Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
φιλε cvial τι κανεις?πως πας??ξέρω νωρίς είναι εννοείται απλά έτσι ρωταω γιατί λογικά θα πρέπει να είσαι στην άχαρη περίοδο που πέφτουν για να ξεκινήσει ή φυτρωση..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όντως έτσι είναι. Είμαι τώρα στον 1.5 μήνα. Όπως μου είχε πει, και έτσι είναι δηλαδή, χωρίς καμία χρήση μινο ή άλλων φαρμάκων έχω χάσει περίπου το 90% των μαλλιών. Επειδή δεν είχα τίποτα στην περιοχή είναι πιο εύκολο να καταλάβω τι γίνεται. Anyway, θα ποστάρω φώτο της τρέχουσας κατάστασης σε περίπου 15 μέρες όταν κλείσω δηλαδή τους 2 μήνες.

aeratos28

Just aeratos
καλά κανείς με μινο κτλ..;).. cvial ποτέ ξεκίνησε η πτώση??λογικά προς τα τέλη του 1ου μήνα έτσι??είναι λίγο ξενερωμα ε??απλά υπομονή φιλε μου..εύχομαι τα καλύτερα!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Από την 15η μέρα μέχρι την 25η τα είχα χάσει όλα. Καθόλου ξενέρωμα ίσα ίσα που μου άρεσε και το ήθελα αφού όταν εμφανίστηκα στην δουλειά δεν πήρε κανείς χαμπάρι τίποτα ;)

aeratos28

Just aeratos
χαχα ωραίος! εύχομαι να βγουν και τα 2552 που εβαλες και να τους τρελάνεις τελείως στη δουλειά σου μετά!χαχα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μακάρι, το καλό ειναι όταν βγαίνουν σιγά σιγά και σε βλέπουν καθε μερα δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι γινεται γιατι σε συνηθίζουν...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
MM2MONTHS.jpg

Όπως είχα υποσχεθεί ποστάρω φώτο ακριβώς στους 2 μήνες. Τις κοκκινίλες τις αγνοείτε γιατί είχε προηγηθεί ζεστό ντους, μετά από 1 ώρα είχαν εξαφανιστεί. Γενικά υπάρχει μια πολύ ελαφρία ροζ εικόνα η οποία σε σχέση με το τέλος του πρώτου μήνα είναι πολύ καλύτερη σε σημείο που άνθρωποι που δεν με έχουν δει μετά την μμ να μην το παρατηρούν. Στις οδηγίες που μου είχε δώσει ο Lorenzo έγραφε ότι θα μπορούσα μετά τον πρώτο μήνα να βάλω aloe-vera gel για να φύγει γρηγορότερα αλλά επειδή δεν με ενοχλούσε η εικόνα μου δεν έβαλα τίποτα. Όπως έγραψα παραπάνω έχει πέσει το 90-95% των μμ τριχών ήδη από την 15-25 μέρα. Δεν παίρνω τίποτα και δεν βάζω τίποτα. Σήμερα ξεκίνησα και για τους επόμενους 5 μήνες θα παίρνω 2 κάψουλες την ημέρα βιταμίνες για μαλλιά (ίδε φώτο παρακάτω). Σύμφωνα και με τον γιατρό δεν προσφέρουν παραπάνω ανάπτυξη απλά τις χορηγεί προληπτικά για να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει έλλειψη βιταμινών.

PilFood100Caps-600x600.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
μπραβο civial σε σενα αλλα και στο δημητρη για τις πολυ καλες αλλα και αληθινες φωτο που βαζετε
καλη συνεχεια και καλη επιτυχια...

dimitris50423

Well-Known Member
καλη φυτρωση cvial μακαρι να φυτρωσουν ολα τα μοσχευματα. στους 2 μηνες ειναι νομιζω η πιο αδεια περιοδος. τωρα θα αρχισει η βελτιωση βδομαδα με τη βδομαδα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σας ευχαριστώ όλους! Επειδή ο Lorenzo έχει πέσει μέσα 100% σε ότι αφορά χρόνους και πορεία της μμ περιμένω σημαντική εξέλιξη ανάμεσα στον 3 και 4 μήνα (στατιστικά στους 3,5-4,5μήνες κατ' αυτόν) δηλαδή κάπου κοντά στα Χριστούγενα. Βέβαια θα ποστάρω φώτο κάθε μήνα και κάθε 15 μέρες μόλις αρχίσει η φύτρωση από την ίδια οπτική γωνία για να γίνονται και οι συγκρίσεις...

dimitris50423

Well-Known Member
ποια ηταν η αποψη του σχετικα με το οτι δεν θα χρησιμοποιουσες μινοξιδιλη? τι σου προτεινε αυτος.. με ενδιαφερει πολυ το τι σου προτεινε..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η αποψή του και αυτό κάνει σε όλους τους ασθενείς του είναι καμμία χρήση μινο ή άλλων ουσιών (εκτός αν παίρνουν φίνα οπότε την συνεχίζουν) παρά μόνο προληπτική χρήση βιταμινών από τον 2ο μέχρι τον 7ο μήνα απλά και μόνο για την περίπτωση που υπάρχει vitamin deficiency και όχι γιατί βοηθούν σε καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν έχει πρόβλημα με την μίνο απλά μου είπε ότι δεν την χρειάζομαι, είναι εξάρτηση και δεν θα μου δώσει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα παρά μόνο ίσως καλύτερη εικόνα τους πρώτους μήνες.

dimitris50423

Well-Known Member
περιεργο αυτο ρε φιλε.. μια εντελως διαφορετικη αποψη απο αυτα που ειπαν σε μενα.. δηλαδη πες μετα το χρονο αν κοψω εγω τη μινοξιδιλη δεν θα εχω προβλημα? εγω ρωτησα το γιατρο αν μπορω να την κοψω μετα το χρονο και μου ειπε δεν θα το προτεινε. μια φορα τη μερα συντηρητικα. μακαρι να ειναι ετσι ωστε καποια στιγμη να κοψω και εγω τη μινοξιδιλη και να μην εχω αραιωση του αποτελεσματος μου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημήτρη, δεν θα εχεις αραίωση αν κόψεις τη μινο, έτσι πιστεύω και έτσι λέει και η λογική. Η περιοχή που εχεις κανει μμ εχει πολύ καλή οξυγόνωση και δεν εχεις κανει ultra dense packing. Προφανώς τους πρώτους μήνες μέχρι να δημιουργηθεί ένα καλό δίκτυο αιμάτωσης, η μινο κανει διαφορά αλλα μετα όταν το δίκτυο ειναι στη "θέση" του δεν νομίζω οτι εχει συνεισφορά. Η φίνα τωρα ειναι άλλο πράγμα, εχει άλλη λογική που εχει αναλυθεί κατα κορο εδώ και για αυτό η χρήση της συνίσταται και μετα την μμ (αλλα και πριν) εφόσον συντρέχουν λόγοι (crown, σοκλος)

Νικολας νικ

Well-Known Member
Δυο μηνες η αδεια περιοδος ...απο κοντα δεν φαινονται τοσα πολλα τριχακια ουτε κοκκινιλα ,ειναι μαλλον ο φακος σου,Θα σου προτεινα να δειξεις κ τη δοτρια, μιας κ εγω την ειδα πολυ προσφατα και φαινεται σαν να μην εχει αφαιρεθει ουτε γκραφτ, αυτο μου εκανε εξαιρετικη εντυπωση , καλη συνεχεια κ υπομονη ο καιρος περναει γρηγορα!

Μπλουζα