Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

aleksandros

New Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

Aυτο που μπορεις να σχολιασεις ειναι η δοτρια στην οποια αν και ειναι ακομα 5 μηνες φαινεται μονο μια κοκκινη γραμμη και το μαλλι ειναι αρκετα κοντο .
Σιγουρα δεν θα μεινει ετσι θα βελτιωνεται συνεχως πολυ καλη δουλεια, σπουδαιο ρολο παιζει και η τριχα οπως λεει αν ειναι χοντρη και σγουρη εχεις μεγαλυτερη καλυψη με λιγοτερα grafts.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gigozoyzoy

New Member

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SAIT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ COMB Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ COMP ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

omar77

New Member

Για να ξερεται οτι το αποτελεσμα του comb ειναι πολυ καλυτερο αποτι δειχνει στις φωτο.

gigozoyzoy

New Member

ρε παιδες αραγε τον ειδε καποιος απο κοντα?COMP πως θα γινει αραγε να σε δω απο κοντα?Οταν θα ερθεις Αθηνα θα μας ενημερωσεις σε παρακαλω πολυ..?

comb

Member

gigozoyzoy, μένω στην επαρχία αλλά θα έρχομαι σχετικά τακτικά στην Αθήνα, σαββατοκύριακα. Θα το ανακοινώνω στο φόρουμ αν θέλετε, αλλά καταλαβαίνετε οτι αν κατεβαίνω για 2 μέρες πχ υπαρχει μια δυσκολία με το χρόνο.Ωστόσο αν κάποιος θέλει να με δει θα το κανονίσουμε.

agchrist

Member

comb είπε:
Χαίρομαι γι᾽ αυτό, γιατί συμφωνώ μαζί σου. Απλώς η αρχική μου εντύπωση ήταν ότι θεώρησες το ποσό υπερβολικό.
Εμένα μου φαίνεται όντως υπερβολικό, αν και έγινε καλή δουλειά ομολογουμένως

gigozoyzoy

New Member

comp σε υπερευχαριστω περιμενω πως και πως και να ερθεις αλλα και να δημοσιευσεις καινουριες φωτο.Να σαι καλα.

gigozoyzoy

New Member

oποτε ερθεις οπου και να εισαι σε παρακαλω παρα πολυ θελω να δω απο κοντα τα αποτελεσματα σου γιατι γνωριζω οτι οι φωτο με την πραγματικοτητα εχει διαφορα.Επισης ειναι πολυ σημαντικο να δω ολο το καλουπι του κεφαλιου σου γιατι μονο εκει θα καταλαβει κανεις πολλα πραματα.Δεν εχει καμια σχεση το να βλεπεις ενα κεφαλι απο το μετωπο και επανω σε σχεση με το να βλεπεις ολο το συνολο.Αυτο που με φρικαρε δε περισσοτερο ειναι οτι εχουμε ιδιο σκαλπ και ακριβως ιδιο προβλημα...(πριν κανεις την επεμβαση βεβαια γιατι ετσι οπως σε βλεπω στους 6 μηνες περιπου γ...ς και δερνεις).Σε περιπτωση λοιπον που θελω να σε δω πως θα ερθω σε επικοινωνια μαζι σου?Facebook εχεις?Jiji Lamoroso ειναι το ονομα μου στο face.Πιστευω εχεις καταλαβει τη φρικη που εχω φαει.Ειμαι 29-30 και απο τα 21 οι τριχες σταματουσαν στο πατωμα.25 ημουν σαν μπαρμπας και 29 σαν 50αρης.Δλδ ελεος.Κατι πρεπει να κανω και το μοναδικο πραμα που με εντυπωσιασε ηταν ο hasson.Αφου βεβαια γλυτωσα απο του χαρου τα δοντια δυο φορες εδω στη χωρα που τολμουνε να τη φωναζουν Ελλαδα.Αλητες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairevival

New Member

Θα ήθελα να ρωτήσω αγαπητέ Comb, πιο ειναι το σχήμα της φαρμακευτικής υποστήριξης που
λαμβάνεις καθημερινά (mino, φίνα , ειδικά σαμπουάν κτλ).
Αυτό θα βοηθήσει στον υπολογισμό του 'μεταβλητού κόστους' της συγκεκριμένης επένδυσης (να το πω με οικονομικούς όρους) - δεν ειναι δηλαδή μόνο το αρχικό ποσό.

Πάντως παιδιά όσοι βγαίνετε με τον Comb επιβάλλεται να τον κερνάτε έναν καφέ. Το παιδί κάνει τόσα και μας έχει δώσει τόσες info. Aρα όποτε έρχεται αθήνα, θα έχει δωρεάν καφεδάκι, όλο και κάποιος θα συναντά.

Διαδώστε το site!!! Δεν μπορω να βλέπω διαφημιστικές πινακίδες Ελληνικών εταιριών ....

omar77

New Member

θα σου απαντησω εγω γιατι ο comb απο τοτε που γεμισε μαλλι ασχολειται μονο με γκομενες :p
minoxidil φιναστερινη και MSM.
Για σαμπουαν δεν ξερω

comb

Member

θα σου απαντησω εγω γιατι ο comb απο τοτε που γεμισε μαλλι ασχολειται μονο με γκομενες

Χαχαχα, πράγματι έχω παρατήσει λίγο το φόρουμ, κυρίως λόγω δουλειας, αλλά εδώ είμαι για ό, τι θέλετε να μάθετε.

Τώρα παίρνω προσκάρ, μινοξ, ενώ σαμπουάν χρησιμοποιώ προδέρμ 2 και fungoral. Αυτά. Μετά τη μεταμόσχευση έπαιρνα και msm 3000mg, καθώς και μια βιταμίνη hair, skin and nails καθημερινά μέχρι τον τέταρτο περίπου μήνα. Δεν ξέρω βέβαια αν βοήθησαν σε κάτι.

hairevival

New Member

comb είπε:
θα σου απαντησω εγω γιατι ο comb απο τοτε που γεμισε μαλλι ασχολειται μονο με γκομενες

Χαχαχα, πράγματι έχω παρατήσει λίγο το φόρουμ, κυρίως λόγω δουλειας, αλλά εδώ είμαι για ό, τι θέλετε να μάθετε.

Τώρα παίρνω προσκάρ, μινοξ, ενώ σαμπουάν χρησιμοποιώ προδέρμ 2 και fungoral. Αυτά. Μετά τη μεταμόσχευση έπαιρνα και msm 3000mg, καθώς και μια βιταμίνη hair, skin and nails καθημερινά μέχρι τον τέταρτο περίπου μήνα. Δεν ξέρω βέβαια αν βοήθησαν σε κάτι.
καμια φωτογραφια comb ?

alexXXX

Active Member

τι εγινε ρε παιδες ο comb καιρο εχουμε να τον δουμε!

aleksandros

New Member

Θα ασχολητε με αλλα πραγματα ο comb!
Σημερα 5-11-2009 ο Panoς ειναι στην κλινικη του dr hasson καλη επυτιχια Πανο και καλα αποτελεσματα

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Θα ασχολητε με αλλα πραγματα ο comb!
Σημερα 5-11-2009 ο Panoς ειναι στην κλινικη του dr hasson καλη επυτιχια Πανο και καλα αποτελεσματα

χεχε.....το θυμασαι μωρη κουφαλα :))) σ ευχαριστω αλεξ......παρεπιπτοντος εχει πολυ ωραια γκομενακια εδω στο βανκουβερ....και στη κλινικη του χασσον επισης... :pp...θα βαλω καμμια φωτο οταν ερθω ελλαδα....

Υ.Γ οχι φωτο απο γκομενες...απο μενα ενοουσα... :))

aleksandros

New Member

Καλη αναρωση σε σενα και στον omar.
Βαλατε παρα πολλα grafts και οι 2 σας.

comb

Member

Παιδιά σόρρυ που έχω εγκαταλείψει τελευταία το φόρουμ, αλλά τρέχω γενικά με δουλειά κτλ, και η αλήθεια είναι οτι πια με απασχολεί λίγο λιγότερο το θέμα. Ωστόσο θα βάλω νέες φωτος σύντομα. Πάντως πλησιάζω τους 7.5 μήνες και είμαι πραγματικά άλλος ανθρωπος.

Μπλουζα