Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν ο Doganay ήταν στην πόλη και έκανε και manual FUE (κανει αλλα την χρεώνει παραπάνω κσι σιγουρα δεν μπορει να συγκριθεί με κάποιους που κάνουν μόνο manual) θα ήταν μια καλή εναλλακτική. Στα πολυ θετικά του οτι χρησιμοποιεί pen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οχι, την κάνουν οι κοπέλες που εχει (εχω και εκτενή αναφορά στις πρώτες σελίδες του thread). Δεν νομίζω οτι υπαρχει καμμία κλινική στον κόσμο που την εξαγωγή manual FUE την κανει ο γιατρός. Για αυτό και μίλησα περί ορχήστρας...

Sent from my iPhone using Tapatalk

zalayeta

New Member
Θα ήθελαν να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι. Τον καιρό της φύτρωσης (2μηνο και μετά) ένιωθες μήπως εκεί που έβαλες τα μοσχεύματα μικρά μικρά τσιμπιματάκια (όχι ενοχλητικά αλλά αισθητά);

zalayeta

New Member
Δηλαδή στα σημεία που είχες κάτι κοκκινίλες, που όπως είπες είναι από την προσπάθεια της τρίχας να ξεπεταχτεί, δεν ένιωθες τίποτα;

poseidonas77

Well-Known Member
εμφανεστατα....αυτο τον μηνα πιστευω θα γινει του κουτρουλη ο γαμος εκει πανω....:D:D

και πιστευω θα αρεσει και του αερατου η σχεδιαση της hairline...ειμαι σιγουρος!!!!

dimitris50423

Well-Known Member
πως το εκανες αυτο ρε cvial με τις φωτο.. παρα πολυ καλο.. σκεψου να το κανει καποιος ανα μηνα να αλλαζει.. θα θελα να το δοκιμασω να δω πως προχωρησε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. τελειο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

AmazingG

Member
Μπράβο cvial, φαίνεται ωραίο για την ώρα, να σε ρωτήσω και γω με την σειρά μου κάτι (μπορεί να το έχεις αναφέρει ζητώ συγνώμη), τι τύπο κάνεις την τρίχα σου, είναι δηλαδή χοντρή η λεπτή, σπαστή; (ποιοτικά εννοώ)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπράβο cvial, φαίνεται ωραίο για την ώρα, να σε ρωτήσω και γω με την σειρά μου κάτι (μπορεί να το έχεις αναφέρει ζητώ συγνώμη), τι τύπο κάνεις την τρίχα σου, είναι δηλαδή χοντρή η λεπτή, σπαστή; (ποιοτικά εννοώ)

Χονδρή (για καυκάσιους) 60μ, και προφανώς σπαστή όπως βλέπεις (ανώμαλη θα έλεγα, για να στρώσει θέλει ξύλο :mad:)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
πως το εκανες αυτο ρε cvial με τις φωτο.. παρα πολυ καλο.. σκεψου να το κανει καποιος ανα μηνα να αλλαζει.. θα θελα να το δοκιμασω να δω πως προχωρησε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. τελειο

Δεν είναι δύσκολο, animated gif λέγεται, μπορείς να το κάνεις και online, απλά πρέπει να παίρνεις φώτο από την ίδια περίπου οπτική γωνία και με όσο το δυνατόν παρόμοιο φώτισμο για να είναι συγκρίσιμες.

Μπλουζα