Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυο μηνες η αδεια περιοδος ...απο κοντα δεν φαινονται τοσα πολλα τριχακια ουτε κοκκινιλα ,ειναι μαλλον ο φακος σου,Θα σου προτεινα να δειξεις κ τη δοτρια, μιας κ εγω την ειδα πολυ προσφατα και φαινεται σαν να μην εχει αφαιρεθει ουτε γκραφτ, αυτο μου εκανε εξαιρετικη εντυπωση , καλη συνεχεια κ υπομονη ο καιρος περναει γρηγορα!

Ευχαριστώ Νικόλα! Η αλήθεια ειναι οτι η κοκκινίλα ειναι λόγω του ντους δεν φταίει ο φακός, τωρα για την δότρια εχεις δίκιο έπρεπε να βάλω φωτο. Τωρα ειμαι σε ταξιδι μόλις γυρίσω θα ποστάρω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Ευχαριστώ Νικόλα! Η αλήθεια ειναι οτι η κοκκινίλα ειναι λόγω του ντους δεν φταίει ο φακός, τωρα για την δότρια εχεις δίκιο έπρεπε να βάλω φωτο. Τωρα ειμαι σε ταξιδι μόλις γυρίσω θα ποστάρω.

Είναι μια περίοδος αναμονής σίγουρα ο χρόνος περνάει γρήγορα όπως λέει ο Νίκος έυχομαι Όλα να πάνε καλά .....νομίζω πως με το pen Choi είναι 30% λιγότερη τραυματική από την κλασική μέθοδο άρα υπάρχει μειωμένη ερυθρότητα .....καλή φύτρωση cvial ..

συγνωμη ρε παιδια επειδη ειμαι ασχετος απο μεταμοσχευσεις τωρα αυτο το αποτελεσμα του cvial ,που μακαρι να γινει οπως η φωτο του ,ειναι καλο ? ο ανθρωπος εχει χασει το 95% των μεταμοσχευμενων και του λετε καλη φυτρωση !
μηπως ξεχασα να διαβασω τπτ στις πιο πισω σελιδες .
ειναι φυσιολογικο να χασεις τοσες πολλες cvial ?

aeratos28

Just aeratos
όπως το ειπες φιλε..είσαι πολύ άσχετος!!χαχα χιούμορ κάνω..όταν κανείς εμφύτευση τα μαλλιά δεν ξεκινάνε αμέσως απλά να μεγαλώνουν..κάνουν τον κύκλο τους,δηλαδή πρώτα πέφτουν όλα από τον 1ο μήνα και μετά από τον 2ο μήνα και μετά ξεκινάνε και βγαίνουν πάλι όχι όλα μαζί όμως,σταδιακά..αλλά θα βγουν στον 2ο αλλα στον 3ο,4ο,5ο,6ο μέχρι σχεδόν και τον 1 χρόνο μετά..βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ότι εβαλες θα βγει κιόλας..έχουμε δει πολλά άσχημα αποτελέσματα που δεν έχουν βγει ούτε τα μισά από αυτά που τοποθετήθηκαν..τώρα για τον φίλο cvial να ξέρεις stavros_1983 ότι παρακολουθείς φωτογραφίες από εμφύτευση που την έκανε στον κορυφαίο γιατρό στην Ευρώπη,περίμενε να ξεκινήσει ή φυτρωση του,που από τον 2ο μήνα και μετά ξεκινάει,δηλαδή από τώρα γι αυτόν και θα δεις στο 5μηνο με 6μηνο πως θα είναι!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι μια περίοδος αναμονής σίγουρα ο χρόνος περνάει γρήγορα όπως λέει ο Νίκος έυχομαι Όλα να πάνε καλά .....νομίζω πως με το pen Choi είναι 30% λιγότερη τραυματική από την κλασική μέθοδο άρα υπάρχει μειωμένη ερυθρότητα .....καλή φύτρωση cvial ..

Με κάλυψε ο aeratos Σταύρο. Για να το καταλάβεις είναι όπως όταν ξεριζώνεις φυτά για να τα μεταφυτεύσεις. Από το σοκ χάνουν στην αρχή όλα ή σχεδόν όλα τα φύλλα τους αλλά η ρίζα παραμένει ζωντανή και μετά από ένα διάστημα προσαρμογής ξαναδίνει νέα φύλλα. Το ίδιο πράγμα είναι. Αυτό είναι το φυσιολογικό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
donor_2months.JPG

Και η δότρια στους 2 μήνες ακριβώς. Περίπου στον 1.5 πόντο τα μαλλιά. Φώτο με προβολέα σε απόσταση 1μ (διακρίνεται στη φώτο)

aeratos28

Just aeratos
μια χαρά είναι ή δοτρια σου..υπάρχει μια μικρή αραίωση όμως στην πορεία θα πυκνώσει..μην φανταστεις ότι εννοώ κάτι σημαντικό όταν λέω αραίωση,κανείς δεν μπορεί να καταλάβει απολύτως τίποτα ούτε από κοντά..αν δεν είχες βάλει προβολέα από πάνω ούτε καν θα διακρινόταν το παραμικρό..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντα υπήρχε αυτή η αραίωση (και πριν την μμ) στο κέντρο στο ύψος των αυτιών, απλά όταν μεγαλώνουν πάνω από 2-3 πόντους καλύπτεται...

aeratos28

Just aeratos
για εκεί έλεγα ναι σε αυτό το σημείο..σίγουρα αν μακρύνει λίγο το μαλλί δεν θα έχει καμία διαφορα με πριν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
Καλη επιτυχια φιλε μου οσον αφορα την φυτρωση!!!Απλα λιγο υπομονη, μην αγχωνεσαι και μετρας μηνες-μερες συνεχεια....Αφου κιολας δεν παιρνεις φαρμακα τοτε μετα το 10αμηνο θα εισαι σε θεση να κρινεις το 90% της ολης δουλειας....;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλη επιτυχια φιλε μου οσον αφορα την φυτρωση!!!Απλα λιγο υπομονη, μην αγχωνεσαι και μετρας μηνες-μερες συνεχεια....Αφου κιολας δεν παιρνεις φαρμακα τοτε μετα το 10αμηνο θα εισαι σε θεση να κρινεις το 90% της ολης δουλειας....;)

Σε ευχαριστώ Mizerix. Ούτε αγχώνομαι, ούτε μετράω μέρες φίλε. Απλά έχω αναλάβει μια υποχρέωση ενημέρωσής του φόρουμ και πρέπει να κάνω συχνά, ακριβή update έτσι ώστε όταν κάποιος διαβάσει το thread μου να έχει ολοκληρωμένη, σωστή άποψη. Έχω τόσα πράγματα να κυνηγάω καθημερινά (ταξίδια, υποχρεώσεις) που το μαλλί μου είναι μακράν το τελευταίο που με απασχολεί...

donor_2months low light.JPG

Και για να βλέπουμε το τι σημαίνει διαφορά στον φωτισμό και πόσο σημαντικό είναι για την παρουσίαση της μμ το ισχυρό κατευθείαν (κάθετα) φως στην υπό εξέταση περιοχή (εδώ δότρια) , να μια φώτο της δότριας με πολύ καλό φωτισμό δωματίου και φως 200W, οροφής όμως. Το "παιχνίδι" των σκιών με φως από πάνω δείχνει μηδενική αραίωση. Αν όμως "χτυπήσω" την περιοχή με 500W κάθετα φαίνεται η διαφορά...
donor_2months.JPG

Θα μου πείτε, καλά οι καθημερινές συνθήκες είναι "500W προβολέας στο 1μ"? Δεν είναι, αλλά οι παρουσιάσεις μμ έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πιστεύω ότι πρέπει να αναλύονται όλες οι συνθήκες, ακόμα και οι πολύ δυσμενείς, για να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη περί πυκνοτήτων, αποτελεσμάτων, κλπ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
2.5months.jpg

2.5 μήνες και παρόλο που η γενική εικόνα δεν έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με τους 2, σε ένα κοντινό φαίνεται ότι έχει αρχίσει δειλά-δειλά η φύτρωση για αυτό και η φώτο. Τα "κεφαλάκια" που βλέπετε είναι της τάξεως του 1 (-) mm.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
image.jpeg

Και ενα κοντινό της περιοχή της δοτριας που φαινόταν αραίωση με χρήση προβολέα. Εδώ πάλι στις ίδιες συνθήκες μετα απο περίπου 15 ημέρες. Σημαντικό ρόλο παίζει και το salt & pepper μαλι γιατι το φως αναδυκνυει τις άσπρες τρίχες και το μάτι επικεντρώνεται στο κοντραστ άσπρου μαύρου και όχι μαύρου δέρματος. Βοηθάει πολύ.

aeratos28

Just aeratos
ή αραίωση με τον προβολέα που φαινόταν ήταν και απο λιγο ψηλοτερα,από crown μέχρι το ύψος των αυτιών..ο προβολέας είπαμε το έκανε όσο δυνατόν χειρότερα γινόταν..εχεις χρησιμοποιήσει πάλι προβολέα?βασικά ήθελε πιο πίσω να βγάλεις την φωτό γιατί είναι πολύ κοντά με το κεφαλι..επίσης τώρα που πήρε και λίγο μάκρος το μαλλάκι σίγουρα κάλυψε την οποιαδήποτε,ασήμαντη κατεμε αραίωση που ίσως να ψιλοφαινοταν..καλή συνεχεια

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
image.jpeg
Ναι πάλι με προβολέα ακριβώς στην ίδια θέση και απόσταση, η προηγούμενη φωτο ήταν close snapshot απο αυτη.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα