Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χαχαχα...εννοείται poseidona.πολύ καλή είναι,αν και θα ήθελα από την δεξια μεριά λιιιιιγο πιο στρογγυλή..είναι ένα Τσακ πιο μέσα από την αριστερή..αλλά είναι μπαμ για τον cvial..δεν είναι και πιτσιρικας.. μην με παρεξηγήσεις cvial ότι σε λέω μεγάλο...peaceεμφανεστατα....αυτο τον μηνα πιστευω θα γινει του κουτρουλη ο γαμος εκει πανω....
και πιστευω θα αρεσει και του αερατου η σχεδιαση της hairline...ειμαι σιγουρος!!!!
εχεις εναμιση μηνα φυτρωσης ακομα ... για να δουμε ....
δειχνεις να πηγαινεις καλα παντως
συμφωνω παιδια. 5ος και 6ος ειναι καλοι μηνες.. μετα ομως εχουμε παχυνση τριχας που εχω εγω τωρα και δινει ογκο σε ολο το μαλλι.. ερχεται η ωρα μ και εμενα να βαλω φωτο σε καμια εβδομαδα.Σωστό, στους 6 μήνες συνήθως πρέπει να έχει σκάσει το 80-90% των graft στην επιφάνεια. Σαν αποτέλεσμα όμως είναι γύρω στο 50% αφού υπάρχουν πολλά graft που δεν έχουν μήκος και η τρίχα είναι αρκετά λεπτή.
Στους 6 μηνες θα εχεις το μεγιστο αποτελεσμα.
Τοτε θα ξεκινησουν καποιες απο αυτες να μπαινουν σε τελογενη φαση και θα πεφτουν, με αποτελεσμα στην συνεχεια να δειχνεις ποιο αραιος
Γιατί να μπαίνουν σε τελογενή φάση?
Ανα 6 μηνες αλλαζει τριχα ο θυλακας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καποιες δικες μου λιγες εχουν πεσει και σε καποια σημεια βλεπω μικρα τριχακια. αυτα δεν νομιζω να εσκασαν τωρα απλα ισως ειναι καποια που επεσαν και αρχισαν να φυτρωνουν παλι.. σωστα?
Παιδιά αν σκάνε τρίχες στον 6ο-7ο μήνα αυτό, βάση διάρκειας των φάσεων της ζωής του θύλακα, σημαίνει ότι είναι τρίχες που αναπτύχθηκαν κανονικά μετα τη μμ και έπεσαν σε τελογενη μετά από τον 2ο-3ο μήνα. Ή τελογενης φάση διαρκεί 2-4 άντε 5 μήνες...μετά αν όλα είναι οκ πρέπει να βγει τρίχα...δεδομένου ότι ο cvial είπε ότι στο μήνα είχε πέσει
το 95% των μαλλιών, σημαίνει
ότι το 95% της φυτρωσης θα
έχει ολοκληρωθεί σε 1 μήνα
το πολύ από τώρα...απλά μετά
θα πάρει όγκο, θα στρωσει η
τρίχα και θα μεταμορφωθούν
ίσως τα πολυτριχα στην πιο
πίσω ζωνη(απο μονοτριχα
που ισως εμφανιστουν αρχικα
σε πολυτριχα- όσα εξήχθησαν
ως πολυτριχα.) . Αλλωστε νομίζω και ο ίδιος ο cvial σε μια μέτρηση πυκνότητας στη hairline, που ποσταρε παραπάνω, αναφέρει ότι εχουν φυτρωσει σχεδον ολα τα θυλάκια που τοποθετήθηκαν κατά την επέμβαση. Βέβαια πιστεύω ότι ή εικόνα θα αλλάξει αρκετά ακόμα και μέρα τον 6ο-7ο μηνα λόγω μήκους μαλλιών,
βελτιωσης ποιοτητας τρίχας και πιθανώς έκφυσης 2πλης και 3πλης τρίχας στα πολυτριχα...
Παιδιά αν σκάνε τρίχες στον 6ο-7ο μήνα αυτό, βάση διάρκειας των φάσεων της ζωής του θύλακα, σημαίνει ότι είναι τρίχες που αναπτύχθηκαν κανονικά μετα τη μμ και έπεσαν σε τελογενη μετά από τον 2ο-3ο μήνα. Ή τελογενης φάση διαρκεί 2-4 άντε 5 μήνες...μετά αν όλα είναι οκ πρέπει να βγει τρίχα...δεδομένου ότι ο cvial είπε ότι στο μήνα είχε πέσει
το 95% των μαλλιών, σημαίνει
ότι το 95% της φυτρωσης θα
έχει ολοκληρωθεί σε 1 μήνα
το πολύ από τώρα...απλά μετά
θα πάρει όγκο, θα στρωσει η
τρίχα και θα μεταμορφωθούν
ίσως τα πολυτριχα στην πιο
πίσω ζωνη(απο μονοτριχα
που ισως εμφανιστουν αρχικα
σε πολυτριχα- όσα εξήχθησαν
ως πολυτριχα.) . Αλλωστε νομίζω και ο ίδιος ο cvial σε μια μέτρηση πυκνότητας στη hairline, που ποσταρε παραπάνω, αναφέρει ότι εχουν φυτρωσει σχεδον ολα τα θυλάκια που τοποθετήθηκαν κατά την επέμβαση. Βέβαια πιστεύω ότι ή εικόνα θα αλλάξει αρκετά ακόμα και μέρα τον 6ο-7ο μηνα λόγω μήκους μαλλιών,
βελτιωσης ποιοτητας τρίχας και πιθανώς έκφυσης 2πλης και 3πλης τρίχας στα πολυτριχα...
Δεν ειναι ακριβως ετσι andy αλλα μικρη σημασια εχει.
Η hairline του CVIAL δεν εχει αναπτυχθει ακομα. Εχει ομως χρονο μπροστα της.
Πισω που του εχει βαλει τα πολυτριχα πηγαινει καλα.
Στους 6 μηνες θα ειναι πολυ διαφορετικος απο τις εικονες που βλεπουμε τωρα (προς το καλυτερο φυσικα)
Ασε τον CVIAL εμεις δεν εχουμε λεφτα να παμε Λορετζο και κοιτα να ποσταρεις φωτογραφιες μηπως και μας σωσει κανενας Βεκρης (την καραφλα μου μεσα... βλεπω και τον Κατρουγκαλο τωρα να τον συνεντευξιαζει ο αυτιας και μου ανεβηκε η πιεση !!)
Συμφωνώ ως προς την hairline. Το έχω γράψει κιόλας. Αυτή την στιγμή έχει αρχίσει και αναπτύσσεται ανά περιοχές η hairline με πιo εμφανές το κέντρο αλλά και τα πλάγια. Σε κάποιες περιοχές (όπως στην περιοχή που έκανα μέτρηση) έχει πιάσει full φύτρωση άλλα έχει αρκετές περιοχές ακόμα. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα περισσότερα νέα graft "σκάνε" εκεί.