ΤΟ ΠΛΑΝΟ.
Σύμφωνα με τον γιατρό, έχω ακόμα γύρω στα 1500g τα οποία όπως είπα θα βγουν όλα, δεν έχει κανένα νόημα να αφήσω κάβα. Για το crown υπάρχουν φώτο του 2015 θα βγουν και φώτο το 2021 οπότε θα ξέρουμε πόσο έχει προχωρήσει η αραίωση. Έχοντας λοιπόν μετρημένη την εξέλιξη 5 ετών σε αυτή την ηλικία, μπορούμε να ξέρουμε με πολύ μεγάλη βεβαιότητα το μέλλον. Εκεί θα αποφασιστεί και ο συνολικός αριθμός graft, τα οποία δεν θα είναι κάτω από 500.
Με βάση τις 2 προηγούμενες μμ ξέρω ότι 25% θα είναι μονότριχα. Άρα στα 1500g θα έχω γύρω στα 350μονότριχα. Αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού άρα οπωσδήποτε θα προχωρήσω σε ένα touchup της hairline σύμφωνα με το παρακάτω σχήμα για να τα αξιοποίησω και να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την εικόνα. Ένα μικρό windows peak στο κέντρο (που πάντα είχα νέος) και ένα ελαφρύ κλείσιμο των 2 κροτάφων. Αυτό θα στοιχίσει περίπου 600g, δηλαδή τα 350 μονότριχα και περίπου 250 δίτριχα. Τα υπόλοιπα μέχρι τα 1500, αφού δούμε και πόσο θα πάρει το crown, θα μπουν κατά βούληση στα 100cm2 για να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν.
Το δικό μου μαλλί έχει ένα πλεονέκτημα. Λόγω της χοντρής τρίχας μπορεί εύκολα να πάρει όγκο και να μην χάσει πολύ σε κάλυψη όπως κάποιου που έχει λεπτή τρίχα. Ο όγκος είναι το επόμενο ζητούμενο μετά την κάλυψη σε μια μμ έτσι ώστε όχι μόνο να μην φαίνεται δέρμα αλλά και να φαίνεται πλούσιο. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι σε 15-20 χρονάκια θα ξεκινήσει και η senile, άρα το μαλλί το θέλουμε στην λήπτρια. Όσο πιο πολύ έχουμε, τόσο πιο πολύ θα κρατήσουμε μια καλή εικόνα για αρκετά χρόνια.