Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

geofish είπε:
Comb, δεν θέλω να γίνω ο κακός της παρέας αλλά επειδή ζήτησες την γνώμη θα στη πω. Ενώ η κάλυψη είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή, στα δικά μου μάτια η hairline και το “M” τα βλέπω πολύ συμμετρικά (δεν ξέρω κάτι με χαλάει, ίσως επειδή ξέρω ότι έκανες μεταμόσχευση). Αν θέλεις, ανέβασε μια Φώτο με χωρίστρα από την μια πλευρά για να σου πω την γνώμη μου.
jeofish τι ενοεις συμμετρικα??οτι φαινεται πως η hairline εχει σχεδιαστει απο ανθρωπινο χερι και δεν ειναι φυσικη???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish

New Member

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν γράψω το προηγούμενο ποστ για τον comb το σκεπτόμουν σοβαρά. Θα μπορούσα να μην γράψω καθόλου ή να γράψω μονό θετικά σχόλια και να πω ότι όλα είναι τέλεια, αλλά θα ήταν κάτι που δεν το πίστευα. Άλλωστε πιστεύω ότι και ο comb θέλει να ακούσει όλες τις γνώμες ακόμη και όποιες τις αρνητικές.
Το αποτέλεσμα του είναι μακράν το καλύτερο από τις όποιες μεταμοσχεύεις έχω δει ζωντανά ή σε εικόνες εδώ στην Ελλάδα. Ειδικά στο θέμα κάλυψης (γεμίσματος της κεφαλής) είναι super.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως σε άτομα όπως εγώ που ασχολούνται χρόνια με την τριχόπτωση και έχουν κόλλημα με τα μαλλιά τους με έχουν κάνει να είμαι πολύ παρατηρητικός σε αυτό το θέμα μέχρι σημείο παρεξηγήσεως.
Στις Φώτο που ο comb έχει σηκωμένα τα μαλλιά του, στα μάτια μου φαίνετε η συμμετρία (ότι δηλ έχει γίνει από ανθρωπινό χέρι). Αλλά είναι κάτι που το βλέπω εγώ κάποιος άλλος μπορεί να μην δώσει καθόλου σημασία ή να μην το καταλάβει καθόλου όπως ο κουρέας του. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα καλής hairline και συμμετρίας και πως την αντιλαμβάνομαι εγώ (αρέσει σε μένα) είναι αυτή του Kevin conster
http://news.makemeheal.com/images/kevin-costner-plastic-surgery.jpg

Leone, συγχωρεμένος, ;)άλλωστε οι όποιες διαφωνίες έχουμε εδώ μέσα σκοπό έχουν να γίνουμε καλύτεροι και πιο ενημερωμένοι στο συγκεκριμένο θέμα και να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και όχι να μαλώνουμε στο ποιος είναι πιο έξυπνος και ειδικά σε ξένο κεφάλι.

Panos , δεν ξερω αν είναι εφικτό, αλλα όταν πας στον hasson πάρε και μια παλιά Φώτο δικιά σου ώστε να του δείξεις περίπου πως ήταν η hairline σου παλιά ώστε να σχεδιάσει πάνω σε αυτή. Σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία στην μεταμόσχευση και περιμένω να με αποστομώσεις :-Xμε το τελικό αποτέλεσμα.

Comb, ανέβασε μια Φώτο με καλύτερη ανάλυση και από κοντά για να δω λίγο και το κοντράστ μαλλιού-δέρματος, όπως επίσης χτένισε τα στο πλάι και ρίχτα λίγο μπροστά για να ζω πως είναι έτσι αισθητικά.
Τέλος αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα άσε εμένα να λέω ότι θέλω, ίσως έχω γίνει λίγο γεροπαράξενος με τα χρόνια. :grandpa:

O Kevin Conster έχει κάνει μεταμόσχευση ??? Στη συγκεκριμένη πάντως φωτογραφία δε πιστεύω ότι θα το καταλάβαινε κανείς!!

Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κατα πόσο μία μεταμόσχευση είναι επιτυχημένη ή όχι αλλά ο Kevin Conster δεν ήταν στην ίδια θέση με τον Comb geofish αλλά η hairline έτσι όπως φαίνεται τουλάχιστον (γιατί κατά πόσο αυτές οι φωτογραφίες των διασήμων είναι πραγματικές δε ξέρω) είναι φυσικότατη.

Panos1982

Well-Known Member

geofish είπε:
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν γράψω το προηγούμενο ποστ για τον comb το σκεπτόμουν σοβαρά. Θα μπορούσα να μην γράψω καθόλου ή να γράψω μονό θετικά σχόλια και να πω ότι όλα είναι τέλεια, αλλά θα ήταν κάτι που δεν το πίστευα. Άλλωστε πιστεύω ότι και ο comb θέλει να ακούσει όλες τις γνώμες ακόμη και όποιες τις αρνητικές.
Το αποτέλεσμα του είναι μακράν το καλύτερο από τις όποιες μεταμοσχεύεις έχω δει ζωντανά ή σε εικόνες εδώ στην Ελλάδα. Ειδικά στο θέμα κάλυψης (γεμίσματος της κεφαλής) είναι super.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως σε άτομα όπως εγώ που ασχολούνται χρόνια με την τριχόπτωση και έχουν κόλλημα με τα μαλλιά τους με έχουν κάνει να είμαι πολύ παρατηρητικός σε αυτό το θέμα μέχρι σημείο παρεξηγήσεως.
Στις Φώτο που ο comb έχει σηκωμένα τα μαλλιά του, στα μάτια μου φαίνετε η συμμετρία (ότι δηλ έχει γίνει από ανθρωπινό χέρι). Αλλά είναι κάτι που το βλέπω εγώ κάποιος άλλος μπορεί να μην δώσει καθόλου σημασία ή να μην το καταλάβει καθόλου όπως ο κουρέας του. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα καλής hairline και συμμετρίας και πως την αντιλαμβάνομαι εγώ (αρέσει σε μένα) είναι αυτή του Kevin conster
http://news.makemeheal.com/images/kevin-costner-plastic-surgery.jpg

Leone, συγχωρεμένος, ;)άλλωστε οι όποιες διαφωνίες έχουμε εδώ μέσα σκοπό έχουν να γίνουμε καλύτεροι και πιο ενημερωμένοι στο συγκεκριμένο θέμα και να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και όχι να μαλώνουμε στο ποιος είναι πιο έξυπνος και ειδικά σε ξένο κεφάλι.

Panos , δεν ξερω αν είναι εφικτό, αλλα όταν πας στον hasson πάρε και μια παλιά Φώτο δικιά σου ώστε να του δείξεις περίπου πως ήταν η hairline σου παλιά ώστε να σχεδιάσει πάνω σε αυτή. Σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία στην μεταμόσχευση και περιμένω να με αποστομώσεις :-Xμε το τελικό αποτέλεσμα.

Comb, ανέβασε μια Φώτο με καλύτερη ανάλυση και από κοντά για να δω λίγο και το κοντράστ μαλλιού-δέρματος, όπως επίσης χτένισε τα στο πλάι και ρίχτα λίγο μπροστά για να ζω πως είναι έτσι αισθητικά.
Τέλος αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα άσε εμένα να λέω ότι θέλω, ίσως έχω γίνει λίγο γεροπαράξενος με τα χρόνια. :grandpa:

geofish και βεβαια θα παρω φωτο το εχω σκεφτει ηδη.....εχω δει τοσα βιντεο και τοσες φωτο μεταμοσχευσεων....μιλαμε ουτε κι εγω δε ξερω ποσες ωρες εχω φαει.....η εμπειρια μου πλεον στο θεμα ειναι αρκετα μεγαλη ακομα και εξ οψεος....το ματι μου πεφτει καρφι πλεον εκει που πρεπει.....μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει τι θα πω και πως ακριβως το θελω στο χασσον....
και ξερω οτι μπορει να το κανει.....Θεωρω τον hasson ατομο με μεγαλη εμπειρια στο χωρο και ιδιατερα εξυπνο ωστε να κρινει και να σχεδιαζει σωστα....αυτο τον κανει καλυτερο οχι τα εργαλεια του....απλα υπαρχει και η τυχη και η αντιδραση του οργανισμου....θελω ολα να πανε καλα....
Επισης εμενα δε μου φαινεται ιδιαιτερα τεχνητη η hairline.....απλα ειναι λιγο πιο συντηριτικη ας πουμε....

kabamarou

Member

Παρότι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό συμφωνώ και εγώ με τον geofish για την hairline.Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο σχόλιο σε αυτό το θέμα.Παίζει ρόλο και το χτένισμα βέβαια εδώ πχ.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=721.0;attach=735;image
δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Είναι αυτό που λέμε ότι η ατέλεια καμιά φορά δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα.το ίδιο ισχίει και με τα δόντια πχ όταν είναι υπερβολικά συμμετρικά.
Για να μην παρεξηγηθεί βέβαια ο comb μιλάμε για πολύ μικρές λεπτομέρειες πλέον :chinscratch

comb

Member

Παιδιά καταλαβαίνω τι λέτε και έχετε ένα δίκιο. Υπάρχει το εξής θέμα στις μεταμοσχευσεις. Οι τριχες που μεταφυτευονται ειναι απόλυτα υγιεις και χοντρες, με αποτέλεσμα να χάνεται σε ένα βαθμό η εμφάνιση μιας hairline που είναι όπως ακριβώς οι φυσικές, όπου υπάρχουν και τριχούλες πιο αδύναμες, πιο λεπτές. Ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τα χαρακτηριστικά του καθενός, πχ ο Κοστνερ έχει λεπτή και ίσια τρίχα, η οποία δεν προσφέρει μεγάλη κάλυψη αλλά ενισχύει τη φυσικότητα δημιουργώντας μια πιο απαλή hairline. Eγώ έχω χοντρή και σγουρή τρίχα η οποία προσφέρει εξαιρετική κάλυψη αλλά είναι η χειρότερη για τη φυσικότητα. Γι'αυτό άλλωστε ανέφερα πως η hairline μου δεν ειναι 100% όπως μια φυσική, ενώ θα έλεγα πως δείχνει 100% φυσική όταν είναι βρεγμένα επειδή γίνεται πιο απαλή, όπως είπε και ο hopefull.

Ωστόσο εδώ να πω οτι θεωρώ οτι οι φωτογραφίες μου παρουσιάζουν το αποτέλεσμα χειρότερο από οτι το βλέπω εγώ στον καθρέφτη. Και η άποψη μου είναι πως κανείς σε μια τυχαια συνάντηση δε θα σκεφτεί πως έχω κάνει μεταμόσχευση. Ίσως αν έβλεπα εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου, μετά από τόσα χρονια που κοιτάζω hairlines να σκεφτόμουν "αυτος ισως έχει κάνει μεταμόσχευση,που να πήγε, είναι πολύ καλή".

Παρεπιπτόντως, είμαι στην Αθήνα αυτή την περίοδο, αν κάποιος θέλει να με δει από κοντά, ευχαρίστως.

aleksandros

New Member

Πανο λεω για το πρηξιμο στην δότρια που γινεται η ραφη, οχι το πρηξιμο στο προσωπο που γινεται λογο ναρκωσεις.

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Πανο λεω για το πρηξιμο στην δότρια που γινεται η ραφη, οχι το πρηξιμο στο προσωπο που γινεται λογο ναρκωσεις.

A ακυρο....μπερδευτικα....δε το ξερω αυτο για τη δοτρια....πρηζεσαι κι εκει???γιατι εγω προσωπικα δεν εχω δει καποιον να πρηστει εκει....αλλα δε ξερω κιολας....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

Σημερα ρωτησα μια δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι πρησμενη για 2-3 μηνες.

comb

Member

πρήξιμο δεν υπάρχει, ίσως να εννοούσε οτι χάνεται σε ένα βαθμό η αισθηση στην περιοχή επειδή κόβονται νεύρα, τα οποία χρειάζονται κάποιο χρόνο για να αναγεννηθούν.

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
πρήξιμο δεν υπάρχει, ίσως να εννοούσε οτι χάνεται σε ένα βαθμό η αισθηση στην περιοχή επειδή κόβονται νεύρα, τα οποία χρειάζονται κάποιο χρόνο για να αναγεννηθούν.
τι τραβαμε ρε πουστη μου στα καλα καθουμενα........

comb

Member

χαχα, τι να κάνουμε Πάνο αυτό είναι το τίμημα!

omar77

New Member

comb η Hairline ωριμαζει και φαινεται ποιο φυσικη οσο περναει ο χρονος :grandpa:

comb

Member

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ, εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη φυσικότητα της επέμβασης μου και δεν είμαι καθόλου ανασφαλής, απλά τα αναφέρω αυτά για να γνωρίζουν όλοι τι δυνατότητες και περιορισμοί υπάρχουν στη μεταμόσχευση.

aleksandros

New Member

Ακομα ειναι 5 μηνες και κανετε κριτικη, την κριτικη ειναι καλυτερα να την κανετε πανω στο 12 μηνο.

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Ακομα ειναι 5 μηνες και κανετε κριτικη, την κριτικη ειναι καλυτερα να την κανετε πανω στο 12 μηνο.

σωστο κι αυτο ρε συ αλεξ......αλλα τι θα κανουμε 12 ολοκληρους μηνες???στα μουγκα θα την βγαλουμε????

Μπλουζα