Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Neverwinter

Active Member

Ευχαριστώ παρά πολύ !

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι, εγώ την παίρνω για να μπορέσω να μακρύνω το μαλλί ASAP για να μην τρομοκρατήσω τους εργαζομένους μου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
IMG_2492r.jpg

Δότρια στις 3 μέρες. Αν πω ότι δεν βλέπω white dots σε μια εξαντλημένη δότρια μετά από 5200g (2 πρώτες επεμβάσεις) μάλλον θα έχω δίκιο.

oreo

Well-Known Member
Πώς γκένεν ατό ? Κάτι ελάχιστα σε αριθμό white dots φαίνονται καθώς κατεβαίνει η εξαγωγή προς το λαιμό, pointless βέβαια. Αν δεν έμειναν πουθενά άλλου, αφου το punch είναι ίδιο, εξάχθησαν εκεί πολύτριχα άνω του τρίτριχου ?

Kostas97

Well-Known Member
Πολυ εντυπωσιακο. Εγω και αυτα που αναφερει ο Oreo δεν μπορω να τα καταλαβω.
Αυτα βλεπεις και καταλαβαινεις οτι ο κορυφαιος στις λεπτομερειες φαινεται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πολυ εντυπωσιακο. Εγω και αυτα που αναφερει ο Oreo δεν μπορω να τα καταλαβω.
Αυτα βλεπεις και καταλαβαινεις οτι ο κορυφαιος στις λεπτομερειες φαινεται.

Δίκιο έχει ο Oreo υπάρχει ένα σημείο που φαίνεται κάτι (προς τον λαιμό) αλλά είναι τόσο σταγόνα στον ωκεανό που χάνεται.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Dots υπάρχουν αλλά όταν είναι διασκορπισμένα συμμετρικά δεν χτυπάνε στο μάτι. Επίσης αν δεν έχει γίνει overharvesting περιοχών, δηλαδή έχω τέσσερα 3τριχα δίπλα δίπλα και τα ξηλώνω όλα επειδή κυνηγάω μεγάλο λόγο επίσης βοηθάει πολύ γιατί δεν αφήνει μεγάλες τρύπες με διαφορετικό χρώμα. Τέλος το healing όταν δεν παρατσιτώνεις την δότρια είναι καλύτερο πως να το κάνουμε.

oreo

Well-Known Member
Dots υπάρχουν αλλά όταν είναι διασκορπισμένα συμμετρικά δεν χτυπάνε στο μάτι. Επίσης αν δεν έχει γίνει overharvesting περιοχών, δηλαδή έχω τέσσερα 3τριχα δίπλα δίπλα και τα ξηλώνω όλα επειδή κυνηγάω μεγάλο λόγο επίσης βοηθάει πολύ γιατί δεν αφήνει μεγάλες τρύπες με διαφορετικό χρώμα. Τέλος το healing όταν δεν παρατσιτώνεις την δότρια είναι καλύτερο πως να το κάνουμε.
Congrats λοιπόν που έκλεισε ένας κύκλος!!! Και στα δικά μας οι αμεταμόσχευτοι!!!

Συνημμένα

• Robert-De-Niro-Taxi-Driver-movie.jpg
    Robert-De-Niro-Taxi-Driver-movie.jpg
    89.6 KB · Προβολές: 102

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλή ιδέα. Ένα τέτοιο μπουφανάκι το έχω, το γυαλί επίσης κάπου θα το βρω σε κανά μπαούλο, το χαμόγελο μου λείπει αλλά θα σκέφτομαι τις ατάκες σου.

Tulkas

Member
Η δοσολογία ποια είναι ; 1 χαπι pilfood και 3 msm μετά από γεύμα ;

CVIAL: 2 pilfood και 3 MSM
Neverwinter μίλησες με Τυρκαλα για τις βιταμίνες πρωτού τις πάρεις; Χρειάζεται η έγκριση του γιατρού για βιταμίνες; Θεωρώ πως όχι και θέλω κ εγώ να τις δοκιμάσω.

alex7

Well-Known Member
Neverwinter μίλησες με Τυρκαλα για τις βιταμίνες πρωτού τις πάρεις; Χρειάζεται η έγκριση του γιατρού για βιταμίνες; Θεωρώ πως όχι και θέλω κ εγώ να τις δοκιμάσω.
με δερματολόγο που μου τις είχε προτείνει για τριχόπτωση το πολύ μακρινό έτος 1987 μου είχε επισημάνει οτι ακόμα και οι βιταμίνες είναι φάρμακο.Ετσι δεν θα έπρεπε να ξεπεράσω τους 4 μηνες θεραπείας και μετα από τους 4 θα έπρεπε να κάνω αποτοξίνωση μερικούς μήνες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό είναι σωστό, δεν συνίσταται η μακροχρόνια χρήση. Τις βιταμίνες τις παίρνεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στα πλαίσια μιας ανάγκης όχι συνέχεια.

Μπλουζα