με το ματι αυτα τα σποτ ειναι σχεδον αορατα....
Εμενα δε με νοιαζει η πυκνοτητα γιατι ξερω οτι ειναι πολυ υψηλη....αυτο που σφυραει στο μυαλο μου κυριως ειναι το πως θα ειναι το λουκ των μοσχευματων γιατι θα κανω αλλη hairline και θελω να δειχνουν φυσικα κ να μην δειχνουν οτι ειναι μοσχευμενα....αυτο ειναι το κυριο προβλημα μου......

comb

Member

Εχει δικιο ο hopefull, σίγουρα η μεταμόσχευση έχει τους συμβιβασμούς της και έιναι λογικό αφού αντικαθιστάς μεγαλύτερο αριθμό τριχών με μικρότερο. Μαθηματικά δηλαδή η τελειότητα είναι κάτι το ανέφικτο.

Ωστόσο, πιστεύω οτι η ικανοποιηση που μπορεί να προσφέρει είναι τεράστια με τα όποια μειονεκτήματα. Προσωπικά θα έλεγα πως είμαι κυριολεκτικά άλλος ανθρωπος και η μεταμόσχευση είναι από τις καλύτερες επιλογές που έκανα, και είμαι ακόμη στους 5 μήνες. Σιγουρα δεν έχω το μαλλι του μέσου 19χρονου, αλλα έχω καλύτερο μαλλί απο ο, τι είχα στα 19 μου.

Πρέπει ο καθένας να ερευνήσει και να καταλάβει τι μπορεί να του προσφέρει η μεταμόσχευση και να αποφασίσει αν αξίζει για εκείνον.

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Εχει δικιο ο hopefull, σίγουρα η μεταμόσχευση έχει τους συμβιβασμούς της και έιναι λογικό αφού αντικαθιστάς μεγαλύτερο αριθμό τριχών με μικρότερο. Μαθηματικά δηλαδή η τελειότητα είναι κάτι το ανέφικτο.

Ωστόσο, πιστεύω οτι η ικανοποιηση που μπορεί να προσφέρει είναι τεράστια με τα όποια μειονεκτήματα. Προσωπικά θα έλεγα πως είμαι κυριολεκτικά άλλος ανθρωπος και η μεταμόσχευση είναι από τις καλύτερες επιλογές που έκανα, και είμαι ακόμη στους 5 μήνες. Σιγουρα δεν έχω το μαλλι του μέσου 19χρονου, αλλα έχω καλύτερο μαλλί απο ο, τι είχα στα 19 μου.

Πρέπει ο καθένας να ερευνήσει και να καταλάβει τι μπορεί να του προσφέρει η μεταμόσχευση και να αποφασίσει αν αξίζει για εκείνον.

Eγω πιστευω οτι αν η εμφυτευση γινει απο καποιον εμπειρο και καλο γιατρο το αποτελεσμα θα ειναι κλασσης καλυτερο απ το να μη την ειχες κανει καθολου.....

comb

Member

Αυτό δεν το συζητάμε, είναι δεδομένο, απλά υπάρχουν κάποια όρια τα οποία πρέπει να αναγνωρίζουμε έτσι ώστε να πηγαίνουμε με ρεαλιστικές επιδιώξεις.

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Αυτό δεν το συζητάμε, είναι δεδομένο, απλά υπάρχουν κάποια όρια τα οποία πρέπει να αναγνωρίζουμε έτσι ώστε να πηγαίνουμε με ρεαλιστικές επιδιώξεις.

κομπ η γνωμη σου για μενα ειναι πολυ σημαντικη......μιας και εισαι ενα βημα μπροστα απο μενα....το hairline σου δειχνει φυσικο η φαινεται οτι ειναι απο επεβμαση.....αν και ειναι νωρις ακομα.....επισης θελω να ξερω αν σου εκανε full density στο hairline η αν ηταν λιγο πιο Low σε grafts....το λεω γιατι ξεροντας οτι ειχες εκτεταμενη αλωπεκεια προφανος θα ηταν πιο συντηριτικος με τα grafts.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

Πάνο, το hairline μου δείχνει πάρα πολύ φυσικό, δηλαδή θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο το να θεωρήσει κανείς οτι έχω κάνει μεταμόσχευση. Για να καταλάβεις πήγα στον κουρέα και μέχρι να του το πω δεν το είχε καταλάβει. Ωστόσο δε θα σου πω οτι είναι ακριβώς όπως είναι μια φυσική hairline, θα έλεγα οτι έχει 95% φυσικότητα. Βέβαια αν πυκνώσει περισσότερο στους επόμενους μήνες νομίζω θα φαίνεται ακόμη πιο φυσικό.

Όταν λες full density εννοείς όπως πριν την τριχοπτωση? Αν ναι, τότε οχι δεν έχω full density. H πυκνότητα είναι μεγάλη αλλά όχι φουλ μεχρι το crown οπου είναι μικρότερη.

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Πάνο, το hairline μου δείχνει πάρα πολύ φυσικό, δηλαδή θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο το να θεωρήσει κανείς οτι έχω κάνει μεταμόσχευση. Για να καταλάβεις πήγα στον κουρέα και μέχρι να του το πω δεν το είχε καταλάβει. Ωστόσο δε θα σου πω οτι είναι ακριβώς όπως είναι μια φυσική hairline, θα έλεγα οτι έχει 95% φυσικότητα. Βέβαια αν πυκνώσει περισσότερο στους επόμενους μήνες νομίζω θα φαίνεται ακόμη πιο φυσικό.

Όταν λες full density εννοείς όπως πριν την τριχοπτωση? Αν ναι, τότε οχι δεν έχω full density. H πυκνότητα είναι μεγάλη αλλά όχι φουλ μεχρι το crown οπου είναι μικρότερη.
Oκ με καλυψες.....απλα ενοουσα αν τα θυλακια και ο σχεδιασμος τους ειναι τετοιος ωστε να φανερωνει οτι ειναι απο εμφυτευση και οχι φυσικα.....αλλα αυτο με τον κουρεα με καλυψε!!!!Το οτι θα πυκνωσει κι αλλο στους επομενους μηνες ειναι αυτονοητο......ακομα δε βγηκαν καλα καλα......!!!!!οταν ειπα φουλ ντενσιτι ενοουσα αν ο γιατρος εβαλε το μαξιμουμ που μπορει σε πυκνοτητα το οποιο αν θυμαμαι καλα μου χε πει οτι ειναι 90grafts/cm² η αν σου εβαζε τα grafts με λιγο πιο χαμηλη πυκνοτητα.....προφανος δε τον ρωτησες ε??Καλα οτι στο hairline τα βαζει σε ολους αρκετα πυκνα το ξερω απλα ηθελα να ηξερα αν σου εβαλε το μαξιμουμ η οχι....αλλα δεν εχει σημασια.....μου φτανει το οτι δε φαινεται οτι ειναι απο επεμβαση!!!!

comb

Member

Δεν τον ρώτησα, αλλά σίγουρα δεν είναι τοσο μεγάλη η πυκνότητα(90gr/cm2).

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Δεν τον ρώτησα, αλλά σίγουρα δεν είναι τοσο μεγάλη η πυκνότητα(90gr/cm2).
Οκ thanks comb!!απλα εγω θα κανω επεμβαση στο hairline και τους εχω ζαλισει ολους εκει.....500 e-mail εχω στειλει στη Χριστινα.....ε και ζαλιζω τωρα και σενα λιγο..... :-\¨
Αλλα οκ....νιωθω αρκετα ανετα....θελω να πιστευω οτι θα παμε καλα και οτι ειμαστε σε καλα χερια......οι φοτο σου ειναι πολυ ελπιδοφορες!!!
Θα σου προτινα να βαλεις και βιντεακι οταν εισαι καπου στους 10 μηνες και να ανακατευεις τα μαλλια να φανει ακομα καλυτερα το αποτελεσμα γιατι αλλο φωτο αλλο βιντεο!!!Ετσι εχει κανει και ο julienfut.....ενας γαλλος....ειχε κανει επεμβαση στο χασσον αλλα δε πηγε εκει να τον τραβηξουν βιντεο...εκανε ενα βιντεακι μονος του και το εδειξε στο κοινο.....καλη κινιση!!!

comb

Member

Φιλε Πάνο δε με ζαλίζεις, λογικό είναι να έχεις άγχος και να ρωτάς συνέχεια, δεν είναι μικρό πράγμα η μεταμόσχευση. Εγώ ερευνώ τη μεταμόσχευση από τα 19 μου.

Το βιντεο είναι αλλο πράγμα, για μένα είναι ένας από τους λόγους που πήγα βανκούβερ, οτι είναι οι μόνοι που έχουν τοσα βιντεο σε hd. Για την ώρα είναι νωρις για μένα, όταν ολοκληρωθει το αποτέλεσμα θα βάλω και εγώ.

geofish

New Member

Comb, δεν θέλω να γίνω ο κακός της παρέας αλλά επειδή ζήτησες την γνώμη θα στη πω. Ενώ η κάλυψη είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή, στα δικά μου μάτια η hairline και το “M” τα βλέπω πολύ συμμετρικά (δεν ξέρω κάτι με χαλάει, ίσως επειδή ξέρω ότι έκανες μεταμόσχευση). Αν θέλεις, ανέβασε μια Φώτο με χωρίστρα από την μια πλευρά για να σου πω την γνώμη μου.

Leone

Active Member

Ρε συ Geofish θα μας τρελανεις τελειως?
Τι του λες του ανθρωπου?Ο ανθρωπος δες πως ηταν και πως εχει γινει τωρα και φαντασου οτι εχει ακομα και αλλα περιθωρια βελτιωσης.Τι συμμετρια και τετοια?Τι ειναι αυτα?Να γινει σαν τον Michael Knight στον ιπποτη της ασφαλτου δε γινεται αλλα εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα ο ανθρωπος.Και πιστεψε με φιλαρακι δεν υπαρχει καμια μα καμια μεταμοσχευση στο κοσμο που σε ατομα οπως εμεις που εχουμε τετοιο κολλημα με τα μαλλια δε θα γινει αντιληπτη.Ολες φαινονται απλα αλλες πολυ λιγοτερο.

Leone

Active Member

Φιλε Geofish συγχωρεσε με για το υφος του προηγουμενου post απλα ειμαι κατενθουσιασμενος με το αποτελεσμα του φιλου μας του comb.

NGL

Member

comb

φανταστικο ακομα κι αν σταματαγε εδω!εχεις λιγο δρομο ακομα ομως. ;D

Μπλουζα