Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
απλα επειδη ειναι φωτο καθημερινοτητας αρα αυτο βλεπουνε οι τριγυρω σου, δειχνει παρα πολυ καλο !

Έχω προσπαθήσει να το πω πολλές φορές (ότι η πραγματικότητα είναι καλύτερη) αλλά δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι προσπαθούμε να κρύψουμε κάτι γι' αυτό και δεν επιμένω. Αυτό που παθαίνουμε στο φόρουμ είναι ότι εξειδικεύουμε πολύ (και καλά κάνουμε) και νομίζουμε ότι έτσι μας βλέπουν οι άλλοι γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι φώτο σαν και αυτές που πόσταρα, και αν θες την απόψη μου μας βλέπουν και καλύτερα γιατί οι φώτο είναι τραβηγμένες από 20-30 cm ενώ η απόσταση που σε παρατηρούν συνήθως είναι πάνω από 50-100cm. Όπως και να έχει καλά κάνουμε και επιμένουμε για πυκνότητες, κλπ αλλά να λέμε και την πραγματικότητα για να μην απογοητεύονται και τα νέα μέλη με τις πολύ τεχνικές φώτο.

Βλέποντας την 4η φωτογραφία απο πάνω προς τα κάτω , αυτή που είσαι κάτω απο το κάδρο ...σάν κάτι να μου λείπει , σάν κάτι να χρειάζεται για να δέσει

Πολλά λείπου εκεί, είναι που δεν έχει καθόλου μαλλί από κάτω, είναι το τριγωνάκι.

Ειδικα τωρα που αρχισε να στρωνει δεξια,αριστερα & middle zone

Κουρεύτηκα (όχι πολύ), και η κομμώτρια έδεσε όλο το αποτέλεσμα. Στην δική μου περίπτωση (με τέτοιο άναρχο μαλλί) δείχνει πολύ διαφορετικό μετά από ένα καλό κούρεμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Αντιλαμβάνομαι γιατί σκέφτεσαι να υπερτονίσεις κατα μία έννοια το τριγωνάκι (βέβαια έχει ακόμα 3-4 μήνες μέχρι την πλήρη διαμόρφωσή του).

Παράλληλα όμως πρέπει να βγάλεις και λίγο την πτέρυγα προς τα έξω και λίγο ακόμα περισότερο τα temples έτσι ώστε να δέσει όλο το αποτέλεσμα ,
ενώ διατηρείς κατά αυτόν τον τρόπο το "mature hairline look" που πάει-συνάδει με την ηλικία σου και το κοινωνικό status.

Θεωρώ θα δέσει και με χαρακτηριστικά του προσώπου σου (ζηγωματικά - πηγούνι) όσο μπορώ να διακρίνω απο τις φωτογραφίες ...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τωρα σε κατάλαβα, γιατι με τα "τριγωνάκια" χαθήκαμε στην μετάφραση. Θίγεις ενα θεμα το οποίο σκόπευα να ανοίξω κατα τον 9-10 μηνα όταν θα είχα πλήρη εικόνα της πορείας μου. Το εχω αναλύσει αρκετά θέλω να το συζητήσω και με τον γιατρό (εχω ραντεβού αρχές Ιουνίου) και θα επανέλθω [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αστο Stripar, είναι μεγάλο κεφάλαιο και θέλει πολύ ανάλυση, σου υπόσχομαι να το πιάσουμε στον "σωστό" καιρό.

aeratos28

Just aeratos
πολύ ωραία φαίνεται σαν (αποτέλεσμα).. σε εισαγωγικά το αποτέλεσμα γιατί έχεις ακόμα δρόμο..;) όσο γι αυτό που ειπες πιο πάνω για τις φωτό συμφωνω απόλυτα..από κοντά σίγουρα είναι καλύτερα τα πράγματα..οι φωτό με τρελές αναλύσεις και πάνω απ'ολα στατικές νομίζω δείχνουν άλλη πραγματικότητα..η αλήθεια είναι αυτή που ειπες πιο πάνω.καλή συνέχεια να έχεις άντε σιγά σιγά να περνούμε και εμείς σειρά.:)

piros75

Well-Known Member
Τι μέλια είναι αυτά που στάζουν πλέον εδώ...!!! ;;;; χαχαχαχα αυτά είναι, ενωμένοι μόνο θα τσακίσουμε την καράφλα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας, οι καλές στιγμές διαρκούν μόνο κάτι δευτερόλεπτα :rolleyes:

danceworld_2001

Well-Known Member
Αλλος ανθρωπος. Ωραιο αποτελεσμα και επεται συνεχεια απο τον στρατηγο. Πεντακαθαρες αληθινες φωτογραφιες περαν αμφιβολιας, σεμιναριακες. Η διαφορα τεραστια. Τετοιες φωτογραφιες θελουμε να βλεπουμε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προχθες έκλεισα 7 μήνες και έκανα ένα κοντό κούρεμα. Βάζω φώτο και πριν και μετά το κούρεμα.

Φώτο τραβηγμένες στις 20/3 (πριν το κούρεμα 6 μήνες και 3 εβδομάδες)
5.jpg

6a.jpg

Αντίστοιχη φώτο τραβηγμένη στους 6 μήνες
7.jpg

Και προχθεσινές φώτο 7 μήνες ακριβώς (μετά το κούρεμα).

Καταρχήν οι σχετικά μακρινές με πολύ καλό φωτισμό (στους 50 πόντους). Όσο ζουμ και να κάνετε, λόγω απόστασης δεν είναι αποκαλυπτικές. Βέβαια είναι η καθημερινότητα και ο τρόπος που μας βλέπουν οι άλλοι.

3.jpg

4.jpg

Οι πιο κοντινές (10 cm) με καλή ανάλυση. Η πρώτη με ισχυρό φωτισμό γύρω και πάνω, η δεύτερη μόνο γύρω.

2.jpg

9.jpg

Τέλος η αποκαλυπτική στa 10cm με καλή ανάλυση, καθαρό ουρανό και ήλιο έξω:
1.jpg

Συμπεράσματα: Η αργή φύτρωση συνεχίζεται και η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τους 6 μήνες. Η δεξιά πλευρά της hairline από την μέση προς τα πίσω έχει πιάσει στα περισσότερα σημεία ικανοποιητική φύτρωση (40-45graft) ενώ από την μέση και προς το κέντρο υπολείπεται (εκτός από κάποια σημεία). Τριχούλες βλέπω να σκάνε σε διάφορα σημεία, οπότε υπομονή για να δούμε που θα καταλήξει.

Λόγω πολλών ταξιδιών στο εξωτερικό η επόμενη ενημέρωση θα γίνει στους 8 μήνες. Στους 9 μήνες έχω consultation με τον γιατρό στη Μαδρίτη. Μόλις επιστρέψω θα κάνω και μια εκτενή πρώτη ανάλυση του αποτελέσματος.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οντως λιγο αργη φυτρωση,φενεται οτι δεν εχει ολοκληρωθει κατι...μακαρι να δωσει περισσοτερο τους επομενους μηνες για να κανουμε και εναν απολογισμο του αποτελεσματος...η εικονα αλλαξε προς το καλυτερο αλλα θελει λιγο ακομη πιστευω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οπωσδήποτε θέλει και ειναι σίγουρο οτι τους επόμενους μήνες θα ειναι καλύτερο και λογω παχυνσης τριχας. Το θεμα όμως ειναι να γίνει και ένας απολογισμός της φυτρωσης σε διαφορά μέρη για να δουμε τα ποσοστά. Ακόμα και αν η εικόνα ειναι ικανοποιητική, αν τα ποσοστά φυτρωσης δεν κυμανθούν περί το 90% η επέμβαση δεν θα κριθεί επιτυχής (η εικόνα μπορει να είναι).

danceworld_2001

Well-Known Member
Πας καλά, για το πρόβλημα σου το αποτέλεσμα ειναι καλό και οι φωτο ρεαλιστικές και ξεγυμνωτικές. Εχω βαρεθεί να βλέπω πονηρές φωτο στο φόρουμ απο άλλους που κολακεύουν το αποτέλεσμα. Η φύτρωση σου αργή όντως, εγώ μέχρι το 18μηνο είδα και νεα grafts, λίγα, αλλά υπαρκτά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Dance, όντως για την εικόνα μου ειμαι ήδη ικανοποιημένος σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν. Επειδή φαινεται ότι έχω αργή και συνεχιζόμενη φύτρωση (βλέπω graft να πετάγονται εδώ και εκει, ειδικα στην hairline) έχω αποφασίσει να περιμένω αναλόγως μέχρι την τελική σούμα.

Tasmania

Active Member
Εχει να δωσει αρκετα ακομη, ιδιως σε 1 φωτο (αυτη με το κεφαλι στα πλαγια) που εκανα το ζουμ φαινεται εξεργασια απο αναδυση των γραφτ απο κατω .... τοσο η ηλικια οσο κυριως το οτι δεν χρησιμοποιει μινοξ ο Cvial δινουν αυτο το αργο τεμπο στην εξελιξη του... οι φωτο οπως ειπε και ο Dance ειναι ξεγυμνωτικες (για μενα σεμιναριακες) σε αντιθεση με αλλα νηματα και ειμαι σιγουρος οτι στην καθημερινοτητα το αποτελεσμα ειναι πολυ πιο καλο..οι δε αρχικες φωτο που ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο τα μαλλι (παλι σε μικρο μηκος ομως) δειχνει οτι η ποιοτητα της τριχας του θα τον βοηθησει για να εχει μετα τη 2η μ/μ οπου θα κλεισει το gap απο πισω ενα αρτιο απο πυκνοτητα&φυσικοτητα αποτελεσμα... εμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση ως κυριαρχη διαφορα σε συγκριση με τον προηγουμενο μηνα ειναι οτι παει να κλεισει το χασμα στο ρυθμο της ετεροπλευρης φυτρωσης , καπως δειχνει να συγχρονιζεται ολο μαζι και λαμβανοντας υποψην οτι η hairline με τα μονοτριχα δενει στο τελος , η εικονα θα αλλαξει προς το καλυτερο τους επομενους 2 μηνες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το καλό ειναι ότι όντως αν αφήσω το μαλλί σε μήκος όπως στην πρώτη φωτο πριν το κούρεμα δεν θα χρειαστώ όσα πίστευα για την τρύπα πίσω.

Τελευταία επεξεργασία:

AmazingG

Member
CVIAL, πολύ καλός φίλε αλλά πιστεύω λόγω αργής φύτρωσης (μπορεί και η ηλικία αλλά και το ότι δεν έβαλες σκευάσματα) θα φυτρώσουνε ακόμα περισσότερες! απλά αναμένουμε. Και πάλι μπράβο

Tasmania

Active Member
Cvial η αποψη μου ειναι να μην αλλαξεις πλανο ως προς τον αριθμο των γραφτς ,ασχετως ποιοτητας-μηκος τριχας και τί θα σε δωσει απο την 1η σου μ/μ... δλδ ακολουθα το αρχικο πλανο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η φύτευση στην ζώνη C εμπεριείχε αυτήν την μεταβλητή γιατί ήθελα (και θέλω) να δω το αποτελεσμα απο την ζώνη A & B. Για μένα που το μαλλί το πάω όλο πίσω η A και η B είναι όλο το ζουμί. Για κάποιον που φέρνει το μαλλί απο την C προς τα εμπρός θέλει άλλο σχεδιασμό η C. Θέμα crown δεν εχω (μεγάλο) οπότε η C μου είναι αδιάφορη στον βαθμό που η A και B θα με καλύψουν.

Μπλουζα