Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Η κατάσταση σε σχέση με πριν από 15 μέρες δεν έχει αλλάξει δραματικά ως προς την γενική εικόνα. Αυτό που όντως έχει αλλάξει είναι σε επίπεδο macro για αυτό και έβαλα και αυτές τις φώτο. Παρατηρώ (ακόμα και όχι δια γυμνού οφθαλμού όπως στην 2 φώτο) πολλά νέα graft να πετάγονται ή να είναι έτοιμα να πεταχθούν, όπως και πολλά να μετατρέπονται από 1τριχα σε 2τριχα, 3τριχα. Επειδή είναι πολύ μικρά και πολύ λεπτά δεν μπορούν να συνεισφέρουν στην γενική εικόνα ακόμα. Φώτο θα βάλω στις 25/1 όταν θα κλείσω 5 μήνες. Τα συμπεράσματά μου μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

1. H φύτρωση δεν έρχεται ομοιόμορφα αλλά ανά περιοχές. Το είχα διαβάσει και το παρατηρώ και σε μένα. Η δεξιά μου πλευρά έχει σαφώς καλύτερη φύτρωση, η αριστερή μετά και το κέντρο υπολείπεται. Αυτή την στιγμή το κέντρο έχει αρχίσει και αναπτύσσεται με πολλά νέα graft. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην δεξιά πλευρά είχα χάσει πρώτα τα graft (στις 15 μέρες) μετά στην αριστερή και τελευταία στο κέντρο (στις 25-30). Άρα υπάρχει λογική.

2. Λόγω αυτής της ασύμμετρης ανάπτυξης δεν μπορούμε να έχουμε αίσθηση γενικής πυκνότητας μέχρι στιγμής. Εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχουν περιοχές με 70% και περιοχές με 40%, αλλά δεν μπορώ να είμαι βέβαιος το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή την στιγμή και πρέπει να κάνω μετρήσεις που δεν είναι εύκολες λόγω του μήκους και του τύπου του μαλλιού μου (σπαστό). Θα περιμένω στους 5 μήνες όταν τα νέα graft θα είναι κάποια χιλιοστά θα τους ρίξω ένα κοντό κούρεμα για να μπορούν να μετρηθούν πιο εύκολα και θα κάνω ενδεικτικές μετρήσεις σε 2-3 περιοχές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια χαρά πάει. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη φωτό που δείχνει και σε τι ύψος σε σχέση με τα φρυδια αρχίζει η νέα χερλαιν. Καλώ τους συναγωνιστές να μην κόβουν παρά πολύ τις φωτογραφίες. Όσοι σας ξέρουν παιδιά θα το καταλάβουν ότι κάνατε μμ. Να εύχεστε δηλαδή αυτο, αλλιώς δεν θα πετυχε

Και όμως φίλε nucky από όσους με ξέρουν (πέραν 2-3 που τους είπα ότι έχω κάνει μμ) ουδείς μου έχει πει κάτι λες και δεν το βλέπουν. Και μιλάμε για πάρα πολλούς ανθρώπους (ακόμα και πρώην γκόμενες) και για τεράστια διαφορά από την αρχή μέχρι αυτή την στιγμή. Φαίνεται ότι όταν κάποιος σε βλέπει καθημερινά ή σε τακτά χρονικά διαστήματα εξοικειώνεται με την εικόνα σου και σε συγκρίνει με το χθες και όχι με αυτό που ήσουν πριν 6 μήνες.

Δημητρης38

Active Member
Tωρα cvial εισαι στον 5ο μηνα και πας στον 6ο ?
Στον 60 μηνα θα ξεκινησει να δειχνει το αποτελεσμα, τωρα ειναι νωρις ακομα !!

nucky

Active Member
Θα διαφωνήσω εδώ αγαπητέ cvial. Όταν μιλάμε για μεταμόσχευση σε Φούλερ φαλακρό κομμάτι , όχι πύκνωση , ειδικά χερλαιν και πίσω ζώνη , όλοι το καταλαβαίνουν. Απλά είσαι τυχερός και ο κύκλος σου αποτελείται από διακριτικούς και ευγενείς ανθρώπους. Ειναι και το ότι ακόμα η διαφορά δεν κάνει μπαμ. Έλα να το ξανασυζητήσουμε σε μερικούς μήνες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιθανώς να εχεις δίκιο, εγω καταθέτω την εμπειρία μου μέχρι τωρα. Στον κύκλο μου εχω και μερικούς που ειναι "πειραχτηρια" και ξέρω οτι θα μου το πουν οπωσδήποτε (με την καλή έννοια), και μάλιστα με βλέπουν καθε μερα. Ειναι 4-5 και κανείς τους δεν εχει πει κάτι. Με εχει παραξενεψει και μένα. Επίσης μια πρώην γκομενα που την βλεπω 2-3 φορές την εβδομαδα (και αυτη θα μου το έλεγε, ειναι ο τύπος της). Επίσης τίποτα. Το οτι κανω μπαμ ειναι δεδομένο ακόμα και τωρα (για μένα) ίσως όμως όπως λες σε μερικούς μήνες όταν θα μακρύνουν αρκετά να το αντιληφθούν και οι άλλοι. Όπως και να εχει δεν με απασχολεί απλα με εχει ιντριγκάρει σαν φαινόμενο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hope

Active Member
Προβολή συνημμένου 9720
Το είχα διαβάσει αλλά όταν το παρατηρείς στον εαυτό σου έχει άλλη χάρη. Πέραν της νέας φύτρωσης, όσο περνάει ο καιρός πολλά graft που φυτρώνουν αρχικά σαν 1τριχα "μετατρέπονται" σε αυτό που είναι δηλαδή 2τριχα, 3τριχα, κλπ. Παρατηρείστε αυτά μέσα στους κύκλους...Επίσης την τεράστια διαφορά πάχους μεταξύ μιας ώριμης τρίχας και μιας "πρωτοεμφανιζόμενης".
Εξαιρετικές φωτογραφίες! Το έχω παρατηρήσει και σε εμένα

Hope

Active Member
Πιθανώς να εχεις δίκιο, εγω καταθέτω την εμπειρία μου μέχρι τωρα. Στον κύκλο μου εχω και μερικούς που ειναι "πειραχτηρια" και ξέρω οτι θα μου το πουν οπωσδήποτε (με την καλή έννοια), και μάλιστα με βλέπουν καθε μερα. Ειναι 4-5 και κανείς τους δεν εχει πει κάτι. Με εχει παραξενεψει και μένα. Επίσης μια πρώην γκομενα που την βλεπω 2-3 φορές την εβδομαδα (και αυτη θα μου το έλεγε, ειναι ο τύπος της). Επίσης τίποτα. Το οτι κανω μπαμ ειναι δεδομένο ακόμα και τωρα (για μένα) ίσως όμως όπως λες σε μερικούς μήνες όταν θα μακρύνουν αρκετά να το αντιληφθούν και οι άλλοι. Όπως και να εχει δεν με απασχολεί απλα με εχει ιντριγκάρει σαν φαινόμενο.

Πιθανότατα γιατί σε βλέπουν κάθε μέρα. Σίγουρα όμως θα εισπράττουν μια βελτίωση της εμφάνισης σου που δεν μπορούν να προσδιορίσουν από που έρχεται.
Από την δική μου εμπειρία (με τα μισα grafts από τα δικά σου, με χειρότερη ποιότητα/διάμετρο τρίχας και με μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης), μετά από 14 μέρες των διακοπών Χριστουγέννων αρκετοί συνάδελφοι μου είπαν ότι άλλαξα προς το καλύτερο χωρίς να μπορέσουν να προσδιορίσουν το γιατί! 1 μόνο μου είπε ότι πύκνωσαν τα μαλλιά μου (και αυτός nw6 :) ).

andy.k

Active member
Δεν ασχολούνται όλοι με τα μαλλιά μας ρε παιδιά...εδώ εγώ επισκέφτηκα τον αδερφό μου την 10η μερα μετα τη μμ που είχα μαλλί ακόμη στους κροτάφους κ φαινόταν κατακοκκοκινο ακόμα το κεφάλι κ δε πήρε μυρωδιά...μόνο όταν του το είπα πήγε το μάτι του και το διαπίστωσε...βέβαια ο cvial, όπως και ο Δημήτρης με εντελώς κενες περιοχές κάνουν μπαμ... Δε γίνεται να μη το προσεξεις...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιθανότατα γιατί σε βλέπουν κάθε μέρα. Σίγουρα όμως θα εισπράττουν μια βελτίωση της εμφάνισης σου που δεν μπορούν να προσδιορίσουν από που έρχεται.
Από την δική μου εμπειρία (με τα μισα grafts από τα δικά σου, με χειρότερη ποιότητα/διάμετρο τρίχας και με μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης), μετά από 14 μέρες των διακοπών Χριστουγέννων αρκετοί συνάδελφοι μου είπαν ότι άλλαξα προς το καλύτερο χωρίς να μπορέσουν να προσδιορίσουν το γιατί! 1 μόνο μου είπε ότι πύκνωσαν τα μαλλιά μου (και αυτός nw6 :) ).

Σύμφωνα με αυτα που εχω διαβάσει αυτη ειναι συνήθως η αντιμετώπιση, βλέπουν οτι κάτι εχει αλλάξει πάνω σου χωρίς να προσδιορίσουν τι εκτος απο πολυ λίγους. Στην δικη μου περίπτωση όμως ακόμα τίποτα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή μου έβαλε ιδέες ο Andy από το πρωί και δεν βαστιόμουν έκανα μια πρόχειρη μέτρηση στην hairline που είναι πιο εύκολα, σε ένα σημείο που έχει καλή φύτρωση. Το αποτέλεσμα: 52 grafts (μπορεί να χάνω ή να βάζω παραπάνω 1-2 grafts). Με τον Lorenzo είχαμε μετρήσει σε κάνα 2 περιοχές στην hairline και είχαμε βγάλει 52.8.

DENSITY1.jpg

DENSITY2.jpg

dimitris50423

Well-Known Member
αυτα ειναι.. τι φωτογραφικη ειναι αυτη ρε συ.
Σύμφωνα με αυτα που εχω διαβάσει αυτη ειναι συνήθως η αντιμετώπιση, βλέπουν οτι κάτι εχει αλλάξει πάνω σου χωρίς να προσδιορίσουν τι εκτος απο πολυ λίγους. Στην δικη μου περίπτωση όμως ακόμα τίποτα

εμενα ενα γνωστος μου που ειχε δει να με δει καιρο μου λεει οταν βρεθηκαμε σε μια παρεα: ρε φιλε τα μουσια σε πηγανε πολυ αλλος ανθρωπος εγινες. πολυ παρατηρητικος ο φιλος χαχα.
cvial ωραια αναλυση με φωτογραφιες.. καλη συνεχεια στη φυτρωση

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ Δημήτρη, και σε σένα το ίδιο εχεις ακόμα μήνες μπροστά σου μέχρι τον χρόνο.

nucky

Active Member
Μην υποτιμάτε ποτέ την αθάνατη ελληνική @@τανια, όπου ο άλλος σου λέει ότι παρατήρησε τα ...γενιά...μπας και εκμαιεύσει από σένα τον ίδιο το προφανές ....ειδικά σε σένα Δημήτρη δεν πρέπει να κάνει απλά μπαμ αλλά ...ομοβροντία ολόκληρη το τι έκανες ,,,,και αυτο ειναι καλό για σενα

geeorgee

Active Member
παντως χειροτερη φαρα απο κατι τυπους που το καταλαβαν και φωναζουν και λενε διαφορα μπροστα σε
αλλους προσπαθωντας να σε προσβαλουν και καλα η να σε κανουν να νιωσεις αβολα δεν υπαρχει

dimitris50423

Well-Known Member
ο συγκεκριμενος ειναι στον κοσμο του. οι περισσοτεροι γνωστοι μου το ξερουν οτι εχω κανει.. δεν το εκρυψα σε κανεναν απο την αρχη και νιωθω πολυ καλα με αυτο.
geeorgee ειχα καποια στιγμη ενα τετοιο φιλο οταν δεν ειχα μαλλια που πηγαινε να κανει πλακα με την αραιωση μου για να νιωσει αυτος καλυτερα. πλεον εδω και καιρο δεν ειναι φιλος μου. τετοιους ανθρωπους τους κανεις περα γιατι σου δηλητηριαζουν τη ζωη και σε κρατανε πισω δημιουργωντας σου συνεχως ανασφαλειες.

leas

Well-Known Member
Φίλε Cvial παρακολουθώ το νήμα σου καιρό..Βλέπω πως όλα πάνε καλά και ενημερώνεις συνεχώς. Σου εύχομαι ότι καλύτερο. Επειδή έχω παρατηρήσει τον τρόπο με τον οποίο μιλάς αλλά και το σκεπτικό σου για να πάρεις την απόφαση για την μεταμόσχευση θεωρώ πως είσαι αρκετά διαβασμένος στο θέμα αλλά και οξυδερκής. Για τον λόγo αυτό ήθελα να σε ρωτήσω αν θεωρείς τον Koray Erdogan ισάξιου επιπέδου γιατρό με τον Lorenzo; Και ακόμη πόσο χρεώνει ο Lorenzo τα πρώτα 2000 grafts ;

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο Lorenzo χρεώνει ως εξής: πρώτα 1000 - 6€, δευτερα 1000 - 4€, απο εκει και πάνω 2.5€, αρα τα 2.000 κάνουν 10.000€, τα 3.000 κάνουν 12.500€. Εγω θα συνεκρινα την κλινική του Lorenzo vs κλινική Erdogan γιατι ο γιατρός ειναι ο μαέστρος αλλα και η ορχήστρα παίζει πολυ μεγάλο ρόλο. Η άποψη μου ειναι οτι η κλινική του Koray ειναι top class και παράγει σταθερά πολυ καλα (για να μην πω άριστα) αποτελεσματα, αρα η επιλογή της ειναι safe. Σε επίπεδο γιατρών ο Lorenzo ειναι πιο πάνω απο τον Koray αλλα και οι 2 ειναι world class. Επίσης εχει σιγουρα πιο "ιατρική" συμπεριφορά και ειναι πιο ηθικός. Όσον αφορα τα χρήματα να ξέρεις οτι ο Koray εχει ενα minimum περίπου 3500graft (αρα 9000€ με κάτι υποχρεωτικά πακέτα) το οποίο δεν το αναφέρει πουθενά αλλα επι της ουσίας στο επιβάλλει μέσω των consultation. Επίσης θεωρώ οτι κανει κατα κόρον splitting (επιτυχημένο) και οτι αυτα τα 3500 αντιστοιχούν σε λιγότερα "πραγματικά" graft. Σε πόσα δεν ξέρω, θεωρώ οτι παίζει ανα περίπτωση.

Επίσης να προσθέσω οτι το pen Choi το οποίο το χειρίζεται ο ίδιος ο Lorenzo (και κανένας άλλος) ήταν για μένα ο "πρακτικός" λόγος που πήγα εκει. Θεωρώ οτι εχει τεράστια συνεισφορά στην επιβίωση των graft και εν συνέχεια στην καλή φύτρωση.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα