Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και είναι δικιά μου δουλεία να τους "προσγειώνω" όλους και να τους δίνω να καταλάβουν ότι τα πράγματα πρέπει να τα βλέπουν έτσι όπως είναι και όχι με χρωματιστά γυαλάκια όπως βλέπουμε να γίνεται σε πολλές περιπτώσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

EKTOR

Member
Κοιτά να δεις από το νήμα σου και μονο,ταξίδια κανείς ,λεφτά έχεις,έξυπνος είσαι ,δεν νομίζω να πέσω έξω αλλά μήπως είσαι και πιλότος...

Tasmania

Active Member
Λιγο πολυ καποιοι θελουν να αφησουν να εννοηθει (αμεσα ή εμμεσα με ή χωρις σκοπο) οτι ο CVIAL τζαμπα εδωσε τοσα λεφτα , οτι το αποτελεσμα ειναι χαλια και οτι ο Λορεντζο (απο τους κορυφαιους στον κοσμο στον τομεα των μ/μ) ειναι οτι να'ναι... κριμα CVIAL δεν πηγες σε ενγχώρια κλινική να σε κανουν τουμπανο με πιο λιγα γραφτς και κυριως με πιο λιγα λεφτα (αυτοσαρκασμος)... υπομονη στο 10μηνο να αξιολογηθει το αποτελεσμα (μερικως γιατι θα ακολουθησει και η 2η η οποια ανηκει στο σχεδιασμο των 2 μεταμοσχευσεων οπως κατεληξε με το ιατρο) και μετα να ειπωθουν τα τελικα θετικα και αρνητικα στο θεμα φυτρωσης, φυσικοτητας κλπ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοείται Έκτωρ, για αυτο και είμαστε εδώ, να κανουμε κριτική. Και εγω πρώτος απο ολους, αλλα κριτική με επιχειρήματα και τεκμηρίωση

Sent from my iPhone using Tapatalk

dimitris50423

Well-Known Member
υπομονη στο 10μηνο να αξιολογηθει το αποτελεσμα (μερικως γιατι θα ακολουθησει και η 2η η οποια ανηκει στο σχεδιασμο των 2 μεταμοσχευσεων οπως κατεληξε με το ιατρο) και μετα να ειπωθουν τα τελικα θετικα και αρνητικα στο θεμα φυτρωσης, φυσικοτητας κλπ...

tasmania δεν καταλαβαινω αυτο πως το εννοεις. τι θα πει θα αξιολογηθει μερικως?? και μετα τη 2η μμ να ειπωθουν τα θετικα και αρνητικα. ασχετα με το πισω κομματι δεν μπορουμε να κρινουμε δηλαδη απο αυτη τη συνεδρια?
Αν καποιος ειχε κανει σε οποιαδηποτε κλινικη και ειχε πλανο 3 μμ και με πυκνωσεις σε καθε συνεδρια δεν μπορουμε να κρινουμε την 1η αν ειναι επιτυχημενη η λιγοτερο επιτυχημενη?
παρα πολλα μπορουν να παιξουν ρολο στο τελικο αποτελεσμα και πολλα ειπωθηκαν αλλα το αποτελεσμα της καθε συνεδριας ειναι ξεχωριστο. αλλο αν ο ιατρος επεμβει μετα για πυκνωση. επισης εχω την εντυπωση απο αυτα που εχω διαβασει οτι ιατροι κλασης lorenzo καθαριζουν μια περιοχη με την πρωτη φορα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ οτι καθε μμ ειναι αυτόνομη με βάση την σχεδιασθείσα πυκνότητα και αυτη που επιτεύχθηκε τελικά, αρα κρίνεται αυτόνομα. Το συνολικό αποτελεσμα θα κριθεί μετα την δεύτερη αφού ειναι σίγουρο οτι η 2η μμ θα υποστηρίξει την πρώτη και θα δημιουργήσει το illusion απο πισω, αρα θα κανει την πρώτη να φαινεται πυκνότερη. Σε τεχνικό επίπεδο όμως, καθε μμ κρίνεται ξεχωριστά αυτο ειναι το σωστο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tasmania

Active Member
Δημητρη μερικως εννοω οτι δεν μπορει να κριθει το overall αποτελεσμα , διοτι θα το δουμε και στην πορεια οταν ολοκληρωσει τη 2η μ/μ θα φαινεται ακομη καλυτερα η προσθια περιοχη ... εχει λεχθει ξανα : οταν πισω εισαι αδειος δεν μπλοκαρεται το φως χτυπαει στα διακενα μεταξυ των μ/μ τριχων και πολλαπλασιαζει την αραιωση που φαινεται.. σαφως και μπορει να κριθει η ληπτρια απο θεμα πυκνοτητας,φυτρωσης,φυσικοτητας στο 10μηνο και σιγουρα αυτο που λενε 12μηνο (ο διαιτητης σφυριζει τη ληξη του ματς)...για τα θετικα αρνητικα μετα το 10μηνο τα υπολοιπα ηταν σε ( ) δεν αναφερομουν να περιμενουμε στη 2η μ/μ για λεχθουν θετικα αρνητικα

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
Εγω παλι δεν καταλαβαινω κατι αλλο. Πως γινεται καποιος να γραφει καποιο σχολιο που κατα την αποψη του ειναι θετικο αλλα παραλληλα να συμφωνει με καποιο αλλο μελος που εχει την αποψη οτι το αποτελεσμα ειναι αφυσικο (like button)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Δημητρη μερικως εννοω οτι δεν μπορει να κριθει το overall αποτελεσμα , διοτι θα το δουμε και στην πορεια οταν ολοκληρωσει τη 2η μ/μ θα φαινεται ακομη καλυτερα η προσθια περιοχη ... εχει λεχθει ξανα : οταν πισω εισαι αδειος δεν μπλοκαρεται το φως χτυπαει στα διακενα μεταξυ των μ/μ τριχων και πολλαπλασιαζει την αραιωση που φαινεται.. σαφως και μπορει να κριθει η ληπτρια απο θεμα πυκνοτητας,φυτρωσης,φυσικοτητας στο 10μηνο και σιγουρα αυτο που λενε 12μηνο (ο διαιτητης σφυριζει τη ληξη του ματς)...

τα αλλαζεις tasmania στο προηγουμενο εγραψες μετα τη 2η μμ να ειπωθουν τα θετικα και αρνητικα στο θεμα φυτρωσης φυσικοτητας κτλ οχι για το μπλοκαρισμα του φωτος οταν θα κλεισει και το πισω. για αυτο σου απαντησα

οσο για το like αν εκανα εγω καπου μπορει να συμφωνω με μερος ενος μηνυματος και οχι με ολο το μηνυμα καποιου. οπως βλεπεις εκανα και στον cvial πανω γιατι ειπε κατι σωστο.. και δεν βιαζομαι να κρινω απο τους 6 μηνες οπως εκαναν καποιοι στη δικη μου περιπτωση που στην τελικη δεν με ενοχλησε για αυτο και δεν ειπα κατι.

Tasmania

Active Member
Δημητρη διαβασε τι εγραψα στην τελευταια προταση λαμβανοντας υποψη την ( ) και δεις οτι δεν αλλαξα τιποτα... προς θεου δλδ...

dimitris50423

Well-Known Member
(μερικως γιατι θα ακολουθησει και η 2η η οποια ανηκει στο σχεδιασμο των 2 μεταμοσχευσεων οπως κατεληξε με το ιατρο) και μετα να ειπωθουν τα τελικα θετικα και αρνητικα στο θεμα φυτρωσης, φυσικοτητας κλπ...

το ληγω εδω. ετσι οπως το εγραψες αλλο νοημα βγαινει.. το ξεκαθαρισες. οκ.

Tasmania

Active Member
υπομονη στο 10μηνο να αξιολογηθει το αποτελεσμα (μερικως γιατι θα ακολουθησει και η 2η η οποια ανηκει στο σχεδιασμο των 2 μεταμοσχευσεων οπως κατεληξε με το ιατρο) και μετα να ειπωθουν τα τελικα θετικα και αρνητικα στο θεμα φυτρωσης είπε:
Δημητρη η παρενθεση ειναι για εξτρα σχολιασμο για το αποτελεσμα ...αν διαβασεις την προταση χωρις την ( ) καταλαβαινεις...εξαλλου θα ηταν LOL να λεγοταν απο οποιοδηποτε οτι δεν μπορει να κριθει πυκνοτητα,φυσικοτητα,φυτρωση μετα απο μια μ/μ..απλα διαχωρισα το μερικως με το overall για το λογο που ειπα πιο πανω

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Χρονια πολλα cvial παντα με υγεια και επιτυχιες στη ζωη σου!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό θα στο πω σε μερικούς μήνες Άκη όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εξελιξή της. Οποιαδήποτε πρόβλεψη και αν κάνω τώρα θα είναι παρακινδυνευμένη. Αυτό που μπορώ να σου πω όμως με βέβαιότητα είναι ότι μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από την εμφανισή μου ελπίζοντας σε περαιτέρω βελτίωση τους επόμενους μήνες.

Μπλουζα