Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

NGL

Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

comb είπε:
Παιδιά σόρρυ που έχω εγκαταλείψει τελευταία το φόρουμ, αλλά τρέχω γενικά με δουλειά κτλ, και η αλήθεια είναι οτι πια με απασχολεί λίγο λιγότερο το θέμα. Ωστόσο θα βάλω νέες φωτος σύντομα. Πάντως πλησιάζω τους 7.5 μήνες και είμαι πραγματικά άλλος ανθρωπος.

καλως το παληκαρι μας!αν ηξερε ο hasson τι εχεις φτιαξει δεν θα πληρωνες δραχμη... ;)
μπραβο αγορινα.τωρα να ευχεσαι και για μας το ιδιο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

Να 'σαι καλά φίλε NGL! Με σωστή έρευνα και ενημερωμένες αποφάσεις, κάτι που μας προσφέρει αυτό το φόρουμ, πιστεύω θα πάνε όλα καλά για όλους μας!

dimp

Member

panos1982 με τα ποσα που ακουω βαλε κ φωτο κ απο καμοια γκομενα να ξεχνιομιαστε κιολας.. :D
φιλε πολλα λευτα....
δεν λεω... καλο αποτελεσμα αλλα 15.000ευρο ειναι μεγαλο ποσο για τον καθε ενα :'(
σκευτομαι :chinscratch να κανω κ γω αλλα μεγαλο κολλημα αυτο......

*απο αυτα που ακουω εαν εκανα ποτε μαλλον θα εκανα εκει....

Panos1982

Well-Known Member

dimp είπε:
panos1982 με τα ποσα που ακουω βαλε κ φωτο κ απο καμοια γκομενα να ξεχνιομιαστε κιολας.. :D
φιλε πολλα λευτα....
δεν λεω... καλο αποτελεσμα αλλα 15.000ευρο ειναι μεγαλο ποσο για τον καθε ενα :'(
σκευτομαι :chinscratch να κανω κ γω αλλα μεγαλο κολλημα αυτο......

*απο αυτα που ακουω εαν εκανα ποτε μαλλον θα εκανα εκει....

δεν ειπα 15000ευρο ειπα 15000δολαρια.....ειναι περιπου 10-11 χιλιαδες ευρο.....
δεν εχω φωτο απο γκομενα δυστιχως.....:p

dimp

Member

Α! γιατι δεν εχω ιδεα για πως παει η αναλογια ευρο με $......
ευχομαι να μπορεσω να παω για επεμβαση και δεν πειραζει θα σου φερω εγω photos :)

να ρωτησω και κατι αλλο... ειμαι 25
σε τι ηλικια ειναι το καλυτερο να κανω την επεμβαση? ειναι νωρις πιστευεις?

Panos1982

Well-Known Member

dimp είπε:
Α! γιατι δεν εχω ιδεα για πως παει η αναλογια ευρο με $......
ευχομαι να μπορεσω να παω για επεμβαση και δεν πειραζει θα σου φερω εγω photos :)

να ρωτησω και κατι αλλο... ειμαι 25
σε τι ηλικια ειναι το καλυτερο να κανω την επεμβαση? ειναι νωρις πιστευεις?

κι εγω 27 ειμαι....το αν ειναι η καταλληλη στιγμη να κανεις επεμβαση η οχι δε παει αναλογα με την ηλικια.....παει αναλογα με την ψυχολογια σου.....αν νομιζεις οτι τα μαλλια που εχεις δε σε ικανοποιουν και εχουν αραιωσει πολυ τοτε ειναι η στιγμη να κανεις μεταμοσχευση.....αν πιστευεις οτι παρ ολο που εχουν αραιωσει οτι την παλευεις ακομα και δεν επηρεαζει τοσο την εμφανιση σου...τοτε περιμενε.......κι εγω nw2 ειμαι......αλλα ειχαν νοιξει αρκετα οι κροταφοι.....μπορουσα να περιμενω 2-3 χρονια σιγουρα απλα ειχα αρχισει να μην νιωθω καλα πλεον και αποφασισα να παω......

dimp

Member

απλως εχω αρχισει και το σκευτομαι πολυ γιατι επερνα 2 χρονια regain αλλα το σταματησα κ βλεπω και εχουν αραιωσει πολυ..
σκευτομαι να παω αλλα εαν παω και μετα συνεχισουν να πεφτουν τα μαλλια μου?
κυνδυνευω να εχω μονο αυτα που θα εχουν μεινει απο την μεταμοσχευση ε?

θα πηγαινα και αυριο που λεει ο λογος αλλα θελω να δω για λιγο τι θα κανω με θεμα χρηματων...

Panos1982

Well-Known Member

dimp είπε:
απλως εχω αρχισει και το σκευτομαι πολυ γιατι επερνα 2 χρονια regain αλλα το σταματησα κ βλεπω και εχουν αραιωσει πολυ..
σκευτομαι να παω αλλα εαν παω και μετα συνεχισουν να πεφτουν τα μαλλια μου?
κυνδυνευω να εχω μονο αυτα που θα εχουν μεινει απο την μεταμοσχευση ε?

θα πηγαινα και αυριο που λεει ο λογος αλλα θελω να δω για λιγο τι θα κανω με θεμα χρηματων...

κοιτα το οτι θα κανεις εμφυτευση δε σημαινει οτι θα σταματησει η τριχοπτωση........μπορει για 1-2 χρονια μετα την εμφυτευση να εισαι σε καλη εμφανιση αλλα σιγουρα τα μαλλια θα συνεχισουν την πτωση τους και θα χαλασει το αποτελεσμα.....οποτε θα χρειαστεις παλι επεμβαση......γι αυτο θα πρεπει να παρεις καποιο dht blocker ειτε χαπι ειτε τοπικο....για να σου περιορισει την τριχοπτωση...αυτο ειναι δεδομενο πλεον......αλλιως περιμενεις να σου πεσουν τα περισσοτερα μαλλια και πας μετα για εμφυτευση......αλλα αν ειναι να περιμενεις μεχρι τα 35-40 και να περασεις ολα σου τα νιατα καραφλος για να εχεις μαλλι σαν μεσηλικας δεν ειναι και οτι καλυτερο ας πουμε.......

cmos516

Member

Δυστηχως αυτο ειναι το πιο ασχημο απ'ολα με τον εφιαλτη που λεγετε Α.Α.,οτι ειναι μια διαδικασια "ασταματητη" αργη & βασανιστικη.
Μπορει καποιος να ξεκινησει απο τα 20 του να χανει μαλλια και να φτασει να γινει NW6 στα 60 του ,αργα αργα σιγα σιγα.
Χιλιες φορες καλυτερα(τελικα) να τα εχανες ολα οσα ειναι να χασεις μπαμ κ εξω ,μεσα σε 1 χρονο (υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις,εχω ενα φιλο ,φανταζομαι το σοκ και την ψυχολογια του,εδω εμενα η δικια μου η καρδια σπαραξε :'(),βεβαια δεν λεω το σοκ ειναι οντως μεγαλο αλλα και παλι καλυτερα.
Γιατι ετσι ξερεις οτι οτι γαμωτριχα ηταν να πεσει επεσε καραφλιασες και τελιωσες,τωρα εμεινες μονο με τις σοβαρες τριχες (που δεν πεφτουν),σηκωνεις ενα δανειο απο την τραπεζα,τραβας και μια βαρβατη μεταμοσχευση στον hassom,ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,για ολη σου τη ζωη,τωρα εχεις στο κεφαλι σου σιγουρα μαλλια,ουτε φαρμακα να συνεχιζεις να παιρνεις,και το κυριοτερο,ουτε να εισαι για μια ζωη στο αφορητο αγχος της τριχοπτωσης κ.τ.λ.
Το μονο που δεν γνωριζω με βεβαιοτητα ειναι κατα ποσο μπορουν οι περιοχες σταθερης τριχοφυιας (ας υποθεσουμε οτι ειναι πλουσιες),να καλυψουν ενα ολοκληρο κεφαλι με NW6,με πυκνοτητα φουλ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με τη κλωνοποιηση θυλακα θα μπορει να γινει & θα μπορεις να φτιαξεις κεφαλι που δεν θα μπαινει η χτενα απο το μαλλι,αλλα πουυυυυυυ.....οι κοπριτες οι επιστημονες τι κανουν ηθελα να ξερα και δεν την βγαζουν.

dimp

Member

Πλακα πλακα δικιο εχεις
1η φορα που θα αρχισω να ευχομαι να μου πεσουν ολα :p

να ρωτησω και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να πας εξωτερικο... σε εναν πολυ καλο και να μην πετυχει? δλδ να μεινεις με μια ουλι μονο??
εχω δει μερικα ατομα κ ειναι με μια ουλη πισω απο το ενα αφτη μεχρι το αλλο κ μαλλια τπτ :(
αλλα απο αυτα που ακουω... ελληνικα αποτελεσματα πρεπει να ειναι ε?? :chinscratch

Panos1982

Well-Known Member

dimp είπε:
Πλακα πλακα δικιο εχεις
1η φορα που θα αρχισω να ευχομαι να μου πεσουν ολα :p

να ρωτησω και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να πας εξωτερικο... σε εναν πολυ καλο και να μην πετυχει? δλδ να μεινεις με μια ουλι μονο??
εχω δει μερικα ατομα κ ειναι με μια ουλη πισω απο το ενα αφτη μεχρι το αλλο κ μαλλια τπτ :(
αλλα απο αυτα που ακουω... ελληνικα αποτελεσματα πρεπει να ειναι ε?? :chinscratch

δε παει να πει οτι αν πας εξωτερικο θα γινεις τουμπανο.......υπαρχουν παρα πολλοι φαφλαταδες και στο εξωτερικο.....πρεπει απλα να ψαξεις σε ποιον θα πας......αλλα ακομα και στον καλυτερο να πας παντα θα υπαρχει μια περιπτωση κατι να μην παει καλα.......μικρη βεβαια...αλλα υπαρχει.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairevival

New Member

πάντως μάγκες θεωρητικά ένα φιλαράκι βγάζει 10.000 το μήνα.
Τα 3000 τα κρατά για μεταμόσχευση. Σε ένα χρόνο έχει κρατήσει έτσι 36.000 ευρώ . Πες 35.000 ευρώ.
Σε 2 χρόνια : 75.000 ευρώ.

Ειναι διατεθειμένος να δώσει και 50.000 ευρώ για να κάνει το NW6 που έχει, NW0 .. καταλαβαίνετε δλδ τι εννοω.
Απο πλήρη καραφλοκεφαλή να γίνει τροπικό δάσος αμαζονίου :D

Γίνεται; Δηλαδη ειναι καθαρα θεμα χρηματων ; δεν εχει κανει αλλη μεταμοσχευση ποτε

35άρης ο μάγκας. Δουλεύει πολύ, λιώνει, και βγάζει ρευστό αρκετό. Μάγκας;

----- Αρχοντα παραπάνω που είπες κάτι πολύ σωστό :
Αν είναι να καραφλιάσεις πρώτα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΙΚΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, σημαίνει ότι θα έχεις περάσει ένα διάστημα όπου θα τα έχεις τελείως ΞΟΥΡΑ.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανοτατα θα εχεις αποδεχτει το νεο στυλ και εχοντας βρει τον εαυτο σου υπο το νεο λουκ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ να κανεις μεταμοσχευση.

Ενας γνωστος στα 20 του εχανε μαλλι. Στα 30 του τοχε χασει ολο περιπου. Ελεγε θα κανω μεταμοσχευση σε 2 -3 χρονια. Στο μεταξυ τα ξουριζε, εφτιαξε σωμα και στυλ νεο με εμφανιση και τελικα λεει "δε γαμιεται. Τα 15.000 ευρω θα τα φαω για παρτι μου. Να πα να χεστει η γαμοτριχα." Εχει γκομενα σοβαρη σχεση, εχει αλη δουλεια κτλ. Εχει χομπυ , η γκομενα τον ..πώνει και δεν την νοιάζει το μαλλί και έτσι δεν τον πολυνοιαζει πλεον.

Σου λεω, στην πορεια μην κανει κανεις σχεδιασμους... οταν κανεις σχεδια ο θεος γελα...
εν τελλει μπορει να μπουν αλλες προτεραιοτητες στη ζωη στην πορεια και να δεις οτι η εμφανιση στον αντρα
παιζει τοσο ρολο οσο το μηκος της τριιχας σε συγκριση με το ύψος σου...

Panos1982

Well-Known Member

hairevival είπε:
Τα 15.000 ευρω θα τα φαω για παρτι μου. Να πα να χεστει η γαμοτριχα." Εχει γκομενα σοβαρη σχεση,

καταρχην......επειδη τυχαινει να εχω κανει εμφυτευση.....για παρτι μου την εκανα κι εγω ετσι.....δε την εκανα για το γειτονα....
οποτε τα λεφτα για παρτι μου τα χαλασα.....ουτε μου τα εφαγε κανεις.....τα χαλασα συνηδειτα για κατι που θεωρω σηματνικο στη ζωη μου....γιατι ειμαστε στο 2009 και η εμφανιση ειτε καλος ειτε κακος παιζει πολυ μεγαλο ρολο στη ζωη μας.....αν ειμασταν στο 1900 οκ..ηταν αλλιως τα πραγματα.....
οσο για τη γκομενα κ τη σοβαρη σχεση......εγω φιλε μου το βλεπω αλλιως.....με οσες γκομενες εχω κανει σχεση.....παντα μα παντα....ειχα το πανω χερι στη σχεση.....εννοω οτι δε με εκανε η γκομενα οτι ηθελε ουτε κ ετρεχα πισω της.....γιατι παιζει ρολο οταν εισαι σε μια σχεση το ποσο μετρας......γιατι αν δε μετρας....η γκομενα το καταλαβαινει κ το εκμαιταλευεται.....και το ξερεις κ εσυ....και αναγκαζεσαι να υποχωρεις σε πραγματα που δε θα υποχωρουσες ποτε.....γιατι αν την χασεις.....ξερεις....οτι δυσκολα θα βρεις αλλη.....!!!!
Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους.......αν εχεις χωρισει....με αλλο αερα θα την πεσεις σε μια οταν το μαλλι σου ειναι στη θεση του....και με αλλο αερα οταν δεν ειναι......!!!!

hairevival

New Member

panos1982 είπε:
[quote author=hairevival link=topic=721.msg20560#msg20560 date=1258329190]
Τα 15.000 ευρω θα τα φαω για παρτι μου. Να πα να χεστει η γαμοτριχα." Εχει γκομενα σοβαρη σχεση,

καταρχην......επειδη τυχαινει να εχω κανει εμφυτευση.....για παρτι μου την εκανα κι εγω ετσι.....δε την εκανα για το γειτονα....
οποτε τα λεφτα για παρτι μου τα χαλασα.....ουτε μου τα εφαγε κανεις.....τα χαλασα συνηδειτα για κατι που θεωρω σηματνικο στη ζωη μου....γιατι ειμαστε στο 2009 και η εμφανιση ειτε καλος ειτε κακος παιζει πολυ μεγαλο ρολο στη ζωη μας.....αν ειμασταν στο 1900 οκ..ηταν αλλιως τα πραγματα.....
οσο για τη γκομενα κ τη σοβαρη σχεση......εγω φιλε μου το βλεπω αλλιως.....με οσες γκομενες εχω κανει σχεση.....παντα μα παντα....ειχα το πανω χερι στη σχεση.....εννοω οτι δε με εκανε η γκομενα οτι ηθελε ουτε κ ετρεχα πισω της.....γιατι παιζει ρολο οταν εισαι σε μια σχεση το ποσο μετρας......γιατι αν δε μετρας....η γκομενα το καταλαβαινει κ το εκμαιταλευεται.....και το ξερεις κ εσυ....και αναγκαζεσαι να υποχωρεις σε πραγματα που δε θα υποχωρουσες ποτε.....γιατι αν την χασεις.....ξερεις....οτι δυσκολα θα βρεις αλλη.....!!!!
Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους.......αν εχεις χωρισει....με αλλο αερα θα την πεσεις σε μια οταν το μαλλι σου ειναι στη θεση του....και με αλλο αερα οταν δεν ειναι......!!!!
[/quote]
ναι ρε ο αέρας αυτός ειναι η ψυχολογια. Η ψυχολογια του τυπά που σου ανέφερα φαινεται οτι δεν εχει πια να κανει με την γαμότριχα. Αυτος λοιπον αλλαξε στην πορεια. Τωρα αν τη χάσει την γκομενα ... τι να σου πω.. Παντως την βρηκε οντας ηδη καραφλος ε.
Αν εσυ λογω λιγων ποντων μαλλιου εχεις ελλειψη αερα , τοτε καλα εκανες . Ο τυπας ομως που συζητουσα , μου εδωσε και μια αλλη οπτικη. Δεν λεει μαλακες οσους κανανε την κινηση. Λεει αυτο που νιωθει ε. Μην παρεξηγηθει. Τωρα δλδ κοιτωντας πισω, ειδε οτι και την γκομενα , και την ωραια ζωη με χομπυ και διασκεδασεις τα πετυχε ολα οντας σε φαση τριχοπτωσης / καραφλας. Δλδ η καραφλα δεν καθοριζει αυτη καθεαυτη την ομορφια στη ζωη . Υπαρχουν και καραφλοι που δνε ειναι λεφταδες , και κυκλοφορουν ωραια κοριτσια. Ναι υπαρχουν και τετοιοι στην γη σιγουρα.
Εγω απλα καταθετω την αποψη αυτη και απο την αλλη λεω ξανα μπραβο για τη μαγκια να κανεις το ταξιδι μεχρι το βανκουβερ.

Go on updating με photos Πάναρε.

Panos1982

Well-Known Member

θα κανω update τα ειπαμε αυτα........σημερα εβγαλα τα ραμματα......ηταν η πιο επωδυνη διαδικασια μπορω να πω......
δεν εχασα την ψυχολογια μου.....ακομα....αλλα αν δεν εκανα κατι σχετικα συντομα....στα επομενα 2-3 χρονια δλδ...θα την εχανα σιγουρα.....επειδη εχω ενα συγκεκριμενο κουρεμα και ειχε αρχισει να χαλαει λιγο....και δε γουσταρα να το αλλαξω....
προχωρησα στην επεμβαση.....θελω απλα να ειμαι ανετος...τιποτα παραπανο τπτ παρακατω.....και ουτε παρεξηγησα αυτα που λες εσυ η τα πιστευω του φιλου σου.....ο καθενας εχει τα δικα του...και τα σεβομαστε.....ο φιλος σου με ξυρισμενο κεφαλι ειναι οκ......εγω αν ειμαι με ξυρισμενο κεφαλι ομως δεν αισθανομαι οκ.....αν βεβαια δεν υπηρχε η μεταμοσχευση και εγω αναγκαστηκα θα το ξυριζα......την προτιμω την ξουρα απ το να εχεις ενα παραπληγικο μαλλι.....

dimp

Member

ναι αλλα ο φιλος σου βγαζει 10,000 το μηνα που δεν τα βγαζουν εκατομμηρια μαλλιαδες κ αυτο εχει εναν αλλο αερα...
του δινει εναν αερα οπως θα εδιναν εμενα τα μαλλια μου..
αυτος κ αυριο να αλλαξει γνωμη μπορει, εγω ομως οχι...εαν το παρω αποφαση πρεπει παραδειγμα να βρω τα λευτα κ να ευχομαι να πετυχει για να εχω τουλαχιστον ενα απο τα 2.. ή λευτα ή μαλλια
τωρα δεν εχω τπτ απο τα 2... αρα κανενα αερα...
και απο την αλλη οπως ειπε ο panos1982 ο καθε ενας το κανει για την παρτη του..
αλλοι τα τρωνε σε αρρωστιες που δεν γιατρευονται ουτε με ολα τα λευτα του κοσμου.. δοξα το θεο που εχουμε την υγεια μας κ ασχολιομαστε μονο με τριχες που μπορεις με 10-15 χιλιαδες ευρο να κανεις την δουλεια σου...
οντως υπαρχουν πολλοι χωρις μαλλια κ χωρις λευτα που εχουν μια γυναικα ωραια, αλλα για να σου τυχει μια τετοια ειναι σαν να κερδιζεις λαχειο...
και απο την αλλη ειναι '''για να μην αναγκαζεσαι να υποχωρεις σε πραγματα που δε θα υποχωρουσες ποτε.....γιατι αν την χασεις.....ξερεις....οτι δυσκολα θα βρεις αλλη.....!!!!'''''' οπως παλι ανεφερε ο panos1982
(σεβομενος παντα κ τις 2 αποψεις)

μπραβο σε οσους εκαναν μια μεταμοσχευση.....

hairevival

New Member

Παιδιά γιατί προτιμάται ο dr Hasson από τον Dr. Wong ?

Μπράβο πάντως - πιστεύω ότι ο Comb , Tsakalos, Panos1982 και Omar γράψανε ιστορία στο forum
όντας οι πρώτοι που μοιράστηκαν την ιστορία τους και την εμπειρία τους και τόλμησαν το ταξίδι αυτό.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να μας γράψει και ο omar που εβαλε τόσα πολλά grafts!

Πάνο 2 πράγματα θέλω να ρωτήσω:
α) Ο λόγος που δεν έβαλες άλλα ήταν οικονομικός; δλδ γιατί δεν έβαλες όπως ο Omar, ή όσο λιγότερα;
β) Οσον αφορά την πληρωμή, είναι δυνατό να δοθούν με άτοκες δόσεις τα λεφτά; π.χ. σε ένα έτος;
γ) Εχω συγγενείς με NW6 . Αξίζει να τους ψήσω να δώσουν όσα όσα, και να πάνε να βάλουν μαλλί;
Maximum πόσα grafts μπορούν να βάλουν;

Μετατροπέας καναδικων δολλαριων σε euros:
link : http://coinmill.com/CAD_EUR.html#CAD

Γράφω σύντομα μια αναλογία για κάποιες τιμές στο περιπου (για αυτή την εποχή : 17/11/09)
μεταξύ ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ - ΕUROS :

30.000 $ = 19.165 euros (αντιστοιχεί σε
25.000 $ = 15.970 euros
20.000 $ = 12.775 euros
17.000 $ = 10.860 euros
15.000 $ = 9.580 euros
14.000 $ = 8.960 euros
10.000 $ = 6.400 euros
5.000 $ = 3200 euros
1000 $ = 640 euros

Η εξίσωση για το ολικό κόστος σε καναδικά δολλάρια ειναι 2000*5 + (χ-2000)*3 , χ πλήθος grafts
και σε ευρώ : 2000 * 3.2 + (χ-2000)*1.92 .
Έτσι, τα 3200 grafts του Πάνου κόστισαν 13600 καναδικά $ ή 8705 euros.
Αφού του κόστισε σύνολο 15.500..16000 καναδικά $ , σημαίνει ότι τα λοιπά έξοδα , εισιτηρια κτλ
του ήρθαν 1900..2400 κ. $ ή 1217..1537 ευρώ.

Τώρα o omar που έβαλε 6900grafts, πράγματι του ήρθε 24.700 καναδικά δολλάρια (15810 ευρώ) μόνο η επέμβαση. Βάλε και 2000 καναδικά $ τα εξτρά κόστη, σύνολο καμια 26.500 πρέπει να του ήρθε.

BTW αν υπάρχει διευκόλυνση άτοκων δόσεων θα ειναι ακόμα καλύτερα. Διαφορετικά αν γνωρίζει κάποιος τον τόκο ας τον γράψει ώστε να γραφούν οι αντίστοιχες εξισώσεις για το κόστος μετά τόκων.

Πόσα maximum grafts μπορούν να μπουν σε μια συνεδρία από τον hasson?

NGL

Member

hairevival είπε:
Eδώ πληροφοριακά απλά βάζω την ιστοσελίδα μετατροπής dollar <--> euros.
http://www.dollars2euro.com/

αν θελεις φιλε hairevival βαλε το αντιστοιχο url για καναδικα δολλαρια.
αν και πλεον τα εχουμε στην τσεπη και περιμενουμε να δουμε πως και ποσο γρηγορα θα μας φυγουν... :D

Panos1982

Well-Known Member

hairevival είπε:
Παιδιά γιατί προτιμάται ο dr Hasson από τον Dr. Wong ?

Μπράβο πάντως - πιστεύω ότι ο Comb , Tsakalos, Panos1982 και Omar γράψανε ιστορία στο forum
όντας οι πρώτοι που μοιράστηκαν την ιστορία τους και την εμπειρία τους και τόλμησαν το ταξίδι αυτό.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να μας γράψει και ο omar που εβαλε τόσα πολλά grafts!

Πάνο 2 πράγματα θέλω να ρωτήσω:
α) Ο λόγος που δεν έβαλες άλλα ήταν οικονομικός; δλδ γιατί δεν έβαλες όπως ο Omar, ή όσο λιγότερα;
β) Οσον αφορά την πληρωμή, είναι δυνατό να δοθούν με άτοκες δόσεις τα λεφτά; π.χ. σε ένα έτος;
γ) Εχω συγγενείς με NW6 . Αξίζει να τους ψήσω να δώσουν όσα όσα, και να πάνε να βάλουν μαλλί;
Maximum πόσα grafts μπορούν να βάλουν;

Μετατροπέας καναδικων δολλαριων σε euros:
link : http://coinmill.com/CAD_EUR.html#CAD

Γράφω σύντομα μια αναλογία για κάποιες τιμές στο περιπου (για αυτή την εποχή : 17/11/09)
μεταξύ ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ - ΕUROS :

30.000 $ = 19.165 euros (αντιστοιχεί σε
25.000 $ = 15.970 euros
20.000 $ = 12.775 euros
17.000 $ = 10.860 euros
15.000 $ = 9.580 euros
14.000 $ = 8.960 euros
10.000 $ = 6.400 euros
5.000 $ = 3200 euros
1000 $ = 640 euros

BTW αν υπάρχει διευκόλυνση άτοκων δόσεων θα ειναι ακόμα καλύτερα. Διαφορετικά αν γνωρίζει κάποιος τον τόκο ας τον γράψει ώστε να γραφούν οι αντίστοιχες εξισώσεις για το κόστος μετά τόκων.

Πόσα maximum grafts μπορούν να μπουν σε μια συνεδρία από τον hasson?

Να σου απαντησω στις ερωτησεις......
Α) το εχω ξαναπει κι αλλη φορα νομιζω αλλα δε θα το χεις διαβασει οποτε το ξαναλεω κι εδω......οταν κανεις μια εμφυτευση....και εισαι στην αρχη της αραιωσης οπως εγω.....πρεπει να ξερει ο γιατρος μεχρι που θα φτασεις....τι ιστορικο εχεις....σε περιπτωση που δεν μπορει να το δει.....εγω λοιπον δυστιχως εκει που εμοιασα.....εχω ιστορικο για nw5-6 δλδ πεφτουν ολα τα μαλλια επανω και στο crown.....πραγμα πολυ ασχημο γιατι χανεται εδαφος απ την δοτρια πρωτον...και δευτερον εχεις μεγαλη επιφανεια να καλυψεις.....αν το ιστορικο μου ηταν να μεινω nw3-4 θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα....θα μπορουσα να βαλω κι αλλα θυλακια μπροστα.....απλα ειναι ατοπο το να βαλω τοσα πολλα θυλακαι μπροστα την στιγμη που τα μαλλια θα πεφτουν απο πισω.....οποτε πρεπει εκει να τα βαλω.....πιστευω να με καταλαβες!!!Επισης το κεφαλι χωριζεται σε 3 μερη...hairline-middle-crown... εγω εβαλα θυλακια μονο στο hairline δηλαδη στο 1/3 του κεφαλιου που θα υποστει αραιωση.....και ο γιατρος μου εξηγησε οτι δεν γινεται να χαραμισει πιο πολλα απο 3000 θυλακια για την περιοχη αυτη....γιατι μετα δε θα εχει θυλακια να βαλει στο middle k crown......και ουτε θα ειναι φυσικο να εχω ενα hairline πυκνο και τα υπολοιπα πισω να ειναι αραια.....θα μπορουσε να βαλει περισσοτερα μονο αν το crown δε θα μου επεφτε ποτε......πρεπει να σε εχω καλυψει.....!!!!
Β)τα λεφτα δεν νομιζω να δινονται με ατοκες δωσεις......δινεις 500 δολαλρια για να κλεισεις το χειρουργιο και 2 βδομαδες πριν γινει η επεμβαση δινεις το 70% των χρηματων......εγω ας πουμε εδωσα 8300δολαρια 2 βδομαδες πριν παω καναδα....
και μετα το χειρουργειο δινεις και τα υπολοιπα......γιατι μονο μετα το χειρουργειο ξερεις την ακριβη τιμη...γιατι τοτε θα ξερεις και ποσα ακριβως θυλακια εβαλες......εγω τωρα που ηρθα ελλαδα εβαλα τα υπολοιπα....

Τωρα το ποσα grafts μπορουν να μπουν σε μια συνεδρια δεν εχει απαντηση.....εξαρταται απο 2 παραγοντες.....πρωτον απο το ποσο πυκνο μαλλι εχεις.....και δευτερον απο το ποσο ελαστικοτητα εχει πισω η δοτρια.....ο ομαρ ηταν τυχερος γιατι ειχε και πυκνο μαλλι στη δοτρια και ελαστικοτητα και βγηκαν 6900 με την πρωτη.....ο comb εβγαλε 5400 με την πρωτη....οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει κανονας σε αυτο......ουτε και υπαρχει κανονας στο ποσα θυλακια μπορεις να βγαλεις συνολικα......αλλα ενας μεσος ορος γενικα ειναι περιπου στα 7500-8000 θυλακια.....

Μπλουζα