απλα επειδη ειναι φωτο καθημερινοτητας αρα αυτο βλεπουνε οι τριγυρω σου, δειχνει παρα πολυ καλο !
Έχω προσπαθήσει να το πω πολλές φορές (ότι η πραγματικότητα είναι καλύτερη) αλλά δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι προσπαθούμε να κρύψουμε κάτι γι' αυτό και δεν επιμένω. Αυτό που παθαίνουμε στο φόρουμ είναι ότι εξειδικεύουμε πολύ (και καλά κάνουμε) και νομίζουμε ότι έτσι μας βλέπουν οι άλλοι γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι φώτο σαν και αυτές που πόσταρα, και αν θες την απόψη μου μας βλέπουν και καλύτερα γιατί οι φώτο είναι τραβηγμένες από 20-30 cm ενώ η απόσταση που σε παρατηρούν συνήθως είναι πάνω από 50-100cm. Όπως και να έχει καλά κάνουμε και επιμένουμε για πυκνότητες, κλπ αλλά να λέμε και την πραγματικότητα για να μην απογοητεύονται και τα νέα μέλη με τις πολύ τεχνικές φώτο.
Βλέποντας την 4η φωτογραφία απο πάνω προς τα κάτω , αυτή που είσαι κάτω απο το κάδρο ...σάν κάτι να μου λείπει , σάν κάτι να χρειάζεται για να δέσει
Πολλά λείπου εκεί, είναι που δεν έχει καθόλου μαλλί από κάτω, είναι το τριγωνάκι.
Ειδικα τωρα που αρχισε να στρωνει δεξια,αριστερα & middle zone
Κουρεύτηκα (όχι πολύ), και η κομμώτρια έδεσε όλο το αποτέλεσμα. Στην δική μου περίπτωση (με τέτοιο άναρχο μαλλί) δείχνει πολύ διαφορετικό μετά από ένα καλό κούρεμα.