Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το έχω σκεφτεί και αυτό. Έχω κάνει και ανάλυση με σχεδιασμό για τα πόσα graft θα μου κοστίσει και περίπου πως θα φαίνεται. Απόφαση δεν έχω πάρει ακόμα γιατί περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα της hairline και τι θα χρειαστεί (αν χρειαστεί) ακόμα εκεί. Συγκλίνω όμως ως προς το όχι, λόγω ηλικίας και λόγω recession των πλαινών και επειδή δεν θέλω να ανοίξω και άλλα μέτωπα. Το μόνο που θα ήθελα είναι να κατεβάσω στο κέντρο (μόνο) την hairline περίπου 50-75mm γιατί πάντα το μαλλί μου είχε μύτη μπροστά (φαίνεται και στις φώτο που δείχνω την νεανική hairline), ενώ τώρα δείχνει πιο τετράγωνο . Δεν το έκανα την πρώτη φορά γιατί αποφάσισα να κινηθώ συντηρητικά, να δω το αποτέλεσμα και σε επίπεδο φύτρωσης αλλά και εμφανισιακά και να πάρω την απόφαση την δεύτερη φορά. Σαν graft δεν είναι πάνω από 100-200.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
μια μτμ κρινεται στο τελος της φυτρωσης και οχι στο 5μηνο η εξαμηνο, μεχρι τοτε ομως μπορουμε να δουμε καποια επιμερους στοιχεια οσον αφορα την δουλεια που εχει γινει, οπως σχεδιαση hairline, φυτρωση, γωνια εμφυτευσης, κτλ οποτε το να λεμε για τον οποιοδηποτε τι ωραιο αποτελεσμα η τι μετριο ειναι προφανως κατι ουτοπικο οταν ο ΄'ασθενης΄' εχει ακομα μηνες μπροστα του αναμενωντας την οποια εξελιξη, οι διαφωνιες και οι εξυπναδες απο καποιους ειτε ακουσιες ειτε ηθελημενες δεν εχουν κανενα νοημα
Οπως λεει κ ο λαος στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο, ο cvial εχει μια αργα εξελισσομενη εκφυση η οποια αποδεικνυεται απο τις αναλυτικες του φωτογραφιες, ειναι μιας ηλικιας μεγαλυτερης απο τους περισσοτερους εδω μεσα και αυτο μπορει να παιξει το ρολλο του στο συνολικο αποτελεσμα και ειναι μια δυσκολη περιπτωση γιατι εχει και ακαλυπτη μια επιφανεια στο crown, σαν αποτελεσμα μεχρι τωρα παει καλα η hairline φαινεται να δενει αρμονικα με τα πλαινα οποτε το μονο που μενει ειναι να δουμε τι πυκνοτητα θα πιασει και επιπλεον συμφωνα με τον σχεδιασμο που εχει κανει για δευτερη μτμ στο crown τοτε θα δειξει και το μπροστα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
γιατι εχει και ακαλυπτη μια επιφανεια στο crown

Αν εννοείς το από πίσω άδειο τριγωνάκι αυτή είναι ζώνη C (όχι crown, zone D).

ειναι μιας ηλικιας μεγαλυτερης απο τους περισσοτερους εδω μεσα και αυτο μπορει να παιξει το ρολλο του στο συνολικο αποτελεσμα

Μπορεί και να έχεις δίκιο για αυτό, στους μεγαλύτερους ανθρώπους τα πράγματα εξελίσσονται με αργότερους ρυθμούς. Αυτό που μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα είναι ότι η χρήση ή μη χρήση μίνο παίζει μεγάλο ρόλο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί δεν υπάρχει λόγος, δεν θέλω εξαρτήσεις ούτε και παρενέργειες. Το να έχω ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα δεν μου λέει τίποτα. Δεν τρέχω να προλάβω κάτι ούτε συμμετέχω σε κάποιον διαγωνισμό για την πιο γρήγορη φύτρωση. Η μίνο στην δικιά μου περίπτωση με μηδέν μαμα τρίχες δεν σου προσφέρει μακροπρόθεσμα τίποτα. Αν ένα graft είναι πεθαμένο η μινο δεν θα το αναστήσει, ένα ζωντανό θα το μεγαλώσει απλά πιό γρήγορα.

Tasmania

Active Member
Στην περιπτωση του CVIAL σωστα ειπε αφου δεν ειχε μαμα τριχες στην ληπτρια περιοχη η μινοξ απλα θα επιταχυνε τη διαδικασια και αντε να του εβγαζε λιγο χνουδι... για τα οσα λεχθηκαν πιο πανω δεν θα τοποθετηθω εκτενως (2 μετρα και 2 σταθμα) γιατι το υπαρχον νημα (προσωπικη αποψη) ειναι απο τα καλυτερα στο φορουμ, στο θεμα παρουσιασης με βιντεο,καθαρες φωτο,αναλυσεις. Για τα νεα μελη κυριως, ΝΑΙ ειναι σημειο αναφορας αυτο το νημα και οι τοποθετησεις του CVIAL σε αλλα νηματα, για να αυξηθουν οι απαιτησεις-γνωσεις τους στο θεμα μ/μ. Ο ανθρωπος οτι του ζητανε βαζει οπως και αλλα παιδια σε αλλα νηματα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο ανθρωπος οτι του ζητανε βαζει οπως και αλλα παιδια σε αλλα νηματα

Ταζ επειδή μου αρέσει η επικοδομητική κριτική η οποία γίνεται με καλούς τρόπους, και επειδή θέλω να λέω τα πράγματα με ονοματεπώνυμο, από τότε που πόσταρα τις φώτο στους 6 μήνες μου άρεσε η εμπεριστατωμένη κριτική του zotrix όπως και αυτή του john ο οποίος με ευγένεια και ωραίο τρόπο μου υπέδειξε πως θέλει μια καλύτερη φώτο και είχε δίκιο. Δεν θέλω να αδικήσω και αρκετούς άλλους αλλά αυτά είναι μου μου έκαναν εντύπωση. Τέτοιου είδους κριτικές συμβάλλουν σε έναν καλύτερο, ήρεμο και υψηλού επιπέδου διάλογο.

gkast

Active Member
Μπράβο CVIAL νομίζω πως τα πας εξαιρετικά σωστή η παρατήρηση σου στο οτι δεν κάνουμε διαγωνισμό ταχύτητας φύτρωσης αλλά στην προκειμένη περίπτωση επιζητούμε το τελικό αποτέλεσμα σε εννέα μήνες
Αν θέλαμε και ταχύτητα φύτρωσης υπάρχει και αυτός ο τρόπος όπως 1000βιοτίνη + 1.4mg proscar ή advorad μεθόδους που πραγματικά σε μπουστάρουν .....

AmazingG

Member
john... τα τριγωνάκια στους κροτάφους δεν εννοείς? ρε παίδες εκείνο το σημείο θεωρείται δύσκολο (και σε σχεδιασμό αλλά και στην τοποθέτηση τριχοθυλακίων) σε σχέση με το άλλο κεφάλι? από εικόνες στο φόρουμ δεν φαίνεται να έχει κάνει κανείς κάποια δουλειά εκεί η μήπως εγώ είμαι τυφλός! ζητάω συγνώμη...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπράβο CVIAL νομίζω πως τα πας εξαιρετικά

Γιώργο, επειδή είμαι άνθρωπος των αριθμών και της ανάλυσης, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάω καλά και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τους επόμενους μήνες είτε για ένα εξαιρετικό ή για ένα απλώς καλό αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε περισσότερα δεδομένα. Το γεγονός ότι δεν παίρνω τίποτα και ότι είμαι 50 πιθανώς να δικαιολογεί την αργή φύτρωση αλλά ούτε αυτό είναι βέβαιο ότι είναι η μόνη αιτία. Άρα περιμένουμε μέχρι να έχουμε περισσότερα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετράω αυτή την στιγμή 40g στην hairline (στο σημείο που προσδιόρισα στην φώτο πιό πάνω), όλα τα άλλα είναι υποθέσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ναι amazing αυτα λεω.Εχει βαλει λιγα και ο Νικολας Νικ τωρα εαν ειναι δυσκολο δε ξερω τι και πως αλλα ενας ικανος γιατρος μπορει.

gkast

Active Member
Γιώργο, επειδή είμαι άνθρωπος των αριθμών και της ανάλυσης, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάω καλά και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τους επόμενους μήνες είτε για ένα εξαιρετικό ή για ένα απλώς καλό αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε περισσότερα δεδομένα. Το γεγονός ότι δεν παίρνω τίποτα και ότι είμαι 50 πιθανώς να δικαιολογεί την αργή φύτρωση αλλά ούτε αυτό είναι βέβαιο ότι είναι η μόνη αιτία. Άρα περιμένουμε μέχρι να έχουμε περισσότερα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετράω αυτή την στιγμή 40g στην hairline (στο σημείο που προσδιόρισα στην φώτο πιό πάνω), όλα τα άλλα είναι υποθέσεις.
Φυσικα και ειναι υποθεσεις γιατι ο καθε οργανισμος δρα διαφορετικα αναμονη λοιπον οτι ειναι να γινει θα γινει....ευελπιστουμε για το καλυτερο και για σενα αλλα και για ολα τα παιδια που εχουν κανει μεταμοσχευση .....

zotrix

Active Member
Ο Λορέντζο είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, δεν εχω καμία αφιβολία ότι θα βελτιωθεί αισθητά ακόμη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στον κήπο σήμερα το μεσημέρι με τον εξοπλισμό για τις κατά "Αεράτο" φώτο:

out2.jpg

out1.jpg

out3.jpg

dimitris50423

Well-Known Member
πολυ καθαρες οι φωτο. επιφυλάσσομαι συντομα και για δικες μου αναλογες. οι ασπρες σου τριχες σαν συρματα ειναι οπως και εμενα.. πιο χοντρες απο τις μαυρες. καλη συνεχεια στη φυτρωση σου.

Tasmania

Active Member
Σε μεγενθυση (οταν κανω κλικ τις φωτο) βλεπω τριχακια να σκανε στη hairline @CVIAL ...εχει να σε δωσει ακομη η φυτρωση. Πεντακαθαρες και πολυ ωραιες οι φωτο σου ! !

Νικολας νικ

Well-Known Member
Θελει αντερα για να ανεβασεις τετοιες φωτο.....ωραιος cvial!! Η επεμβαση ειναι ακομη σε εξελιξη και εν αναμονη φυτρωσης, παχυνσης παει πολυ καλα μεχρις στιγμης!

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν εχεις κόντρα τον ήλιο μιλάς για 30.000lux minimum, ο φωτισμός γραφείου που ειναι οτι καλύτερο σε εσωτερικό χώρο ειναι 500lux, στο σαλόνι-τουαλέτα 50-100lux, το φλας κινητου σε κοντινή λήψη στα 20 έκατοστα στην επιφάνεια του κεφαλιού περίπου 200lux. Για να ξέρουμε για τι μιλάμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπλουζα