Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το μονο που δεν ξερω ειναι ποσα τετραγωνικα καλυψα εγω με σχεση με αυτον.

Αυτό παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Τα graft από μόνα τους δεν λένε τίποτα.

Το οτι διαλεξε το Λορετζο ο cvial σιγουρα πηγε για πιο παραπανω απαιτησεις και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα οικονομικα και πηγε για να μειωσει και αλλο τις πιθανοτητες μια αποτυχιας ακομη και απο την κυπρο h*c αλλα ποτε δεν ξερει τι θα γινοταν και εκει...

Πολύ σωστό.

Ο cvial φενεται τιμιο ατομο και ακομη και χαλια να παει θα το πει,εξαλλου πλεον δεν μπορει να το κρυψει.

Από τώρα και στο εξής που αποκτά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέχρι το 10μηνο, φώτο κάθε μήνα πέραν του γραφείου και από τον ίδιο εξωτερικό χώρο για συγκρίσεις.

Πιστευω για την περιοχη που εβαλε ο cvial τα grafts επρεπε να ηταν 3500 χιλιαδες μαζι συνολο και οχι 2500,πηγε πολυ συντηριτικα

Ο σχεδιασμός είναι σωστός, τόσα graft έπρεπε να μπουν. Για μένα είναι θέμα φύτρωσης (και νέων graft και πολλαπλασιασμού τριχών) και πάχυνσης τρίχας. Αφού το βλέπω, οι ήδη υπάρχουσες μμ τρίχες σε σχέση με το υπόλοιπο μαλλί είναι πολύ λεπτότερες και επίσης τα νέα graft που σκάνε μεγαλώνουν με αργό ρυθμό. Είναι προφανές ότι το αιματολογικό δίκτυο δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Δεν υπάρχει "έκρηξη", υπάρχει σταθερή, αργή ανάπτυξη.

Επισης δεν εχει υποστηριξη απο τα πισω μαμα μαλλια

Αυτό είναι δεδομένο, η καράφλα από πίσω κάνει αντανακλαση και είναι σαν να έχεις λάμπα από την πίσω πλευρά, φαίνεται χαρακτηριστικά στην δεύτερη από τις πρόσφατες φώτο. Για μένα όμως η βάση είναι η πυκνότητα που βλέπω σε σχέση με αυτό που μπήκε. Αυτή είναι η ουσία και αυτό πρέπει να μετρηθεί. Ακόμα και τα 40g που μέτρησα σε ένα σημείο της hairline δεν είναι μικρό νούμερο και όμως δείχνει ψιλο άδειο. Εϊναι προφανές ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ωρίμανση της τρίχας και ο πολλαπλασιασμός της.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το τρίτο είναι ότι το μαλλι δεν "στρώνει" καλά και δείχνει κάπως περίεργο. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο "στήσιμο". Δηλαδή το μαλλί ανα περιοχές έχει συγκεκριμένη φορά φύτρωσης που αποτελείται από τις κατευθύνσεις των επι μέρους ομάδων. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι ο επανασχεδιασμός αυτού του πράγματος ώστε να δείχνει φυσικό αλλά είναι πολύ σημαντικό και αντίστοιχο με την πυκνότητα.

Φίλε μάλλον δεν έχεις μελετήσει καλά το θέμα των μμ και προβαίνεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Για τσέκαρε τις φώτο μου μετά την μμ όπου βλέπεις πως έχουν μπει τα graft. Βλέπεις κάποια μύτη? Αφού εκεί δεν υπάρχει μύτη, πως δημιουργήθηκε μετά, από μόνη της? Επίσης όλα τα μμ μαλιά μέχρι τον 10ο μήνα δεν στρώνουν εύκολα (ακού και τον john πιο πάνω) και ειδικότερα τα δικά μου που είναι εκ της φύσεως δύσκολα. Που το είδες ότι όλες είναι κάθετα φυτεμένες, δες λίγο το βίντεο της μμ να καταλάβεις πως μπήκαν. Εντάξει ρε παιδία είπαμε να κάνουμε κριτική αλλά διαβάστε και ενημερωθείτε πρώτα λίγο.

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ναι τοσα Grafts επρεπε να μπουν βαση χοντρης τριχας και ποιοτητας,κατσαρης κτλ.γιατι με σχεση με καποιον σαν και μενα με πιο λεπτη τριχα και ισιο μαλλι θα ηθελα παραπανω grafts για να παρω μια καλυψη αναλογη της δικια σου αν ενοεις αυτο που εχεις πει και παλιοτερα στις προηγουμενες σελιδες.
Βεβαια θα δουμε στην πορεια τι θα γινει τελικα.

cypress

Member
Φίλε μάλλον δεν έχεις μελετήσει καλά το θέμα των μμ και προβαίνεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Για τσέκαρε τις φώτο μου μετά την μμ όπου βλέπεις πως έχουν μπει τα graft. Βλέπεις κάποια μύτη? Αφού εκεί δεν υπάρχει μύτη, πως δημιουργήθηκε μετά, από μόνη της? Επίσης όλα τα μμ μαλιά μέχρι τον 10ο μήνα δεν στρώνουν εύκολα (ακού και τον john πιο πάνω) και ειδικότερα τα δικά μου που είναι εκ της φύσεως δύσκολα. Που το είδες ότι όλες είναι κάθετα φυτεμένες, δες λίγο το βίντεο της μμ να καταλάβεις πως μπήκαν. Εντάξει ρε παιδία είπαμε να κάνουμε κριτική αλλά διαβάστε και ενημερωθείτε πρώτα λίγο.

Δεν ξέρω απο μμ δλδ το τεχνικό τους στάδιο.
Την "πρώτη εντύπωση" προσπαθώ να αποτυπώσω και να την ερμηνεύσω όσο μπορώ, με άλλα λόγια "τι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι". Εννοείται ότι μπορεί να σφάλλω.
Τα μπροστινά μαλλιά έχουν εκ φύσεως ισχυρή κατεύθυνση. Όπως βλέπω τη δική μου hairline, πάνε από τα αριστερά προς τα δεξιά. (έχω πολύ σπαστό μαλλί) και στο κέντρο έχουν μια αντίστροφη κλίση. Γενικά υπάρχει μεγάλη πολυπλοκότητα σε αυτό το ζήτημα.
Εννοείται ότι άνθρωπος από άνθρωπο διαφέρει.

Μάλλον δεν έχει τελειώσει ακόμα η φύτρωση.

EKTOR

Member
Μετρια σχετικα δουλεια για εναν διασημο και τοπ γιατρο στον κοσμο της μμ .Ο Cvial αυτο που εχει να κανει ειναι να περιμενει μιας και αυτο το χρονικο σημειο ειναι τοσο κομβικο για λαθος συμπερασματα μιας και δεν εχει βοηθεια οπως μινοξ ,φινα κτλ.

John_HDC

Γιατι αν επερνε φινα τι θα του εκανε παραπανω στα 50 του ετη?
Και μινοξ? για πιο γρηγορη φυτρωση? μονο αυτο αν γινοταν ουτε νεα τριχακια μαμα τριχακια θα βγαιναν ουτε με φινα ουτε με μινοξ σε αυτην την ηλικια και σε αδεια φαλακρη περιοχη τελειος.
Εκτορ διαβασες απο την αρχη το νημα?
Πιστευω εισαι διαβασμενος παντως σαν νεο μελλος με νεα εγγραφη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατι αν επερνε φινα τι θα του εκανε παραπανω στα 50 του ετη?
Και μινοξ? για πιο γρηγορη φυτρωση? μονο αυτο αν γινοταν ουτε νεα τριχακια μαμα τριχακια θα βγαιναν ουτε με φινα ουτε με μινοξ σε αυτην την ηλικια και σε αδεια φαλακρη περιοχη τελειος.
Εκτορ διαβασες απο την αρχη το νημα?
Πιστευω εισαι διαβασμενος παντως σαν νεο μελλος με νεα εγγραφη.

Φίνα στην λήπτρια τίποτα, μινο αρκετά, θα μπουσταρε τις μμ τριχες που ειναι αδύναμες και μικρές, αν κανεις ζουμ θα τις δεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

EKTOR

Member
Διαβασα ολο το νημα αναλυτικα οπως και το δικο σου και πολλων εδω μεσα για να μη σου πω ολων.Πιστευω οτι θα τον βοηθουσε ως προς το χρονο φυτρωσης ,τουλαχιστον δεν θα ηταν ο ιδιος.

John_HDC

ναι στο χρονο φυτρωσης θα μπουσταρε αλλα λεω οτι δεν θα βγαζε μαμα μαλλια.
Οσο για τον χρονο περιμενουμε τι θα γινει εξαλλου δεν βιαζετε σε αυτο ο cvial.
Γρηγορο χρονο φυτρωσης παντα βλεπαμε απο dhi.και καποια βεκρη

EKTOR

Member
πιστευω οτι δεν εχει να κανει με συγκεκριμενες κλινικες αλλα με πολλους παραγοντες ,οπου στο νημα του Cvial εχουν αναλυθει πολυ καλα .Σε 45 μερες θα καταλαβουμε αρκετα αλλα οχι ολα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως δικαιώνομαι στην επιλογή μου να κάνω την δεύτερη μμ μετά από 11 μήνες. Σκέψου να την έκανα τώρα στους 6, όπως θα μπορούσα αν βιαζόμουν να κλείσω την τρύπα πίσω. Δεν θα ήξερα πως να το αντιμετωπίσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leas

Well-Known Member
Παιδιά σήμερα μετά από αρκετό καιρό κάθισα και χάζευα βίντεο του Λορέντζο.,. απλά πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά που ακόμα έχω. Η δουλειά του είναι τρομερή!!!Και έχουμε την ευκαιρία να έχουμε ένα μέλος του φόρουμ μας στην κλινική του και φυσικά ένα μέλος σαν τον Cvial ο οποίος είναι ενημερωμένος και με αρκετές γνώσεις. Από το να προτρέχουμε να βρούμε το πόσο αφύσικο είναι για τα λεφτά που έδωσε και να κράζουμε τη συντηρητική πολιτική του γιατρού, μπορούμε πραγματικά να απολαύσουμε την συνεχή ενημέρωση από καθαρότατες φωτογραφίες και να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα. Τότε μπορούμε να απομυθοποιήσουμε κιόλας τον γιατρό αν είναι τελικά κομπογιαννίτης. Μου κάνει πολύ περίεργο πως είναι τόσο λάθος τακτική πως πήγε αρχικά για 2500 grafts και εάν όλα πήγαιναν καλά θα πήγαινε να τελειώσει την δουλειά τον Αύγουστο.Δηλαδή το σωστό είναι να του τα πάρει χοντρά μια και καλή και αν κάτι δεν πάει καλά να κλαίει την δότρια όπως έχουμε δει σε αρκετές περιπτώσεις μαζί με τα λεφτά του. Η τακτική του γιατρού νομίζω είναι αρκετά "τίμια".Μακάρι να είχε καλύτερες και πιο προσιτές τιμές για δεδομένα Ελλάδας.

EKTOR

Member
Το πλανο σου ειναι το πιο σωστο για σενα και για το σκεπτικο σου δεν θα χα αμφιβολια απ οσα διαβασα τουλαχιστον εδω μεσα ,με την δευτερη στο τελος πιστευω θα βγεις δικαιωμενος .

John_HDC

Οι πιο τιμιοι ανθρωποι επρεπε να ηταν οι γιατροι αλλα η απληστια του ανθρωπου δεν εχει ορια...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην είμαστε υπερβολικοί ούτε στα θετικά ούτε στα αρνητικά. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε και να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, υπομονή μερικούς μήνες.

EKTOR

Member
Απλα Cvial η περιπτωση σου ειναι μοναδικη στο φορουμ μιας και εισαι ο μονος που εχει παει στον Lo και οπως καταλαβαινεις οι απαιτησεις των ακολουθων σου ειναι αναλογες των προσδοκιων ...

Οι φώτο σου @CVIAL είναι για σεμινάριο. Ακόμα και τα διπλά graft να είχαν φυτρώσει στη συγκεκριμένη περιοχή θα φαινόταν αραίωση. Το συμπέρασμα είναι ότι το μεγαλύτερο όπλο της μμ είναι το illusion. Όταν δεν υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες πχ κατάλληλο χτένισμα,φωτισμός όσα graft και να τοποθετηθουν θα φαινεται παντα αραιωση

Μπλουζα