Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στην ίδια θέση την βγάζω, στην καρέκλα του γραφείου, με το ίδιο φως από πάνω. Σίγουρα οφείλεται και στην μέρα και τον ήλιο που έχει έξω, γιατί είμαι δίπλα σε παράθυρο αλλά σίγουρα παίζει και ρόλο το μαλλί που έχει μεγαλώσει και ρίχνει σκιές. Θα βγάλω και τις επόμενες μέρες με διαφορετικό καιρό και θα ανανεώσω, don't worry!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
1c8ef79b7b14b52e3b6b12cc8aa93c74.jpg

Πανοραμική, φουλ φλας, βρεγμένο μαλλί μετα το μπάνιο

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
όντως αρκετή ή διαφορα..καλά πάει και νομίζω και εγώ όπως και τα αλλά παιδιά πως σίγουρα θα έχεις ακόμα περισσότερη βελτίωση..πάντως ή hairline πως σου είχα ξαναπει και παλιότερα από την αριστερή πλευρά όπως βλέπουμε εμείς..( δεξιά ή δική σου πλευρά) είναι πιο τριγωνική,πιο πάνω από την άλλη μερια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ειναι αεράτε απλα στην μια πλευρά τα σηκώνω πανω στην αλλη τα στρώνω κάτω για αυτο δημιουργείται αυτη η ψευδαίσθηση, κάποια στιγμή θα βάλω φωτο

Sent from my iPhone using Tapatalk

dimitris50423

Well-Known Member
σε παει πιο αργα η φυτρωση πιθανον γιατι δεν χρησιμοποιεις και μινοξιδιλη. ειδικα στη hairline. εχεις καιρο ακομη.
λουσιμο καθημερινο κανεις η οχι? η hairline σε οσους εκαναν μμ γιατι αργει σχετικα με τα υπολοιπα μοσχευματα?

aeratos28

Just aeratos
φιλε cvial δεν μιλάω για αυτήν τη φωτό..και στην προηγούμενη σελίδα που εχεις βάλει φωτό φαίνεται ότι είναι πιο τριγωνική ή δεξιά σου μεριά..δεν το λέω σαν κάτι κακο

Tasmania

Active Member
Οντως τον παει αργα η φυτρωση τον @CVIAL .... η ποιοτητα και τα χαρακτηρηστικα της τριχας του (χοντρη και σπαστη), η για μενα σιγουρη βελτιωση στη φυτρωση που θα εχει (ιδιως στη hairline-σε ζουμαρισμα φαινονται τριχες να σκανε) δειχνουν οτι θα εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα (λαμβανοντας υποψη την μη χρηση μινοξ ή/και φινας στο περιστατικο αυτο). Η ολοκληρωση και της 2ης μ/μ οπου θα καλυψει την πιο πισω περιοχη θα του δωσει εξτρα αβανταζ και μπροστα , περιοριζοντας ετσι τη διαχυση του φωτος.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πολυ καλυτερη η φωτο και ναι τα πας πολυ καλα αλλα θα γινω και λιγακι παλι ενοχλητικος.
Θα θελαμε και καμια φωτο ολο το κεφαλι πανοραμικα να παρουμε μια εικονα που θα γινει και η δευτερη μεταμοσχευση και πως ειναι η εικονα σου απο πανω να δουμε τι σημειο εχει καλυφθει γιατι αυτες οι φωτο ειναι κομμενες μονο στο σημειο που εχεις κανει την μεταμοσχευση.

Δημητρης38

Active Member
Θα γινω κακος !!!

Δεν βλεπω σε αρκετα μεγαλη επιφανεια την πυκνωση graft/cm2 !!! (Κανω λαθος ?)
Εαν η φυτρωση συνεχιστει και μετα τους 6 μηνες ... πασο !!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Μέχρι στιγμής δεν το λες και φοβερό αποτελεσμα πάντως, ειδικά στην hairline. Αλλά αν σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο είναι έτσι τα πράγματα, μπορείτε να φανταστείτε κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα φωτογραφίες από ''εντυπωσιακά αποτελέσματα'' που κατά καιρούς βλέπουμε από ντόπιους γιατρούς στο φόρουμ.

Επίσης υπάρχει διαφοροποίηση στον φωτισμό όσο περνάνε οι μήνες αλλά και cropping της φωτογραφίας που δεν δίνει πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Φαντάζομαι θα διεκπεραιωθεί το θέμα αυτό στις επόμενες φωτογραφίες.

Καλή επιτυχία, έχεις αρκετή φύτρωση ακόμη ειδικά μέχρι το 9μηνο.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
βασικά ας μην προτρεχουμε.θα έχει και άλλη βελτίωση ο άνθρωπος.στους 6 μηνες ειναι..έχει τουλάχιστον 2-3 μήνες ακόμα βελτίωσης..που πιστεύω ότι θα την έχει..φαίνεται ότι βγαίνουν και άλλες και στη hairline αλλά και πιο πίσω..βαλτε και την πάχυνση που θα έχει..για το θεμα φωτισμου,γωνιας ληψης κτλ,σημφωνω και εγω σε αυτο μαζι σου.!τώρα αυτό που λες για το ποσό ανταποκρίνονται οι φωτό εδώ από ντόπιους γιατρούς κτλ μιλάς φιλε zotrix για κάποιον συγκεκριμένο ?γιατί εγώ τουλάχιστον από αρκετά παιδιά που έχουν κάνει εδώ Ελλάδα ότι φωτό που τους ζητήθηκαν τις ανέβασαν..με βρεγμένα,με στεγνά μαλλιά,προς τα πισω προς τα μπροστά τα μαλλιά..κάτω από λάμπες,μέρα μεσημερι με ήλιο κτλ κτλ.τι άλλο χρειάζεται ας πούμε εσύ για να πεις ότι δεν είναι fake αυτό που βλέπεις?εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω αυτή την τεράστια διάφορα που λέγετε από όλους εδώ ότι υπάρχει εξωτερικό με εδώ πλέον..σίγουρα παλιότερα πριν χρόνια ναι..τώρα όμως νομίζω ότι έχει κλείσει κατά πολύ αυτή ή ψαλίδα.

zotrix

Active Member
βασικά ας μην προτρεχουμε.θα έχει και άλλη βελτίωση ο άνθρωπος.στους 6 μηνες ειναι..έχει τουλάχιστον 2-3 μήνες ακόμα βελτίωσης..που πιστεύω ότι θα την έχει..φαίνεται ότι βγαίνουν και άλλες και στη hairline αλλά και πιο πίσω..βαλτε και την πάχυνση που θα έχει..για το θεμα φωτισμου,γωνιας ληψης κτλ,σημφωνω και εγω σε αυτο μαζι σου.!τώρα αυτό που λες για το ποσό ανταποκρίνονται οι φωτό εδώ από ντόπιους γιατρούς κτλ μιλάς φιλε zotrix για κάποιον συγκεκριμένο ?γιατί εγώ τουλάχιστον από αρκετά παιδιά που έχουν κάνει εδώ Ελλάδα ότι φωτό που τους ζητήθηκαν τις ανέβασαν..με βρεγμένα,με στεγνά μαλλιά,προς τα πισω προς τα μπροστά τα μαλλιά..κάτω από λάμπες,μέρα μεσημερι με ήλιο κτλ κτλ.τι άλλο χρειάζεται ας πούμε εσύ για να πεις ότι δεν είναι fake αυτό που βλέπεις?εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω αυτή την τεράστια διάφορα που λέγετε από όλους εδώ ότι υπάρχει εξωτερικό με εδώ πλέον..σίγουρα παλιότερα πριν χρόνια ναι..τώρα όμως νομίζω ότι έχει κλείσει κατά πολύ αυτή ή ψαλίδα.

Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για περιπτώσεις αλλων μελών. Όσοι είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι των μεταμοσχεύσεων μπορούμε να καταλάβουμε τι παίζει όταν κάποιοι γίνονται μαλλιάδες ξαφνικά σε λίγους μήνες και επίσης να αντιλαμβανόμαστε κόλπα με γωνίες, φωτισμούς και μικρότερες αναλύσεις σε φωτογραφίες (αυτο δεν πηγαίνει στον cvial που μέχρι στιγμής τα πάει αρκετά καλά, αν και πριν το 5μηνο πήγαινε εξαιρετικά).

aeratos28

Just aeratos
βασικά ναι και ας μη το κάνουμε και ειδικά σε ένα νήμα που είναι παρουσίαση εμφύτευσης. γιατί θα του το χαλασουμε το νήμα..Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα παραπλάνησης εδώ και είναι εμφανέστατη αυτό,αλλά υπάρχουν και καθαρά καλά αποτελέσματα στα οποία δεν μένει κανείς,ξεχνιούνται αμέσως και πολλές φορές ενώ κάνουν ότι τους ζητηθεί από φωτό ακόμα συνεχίζουν ορισμένοι να λένε ότι παραπλανούν..είναι λάθος αυτό γιατί το θέμα παραπλάνησης τους παίρνει όλους μπάλα.anyway ας μην συνεχίσουμε τουλάχιστον εδώ αυτή την κουβέντα γιατί όπως προείπαμε θα χαλασουμε το νήμα του cvial

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να πει και ο "εγχειρισμένος" την γνώμη του. Σε σχέση με τον 5ο μήνα παρατηρώ μεγάλη διαφορά. Νομίζω περισσότερο από το 10% που περίμενα και μου είχε πει. Αυτό που βλέπω από την αρχή (από τον 4ο) είναι μια ασύμμετρη ανάπτυξη. Πρώτα η δεξιά πλευρά (που ακόμα είναι πιο μπροστά), μετά η αριστερή, ύστερα το κέντρο και τελευταία η hairline που σε μερικά σημεία έχει καλή πυκνότητα και σε άλλα όχι (δες φώτο παρακάτω). Αυτό επίσης που βλέπω είναι πολλές λεπτές τρίχες (ιδιαίτερα στο κέντρο της hairline) οι οποίες δεν παίρνουν όγκο. Επίσης αρκετά νέα graft να σκάνε σε διάφορα σημεία της hairline (πιο πίσω πλέον είναι δύσκολο να τα διακρίνω πλέον). Η hairline είναι ακόμα ερυθρή (σε υπεραιμία) που σημαίνει, όπως γινόταν και τους προηγούμενους μήνες, ότι γίνονταν διεργασίες στησίματος του αιματολογικού δικτύου. Ως γνωστόν δεν παίρνω τίποτα (μίνο) παρά 300μg βιοτίνη ίσα για να μην υπάρχει vitamin deficiency. Με αυτά τα δεδομένα, "σούμα" ως προς την φύτρωση θα κάνω στον 80 μήνα (όπου εκεί πλέον θα έχει ολοκληρωθεί) όπου σκέφτομαι να τα κόψω αρκετά κοντά για να κάνω και κάποιες πιο λεπτομερείς μετρήσεις.

Ως προς τις φώτο που παρατήρησε ο zotrix, να πω ότι έχω επιλέξει να τραβάω στο γραφείο (με iphone 6) στο ίδιο σημείο (κάτω από λάμπες φθορίου οροφής και δίπλα σε τζαμαρία) για να έχω την ίδια γωνία λήψης και πάνω κάτω τον ίδιο φωτισμό και γιατί την μέρα που έχει φως δεν είμαι σπίτι. H σημερινή λήψη λόγω συννεφιάς είχε σκιές (είπα στο john ότι θα το διορθώσω τις επόμενες με περισσότερο ήλιο). Ως προς την πανοραμική βγήκε μετά το μπάνιο πριν την βραδινή έξοδο παρόλο που δεν είχα χρόνο γιατί την ζήτησαν το πρωί και ήθελα να την ποστάρω σήμερα. Θα μπουν και άλλες το ΣΚ πιό αναλυτικές όταν θα έχω περισσότερο χρόνο. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και δουλείες (πέραν του φόρουμ) :)

HAIRLINE.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
βασικά βγες έξω να έχει ήλιο και βγάλε μια πανοραμικη και μια en face..γιατί το να προσπαθείς να πετύχεις ίδιες συνθήκες συνέχεια απαιτεί περισσότερο χρόνο σίγουρα..και σιγουρα μια θα τις πετυχαινεις αυτες τις συνθηκες και μια οχι..λογικο ειναι.!μια μπορει να εχει ηλιο,μια συννεφια..γιατι με αυτό που κανείς σιγουρα χάνεις τζάμπα χρόνο. επειδή έχεις δουλειές το λεω.

Μπλουζα