Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σαφώς ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.Εγω παρατηρώ πως πολλοί επιζητούν κλειστούς κροτάφους ,χαμηλή και νεανική hairline ανεξαρτήτως ηλικίας.Εσενα cvial πίστευω θα σου πάει αυτό που πας να κάνεις και με τέτοιες γνώσεις τεχνικής και μη φύσης και με τέτοιο γιατρό θα γίνεις ακόμα πιο σούπερ.Εμένα μου αρέσουν οι ανοιχτοί κρόταφοι αρκεί να δένουν ωραία με την hairline. Το θεωρώ σημάδι αρρενωπότητας ειδικά σε 40+
Όντως τα widnow peaks τονίζουν ακόμα περισσότερο τους ανοιχτούς κροτάφους. CVIAL, πως και επέλεξες αυτό το σχήμα στην Hairline; για εξοικονόμηση μοσχευμάτων ή φυσική σου hairline ήταν τριγωνική ;
Σαφώς και παίζει ρόλο το σχήμα του προσώπου. Συνήθως πάντως προσπαθούμε να μιμηθούμε όσο μπορούμε την νεανική μας hairline. Οπότε η τωρινή σου hairline μοιάζει με την νεανική σου απλά σε μεγαλύτερο ύψος. Μια χαρά λοιπόν.Καλή ερώτηση. Δεν υπάρχει κανόνας, εξαρτάται και από το σχήμα του προσώπου. Δες στην παρακάτω φώτο που ήταν και πως ήταν η νεανική μου hairline.
Προβολή συνημμένου 37112
Το σημαντικό προσόν της χοντρής και σπαστης τρίχας σου αντισταθμίζει την ρετρό που σου κοψε τα 8000 grafts που θα είχες αν δεν υπήρχε η ρετρό.Θα μηδενίσεις και την total capacity donor area με την 3 μμ αν και όπως λες και γιατί να μην το κάνεις.Αυτή είναι η καλύτερη μεθοδολογία, απλά επιλέγεις πόσο πιο ψηλά.
Όπως και να έχει είσαι winner !!!!.Παραπάνω θα είχα, ασε μην μου την θυμίζεις. αντί να έχω δότρια 240cm2 έχω 180cm2, 60*85/2 ~ 2500g
Πιο μεγαλο "V" δεν εχω ξαναδει. Σχεδον τελειο σχήμα! Καμια σχεση η εικονα σου τωραΔεν πάνε σε όλους τα windows peak. Εγώ είχα ένα μεγάλο V στα νειάτα μου με ανοιχτούς κροτάφους που ακόμα είναι εμφανές άμα σηκώσω τα φρύδια μου. Προφανώς τώρα πρέπει να είναι αρκετά συντηρητικό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στο ύψος που είναι η hairline σου είναι πολύ ωραία για την ηλικία και το πρόσωπο σου. Το μόνο (κατά την άποψη μου)Καλή ερώτηση. Δεν υπάρχει κανόνας, εξαρτάται και από το σχήμα του προσώπου. Δες στην παρακάτω φώτο που ήταν και πως ήταν η νεανική μου hairline.
Προβολή συνημμένου 37112
Προσωπική μου άποψη: πέρα από το crown, αν κλείσεις λίγο τους κροτάφους και ρετουσάρεις λίγο την hairline χωρίς να την κατεβάσεις διατηρώντας το τρίγωνο σχήμα (δηλαδή κάνοντας λίγο πιο αμβλεία την γωνία του τριγώνου) είσαι ΟΚ. Ότι περισσέψει τα ρίχνεις σε πύκνωση πίσω από το frontal third που δεν έβαλες μεγάλες πυκνότητες στις 2 πρώτες ΜΜ. Με όλα αυτά όμως το buzz cut δεν το γλιτώνεις!Καλή ερώτηση. Δεν υπάρχει κανόνας, εξαρτάται και από το σχήμα του προσώπου. Δες στην παρακάτω φώτο που ήταν και πως ήταν η νεανική μου hairline.
Προβολή συνημμένου 37112
Προφανώς εσύ ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεσαι, εμείς από τις φωτο πάντως σε βλέπουμε ήδη τζετ.Για την hairline συμφωνώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω τίποτα στην ζώνη С, είναι πεταμένα graft. Ούτε την hairline σκέφτομαι να την πειράξω πολύ, λίγο στο κέντρο μια ενίσχυση για να κάνω ένα ψευτοpeak δεν είναι πάνω από 50g. Έχω δυστυχώς και τα temples (όχι τα peaks) που τα τρώει η ρετρο και σίγουρα θα αρχίσουν σε μερικά χρόνια να χτυπάνε άσχημα γιατί θα κάνουν μεγάλη διαφορά με το υπόλοιπο μαλί. Ανάλογα με το τι graft βγουν πιθανότατα να μην κλείσω λίγο τους κροτάφους (αυτό θα φάει τουλάχιστον 300) και να τα ρίξω για ενίσχυση στα temples και ειδικά στο δεξί που έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Τοποθέτησε καμία φωτογραφία να σε δούμε σε ένα νέο νήμα και κάτσε διάβασε. Είσαι ενθουσιασμένος που βρήκες το φόρουμ και είναι λογικό γιατί έχει βοηθήσει πολύ κοσμο αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα στην ηλικία που έχεις. Όλοι κόμπλεξ έχουμε.